Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 25.02. do 03.03.2019.

Nedelju započinjemo u Škorpionskoj atmosferi. Ona svakako nije vesela, ali se može iskoristiti na najbolji način. Energija ovog znaka kojim se Mesec kreće, vrlo je naglašena, magijska i ima moć privlačenja. U dobrim aspektima sa Plutonom, podignimo energiju i iskoristimo je za tačno i precizno završavanje stvari. Sa Merkurom napravimo dogovor, sa drugima ili sa sobom. Napišimo nešto što dolazi iz dubine naše duše, dok sa Venerom podelimo bliskost i ljubav. Možemo imati osećaj da je nama potrebno da dobijemo više ljubavi, ali baš zato, potrebno je dati ono što nama treba. Ovaj obrnuti mehanizam za Mesec u Škorpiji biće prava mera za ono što nam treba, kroz malo drugačiji pristup. 

Drugi dan sedmice obojen je Strelčevskim optimističkim duhom. On nas lako podigne i proširi vidike, okreće ka novim spoznajama. Međutim, važno je znati meru i ne preterati, jer ovaj znak lako nosi tu tendenciju. Mesec i Sunce će se naći u kvadratu, pa se može osetiti unutrašnji nemir i razapetost. Kao da se mora birati između dve jednako važne stvari. Sa Neptunom će se javiti i dodatni osećaj izgubljenosti. Onaj početni entuzijazam, Neptun može razvodniti. Koliko god nas atmosfera bude vukla da se izrazimo spolja, da dohvatimo planove i želje, ipak se umirimo i pokušajmo sjediniti onaj osećaj rascepljenosti između želja i mogućnosti. Sačekajmo Mesečev susret sa Jupiterom, koji će nam dati znanje, pojačati veru i nadu.

U četvrtak iskoristimo trigon sa Uranom za sve nove pravce. Istog dana Sunce sa Marsom, daće nam fokus, volju i disciplinu da se iskažemo u pravom svetlu. Ovo je muška energija koja se koristi za konkretne akcije. Ukoliko smo jasni, pobeđujemo i pre ulaska u ''bitku''.

Petak je interesantan dan. Sa jedne strane Mesec u Jarcu pravi dobre aspekte i radnu nedelju završavamo sa postignutim i zaokruženim rezultatima. Na drugom, emotivnom polju nešto je drugačije. 

Venera će pre nego napusti znak Jarca, napraviti kvadrat sa Uranom. Ovo je aspekt koji nosi pobunjenost i sukob spram uma i ljubavi. Potreba da se prekine sve što je dotrajalo, uzima primat i ništa više nije važno. Lako se može napraviti drama, raskinuti svi lanci i izvesti veštačko buđenje, jer je potreba za begom prevelika. Ostaje pitanje, da li se želi stvarno pobeći ili samopomiriti različite potrebe u nama samima. Venera je zapravo nastala od Urana i ona je Nebeska vladarka na planeti Zemlji. Ovj aspekt je može zbuniti i dati joj lom, jer Uran samo pita koliko iskreno živi svoju potrebu. Podseća je na ključno pitanje od kojeg je napravljena - da li se ljubav može slobodno živeti i da li je ta ljubav vezuje ili oslobađa. Ovaj ispit je uvertira za njen ulazak u Uranom znak, gde će biti skoro mesec dana.

Na tlu znaka Vodolije, eto prilike za buđenje i oslobođenje od nasleđene slke kako ljubav treba da izgleda, da li je ona vezana za vreme, ili za jednu osobu? Ljubav je ovde, reklo bi se, trenutak koji ne može trajati dugo ali je važno naći ga i negovati u svom osećaju, a to je isti onaj osećaj koji nas čini živim i budnim. Ovde nema kompromisa, ljubavnih klišea i standarda. Ljubav je istina i ljubav je svuda, ona je ono najčistije u svakom od nas. Za tim osećajem se u ovom znaku traga, zato kažemo da se ovde budimo i postajemo svoji i autentični, posebni. Pružimo sebi priliku da promenimo odnose, jer je to Venera. Ako hoćemo da uzmemo najbolje iz ovog znaka, moramo iznenaditi sebe i zaljubiti se u sebe. Ovako se oslobađamo od očekivanja i planiranja koje nas uvek vraćaju u nasleđeni emotivni šablon. Venera samo slobodna, može deliti ljubav i biti večita inspiracija.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD