Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 25.02. do 03.03.2019.

Nedelju započinjemo u Škorpionskoj atmosferi. Ona svakako nije vesela, ali se može iskoristiti na najbolji način. Energija ovog znaka kojim se Mesec kreće, vrlo je naglašena, magijska i ima moć privlačenja. U dobrim aspektima sa Plutonom, podignimo energiju i iskoristimo je za tačno i precizno završavanje stvari. Sa Merkurom napravimo dogovor, sa drugima ili sa sobom. Napišimo nešto što dolazi iz dubine naše duše, dok sa Venerom podelimo bliskost i ljubav. Možemo imati osećaj da je nama potrebno da dobijemo više ljubavi, ali baš zato, potrebno je dati ono što nama treba. Ovaj obrnuti mehanizam za Mesec u Škorpiji biće prava mera za ono što nam treba, kroz malo drugačiji pristup. 

Drugi dan sedmice obojen je Strelčevskim optimističkim duhom. On nas lako podigne i proširi vidike, okreće ka novim spoznajama. Međutim, važno je znati meru i ne preterati, jer ovaj znak lako nosi tu tendenciju. Mesec i Sunce će se naći u kvadratu, pa se može osetiti unutrašnji nemir i razapetost. Kao da se mora birati između dve jednako važne stvari. Sa Neptunom će se javiti i dodatni osećaj izgubljenosti. Onaj početni entuzijazam, Neptun može razvodniti. Koliko god nas atmosfera bude vukla da se izrazimo spolja, da dohvatimo planove i želje, ipak se umirimo i pokušajmo sjediniti onaj osećaj rascepljenosti između želja i mogućnosti. Sačekajmo Mesečev susret sa Jupiterom, koji će nam dati znanje, pojačati veru i nadu.

U četvrtak iskoristimo trigon sa Uranom za sve nove pravce. Istog dana Sunce sa Marsom, daće nam fokus, volju i disciplinu da se iskažemo u pravom svetlu. Ovo je muška energija koja se koristi za konkretne akcije. Ukoliko smo jasni, pobeđujemo i pre ulaska u ''bitku''.

Petak je interesantan dan. Sa jedne strane Mesec u Jarcu pravi dobre aspekte i radnu nedelju završavamo sa postignutim i zaokruženim rezultatima. Na drugom, emotivnom polju nešto je drugačije. 

Venera će pre nego napusti znak Jarca, napraviti kvadrat sa Uranom. Ovo je aspekt koji nosi pobunjenost i sukob spram uma i ljubavi. Potreba da se prekine sve što je dotrajalo, uzima primat i ništa više nije važno. Lako se može napraviti drama, raskinuti svi lanci i izvesti veštačko buđenje, jer je potreba za begom prevelika. Ostaje pitanje, da li se želi stvarno pobeći ili samopomiriti različite potrebe u nama samima. Venera je zapravo nastala od Urana i ona je Nebeska vladarka na planeti Zemlji. Ovj aspekt je može zbuniti i dati joj lom, jer Uran samo pita koliko iskreno živi svoju potrebu. Podseća je na ključno pitanje od kojeg je napravljena - da li se ljubav može slobodno živeti i da li je ta ljubav vezuje ili oslobađa. Ovaj ispit je uvertira za njen ulazak u Uranom znak, gde će biti skoro mesec dana.

Na tlu znaka Vodolije, eto prilike za buđenje i oslobođenje od nasleđene slke kako ljubav treba da izgleda, da li je ona vezana za vreme, ili za jednu osobu? Ljubav je ovde, reklo bi se, trenutak koji ne može trajati dugo ali je važno naći ga i negovati u svom osećaju, a to je isti onaj osećaj koji nas čini živim i budnim. Ovde nema kompromisa, ljubavnih klišea i standarda. Ljubav je istina i ljubav je svuda, ona je ono najčistije u svakom od nas. Za tim osećajem se u ovom znaku traga, zato kažemo da se ovde budimo i postajemo svoji i autentični, posebni. Pružimo sebi priliku da promenimo odnose, jer je to Venera. Ako hoćemo da uzmemo najbolje iz ovog znaka, moramo iznenaditi sebe i zaljubiti se u sebe. Ovako se oslobađamo od očekivanja i planiranja koje nas uvek vraćaju u nasleđeni emotivni šablon. Venera samo slobodna, može deliti ljubav i biti večita inspiracija.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD