Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 18. do 24.02.2019.

Glavni akteri nedelje pred nama su Sunce, Merkur i Venera koji nam nose razne poruke. 

Pre nego nam Sunce promeni znak, u ponedeljak će napraviti dobar aspekt sa Uranom, što je uvek znak buđenja, na nekom nivou. Volja se budi i želi biti kreativna, a kristalno nam je jasno koliko moramo slediti sebe i biti inicijatori ostvarenja sopstvene istine. Ovde se radujemo kao deca svojoj najsmelijoj ambiciji koja je rođena i čeka da se ostvari, jer nas Univerzum podržava samo u iskrenoj promeni, zato - iznenadimo sebe, osetimo se živim!

Na emotivnom polju nailazimo na ispit, jer je Venera došla do Saturna, koji će proveriti koliko je mira i stabilnosti unela u prethodnom periodu šetnje kroz njegov znak Jarca. Proveriće da li je preuzela odgovornost za sve svoje emocije, za svoje odnose, koliko je stekla mudrosti iz svih sećanja koja joj se vraćaju kroz situacije i ljude. Koliko je mogla da otpusti sve svoje što nije dobrog kvaliteta, a da istovremeno ne izgubi veru u svoju suštinu i da se ne oseća usamljeno. Glavni strah ove Venere je upravo samoća i odatle pristajanje na manju vrednost. Zato je glavno pitanje koliko je uspela da uđe baš u tu samoću - da u miru i tišini prihvati sve u čemu se nalazi, sebe i sve oko sebe, pogotovo odnos koji nosi od davnina, i odatle pronađe pravu vrednost koja će je podsetiti na zahvalnost na svim pređenim lekcijama i iskustvu ispita. 

U utorak Sunce ulazi u znak Riba gde će boraviti mesec dana. Ovo je znak tišine, beskrajnih uvida, inspiracije, intuicije, snova, mašte, suštinske vere i na kraju mesto gde nastaje čarolija. Sunce koje uvek predstavlja našu volju i svest o sebi, navešće nas ovde da zaronimo u potrazi za tom skrivenom snagom u nama samima. Ovaj tajanstveni znak može učiniti da nam se javi potreba za osamom jer kao da osećamo da je tamo skriven naš pravi identitet. Ovo je mesto naše vere ili onoga što stvarno jesmo, pa ćemo biti zapitani koliko možemo da joj se prepustimo. Ukoliko je vera jača, utoliko ćemo se odreći svega onoga što mislimo da jesmo - onaj privid nas i odbacićemo mali ego, jer vera to uvek traži. Tek tada možemo izroniti potpuno novi i čisti u svojoj istinskoj snazi i volji. 

Istog dana, Merkur koji je već u Ribama, druži se sa Neptunom što nam potvrđuje da je vreme za tišinu i duboke uvide. Ovde se moramo utišati da bi čuli svoj pravi glas, svoju istinu i potrebu. Prilika je odlična da sve naše kontradiktornosti i samoobmane nestanu, jer u tišini možemo čuti samo Istinu. 

U sredu će Saturn podržati Merkura dobrim aspektom, pa ukoliko smo tihi, shvatamo da ovde nema mesta površnim stvarima, ni naviknutim bespotrebnim rečima gde se samo trošimo. Ukoliko ga želimo čuti, ovaj Saturn u Jarcu, nam može preneti mudrost tako što će nas uvesti u još veće dubine i dati savet koji je nama namenjen. 

Četvrtak je dan bez planetarnih aspekata, Mesec ulazi u znak Vage i u praznom je hodu, tako da nam i on šalje poruku da je vreme da napravimo pauzu od uobičajenih aktivnosti. U ovom znaku najrađe bi bili sa nekim i radili nešto u dvoje, ali bi nas tu vrebalo očekivanje, a atmosfera nije za taj vid saradnje. Zato prazan hod možemo najbolje iskoristiti za povezivanje sa sobom, u odmoru i meditaciji.

Petak je dan kada se Merkurova potraga u Ribama može dovesti u pitanje. Kroz ovaj znak se podsećamo svoje istine, a od Jupitera koji njime vlada, očekujemo znanje i odbacujemo logiku, jer osećamo da postoji nešto veće od toga. Sada dolaze u kvadrat i kao da se ne razumeju. Mali Merkur će pokušati da razume ono što želi da zna. Tu počinju sumnje, gubi se poverenje, trudimo se da budemo realni i praktični. Međutim, ovde borba neće pomoći. Zato se slobodno i bez straha, prepustimo veri u dobro, jer Jupiter nas samo tome uči. Tada ćemo shvatiti da ne moramo uvek imati ili znati odgovor na baš svako pitanje.  

Kraj nedelje je zanimljiv jer se Venera i Merkur druže sa Plutonom. 

Ukoliko je Venera pokušala, na prethodnom ispitu kod Saturna, da zadrži nešto staro i dotrajalo iz straha, ovde to više neće moći. Plutonu mora da sve da i da preda sebe čistu, što znači da nešto mora i da umre, jer od njega ne može da sakrije svoju iskonsku potrebu. Venera je princip davanja i ona se samo tada raduje. Ovaj susret će je podsetiti da ona od ljubavi živi i da je to najveća vrednost i snaga koju ima. Ako se i uplašila samoće u ovom znaku, možda čak izgubila veru u ljubav (jer je doživela nešto njoj strano), ili došla do kraja, sada kada je to prihvatila, postaje svesna svoje potrebe - davanja ljubavi i radosti. Ovako se priprema za promenu koja uskoro sledi, njenim ulaskom u znak Vodolije.

Merkur, naravno, još bolje shvata da ga ono površno u ovom periodu ne zanima, već sledi potrebu da pronikne u sve dubine i sazna tajne. Ovde razmišljamo o početku i kraju svih stvari, ali nemamo strah. Možemo da kažemo, napišemo ili objavimo ono što niko nije smeo. Sa Plutonom nema prevare, ogoliće nas da je istina samo u nama, što nam samo može dati snagu i energiju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD