Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 07. do 14.01.2019.

Krajem prošle sedmice, Uran je krenuo direktno, a sa njegovim kretanjem pokreće se i sve ono što vas čeka u budućem periodu. Njegov najjači uticaj osetićete kada bude ponovo ušao u znak Bika, ali ovog puta bez povratka u znak Ovna. Dok dođe i taj trenutak njegovog ponovnog „spuštanja na zemlju“ (Uran u zemljanom znaku Bika) moraćete da se suočite sa mnogo toga. Sada je na nebu stelijum u Jarcu, pa će vas preokupirati vrlo konkretne i materijalne stvari. Saturn u Jarcu je vrlo snažan i moćan, pa će se sva vaša usmerenja dešavati baš preko njega. On će tražiti da proverite sve stare račune i zaostale obaveze, da bolje organizujete svoje vreme i bolje planirate finansije. Iako možda nema razloga za to, znak Jarca uvek unosi brigu i često nepotrebno brine oko svega, a najviše oko egzistencije, pa će savest moći da se umiri ukoliko iznesete svoje planove i finansije u pisanoj formi. Svaki zemljani znak traži materijalizaciju, jer jedino tako od njega možete izvući maksimum.

Već na samom početku nedelje, čeka vas jedna lepa promena i to od ljubavne planete Venere koja iz znaka Škorpiona ulazi u znak Strelca hrleći u zagrljaj Jupiteru. Kombinacija Venera konjunkcija Jupiter je najsrećnija za ljubavne odnose, susrete i putovanja. S jedne strane imamo konzervativnog Saturna koji od vas traži ozbiljnost, odgovornost i požrtvovanost, a sa druge strane nailazeći susret koji će od vas tražiti kratak predah i opuštanje (Venera u Strelcu). Merkur je takođe u Jarcu, pa ćete sebe uhvatiti u planovima koji se odnose samo na obaveze, posao, odgovornost. Neretko će se naći i osećaj krivice ukoliko svoje vreme ne iskoristite za nešto „korisno“, za određene poslove ili učenje. Bilo kakav odmor i opuštanje odavaće utisak da je nešto pogrešno i neprimereno. A kako budete bili strogi prema sebi tako ćete jednako zahtevati i od drugih. Međutim, nisu svi isti i teško je uspostaviti taj balans bez neophodnog razumevanja i tolerancije. Kulminacija napetosti u odnosima može da se očekuje već u utorak kada Merkur bude pravio kvadrat sa Marsom, pa se čuvajte sukoba. Sa jedne strane Merkur, sav ozbiljan i metodičan, strpljiv i vrlo zabrinut, a sa druge Mars koji radi po svom, vrlo siguran u sebe, brz i hirovit. Mars nema vremena za razmišljanje i sve stvari koje radi čini to vrlo brzo, sada i odmah. Kod njega ne postoji ne mogu, neću ili sačekaj, u njegovom Univerzumu ništa ne kreće po zlu i sve se odigrava baš onako kako je on zamislio. Iskreno, ovo je osobina na kojoj i sama zavidim svima koji poseduju tipične osobine Ovna. Ova jaka samouverenost, zaista nema svest o ničemu i nikome do sebe samoga i onoga što on u svojoj glavi isprojektuje. A ta zamisao je toliko jaka da se zaista retko dešava da ne bude baš onako kako je i zamišljeno. 

Ali tu je Merkur i stelijum u Jarcu da sve zamrači i posivi. Zato se može dogoditi da dođe do sukoba interesa, pa se tih dana povucite i pokušajte da u svoj „savršeno“ uređen život, detaljno isplaniran i iskonstruisan, ostavite malo po strani i dopustite upliv neplaniranog i onog što jednostavno ne treba analizirati već samo prihvatiti.  

Iako je teško vratiti se na posao nakon praznika, nemojte brinuti kako da nadoknadite dane odmora, već krenite usporenim tempom osluškujući energiju i glasove okoline.

Možda će vam naredna dva dana biti teška za prilagođavanje, jer Mesec ide znakom Riba, pa dodatno utiče na emocije i osetljivost. Ova nežna priroda uvek ide linijom manjeg otpora, pa ćete više biti zbunjeni i tužni nego otvoreni za tuđe savete i predloge. Ego je jak i kod ovog znaka, samo što oni to pokazuju na drugačiji način, ali nemojte da vas to zavara, ego ima stotinu lica. Zato, budite svesni da sredinom nedelje nećete biti realni, pa sačekajte petak i subotu kada će Sunce imati egzaktnu konjunkciju sa Plutonom, što je uvek duboko sagledavanje u samu srž problema, u dubinu nesvesnog odakle i kreću sve promene.  

U subotu Mesec ulazi u znak Ovna pa će se i kod vas javiti sveža pokretačka snaga i energija. Kada se u nedelju Merkur bude spojio sa Saturnom, to će samo biti spoj onog disbalansa s početka nedelje, kada su se sukobila saturijanska metodičnost i Marsova nesistematičnost. Tada više neće biti u sukobu. Imaćete mogućnost da na najbolji način sagledate stvari, a sa snagom Ovna (Mesec u Ovnu) možete se usmeriti ka njihovom ostvarenju. 

Pokušajte da nađete vremena za posao, obaveze, ali jednako i za uživanje i opuštanje. Možda su neki upravo došli sa odmora, a to nije razog da neisplaniraju jedan opuštajući izlazak, jer baš na tom putu, izlasku, očekuje vas jedan vrlo interesantan susret, događaj i provod za pamćenje (Venera-Jupiter u Strelcu). 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD