Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 07. do 14.01.2019.

Krajem prošle sedmice, Uran je krenuo direktno, a sa njegovim kretanjem pokreće se i sve ono što vas čeka u budućem periodu. Njegov najjači uticaj osetićete kada bude ponovo ušao u znak Bika, ali ovog puta bez povratka u znak Ovna. Dok dođe i taj trenutak njegovog ponovnog „spuštanja na zemlju“ (Uran u zemljanom znaku Bika) moraćete da se suočite sa mnogo toga. Sada je na nebu stelijum u Jarcu, pa će vas preokupirati vrlo konkretne i materijalne stvari. Saturn u Jarcu je vrlo snažan i moćan, pa će se sva vaša usmerenja dešavati baš preko njega. On će tražiti da proverite sve stare račune i zaostale obaveze, da bolje organizujete svoje vreme i bolje planirate finansije. Iako možda nema razloga za to, znak Jarca uvek unosi brigu i često nepotrebno brine oko svega, a najviše oko egzistencije, pa će savest moći da se umiri ukoliko iznesete svoje planove i finansije u pisanoj formi. Svaki zemljani znak traži materijalizaciju, jer jedino tako od njega možete izvući maksimum.

Već na samom početku nedelje, čeka vas jedna lepa promena i to od ljubavne planete Venere koja iz znaka Škorpiona ulazi u znak Strelca hrleći u zagrljaj Jupiteru. Kombinacija Venera konjunkcija Jupiter je najsrećnija za ljubavne odnose, susrete i putovanja. S jedne strane imamo konzervativnog Saturna koji od vas traži ozbiljnost, odgovornost i požrtvovanost, a sa druge strane nailazeći susret koji će od vas tražiti kratak predah i opuštanje (Venera u Strelcu). Merkur je takođe u Jarcu, pa ćete sebe uhvatiti u planovima koji se odnose samo na obaveze, posao, odgovornost. Neretko će se naći i osećaj krivice ukoliko svoje vreme ne iskoristite za nešto „korisno“, za određene poslove ili učenje. Bilo kakav odmor i opuštanje odavaće utisak da je nešto pogrešno i neprimereno. A kako budete bili strogi prema sebi tako ćete jednako zahtevati i od drugih. Međutim, nisu svi isti i teško je uspostaviti taj balans bez neophodnog razumevanja i tolerancije. Kulminacija napetosti u odnosima može da se očekuje već u utorak kada Merkur bude pravio kvadrat sa Marsom, pa se čuvajte sukoba. Sa jedne strane Merkur, sav ozbiljan i metodičan, strpljiv i vrlo zabrinut, a sa druge Mars koji radi po svom, vrlo siguran u sebe, brz i hirovit. Mars nema vremena za razmišljanje i sve stvari koje radi čini to vrlo brzo, sada i odmah. Kod njega ne postoji ne mogu, neću ili sačekaj, u njegovom Univerzumu ništa ne kreće po zlu i sve se odigrava baš onako kako je on zamislio. Iskreno, ovo je osobina na kojoj i sama zavidim svima koji poseduju tipične osobine Ovna. Ova jaka samouverenost, zaista nema svest o ničemu i nikome do sebe samoga i onoga što on u svojoj glavi isprojektuje. A ta zamisao je toliko jaka da se zaista retko dešava da ne bude baš onako kako je i zamišljeno. 

Ali tu je Merkur i stelijum u Jarcu da sve zamrači i posivi. Zato se može dogoditi da dođe do sukoba interesa, pa se tih dana povucite i pokušajte da u svoj „savršeno“ uređen život, detaljno isplaniran i iskonstruisan, ostavite malo po strani i dopustite upliv neplaniranog i onog što jednostavno ne treba analizirati već samo prihvatiti.  

Iako je teško vratiti se na posao nakon praznika, nemojte brinuti kako da nadoknadite dane odmora, već krenite usporenim tempom osluškujući energiju i glasove okoline.

Možda će vam naredna dva dana biti teška za prilagođavanje, jer Mesec ide znakom Riba, pa dodatno utiče na emocije i osetljivost. Ova nežna priroda uvek ide linijom manjeg otpora, pa ćete više biti zbunjeni i tužni nego otvoreni za tuđe savete i predloge. Ego je jak i kod ovog znaka, samo što oni to pokazuju na drugačiji način, ali nemojte da vas to zavara, ego ima stotinu lica. Zato, budite svesni da sredinom nedelje nećete biti realni, pa sačekajte petak i subotu kada će Sunce imati egzaktnu konjunkciju sa Plutonom, što je uvek duboko sagledavanje u samu srž problema, u dubinu nesvesnog odakle i kreću sve promene.  

U subotu Mesec ulazi u znak Ovna pa će se i kod vas javiti sveža pokretačka snaga i energija. Kada se u nedelju Merkur bude spojio sa Saturnom, to će samo biti spoj onog disbalansa s početka nedelje, kada su se sukobila saturijanska metodičnost i Marsova nesistematičnost. Tada više neće biti u sukobu. Imaćete mogućnost da na najbolji način sagledate stvari, a sa snagom Ovna (Mesec u Ovnu) možete se usmeriti ka njihovom ostvarenju. 

Pokušajte da nađete vremena za posao, obaveze, ali jednako i za uživanje i opuštanje. Možda su neki upravo došli sa odmora, a to nije razog da neisplaniraju jedan opuštajući izlazak, jer baš na tom putu, izlasku, očekuje vas jedan vrlo interesantan susret, događaj i provod za pamćenje (Venera-Jupiter u Strelcu). 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD