Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 31.12.2018. do 07.01.2019

Ova nedelja podseća na prirodni fenomen polarnog dana i noći prisutnog u predelima oko polova. Suprotno danu postoji polarna noć gde Mesec vlada od 20 do 24h. Iako ne postoji fenomen zvan polarna nedelja, ova nedelja me ipak podseća na beskonačnu noć koja će započeti u jednoj a okončati se u sledećoj godini.  

Kada sam otvorila kartu noći susreta dve godine, videla sam da se Mesec nalazi na 11° Škorpiona u egzaktnom sekstilu sa Saturnom i trigonu sa Neptunom. Prilično je mračno ovo “noćno svetlo” ispod horizonta (Mesec u padu u znaku Škorpiona). Jedanaesti stepen obuhvata sve gradove koji se nalaze 48 N 08 i 11 E 34. Kao da će noć potrajati celu 2019-tu godinu. Ali kakva će to noć biti, kakva nas to godina čeka? 

Na 11° Škrpiona nalazi se fiksna zvezda Akruks, a ujedno i egzaltacija Urana. Priroda ove zvezde odvodi nas u svet okultnog, onostranog i magijskog. Mnogi iz sveta astrologije imaju naglašen ovaj stepen, ali da li je to zaista dobar stepen za jednog astrologa? Pa, sa jedne strane jeste sa druge i nije. Svaka tehnika koja zahteva učenje, redovnost, savladavanje već poznatog, neće biti lagana niti  uspešna za nekog kome je u natalnoj karti naglašen ovaj stepen na kome je Uran egzaltiran i maksimalno budan. Uran ima svoj put i teško ga je navesti da bude nečiji sledbenik. Zašto je često u  kartama pojedinih dobrih astrologa, prisutna naglašenost Vodolije i snažan upliv Saturna, dok je uticaj Urana prikazan u manjoj meri? Neki će reći zato što je Uran transcedentna planeta i teško je oživeti ga u svakodnevici, što je u potpunosti tačno, ali i zato što da bi se savladalo neko gradivo ili oblast postoje određeni koraci koji se moraju ispratiti i usvojiti. Uran to ne može i ne ume. On uči, ali na sasvim drugačiji način, prihvata, ali i menja, traži u svemu logično objašnjenje i slepo ne prati tuđe korake koji mu se nameću. Taj ima svoj put, srešće se negde na pola puta, ali će on opet nastaviti svojom stazom. Energija Urana, energija 11° Škorpiona je značajna za sve, jer predstavlja godinu koja je pred vama te je važno razumeti šta ona nosi i šta je to što možete očekivati.

Ova godina je godina sunovrata i skandala, godina haosa i turbulencija, ali i godina buđenja i osvešćivanja određenog važnog dela vas. Ukoliko zaista imate tešku priču Meseca ili vam Mesec toga dana tranzitira 6, 8 ili 12 kućom, možete iskusiti neki gubitak u vidu prijatelja, rodbine, posla ili stana, što će biti razlog ili bolje reći okidač za donošenje kasnijih odluka.

Mesec u padu, a na fiksnoj zvezdi Akruks, govori da će se mnogi zanimati za neobične i okultne stvari i da će kroz iste nalaziti odgovore na mnoga pitanja. Mesec je u jakom sekstilu sa Suncem, ali i sa Saturnom i trigonu sa Neptunom, što će ovaj Mesec podržati i preusmeriti škorpionsku energiju iz jedne rušilačke u stvaralačku, u energiju koja će pokrenuti mnoge nove stvari (Mesec sekstil Sunce), posebno na poslovnom polju (Sunce konjunkcija Saturn) kao i na emotivnom. Na neobičan način, pokazivaćete ljubav, a prepuštaćete se samo pred energijom nalik vašoj, za sve ostale nećete imati strpljenja, vremena, a još manje interesovanja. 

Intuicija će vam biti jaka, a snaga vrlo slaba, gotovo neupotrebljiva. Koristite svoju snalažljivost, kreativnost i sreću, jer će vam mnoge dobre stvari same dolaziti u život. Za sve što imate osećaj da treba da se borite, što traži dodatni napor (Mars u Ribama) to neće biti pravi put. Mars je ovde prilično slabo prikazan, u posledenjem znaku i na poslednjem stepenu. Što znači ako krenete putem snage i borbe (Mars), ta se borba nikad završiti neće, jer će vam iznova i iznova ponestajati snaga, pa ćete se osećati da stalno nekud idete, ali nikud ne stižete.

A u novoj godini očekuju vas i nove energije sa ponovnim ulaskom Merkura u znak Strelca kao i Uranov direktan hod koji sada konačno hita ka znaku Bika, spušta se na zemlju, ozbiljno rešen da tamo napravi pravi preokret kada su u pitanju nepokretne stvari, novac, zemljišta, stanovi i sva ostala nepokretna imovina. Budite samo mirni i posmatrajte ova zemljišna podrhtavanja koja će mnogima biti samo prvi korak u nizu uspešnih. 

U noći susreta stare i Nove godine, zamislite nešto nemoguće, nešto što jako želite, a čini vam se potpuno besmislenim ili nemogućim. Pokušajte, poigrajte se sa Univerzumom, poigrajte se sa samom sobom, sa magijom i bićete svedok čuda koja se dešavaju, živi svedok da nemoguće lako postaje moguće, samo je jako važno da su želje uranske, iskrene, prave i da su samo vaše, lično vaše iz dubine samog srca.   

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD