Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 26.11. do 03.12.2018.

Merkur će ove nedelje biti prilično aktiviran. Gradiće aspekte sa Marsom, Suncem i Jupiterom, da bi na kraju nedelje ušao u znak Škorpiona istog dana kada i Venera bude ušetala u isti znak. Vrlo interesantna kombinacija, dve planete kao da jedna drugoj idu u susret, jer Merkur u svom retrogradnom hodu staje na poslednji stepen znaka dok Venera započinje sasvim novu priču, novi početak (00° Škorpiona). 

Prvog dana Mesec je u znaku Raka, vrlo senzitivan, nežan, ali i osetljiv, a samim tim nestabilan i promenljiv. Tog dana imaće trigon sa Neptunom što daje pojačanu intuitivnost i kreativnost. Istog  dana Sunce se spaja sa Jupiterom (Sunce konjunkcija Jupiter) pa eto i šanse da sretnete neku izuzetnu i uspešnu osobu, koja vam može pomoći da i sami postignete određeni uspeh ili iznenada odete na neko divno putovanje. Međutim, ovaj divan dan ili idealnu priliku koju ne treba da propustite može pokvariti par nepromišljenih reči ili susret sa nekom osobom, umanjujući srećnu okolnost. Retrogradni Merkur je toga dana u kvadratu sa Marsom, pa budite oprezni sa rečima, šta, kako i kome govorite, a najbolje bi bilo da uopšte ne govorite trudeći se da ono što čujete zapravo ne čujete. Misli koje naviru neće vam biti od velike pomoći, naprotiv, mogu izazvati posve uznemirujuća osećanja. 

Klonite se rasprava i neprijatnih dijaloga i tema, a mogući su problemi sa malim tehničkim uređajima i naravno budite oprezni u saobraćaju.

A od prvog dana zavisi u kojem će se smeru kretati energija koju donose ostali divni aspekti. Ako se uspete suzdržati i odoleti Marsovom izazovu (Mars kvadrat Merkur), onda će vaša sreća biti udvostručena i imaćete priliku da određene planove i zamisli sprovedete u delo. 

U utorak sledi mnoštvo apekata... Mars će praviti sekstil sa Saturnom u trajanju od nekoliko dana, pa će biti prozvani svi sa sličnom natalnom pozicijom. Ovaj aspekt ne možete prespavati, niti ga ignorisati. To su preci koji će kroz vas govoriti i buniti se. Kakva vam je genetika, osetićete tih dana. Ako imate pozitivan aspekt u natalu, ovo je jedan jako dobar i uspešan postupak, bilo da je u pitanju neki poslovni poduhvat bilo privatni lični status. Ovo se tiče lično vas i snage koju u sebi imate. Ako vas preci podržavaju, uspešno ćete ostvariti vaš cilj koji će biti izuzetno stabilan i trajan. Ali ako vas preci sputavaju, moraćete uložiti duplo više snage da bi isplivali uzvodno do izvora. Kada imate tešku genetiku to vam je kao da plivate uzvodno u nekom brzaku. Da, deluje prilično naporno. I jeste, ali život ide i ide, Sizif gura svoj kamen i gura… niko ne staje i niko ne odustaje. Oni najistrajniji i najuporniji, preseći će taj teški genetski kod i na kraju prekinuti tu tešku karmu za naredna pokolenja. Ali, ako odustanete, odneće vas voda i Sizifov kamen će vas pregaziti. Ali ovde nije reč o odustajanju, jer aspekt je protočan uz Merkur, Sunce i Jupiter u konjunkciji što je izuzetno jedna lepa kombinacija, slika uspeha, putovanja i to na nekim mestima na kojima ste već bili, ali sada idete i srećete se sa nekim potpuno novim, lepšim svetom iz znatno povoljnije okolnosti. Ovo su ponovljeni ugovori, ponovne selidbe, ali na sam početak, na ono što ste želeli, pa niste u potpunosti ostvarili, pa pristali na ono što se u tom trenutku nudilo... e, sada će vam se nuditi šansa da ostvarite želje kao nagradu za isktajnost i posvećenost. 

Ovi aspekti su aktivni do kraja sedmice s tim što će ushićenje i glavni događaji biti u utorak i sredu, a od četvrtka Mesec ulazi u znak Device i sve se polako stišava. Nema previše ushićenja i radosti, misli ovaj znak o svemu, kalkuliše, proverava nije li nešto promaklo retrogradnom Merkuru, ali nije. Ovaj Merkur sada ne razmišlja, on samo putuje, pušta svoje snove, živi ih i bezgranično veruje u njih. Jupiter stvara još veći entuzijazam, pokreće dobru energiju i donosi pravu sreću. 

Sam kraj nedelje može biti vrlo promenljiv ili čak turbulentan, kada je ljubav u pitanju. Mesec u subotu ulazi u znak Vage i sva pažnja se usmerava na partnera. Pratićete svaki njegov pokret, pogled, mimiku, a kako je Uran u opoziciji sa Venerom tih dana, ti pogledi neće biti ljubavni. Mogu vam se javiti neki nemiri, zbog razdvojenosti (Venera opozicija Uran), pogrešnih reči ili nekog nebuloznog nesporazuma. Veoma osetljiva atmosfera uz Merkura koji će istog dana stati na 29° Škorpiona. Te subote birajte reči i pokušajte da se u sebi smirite i stišate. Venera u nedelju ulazi u znak Škorpiona, pa će vam probuditi strasti, ali i posesivnost i ljubomoru. Za one slobodne, dobar početak i smelost za ulazak u novi odnos, novu vezu. Za one koji su već u braku ili vezi, može doneti blage turbulencije i nestabilnost. Dobra je za kalkulisanje, za ekonomiju i bankarstvo, pa iskoristite ovaj period da sredite svoje račune, da proverite stare, da sredite sve ono što vas je dugo čekalo negde u nekom delu sobe (retrogradan Merkur)… sada sve posložite, sredite račune, a Venera će vam već naći neko rešenje kako da na najbolji način isplivate iz određene situacije. Ako ljubav ne ide, bacite se na posao, ako vas ljubav krene, ma kakav posao, ko još radi kada je zaljubljen?  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD