Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U sredu, 24. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Astro Vodič za 2022 U sredu, 08. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2022. od 18:30h do 20:30h. Astro vodič za 2022-tu, godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2022. godinu!
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 16. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 26.11. do 03.12.2018.

Merkur će ove nedelje biti prilično aktiviran. Gradiće aspekte sa Marsom, Suncem i Jupiterom, da bi na kraju nedelje ušao u znak Škorpiona istog dana kada i Venera bude ušetala u isti znak. Vrlo interesantna kombinacija, dve planete kao da jedna drugoj idu u susret, jer Merkur u svom retrogradnom hodu staje na poslednji stepen znaka dok Venera započinje sasvim novu priču, novi početak (00° Škorpiona). 

Prvog dana Mesec je u znaku Raka, vrlo senzitivan, nežan, ali i osetljiv, a samim tim nestabilan i promenljiv. Tog dana imaće trigon sa Neptunom što daje pojačanu intuitivnost i kreativnost. Istog  dana Sunce se spaja sa Jupiterom (Sunce konjunkcija Jupiter) pa eto i šanse da sretnete neku izuzetnu i uspešnu osobu, koja vam može pomoći da i sami postignete određeni uspeh ili iznenada odete na neko divno putovanje. Međutim, ovaj divan dan ili idealnu priliku koju ne treba da propustite može pokvariti par nepromišljenih reči ili susret sa nekom osobom, umanjujući srećnu okolnost. Retrogradni Merkur je toga dana u kvadratu sa Marsom, pa budite oprezni sa rečima, šta, kako i kome govorite, a najbolje bi bilo da uopšte ne govorite trudeći se da ono što čujete zapravo ne čujete. Misli koje naviru neće vam biti od velike pomoći, naprotiv, mogu izazvati posve uznemirujuća osećanja. 

Klonite se rasprava i neprijatnih dijaloga i tema, a mogući su problemi sa malim tehničkim uređajima i naravno budite oprezni u saobraćaju.

A od prvog dana zavisi u kojem će se smeru kretati energija koju donose ostali divni aspekti. Ako se uspete suzdržati i odoleti Marsovom izazovu (Mars kvadrat Merkur), onda će vaša sreća biti udvostručena i imaćete priliku da određene planove i zamisli sprovedete u delo. 

U utorak sledi mnoštvo apekata... Mars će praviti sekstil sa Saturnom u trajanju od nekoliko dana, pa će biti prozvani svi sa sličnom natalnom pozicijom. Ovaj aspekt ne možete prespavati, niti ga ignorisati. To su preci koji će kroz vas govoriti i buniti se. Kakva vam je genetika, osetićete tih dana. Ako imate pozitivan aspekt u natalu, ovo je jedan jako dobar i uspešan postupak, bilo da je u pitanju neki poslovni poduhvat bilo privatni lični status. Ovo se tiče lično vas i snage koju u sebi imate. Ako vas preci podržavaju, uspešno ćete ostvariti vaš cilj koji će biti izuzetno stabilan i trajan. Ali ako vas preci sputavaju, moraćete uložiti duplo više snage da bi isplivali uzvodno do izvora. Kada imate tešku genetiku to vam je kao da plivate uzvodno u nekom brzaku. Da, deluje prilično naporno. I jeste, ali život ide i ide, Sizif gura svoj kamen i gura… niko ne staje i niko ne odustaje. Oni najistrajniji i najuporniji, preseći će taj teški genetski kod i na kraju prekinuti tu tešku karmu za naredna pokolenja. Ali, ako odustanete, odneće vas voda i Sizifov kamen će vas pregaziti. Ali ovde nije reč o odustajanju, jer aspekt je protočan uz Merkur, Sunce i Jupiter u konjunkciji što je izuzetno jedna lepa kombinacija, slika uspeha, putovanja i to na nekim mestima na kojima ste već bili, ali sada idete i srećete se sa nekim potpuno novim, lepšim svetom iz znatno povoljnije okolnosti. Ovo su ponovljeni ugovori, ponovne selidbe, ali na sam početak, na ono što ste želeli, pa niste u potpunosti ostvarili, pa pristali na ono što se u tom trenutku nudilo... e, sada će vam se nuditi šansa da ostvarite želje kao nagradu za isktajnost i posvećenost. 

Ovi aspekti su aktivni do kraja sedmice s tim što će ushićenje i glavni događaji biti u utorak i sredu, a od četvrtka Mesec ulazi u znak Device i sve se polako stišava. Nema previše ushićenja i radosti, misli ovaj znak o svemu, kalkuliše, proverava nije li nešto promaklo retrogradnom Merkuru, ali nije. Ovaj Merkur sada ne razmišlja, on samo putuje, pušta svoje snove, živi ih i bezgranično veruje u njih. Jupiter stvara još veći entuzijazam, pokreće dobru energiju i donosi pravu sreću. 

Sam kraj nedelje može biti vrlo promenljiv ili čak turbulentan, kada je ljubav u pitanju. Mesec u subotu ulazi u znak Vage i sva pažnja se usmerava na partnera. Pratićete svaki njegov pokret, pogled, mimiku, a kako je Uran u opoziciji sa Venerom tih dana, ti pogledi neće biti ljubavni. Mogu vam se javiti neki nemiri, zbog razdvojenosti (Venera opozicija Uran), pogrešnih reči ili nekog nebuloznog nesporazuma. Veoma osetljiva atmosfera uz Merkura koji će istog dana stati na 29° Škorpiona. Te subote birajte reči i pokušajte da se u sebi smirite i stišate. Venera u nedelju ulazi u znak Škorpiona, pa će vam probuditi strasti, ali i posesivnost i ljubomoru. Za one slobodne, dobar početak i smelost za ulazak u novi odnos, novu vezu. Za one koji su već u braku ili vezi, može doneti blage turbulencije i nestabilnost. Dobra je za kalkulisanje, za ekonomiju i bankarstvo, pa iskoristite ovaj period da sredite svoje račune, da proverite stare, da sredite sve ono što vas je dugo čekalo negde u nekom delu sobe (retrogradan Merkur)… sada sve posložite, sredite račune, a Venera će vam već naći neko rešenje kako da na najbolji način isplivate iz određene situacije. Ako ljubav ne ide, bacite se na posao, ako vas ljubav krene, ma kakav posao, ko još radi kada je zaljubljen?  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD