Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 26.11. do 03.12.2018.

Merkur će ove nedelje biti prilično aktiviran. Gradiće aspekte sa Marsom, Suncem i Jupiterom, da bi na kraju nedelje ušao u znak Škorpiona istog dana kada i Venera bude ušetala u isti znak. Vrlo interesantna kombinacija, dve planete kao da jedna drugoj idu u susret, jer Merkur u svom retrogradnom hodu staje na poslednji stepen znaka dok Venera započinje sasvim novu priču, novi početak (00° Škorpiona). 

Prvog dana Mesec je u znaku Raka, vrlo senzitivan, nežan, ali i osetljiv, a samim tim nestabilan i promenljiv. Tog dana imaće trigon sa Neptunom što daje pojačanu intuitivnost i kreativnost. Istog  dana Sunce se spaja sa Jupiterom (Sunce konjunkcija Jupiter) pa eto i šanse da sretnete neku izuzetnu i uspešnu osobu, koja vam može pomoći da i sami postignete određeni uspeh ili iznenada odete na neko divno putovanje. Međutim, ovaj divan dan ili idealnu priliku koju ne treba da propustite može pokvariti par nepromišljenih reči ili susret sa nekom osobom, umanjujući srećnu okolnost. Retrogradni Merkur je toga dana u kvadratu sa Marsom, pa budite oprezni sa rečima, šta, kako i kome govorite, a najbolje bi bilo da uopšte ne govorite trudeći se da ono što čujete zapravo ne čujete. Misli koje naviru neće vam biti od velike pomoći, naprotiv, mogu izazvati posve uznemirujuća osećanja. 

Klonite se rasprava i neprijatnih dijaloga i tema, a mogući su problemi sa malim tehničkim uređajima i naravno budite oprezni u saobraćaju.

A od prvog dana zavisi u kojem će se smeru kretati energija koju donose ostali divni aspekti. Ako se uspete suzdržati i odoleti Marsovom izazovu (Mars kvadrat Merkur), onda će vaša sreća biti udvostručena i imaćete priliku da određene planove i zamisli sprovedete u delo. 

U utorak sledi mnoštvo apekata... Mars će praviti sekstil sa Saturnom u trajanju od nekoliko dana, pa će biti prozvani svi sa sličnom natalnom pozicijom. Ovaj aspekt ne možete prespavati, niti ga ignorisati. To su preci koji će kroz vas govoriti i buniti se. Kakva vam je genetika, osetićete tih dana. Ako imate pozitivan aspekt u natalu, ovo je jedan jako dobar i uspešan postupak, bilo da je u pitanju neki poslovni poduhvat bilo privatni lični status. Ovo se tiče lično vas i snage koju u sebi imate. Ako vas preci podržavaju, uspešno ćete ostvariti vaš cilj koji će biti izuzetno stabilan i trajan. Ali ako vas preci sputavaju, moraćete uložiti duplo više snage da bi isplivali uzvodno do izvora. Kada imate tešku genetiku to vam je kao da plivate uzvodno u nekom brzaku. Da, deluje prilično naporno. I jeste, ali život ide i ide, Sizif gura svoj kamen i gura… niko ne staje i niko ne odustaje. Oni najistrajniji i najuporniji, preseći će taj teški genetski kod i na kraju prekinuti tu tešku karmu za naredna pokolenja. Ali, ako odustanete, odneće vas voda i Sizifov kamen će vas pregaziti. Ali ovde nije reč o odustajanju, jer aspekt je protočan uz Merkur, Sunce i Jupiter u konjunkciji što je izuzetno jedna lepa kombinacija, slika uspeha, putovanja i to na nekim mestima na kojima ste već bili, ali sada idete i srećete se sa nekim potpuno novim, lepšim svetom iz znatno povoljnije okolnosti. Ovo su ponovljeni ugovori, ponovne selidbe, ali na sam početak, na ono što ste želeli, pa niste u potpunosti ostvarili, pa pristali na ono što se u tom trenutku nudilo... e, sada će vam se nuditi šansa da ostvarite želje kao nagradu za isktajnost i posvećenost. 

Ovi aspekti su aktivni do kraja sedmice s tim što će ushićenje i glavni događaji biti u utorak i sredu, a od četvrtka Mesec ulazi u znak Device i sve se polako stišava. Nema previše ushićenja i radosti, misli ovaj znak o svemu, kalkuliše, proverava nije li nešto promaklo retrogradnom Merkuru, ali nije. Ovaj Merkur sada ne razmišlja, on samo putuje, pušta svoje snove, živi ih i bezgranično veruje u njih. Jupiter stvara još veći entuzijazam, pokreće dobru energiju i donosi pravu sreću. 

Sam kraj nedelje može biti vrlo promenljiv ili čak turbulentan, kada je ljubav u pitanju. Mesec u subotu ulazi u znak Vage i sva pažnja se usmerava na partnera. Pratićete svaki njegov pokret, pogled, mimiku, a kako je Uran u opoziciji sa Venerom tih dana, ti pogledi neće biti ljubavni. Mogu vam se javiti neki nemiri, zbog razdvojenosti (Venera opozicija Uran), pogrešnih reči ili nekog nebuloznog nesporazuma. Veoma osetljiva atmosfera uz Merkura koji će istog dana stati na 29° Škorpiona. Te subote birajte reči i pokušajte da se u sebi smirite i stišate. Venera u nedelju ulazi u znak Škorpiona, pa će vam probuditi strasti, ali i posesivnost i ljubomoru. Za one slobodne, dobar početak i smelost za ulazak u novi odnos, novu vezu. Za one koji su već u braku ili vezi, može doneti blage turbulencije i nestabilnost. Dobra je za kalkulisanje, za ekonomiju i bankarstvo, pa iskoristite ovaj period da sredite svoje račune, da proverite stare, da sredite sve ono što vas je dugo čekalo negde u nekom delu sobe (retrogradan Merkur)… sada sve posložite, sredite račune, a Venera će vam već naći neko rešenje kako da na najbolji način isplivate iz određene situacije. Ako ljubav ne ide, bacite se na posao, ako vas ljubav krene, ma kakav posao, ko još radi kada je zaljubljen?  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD