Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 19. do 26.11.2018.

Merkur je krenuo retrogradno, Venera direktno, a Jupiter je konačno i dugo očekivano ušao u znak Strelca. Ove nedelje i Sunce će se pridružiti Jupiteru, pa će sreća biti udvostručena. Nakon ulaska Jupitera u znak Strelca, probudile su se neke nove nade, a sa njima i nove i srećne okolnosti. To su momenti kada se dešavaju nemoguće stvari, šanse koje se brzo i lako nude, a koje ste opet mogli da propustite zbog Sunca koje u noćnom i sumnjičavom znaku šeta i „budi“ vas. Pale vam se „lampice“ poput glasa razuma, ali uglavnom u negativnom kontekstu. Kada se osećanja ovako poremete, teško je razaznati koji je glas pravi, koje svetlo vodi izlazu iz tunela, a šta je samo odraz vaših strahova i slabosti. 

U ovom slučaju mnoge stvari se menjaju ulaskom Sunca u znak Strelca, a do tada, prisetite se svojih želja. Zatim, onog prvog iskonskog osećaja u vama. Ako se on u potpunosti poklapa sa vašom željom, ako ste razmotrili sve okolnosti i u sebi rekli „to je to“, drugi glas koji je došao nakon sinteze i dugog analiziranja i traženja grešaka, sigurno je lažni. Vaša je svest tako isprogramirana (Sunce u Škorpionu) da traži mrak, greške, prevare i najmanje sitnice, samo da se izbegne promena. 

Prvi dan je rezervisan za novi početak. Prvi dan i prvi znak u koji ušeta Mesec je kao nagoveštaj nekog novog mladog i zdravog početka (Mesec u Ovnu). Istina, neće biti idealno, jer sa znakom Ovna ništa nije lagano i sve je na ivici mača ili oštrici žileta. Ali, atmosfera na nebu je ipak dobra, energija je mlada, i budi svaku volju za životom i napretkom. Narednog dana Mars je u kvadratu sa Jupiterom, pa budite oprezni, jer ove planete u dobrom aspektu uvek su slika borca za pravdu, nekog koji želi da svi budu jednaki, drugim rečima zagovornika Utopije, filozofije gde su svi jednaki i ravnopravni i naravno gde se radnik visoko kotira i ima najviše respekta. Slika ovog kvadrata opisuje jedan deo vas koji je ushićen i pun optimizma, koji kreće sigurnim koracima ka toj sreći i tom ostvarenju, ali nailazi na onaj drugi deo u kojem ne nalazite snagu koja će sve to realizovati. Vaša snaga (Mars u Ribama) nije adekvatan borac, već uplašen ili bolje reći neki preplašen ratnik koji viče da ga svi čuju šireći strah i paniku. Ta snaga i nije prava snaga koja vam u ovom trenutku treba, jer će vas sputavati i buditi sumnje koje su potpuno neosnovane i neopravdane. Na vama je kako ćete se izboriti sa samim sobom.  

Kad se borbe malo smire i strasti stišaju, onda će i Sunce ogrejati (Sunce u Strelcu). Sunce u četvrtak ulazi u znak Strelca, pa ćete sve drugačije videti a volja će biti jača, uprkos Marsu koji je još uvek u Ribama i ponaša se tako kako se ponaša. Ipak, vatra jednog Sunca je daleko jača i od samog Marsa, jer ovo nije vatra koja će vas opeći ili izazvati neke svetske katastrofe, već vatra koja vas greje i obasjava put. 

Da sve na nebu polako dobija smisao i da se stišava konfuzija, govori i Neptun koji će poslednjeg dana sedmice promeniti smer i krenuti direktno. Sada se možete malo opustiti, ostaje još zbunjujući Merkur, a za neke „ponavljače“ koji nisu iz prve uspeli da ostvare svoj cilj, sada se nudi druga šansa, ponovljena prilika. Potrudite se da je ne propustite. Pokušajte da odmarate što više, jer Mars u Ribama nije za akciju. Neptun vam daje nove vidike i kako je i sam dugo stacioniran, najbolje bi bilo da se ove nedelje klonite problema, rasprava, razrešavanja nekih dilema ili nesporazuma. Budite samo mirni, uspostavite balans, radite na tišini u sebi, molite se i jedino ćete na taj način sprovesti uspešnu akciju. Uspešna askcija u ovom slučaju (Mars u Ribama) znači dovesti svog Marsa u potpuni mir, stanje koje mnogi zovu nirvanom. Tu će i Neptun da vam da dodatnu podršku, pa se okrenite sebi i pozabavite se svojim unutrašnjim dijalogom. 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD