Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 19. do 26.11.2018.

Merkur je krenuo retrogradno, Venera direktno, a Jupiter je konačno i dugo očekivano ušao u znak Strelca. Ove nedelje i Sunce će se pridružiti Jupiteru, pa će sreća biti udvostručena. Nakon ulaska Jupitera u znak Strelca, probudile su se neke nove nade, a sa njima i nove i srećne okolnosti. To su momenti kada se dešavaju nemoguće stvari, šanse koje se brzo i lako nude, a koje ste opet mogli da propustite zbog Sunca koje u noćnom i sumnjičavom znaku šeta i „budi“ vas. Pale vam se „lampice“ poput glasa razuma, ali uglavnom u negativnom kontekstu. Kada se osećanja ovako poremete, teško je razaznati koji je glas pravi, koje svetlo vodi izlazu iz tunela, a šta je samo odraz vaših strahova i slabosti. 

U ovom slučaju mnoge stvari se menjaju ulaskom Sunca u znak Strelca, a do tada, prisetite se svojih želja. Zatim, onog prvog iskonskog osećaja u vama. Ako se on u potpunosti poklapa sa vašom željom, ako ste razmotrili sve okolnosti i u sebi rekli „to je to“, drugi glas koji je došao nakon sinteze i dugog analiziranja i traženja grešaka, sigurno je lažni. Vaša je svest tako isprogramirana (Sunce u Škorpionu) da traži mrak, greške, prevare i najmanje sitnice, samo da se izbegne promena. 

Prvi dan je rezervisan za novi početak. Prvi dan i prvi znak u koji ušeta Mesec je kao nagoveštaj nekog novog mladog i zdravog početka (Mesec u Ovnu). Istina, neće biti idealno, jer sa znakom Ovna ništa nije lagano i sve je na ivici mača ili oštrici žileta. Ali, atmosfera na nebu je ipak dobra, energija je mlada, i budi svaku volju za životom i napretkom. Narednog dana Mars je u kvadratu sa Jupiterom, pa budite oprezni, jer ove planete u dobrom aspektu uvek su slika borca za pravdu, nekog koji želi da svi budu jednaki, drugim rečima zagovornika Utopije, filozofije gde su svi jednaki i ravnopravni i naravno gde se radnik visoko kotira i ima najviše respekta. Slika ovog kvadrata opisuje jedan deo vas koji je ushićen i pun optimizma, koji kreće sigurnim koracima ka toj sreći i tom ostvarenju, ali nailazi na onaj drugi deo u kojem ne nalazite snagu koja će sve to realizovati. Vaša snaga (Mars u Ribama) nije adekvatan borac, već uplašen ili bolje reći neki preplašen ratnik koji viče da ga svi čuju šireći strah i paniku. Ta snaga i nije prava snaga koja vam u ovom trenutku treba, jer će vas sputavati i buditi sumnje koje su potpuno neosnovane i neopravdane. Na vama je kako ćete se izboriti sa samim sobom.  

Kad se borbe malo smire i strasti stišaju, onda će i Sunce ogrejati (Sunce u Strelcu). Sunce u četvrtak ulazi u znak Strelca, pa ćete sve drugačije videti a volja će biti jača, uprkos Marsu koji je još uvek u Ribama i ponaša se tako kako se ponaša. Ipak, vatra jednog Sunca je daleko jača i od samog Marsa, jer ovo nije vatra koja će vas opeći ili izazvati neke svetske katastrofe, već vatra koja vas greje i obasjava put. 

Da sve na nebu polako dobija smisao i da se stišava konfuzija, govori i Neptun koji će poslednjeg dana sedmice promeniti smer i krenuti direktno. Sada se možete malo opustiti, ostaje još zbunjujući Merkur, a za neke „ponavljače“ koji nisu iz prve uspeli da ostvare svoj cilj, sada se nudi druga šansa, ponovljena prilika. Potrudite se da je ne propustite. Pokušajte da odmarate što više, jer Mars u Ribama nije za akciju. Neptun vam daje nove vidike i kako je i sam dugo stacioniran, najbolje bi bilo da se ove nedelje klonite problema, rasprava, razrešavanja nekih dilema ili nesporazuma. Budite samo mirni, uspostavite balans, radite na tišini u sebi, molite se i jedino ćete na taj način sprovesti uspešnu akciju. Uspešna askcija u ovom slučaju (Mars u Ribama) znači dovesti svog Marsa u potpuni mir, stanje koje mnogi zovu nirvanom. Tu će i Neptun da vam da dodatnu podršku, pa se okrenite sebi i pozabavite se svojim unutrašnjim dijalogom. 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD