Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 19. do 26.11.2018.

Merkur je krenuo retrogradno, Venera direktno, a Jupiter je konačno i dugo očekivano ušao u znak Strelca. Ove nedelje i Sunce će se pridružiti Jupiteru, pa će sreća biti udvostručena. Nakon ulaska Jupitera u znak Strelca, probudile su se neke nove nade, a sa njima i nove i srećne okolnosti. To su momenti kada se dešavaju nemoguće stvari, šanse koje se brzo i lako nude, a koje ste opet mogli da propustite zbog Sunca koje u noćnom i sumnjičavom znaku šeta i „budi“ vas. Pale vam se „lampice“ poput glasa razuma, ali uglavnom u negativnom kontekstu. Kada se osećanja ovako poremete, teško je razaznati koji je glas pravi, koje svetlo vodi izlazu iz tunela, a šta je samo odraz vaših strahova i slabosti. 

U ovom slučaju mnoge stvari se menjaju ulaskom Sunca u znak Strelca, a do tada, prisetite se svojih želja. Zatim, onog prvog iskonskog osećaja u vama. Ako se on u potpunosti poklapa sa vašom željom, ako ste razmotrili sve okolnosti i u sebi rekli „to je to“, drugi glas koji je došao nakon sinteze i dugog analiziranja i traženja grešaka, sigurno je lažni. Vaša je svest tako isprogramirana (Sunce u Škorpionu) da traži mrak, greške, prevare i najmanje sitnice, samo da se izbegne promena. 

Prvi dan je rezervisan za novi početak. Prvi dan i prvi znak u koji ušeta Mesec je kao nagoveštaj nekog novog mladog i zdravog početka (Mesec u Ovnu). Istina, neće biti idealno, jer sa znakom Ovna ništa nije lagano i sve je na ivici mača ili oštrici žileta. Ali, atmosfera na nebu je ipak dobra, energija je mlada, i budi svaku volju za životom i napretkom. Narednog dana Mars je u kvadratu sa Jupiterom, pa budite oprezni, jer ove planete u dobrom aspektu uvek su slika borca za pravdu, nekog koji želi da svi budu jednaki, drugim rečima zagovornika Utopije, filozofije gde su svi jednaki i ravnopravni i naravno gde se radnik visoko kotira i ima najviše respekta. Slika ovog kvadrata opisuje jedan deo vas koji je ushićen i pun optimizma, koji kreće sigurnim koracima ka toj sreći i tom ostvarenju, ali nailazi na onaj drugi deo u kojem ne nalazite snagu koja će sve to realizovati. Vaša snaga (Mars u Ribama) nije adekvatan borac, već uplašen ili bolje reći neki preplašen ratnik koji viče da ga svi čuju šireći strah i paniku. Ta snaga i nije prava snaga koja vam u ovom trenutku treba, jer će vas sputavati i buditi sumnje koje su potpuno neosnovane i neopravdane. Na vama je kako ćete se izboriti sa samim sobom.  

Kad se borbe malo smire i strasti stišaju, onda će i Sunce ogrejati (Sunce u Strelcu). Sunce u četvrtak ulazi u znak Strelca, pa ćete sve drugačije videti a volja će biti jača, uprkos Marsu koji je još uvek u Ribama i ponaša se tako kako se ponaša. Ipak, vatra jednog Sunca je daleko jača i od samog Marsa, jer ovo nije vatra koja će vas opeći ili izazvati neke svetske katastrofe, već vatra koja vas greje i obasjava put. 

Da sve na nebu polako dobija smisao i da se stišava konfuzija, govori i Neptun koji će poslednjeg dana sedmice promeniti smer i krenuti direktno. Sada se možete malo opustiti, ostaje još zbunjujući Merkur, a za neke „ponavljače“ koji nisu iz prve uspeli da ostvare svoj cilj, sada se nudi druga šansa, ponovljena prilika. Potrudite se da je ne propustite. Pokušajte da odmarate što više, jer Mars u Ribama nije za akciju. Neptun vam daje nove vidike i kako je i sam dugo stacioniran, najbolje bi bilo da se ove nedelje klonite problema, rasprava, razrešavanja nekih dilema ili nesporazuma. Budite samo mirni, uspostavite balans, radite na tišini u sebi, molite se i jedino ćete na taj način sprovesti uspešnu akciju. Uspešna askcija u ovom slučaju (Mars u Ribama) znači dovesti svog Marsa u potpuni mir, stanje koje mnogi zovu nirvanom. Tu će i Neptun da vam da dodatnu podršku, pa se okrenite sebi i pozabavite se svojim unutrašnjim dijalogom. 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD