Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 12. do 19.11.2018.

Ove nedelje imamo tri velike planetarne promene. Venera kreće direktno i taman kada pomislite gotovo je više sa konfuzijom i odnosima iz prošlosti, Merkur kreće retrogradno, tek toliko da napravi još veću pometnju. Taman kada se rešite da presečete, stavite tačku na određene stvari i odnose i poželite da to sve i izgovorite, krenuće lavina potpuno nebuloznih reči koje ni sami nećete razumeti. Imaćete puno toga na umu početkom nedelje i želećete sve to i da ostvarite, ali stvari se mogu izjaloviti, jer će u četvrtak Mars ući u znak Riba i zaboraviće šta je hteo ili nije hteo, mislio..., da bi na kraju samo zaspao. 

Ukoliko vam je ljubavni život bio u priličnom disbalansu i ukoliko ste se dvoumili ili troumili oko nekih osoba, sada je vrlo moguće da ostanete potpuno sami. Sve ljubavi koje naiđu u vreme retro Venere, nemaju neku budućnost, ali to ne znači da će vas partner odmah ostaviti. Ne brinite, nećete patiti, velika je verovatnoća da ćete vi biti ti koji će ostaviti, jer je bilo previše teško, jer su se mogle smenjivati tuga i radost, ljubav i mržnja. Sve ste mogli osetiti u istom momentu i to sve sa jednako istim žarom. Odnosi u periodu retrogradne Venere u Škorpionu podsećaju me na vatru mokrih drva, gde vatre ima, ali se ne ogrejaste. Retrogradnost Venere kroz Vagu, mogla je biti malo laganija, ipak je ovo vazdušni znak, pa će i mentalni nivo u jednom trenutku proraditi, ali često naglo i neočekivano. Samo ćete u jednom trenutku shvatiti kako niste deo patnje i ona ne treba da zauzima veliki deo vaše duše i poželećete da se oslobodite tog osećaja, ali na vrlo jednostavan način, prekidajući sve komunikacije sa ljudima koji izazivaju taj osećaj u vama. Kako je kod znaka Vage kardinalnost izuzetno naglašena, sve odluke biće donešene naglo i u trenutku. Već pri prvoj pomisli, bićete na pola puta. Nema nazad, nema okretanja, još manje vraćanja. 

Početak nedelje biće dobar za sve koji imaju Mesec u Jarcu, jer će i tranzitni ići tim znakom i doneti određene sudbinske kontakte, sporazume ili poslove. Iskoristite prva dva dana za neke povoljne i korisne informacije i ozbiljne odluke. U sredu Mesec menja znak i ulazi u znak Vodolije, koji je značajno nestabilniji od Jarca, ali je odličan za sve one koji se bave raznim dobrotvornim i humanitarnim radom, organizacijama ili strankama. Kako ovo ipak nije  stabilna i trajna energija, najbolje bi bilo da taj dan provedete u društvu, negde izađete sa prijateljima i lepo se provedete. Mars je tada već na poslednjem stepenu Vodolije, pa je i sam izuzetno rizičan.  Iskoristite ovaj dan za druženje i uživanje. Ne planirajte ništa, jer svakako ništa neće biti onako kako ste planirali (Mesec u Vodoliji).

A od četvrtka, Mars ulazi u znak Riba i odjednom možete osetiti izuzetan umor i bezvoljnost. Mars u Ribama, gubi snagu, kao da je opijen ili zaljubljen, ali nesrećno. U ovom periodu oslanjajte se na intuiciju, snove i same emocije, a ne na racio i mentalni nivo. Mars u Ribama je dobar sa stvarima koje zahtevaju empatiju, čija je borba tiha, ali razarajuća. Naučite da razvijate vaš duhovni nivo usmeravajući svu snagu ka tome (Mars u Ribama).

A ako vam neke ljubavne priče nisu prijale, onda sačekajte da Venera sledećeg dana krene direktno. Nemojte donositi zaključke, neke osobe će se same povući iz vašeg života, neke će takođe morati da odu spletom okolnosti, a vi ćete biti posmatrač ostvarenja sopstvenih želja. Naravno, za neke događaje i ljude bićete vezani i sigurno će vam biti žao i boleće vas, ali nemojte patetisati, već budite realni. Realno se preispitajte da li je to što želite da zadržite zaista bilo za vas, bez obzira da li je posao, partner ili auto? Gubitak možete osetiti na raznim poljima, jer nije za svakog ljubav isto što i partner. Za nekog je to status, novac ili materijalna sigurnost. Ako svi pričaju o ljubavi ne znači da je i žele. Pokušajte da osvestite šta je za vas ljubav, jer podsvest obično ima potpuno drugačije postavke od svesnih, a obično se te nesvesne želje i ostvaruju. 

Idealno vreme za preispitivanje je upravo ova sedmica i to od subote kada Merkur kreće retrogradno, pa vas zbuni, dekoncentriše, i od komunikacije napravi pravi kupus. Jedno ste mislili, drugo rekli, a osoba je razumela nešto sasvim treće… i to obično ne shvatite odmah, već tek nakon nedelju-dve. Stoga budite oprezni, zaboravite na planove i ozbiljne razgovore, već se bacite na raščišćavanje sopstvene svesti, sopstvenog uma. Sagledajte sve što vam se dešava iz nekog sasvim trećeg ugla, pokušajte da shvatite druge, ali najviše se potrudite da shvatite i prihvatite sebe - takvi kakvi ste.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD