Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

19. do 25. mart 2012

Iako je kalendarski još uvek zima, zahvaljujući Veneri u Biku miris proleća nas već danima budi i inspiriše, a ove sedmice će i Sunce prelaskom u znak Ovna zvanično najaviti najlepše godišnje doba, tj. označiti kraj jedne i početak nove godine. Ova sedmica će, stoga, biti dvojake prirode. Sunce na poslednjim stepenovima Riba, kojim otpočinjemo ovu sedmicu, usmeriće nas, s jedne strane, na završavanje jednogodišnjeg ciklusa koji mnogima nije bio lagan, koji je doneo dramatične promene (prvi aspekt Sunca prošle godine konjunkcija s Uranom) i tokom kojeg su morali umnogome da se prilagođavaju brojnim otežavajućim okolnostima (poslednji aspekt Sunca kvinkunks sa Saturnom u znaku Sunčevog pada), posebno na polju odnosa, karijere, zakonodavstva. Ovaj „nedovršeni“ aspekt govori i o nezavršavanju, prenošenju problema u novu godinu, što potvrđuje i prvi aspekt Sunca iz znaka Ovna – konjunkcija sa retrogradnim Merkurom koji je dispozitor retrogradnog Marsa. I ma kako s vatrenom energijom Ovna, koju će Sunce probuditi u jutarnjim satima u utorak kada će kročiti u ovaj kardinalni, dinamični, energični, violentni, hrabri znak, imali želju da sve ostavimo za sobom i okrenenom novi list, ili bolje rečeno, počnemo novu knjigu, bićemo prinuđeni već koliko u sredu (Sunce konjunkcija Merkur), odnosno čim pre, da se vratimo na nepročitano, da utvrdimo gradivo, prođemo ponovo kroz ono što nismo dobro savladali, ono gde smo napravili propuste, greške. I stoga je važno tokom ove sedmice umeti kontrolisati priliv ovnovske energije, potrebu za naglim „probojem“ i promenom bilo šta da je u pitanju, jer nekontrolisanost može dovesti do problema najpre sa autoritetima, saradnicima, potčinjenima, kao i sa zdravljem, u saobraćaju, sa tehnikom, dokumentima, automobilima. Potrebno je dobro razmisliti pre donošenja bilo kakve odluke, a iskoristiti sedmicu za jasno sagledavanje i svojih i tuđih grešaka i propusta i to popraviti.

Sunce će svojim aspektima primarno uticati na atmosferu ove sedmice, a osim konjunkcije sa Merkurom čeka nas i konjunkcija sa Uranom (subota), a kako su u pitanju dva polariteta, suprotne energije, to je za očekivati kontakte suprotstavljenih strana koje istovremeno žele moć (u Ovnu egzaltira Sunce) i koje će biti u prilici da pomire suprotnosti, ali i da rasplamsaju već postojeću vatru koja se ovnovski brzo može proširiti. Kako sedmicu otpočinjemo Venerom na zvezdi Zibal iz Eridanusa, a Merkur je, s Marsom u svom znaku i u znaku Ovna, već dovoljno vreo, to lako možemo očekivati svaki vid rasplamsavanja požara i saobraćajnih nesreća (Fajtont, vatrena kola i reka Eridanus u koju pada) koji mogu dovesti i do većih katastrofa jer se perfekcija Sunca i Merkura odvija na Deneb Kaitosu iz Cetusa, a Merkur se vraća u četvrtak u znak svog pada. Pa ovde imamo jasnu sliku oca i sina (Helija i Fajtonta), mladića koji, iako nevešt (retrogradni Merkur), misli da je dovoljno sposoban da upravlja vatrenim kolima (konjunkcija egzaltirano Sunce), i koji može dovesti u opasnost i sebe i mnoge druge. I evo mladih, neiskusnih, željnih slave i moći koji će pokušati da dostignu ono za šta nisu spremni. Ovo je i svaki pogrešan savet (nameran ili slučajan) nedovoljno stručne osobe koji može uzrokovati daleko šire probleme, obrte, pobune. Ovo je i okrivljivanje pogrešne osobe i ispoljavanje agresivnosti jer je Mars na Aliotu (najvećoj zvezdi iz sazvežđa Veliki Medved – Arkad i Kalista), ali i pobune malih protiv velikih, protiv onih koji su ih stvorili, bilo da je reč o sukobu dece i roditelja ili malih država protiv velikih (što potvrđuje i Saturn na Izaru iz Pastira koji se takođe vezuje za mit o Arkadu i njegovoj majci Kalisti).

Da se nećemo samo buniti, i s razlogom i bez, govori još uvek aktuelna serija zvana Kraljevska porodica jer i Venera i Jupiter još uvek prelaze preko zvezda iz ovih sazvežđa, pa uz Sunce na Šeatu (Pegaz) kojim otpočinjemo sedmicu, i uz Neptuna koji još uvek boravi na Enifu iz Pegaza, to su i ove sedmice naglašene ljubavi u duhu Andromede – iznenadni obrti situacije, zaljubljivanje u osobu koja na neki način spašava natusa, napuštanje doma i život u inostranstvu.

Aktivirane su i zvezde iz sazvežđa Labud kao i Delfin, pa će naglasak biti i na zavođenju, lepoti, umetnosti, kao i na proboju u oblasti duhovnosti budući da svaka egzotična kombinacija s problematičnim zvezdama poput Deneb Kaitosa i Šeata, posebno sa Uranom, uvek pruža šansu za vanredna otkrića, ideje i buđenje.

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju snažno Sunce povezano sa Merkurom i Uranom, a posebno oni sa planetama na početanim stepenovima kardinalnih znakova. Aktivni će i dalje biti svi koji igraju neku od uloga u Kraljevskoj porodici, kao i oni sa retrogradnim Marsom i retrogradnim Merkurom.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD