Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

19. do 25. mart 2012

Iako je kalendarski još uvek zima, zahvaljujući Veneri u Biku miris proleća nas već danima budi i inspiriše, a ove sedmice će i Sunce prelaskom u znak Ovna zvanično najaviti najlepše godišnje doba, tj. označiti kraj jedne i početak nove godine. Ova sedmica će, stoga, biti dvojake prirode. Sunce na poslednjim stepenovima Riba, kojim otpočinjemo ovu sedmicu, usmeriće nas, s jedne strane, na završavanje jednogodišnjeg ciklusa koji mnogima nije bio lagan, koji je doneo dramatične promene (prvi aspekt Sunca prošle godine konjunkcija s Uranom) i tokom kojeg su morali umnogome da se prilagođavaju brojnim otežavajućim okolnostima (poslednji aspekt Sunca kvinkunks sa Saturnom u znaku Sunčevog pada), posebno na polju odnosa, karijere, zakonodavstva. Ovaj „nedovršeni“ aspekt govori i o nezavršavanju, prenošenju problema u novu godinu, što potvrđuje i prvi aspekt Sunca iz znaka Ovna – konjunkcija sa retrogradnim Merkurom koji je dispozitor retrogradnog Marsa. I ma kako s vatrenom energijom Ovna, koju će Sunce probuditi u jutarnjim satima u utorak kada će kročiti u ovaj kardinalni, dinamični, energični, violentni, hrabri znak, imali želju da sve ostavimo za sobom i okrenenom novi list, ili bolje rečeno, počnemo novu knjigu, bićemo prinuđeni već koliko u sredu (Sunce konjunkcija Merkur), odnosno čim pre, da se vratimo na nepročitano, da utvrdimo gradivo, prođemo ponovo kroz ono što nismo dobro savladali, ono gde smo napravili propuste, greške. I stoga je važno tokom ove sedmice umeti kontrolisati priliv ovnovske energije, potrebu za naglim „probojem“ i promenom bilo šta da je u pitanju, jer nekontrolisanost može dovesti do problema najpre sa autoritetima, saradnicima, potčinjenima, kao i sa zdravljem, u saobraćaju, sa tehnikom, dokumentima, automobilima. Potrebno je dobro razmisliti pre donošenja bilo kakve odluke, a iskoristiti sedmicu za jasno sagledavanje i svojih i tuđih grešaka i propusta i to popraviti.

Sunce će svojim aspektima primarno uticati na atmosferu ove sedmice, a osim konjunkcije sa Merkurom čeka nas i konjunkcija sa Uranom (subota), a kako su u pitanju dva polariteta, suprotne energije, to je za očekivati kontakte suprotstavljenih strana koje istovremeno žele moć (u Ovnu egzaltira Sunce) i koje će biti u prilici da pomire suprotnosti, ali i da rasplamsaju već postojeću vatru koja se ovnovski brzo može proširiti. Kako sedmicu otpočinjemo Venerom na zvezdi Zibal iz Eridanusa, a Merkur je, s Marsom u svom znaku i u znaku Ovna, već dovoljno vreo, to lako možemo očekivati svaki vid rasplamsavanja požara i saobraćajnih nesreća (Fajtont, vatrena kola i reka Eridanus u koju pada) koji mogu dovesti i do većih katastrofa jer se perfekcija Sunca i Merkura odvija na Deneb Kaitosu iz Cetusa, a Merkur se vraća u četvrtak u znak svog pada. Pa ovde imamo jasnu sliku oca i sina (Helija i Fajtonta), mladića koji, iako nevešt (retrogradni Merkur), misli da je dovoljno sposoban da upravlja vatrenim kolima (konjunkcija egzaltirano Sunce), i koji može dovesti u opasnost i sebe i mnoge druge. I evo mladih, neiskusnih, željnih slave i moći koji će pokušati da dostignu ono za šta nisu spremni. Ovo je i svaki pogrešan savet (nameran ili slučajan) nedovoljno stručne osobe koji može uzrokovati daleko šire probleme, obrte, pobune. Ovo je i okrivljivanje pogrešne osobe i ispoljavanje agresivnosti jer je Mars na Aliotu (najvećoj zvezdi iz sazvežđa Veliki Medved – Arkad i Kalista), ali i pobune malih protiv velikih, protiv onih koji su ih stvorili, bilo da je reč o sukobu dece i roditelja ili malih država protiv velikih (što potvrđuje i Saturn na Izaru iz Pastira koji se takođe vezuje za mit o Arkadu i njegovoj majci Kalisti).

Da se nećemo samo buniti, i s razlogom i bez, govori još uvek aktuelna serija zvana Kraljevska porodica jer i Venera i Jupiter još uvek prelaze preko zvezda iz ovih sazvežđa, pa uz Sunce na Šeatu (Pegaz) kojim otpočinjemo sedmicu, i uz Neptuna koji još uvek boravi na Enifu iz Pegaza, to su i ove sedmice naglašene ljubavi u duhu Andromede – iznenadni obrti situacije, zaljubljivanje u osobu koja na neki način spašava natusa, napuštanje doma i život u inostranstvu.

Aktivirane su i zvezde iz sazvežđa Labud kao i Delfin, pa će naglasak biti i na zavođenju, lepoti, umetnosti, kao i na proboju u oblasti duhovnosti budući da svaka egzotična kombinacija s problematičnim zvezdama poput Deneb Kaitosa i Šeata, posebno sa Uranom, uvek pruža šansu za vanredna otkrića, ideje i buđenje.

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju snažno Sunce povezano sa Merkurom i Uranom, a posebno oni sa planetama na početanim stepenovima kardinalnih znakova. Aktivni će i dalje biti svi koji igraju neku od uloga u Kraljevskoj porodici, kao i oni sa retrogradnim Marsom i retrogradnim Merkurom.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD