Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

19. do 25. mart 2012

Iako je kalendarski još uvek zima, zahvaljujući Veneri u Biku miris proleća nas već danima budi i inspiriše, a ove sedmice će i Sunce prelaskom u znak Ovna zvanično najaviti najlepše godišnje doba, tj. označiti kraj jedne i početak nove godine. Ova sedmica će, stoga, biti dvojake prirode. Sunce na poslednjim stepenovima Riba, kojim otpočinjemo ovu sedmicu, usmeriće nas, s jedne strane, na završavanje jednogodišnjeg ciklusa koji mnogima nije bio lagan, koji je doneo dramatične promene (prvi aspekt Sunca prošle godine konjunkcija s Uranom) i tokom kojeg su morali umnogome da se prilagođavaju brojnim otežavajućim okolnostima (poslednji aspekt Sunca kvinkunks sa Saturnom u znaku Sunčevog pada), posebno na polju odnosa, karijere, zakonodavstva. Ovaj „nedovršeni“ aspekt govori i o nezavršavanju, prenošenju problema u novu godinu, što potvrđuje i prvi aspekt Sunca iz znaka Ovna – konjunkcija sa retrogradnim Merkurom koji je dispozitor retrogradnog Marsa. I ma kako s vatrenom energijom Ovna, koju će Sunce probuditi u jutarnjim satima u utorak kada će kročiti u ovaj kardinalni, dinamični, energični, violentni, hrabri znak, imali želju da sve ostavimo za sobom i okrenenom novi list, ili bolje rečeno, počnemo novu knjigu, bićemo prinuđeni već koliko u sredu (Sunce konjunkcija Merkur), odnosno čim pre, da se vratimo na nepročitano, da utvrdimo gradivo, prođemo ponovo kroz ono što nismo dobro savladali, ono gde smo napravili propuste, greške. I stoga je važno tokom ove sedmice umeti kontrolisati priliv ovnovske energije, potrebu za naglim „probojem“ i promenom bilo šta da je u pitanju, jer nekontrolisanost može dovesti do problema najpre sa autoritetima, saradnicima, potčinjenima, kao i sa zdravljem, u saobraćaju, sa tehnikom, dokumentima, automobilima. Potrebno je dobro razmisliti pre donošenja bilo kakve odluke, a iskoristiti sedmicu za jasno sagledavanje i svojih i tuđih grešaka i propusta i to popraviti.

Sunce će svojim aspektima primarno uticati na atmosferu ove sedmice, a osim konjunkcije sa Merkurom čeka nas i konjunkcija sa Uranom (subota), a kako su u pitanju dva polariteta, suprotne energije, to je za očekivati kontakte suprotstavljenih strana koje istovremeno žele moć (u Ovnu egzaltira Sunce) i koje će biti u prilici da pomire suprotnosti, ali i da rasplamsaju već postojeću vatru koja se ovnovski brzo može proširiti. Kako sedmicu otpočinjemo Venerom na zvezdi Zibal iz Eridanusa, a Merkur je, s Marsom u svom znaku i u znaku Ovna, već dovoljno vreo, to lako možemo očekivati svaki vid rasplamsavanja požara i saobraćajnih nesreća (Fajtont, vatrena kola i reka Eridanus u koju pada) koji mogu dovesti i do većih katastrofa jer se perfekcija Sunca i Merkura odvija na Deneb Kaitosu iz Cetusa, a Merkur se vraća u četvrtak u znak svog pada. Pa ovde imamo jasnu sliku oca i sina (Helija i Fajtonta), mladića koji, iako nevešt (retrogradni Merkur), misli da je dovoljno sposoban da upravlja vatrenim kolima (konjunkcija egzaltirano Sunce), i koji može dovesti u opasnost i sebe i mnoge druge. I evo mladih, neiskusnih, željnih slave i moći koji će pokušati da dostignu ono za šta nisu spremni. Ovo je i svaki pogrešan savet (nameran ili slučajan) nedovoljno stručne osobe koji može uzrokovati daleko šire probleme, obrte, pobune. Ovo je i okrivljivanje pogrešne osobe i ispoljavanje agresivnosti jer je Mars na Aliotu (najvećoj zvezdi iz sazvežđa Veliki Medved – Arkad i Kalista), ali i pobune malih protiv velikih, protiv onih koji su ih stvorili, bilo da je reč o sukobu dece i roditelja ili malih država protiv velikih (što potvrđuje i Saturn na Izaru iz Pastira koji se takođe vezuje za mit o Arkadu i njegovoj majci Kalisti).

Da se nećemo samo buniti, i s razlogom i bez, govori još uvek aktuelna serija zvana Kraljevska porodica jer i Venera i Jupiter još uvek prelaze preko zvezda iz ovih sazvežđa, pa uz Sunce na Šeatu (Pegaz) kojim otpočinjemo sedmicu, i uz Neptuna koji još uvek boravi na Enifu iz Pegaza, to su i ove sedmice naglašene ljubavi u duhu Andromede – iznenadni obrti situacije, zaljubljivanje u osobu koja na neki način spašava natusa, napuštanje doma i život u inostranstvu.

Aktivirane su i zvezde iz sazvežđa Labud kao i Delfin, pa će naglasak biti i na zavođenju, lepoti, umetnosti, kao i na proboju u oblasti duhovnosti budući da svaka egzotična kombinacija s problematičnim zvezdama poput Deneb Kaitosa i Šeata, posebno sa Uranom, uvek pruža šansu za vanredna otkrića, ideje i buđenje.

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju snažno Sunce povezano sa Merkurom i Uranom, a posebno oni sa planetama na početanim stepenovima kardinalnih znakova. Aktivni će i dalje biti svi koji igraju neku od uloga u Kraljevskoj porodici, kao i oni sa retrogradnim Marsom i retrogradnim Merkurom.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD