Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Poruka iz Škorpiona

„Ljubav je jedini put. Svaki putnik koji krene na ovaj put, hteo to ili ne, promeni se od glave do pete. Nema nikog ko se na njega uputio a da se nije promenio.“  E.Šafak

Prihvatanje svega što čini sadašnji trenutak ne znači da smo odustali, to samo znači da smo postali svesni svoga tela.

Škorpion je duboko emotivno biće, često nepoverljivo u ljude i svet oko sebe, ranjive prirode i nesigurno. Osećanja su često jako komplikovana, prisutna je zatvorenost i stoga Škorpioni radije nastoje da svoje emocije "zaključavaju" u sebe. Pripadnice Škorpiona mogu u ovom periodu biti „ljute“ što može da ih podstakne na borbu a to nije ideja ovog vremena. Da biste bile moćne drage Škorpionke, neophodno je da duboko nesvesne delove sebe osvestite u poslednjoj nedelji novembra. Od 3. decembra Venera ponovo stiže u Hadove odaje. Prepustite se, nemate šta da izgubite, možete samo pronaći same sebe u hodnicima sećanja.

Strelac je na granici svog dubokog samoistraživanja, i otkrića samoga sebe. Ideja je primeniti zahvalnost pre bilo kog dešavanja. Možete je upražnjavati pre, za vreme ili kada neki događaj očekujete. Čudo primene molitve zahvalnosti u sred događaja jeste u tome što ona menja energetski potpis. Kao što znate, sve je energija u određenoj formi a ona utiče na drugu energiju. Osmi novembar je datum velike radosti za Strelčeve. Svakih dvanaest godina dopunjavate svoje potrebe koje potom delite sa ostatkom sveta na način koji je svakom blizak.

Jarčevska ambicija će ispoljiti onu svoju duboko podsvesnu glad za ljubavlju i bezbednošću u isti mah. Sve dok ne želite da uživate u zadovoljavanju vaših čula, stvarate različite vrste aktivnosti. To je srž problema pomoću kojeg ćete shvatiti postojanje karme. Svejedno je jesu li ove aktivnosti dobre ili loše. One uslovljavaju vaše biće, uslovljavaju situaciju u kojoj možete biti i dalje zarobljeni u ovom svemiru. Sve se menja pa je i vaša tradicionalna priroda u završnoj fazi priprema za promene. Sada je na redu učitavanje vaše podsvesti, otkrivanje genetskih kodova, a to je svesnost koja menja sve - sada i ovde.

Vodolijama je zadatak ovog škorpionskog vremena: Dostići samospoznaju, te shvatiti sebe kao večnu dušu - što nije lako u u ovom materijalnom postojanju. U ovom vremenu postoje različiti procesi za postizanje svesnosti i duhovnog napredovanja za ljudska bića u skladu s vremenom, mestom i okolnostima. Sada se nude mnogobrojni modeli i sistemi za prosvetljenje i uzdizanje svesnosti. Međutim, vodolijanska energija pruža nam verodostojna i iscrpna objašnjenja kako to uistinu postići na vrlo jednostavan i lak način metodama koje su primerene za ovo savremeno doba.

Ribe su zaista najsvesnije ovog vremena u kome se nalazimo. Molitva zahvalnosti je ono na šta nam Ribe ukazuju. Ovo je mantra zahvalnosti: „Hvala Bože što si mi omogućio da doživim ovaj događaj jer mogu da ga iskoristim kao alat na putu moje duše.“ Realizaciju svoje svrhe i misije ćete živeti intenzivnije nego ikada. Prirodni resursi će vas podržati u svakom obliku da biste živeli u miru svoju svrhu. „To će posebno imati efekat ukoliko ćete pronaći energiju u sebi i u samom dešavanju koje ćete doživeti kao priliku a ne kao problem. S druge strane, kada se promeni energija u vama, promeniće se i energija koju projektujete na događaj i osobu i nemojte se iznenaditi ako se i ta druga osoba promeni.“  N.D.Volš

Ovnovi u ovom vremenu „trebaju i moraju“ pokazati rezultate sedmogodišnjeg otvaranja ka nebu i duhovnog rasta. Duhovno napredna osoba poseduje sve dobre osobine velikih mudraca, dok osoba koja nije utemeljena to nema, jer dolazi pod upliv vlastitih umnih manipulacija. Niko vas ne tera da odbacite sve vrste čulnih želja koje nastaju iz takvih manipulacija. Naravno, takve čulne želje se ne mogu veštački obuzdati i zato postoji autentičan proces koji opisuje kako to postići a ne napraviti od drugih ljudi kolateralnu štetu. Pojačan osećaj prisutnosti je neophodan od sredine novembra do kraja ove godine – 2018.

Bikovima u ovom škorpionskom vremenu fokus je na partnerskom odnosu. Jedini način za oslobođenje od posledica karme jeste produhovljenje vaših partnerskih aktivnosti. Bikovska energija napreduje u duhovnom životu i dalje u svom snažnom telu i čulnim zadovoljstvima. To praktično znači da bi u sledećim životnim okolnostima morali prihvatati neka nova kosmička pravila. Međutim, Bikovima koji su rešeni u predanom duhovnom napredovanju i pročišćenju svesnosti dolazi zaista podrška od života. Tako se Bikovska karma pročišćava i ispunjava kroz duhovnost, rutinu, kreativnost.

Blizancima je neophodno u ovom škorpionskom Mesecu povezati u sebi muški i ženski princip. Nikako ne treba favorizovati bilo koji od ova dva principa. Govor je muški princip, ženski je zračenje emocija, namera i energije. Velika je razlika činiti nešto iz ljubavi i zračiti ljubav kao energiju. Često činimo nešto zato što ne zračimo dovoljno energije ljubavi, nekad i prema veoma bliskim osobama imamo neobičnu priču. Do 6. decembra budite fokusirani na suštinu i vašu svrhu postojanja. Ako ste zaista iskreni prema sebi dobićete maksimalnu podršku Univerzuma. Pun Mesec u znaku Blizanaca 23. novembra doneće rojenje misli i potencijalnu krizu u partnerskim odnosima samo „zbog neiskrenosti“.

Rakovima ovaj Mesec u Škorpionu nudi da preferiraju ostvarenje ljubavne povezanosti i partnerstvo na duže staze. Od voljene osobe Rak očekuje vernost, iskrenost i potpuno predavanje dušom i telom.  Rakovska duša je željna da u ljubavnoj vezi ili braku pruža veliku količinu ljubavne strasti i da svojoj voljenoj osobi pruža nezaboravne trenutke uživanja u sreći. Duhovnost ovog vremena će biti na ispitu baš na Pun Mesec koji će se Rakovima dešavati u 12. polju polju podsvesti. Neophodno je da se konačno oslonite na sebe i sopstvene radosne potrebe.

Lavovi dobijaju ogromnu podršku Jupitera u polju kreativnosti, a od vaše inspiracije zavisi i vaša kreativnost. Venera kreće direktnim hodom 16. novembra, pa ćete s lakoćom komunicirati, pregovarati i planirati budućnost. Sve što vam je dostupno iskoristićete na najbolji mogući način, bilo da se radi o informacijama, dokumentima, podacima i slično. Možda ćete ići na edukaciju, učenje stranih jezika koji će vam u vremenu olakšati prosperitet i izobilje svake vrste. U svakom slučaju vrlo kreativno vreme, puno energije, a od vaše inspiracije zavisi u šta ćete investirati ovoliku energiju.

Device su same po sebi veoma uviđavne, obazrive. Vreme u kojem njihov vladar kreće unazad je vreme njihovog samoispitivanja. Ne budite kritični prema samima sebi. Od 17. novembra Merkur kreće retrogradnim hodom. Tada bi mogli zaključiti da ne govorite istim jezikom ili da vas voljena osoba ne razume i ne podržava. Device koje nisu u vezi verovatno će tako i ostati tokom mladog Meseca u Škorpionu, ponajviše zbog rezerviranosti i sumnjičavosti prema onima koji žele da ih osvoje. Sumnje te vrste najčešće nisu bez osnova, ali u nekim slučajevima to je samo posledica prethodnog iskustva koje ih koči u ljubavnom životu.

Vaga je muški znak, a vladarka znaka je najtipičnija ženska planeta. Dobro je koristiti oba principa i muški i ženski u ovom životu. Žena je prirodni kanal za manifestaciju ženskog principa te ako ona koristi više muške energije dolazi do hormonalne neravnoteže, ginekoloških problema, depresije i drugih psihičkih poremećaja. Muška energija je pregruba za žensko telo i oštećuje fine energetske kanale što dovodi do neravnoteže. Ovo je zaista balansiranje na dubokom genetskom nivou. Odredite prioritete u svom životu, ne pravite velike planove, imajte svest o potrebama trenutka u kome ste.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD