Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 05. do 12.11.2018.

Pred nama je nedelja ispunjena novim planetarnim događajima. Ako ste na trenutak pomislili da ste krenuli napred (Uran u Biku) sada kao da ste se vratili na staro, a vraćanje unazad često pokreće i stare teme (Uran se vraća u znak Ovna). Uran će se neko vreme zadržati na poslednjem stepenu Ovna, a taj granični stepen često je poput igre vatrom za koju nikad ne znate da li će gasnuti, da li će vas ogrejati ili će mala iskra izazvati veliki požar širokih katastrofalnih razmera. Jupiter nakon godinu dana menja znak i ulazi u znak svog sedišta - Strelac. Mnogi se raduju ovoj promeni što je u redu, ali sve ima svojih prednosti i mana. Biće ovo godina preterivanja, megalomanskih planova, ali i brojnih avanturističkih dogodovština. Pripremite se za nastupajuću veliku promenu. 

Mesec će prvog dana nedelje iz znaka Vage napraviti kvadrat sa Plutonom, najavljujući moguće melanholično raspoloženje. Svaku vest koju budete čuli toga dana ne prihvatajte tragično jer nije onako kako vam se u tom trenutku čini. 

Sledeći dan je već po mnogo čemu lakši i bolji. Sunce pravi trigon sa Nepunom, dok se Uran vraća u znak Ovna i nagoveštava promene. Ovo su dani kada je jaka intuicija i kada je uspeh moguć na vrlo neobičan način. Ono čega morate biti svesni jeste borbenost (Uran u Ovnu) koja vam neće dati mira sve dok ne postignete željeni uspeh (Sunce trigon Neptun). 

U sredu se Mesec iz znaka Škorpiona spaja sa Suncem istovremeno formirajući i trigon sa Neptunom, pa je ovo trenutak nedokučenih emocija kada razum nadjačava svaki osećaj (Mesec konjunkcija Sunce), te se stoga klonite bilo kakvih sukoba i rasprava, jer ćete biti osetljivi, promenljivog raspoloženja i nesigurni (Mesec u Škorpionu). 

A u četvrtak, dan kojim vlada Jupiter, predviđen je za velika, jupiterijanska događanja. Toga dana Jupiter ulazi u znak Strelca i na mnogim poljima će se osećati promene. Ovaj benefik, generalno donosi lepe i srećne događaje, ali nekad može doneti i velike štete ili poteškoće. Ukoliko vam je u natalnom horoskopu vladar 6., 8. ili 12. polja i u izazovnim je aspektima, onda je velika verovatnoća da će vam doneti probleme ili poteškoće. Ali opet, znak kojim sada tranzitira, daleko je pozitivniji, blagotvorniji i optimističniji od znaka kojeg napušta, znaka Škorpiona. Spremite se za velike avanture, velika dela i uspeh ili bar pokušaje. On podržava one koji su spremni za velika dela i velike promene, a daje najviše kada ste spremni da u svakom momentu zarad svog ideala, plana, sna (Jupiter je takođe vladar Riba) spakujete jedan kofer i istog momenta odete na drugi kraj sveta. Jupiter podržava sve one koji veruju snovima i kada im svi okrenu leđa, a oni i dalje veruju u svoju želju i teže da je ostvare. Sada će im Jupiter dati podršku i šansu da svoj san i ostvare.

Pred vama je lepa godina u kojoj možete očekivati najviše od Jupitera vezano za polje života kojim tranzitira. 

A pored ambicioznih želja tu su i ljubavne avanture, pa se već prva očekuje u petak kada se retrogradna Venera sretne u trigonskom aspektu sa Marsom. Možda će iskrsnuti neka stara priča, tek toliko da se probudi želja i stare uspomene. U svakom slučaju, nemojte okolišati i kalkulisati već se opustite i uživajte. Osetite energiju Jupitera u pravom smislu te reči. Isplanirajte neko putovanje, ili više njih, osmislite plan za neko dodatno školovanje ili učenje nečeg novog. Iskoristite svaki nalet novih ideja, planova i želja. Često će biti megalomanske, a ako se ostvari pola od zamišljenog, bićete srećni. Uživajte i radujte se, jer ova planeta i jeste slika sreće i radosti (Jupiter u Strelcu). 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD