Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 05. do 12.11.2018.

Pred nama je nedelja ispunjena novim planetarnim događajima. Ako ste na trenutak pomislili da ste krenuli napred (Uran u Biku) sada kao da ste se vratili na staro, a vraćanje unazad često pokreće i stare teme (Uran se vraća u znak Ovna). Uran će se neko vreme zadržati na poslednjem stepenu Ovna, a taj granični stepen često je poput igre vatrom za koju nikad ne znate da li će gasnuti, da li će vas ogrejati ili će mala iskra izazvati veliki požar širokih katastrofalnih razmera. Jupiter nakon godinu dana menja znak i ulazi u znak svog sedišta - Strelac. Mnogi se raduju ovoj promeni što je u redu, ali sve ima svojih prednosti i mana. Biće ovo godina preterivanja, megalomanskih planova, ali i brojnih avanturističkih dogodovština. Pripremite se za nastupajuću veliku promenu. 

Mesec će prvog dana nedelje iz znaka Vage napraviti kvadrat sa Plutonom, najavljujući moguće melanholično raspoloženje. Svaku vest koju budete čuli toga dana ne prihvatajte tragično jer nije onako kako vam se u tom trenutku čini. 

Sledeći dan je već po mnogo čemu lakši i bolji. Sunce pravi trigon sa Nepunom, dok se Uran vraća u znak Ovna i nagoveštava promene. Ovo su dani kada je jaka intuicija i kada je uspeh moguć na vrlo neobičan način. Ono čega morate biti svesni jeste borbenost (Uran u Ovnu) koja vam neće dati mira sve dok ne postignete željeni uspeh (Sunce trigon Neptun). 

U sredu se Mesec iz znaka Škorpiona spaja sa Suncem istovremeno formirajući i trigon sa Neptunom, pa je ovo trenutak nedokučenih emocija kada razum nadjačava svaki osećaj (Mesec konjunkcija Sunce), te se stoga klonite bilo kakvih sukoba i rasprava, jer ćete biti osetljivi, promenljivog raspoloženja i nesigurni (Mesec u Škorpionu). 

A u četvrtak, dan kojim vlada Jupiter, predviđen je za velika, jupiterijanska događanja. Toga dana Jupiter ulazi u znak Strelca i na mnogim poljima će se osećati promene. Ovaj benefik, generalno donosi lepe i srećne događaje, ali nekad može doneti i velike štete ili poteškoće. Ukoliko vam je u natalnom horoskopu vladar 6., 8. ili 12. polja i u izazovnim je aspektima, onda je velika verovatnoća da će vam doneti probleme ili poteškoće. Ali opet, znak kojim sada tranzitira, daleko je pozitivniji, blagotvorniji i optimističniji od znaka kojeg napušta, znaka Škorpiona. Spremite se za velike avanture, velika dela i uspeh ili bar pokušaje. On podržava one koji su spremni za velika dela i velike promene, a daje najviše kada ste spremni da u svakom momentu zarad svog ideala, plana, sna (Jupiter je takođe vladar Riba) spakujete jedan kofer i istog momenta odete na drugi kraj sveta. Jupiter podržava sve one koji veruju snovima i kada im svi okrenu leđa, a oni i dalje veruju u svoju želju i teže da je ostvare. Sada će im Jupiter dati podršku i šansu da svoj san i ostvare.

Pred vama je lepa godina u kojoj možete očekivati najviše od Jupitera vezano za polje života kojim tranzitira. 

A pored ambicioznih želja tu su i ljubavne avanture, pa se već prva očekuje u petak kada se retrogradna Venera sretne u trigonskom aspektu sa Marsom. Možda će iskrsnuti neka stara priča, tek toliko da se probudi želja i stare uspomene. U svakom slučaju, nemojte okolišati i kalkulisati već se opustite i uživajte. Osetite energiju Jupitera u pravom smislu te reči. Isplanirajte neko putovanje, ili više njih, osmislite plan za neko dodatno školovanje ili učenje nečeg novog. Iskoristite svaki nalet novih ideja, planova i želja. Često će biti megalomanske, a ako se ostvari pola od zamišljenog, bićete srećni. Uživajte i radujte se, jer ova planeta i jeste slika sreće i radosti (Jupiter u Strelcu). 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD