Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 05. do 12.11.2018.

Pred nama je nedelja ispunjena novim planetarnim događajima. Ako ste na trenutak pomislili da ste krenuli napred (Uran u Biku) sada kao da ste se vratili na staro, a vraćanje unazad često pokreće i stare teme (Uran se vraća u znak Ovna). Uran će se neko vreme zadržati na poslednjem stepenu Ovna, a taj granični stepen često je poput igre vatrom za koju nikad ne znate da li će gasnuti, da li će vas ogrejati ili će mala iskra izazvati veliki požar širokih katastrofalnih razmera. Jupiter nakon godinu dana menja znak i ulazi u znak svog sedišta - Strelac. Mnogi se raduju ovoj promeni što je u redu, ali sve ima svojih prednosti i mana. Biće ovo godina preterivanja, megalomanskih planova, ali i brojnih avanturističkih dogodovština. Pripremite se za nastupajuću veliku promenu. 

Mesec će prvog dana nedelje iz znaka Vage napraviti kvadrat sa Plutonom, najavljujući moguće melanholično raspoloženje. Svaku vest koju budete čuli toga dana ne prihvatajte tragično jer nije onako kako vam se u tom trenutku čini. 

Sledeći dan je već po mnogo čemu lakši i bolji. Sunce pravi trigon sa Nepunom, dok se Uran vraća u znak Ovna i nagoveštava promene. Ovo su dani kada je jaka intuicija i kada je uspeh moguć na vrlo neobičan način. Ono čega morate biti svesni jeste borbenost (Uran u Ovnu) koja vam neće dati mira sve dok ne postignete željeni uspeh (Sunce trigon Neptun). 

U sredu se Mesec iz znaka Škorpiona spaja sa Suncem istovremeno formirajući i trigon sa Neptunom, pa je ovo trenutak nedokučenih emocija kada razum nadjačava svaki osećaj (Mesec konjunkcija Sunce), te se stoga klonite bilo kakvih sukoba i rasprava, jer ćete biti osetljivi, promenljivog raspoloženja i nesigurni (Mesec u Škorpionu). 

A u četvrtak, dan kojim vlada Jupiter, predviđen je za velika, jupiterijanska događanja. Toga dana Jupiter ulazi u znak Strelca i na mnogim poljima će se osećati promene. Ovaj benefik, generalno donosi lepe i srećne događaje, ali nekad može doneti i velike štete ili poteškoće. Ukoliko vam je u natalnom horoskopu vladar 6., 8. ili 12. polja i u izazovnim je aspektima, onda je velika verovatnoća da će vam doneti probleme ili poteškoće. Ali opet, znak kojim sada tranzitira, daleko je pozitivniji, blagotvorniji i optimističniji od znaka kojeg napušta, znaka Škorpiona. Spremite se za velike avanture, velika dela i uspeh ili bar pokušaje. On podržava one koji su spremni za velika dela i velike promene, a daje najviše kada ste spremni da u svakom momentu zarad svog ideala, plana, sna (Jupiter je takođe vladar Riba) spakujete jedan kofer i istog momenta odete na drugi kraj sveta. Jupiter podržava sve one koji veruju snovima i kada im svi okrenu leđa, a oni i dalje veruju u svoju želju i teže da je ostvare. Sada će im Jupiter dati podršku i šansu da svoj san i ostvare.

Pred vama je lepa godina u kojoj možete očekivati najviše od Jupitera vezano za polje života kojim tranzitira. 

A pored ambicioznih želja tu su i ljubavne avanture, pa se već prva očekuje u petak kada se retrogradna Venera sretne u trigonskom aspektu sa Marsom. Možda će iskrsnuti neka stara priča, tek toliko da se probudi želja i stare uspomene. U svakom slučaju, nemojte okolišati i kalkulisati već se opustite i uživajte. Osetite energiju Jupitera u pravom smislu te reči. Isplanirajte neko putovanje, ili više njih, osmislite plan za neko dodatno školovanje ili učenje nečeg novog. Iskoristite svaki nalet novih ideja, planova i želja. Često će biti megalomanske, a ako se ostvari pola od zamišljenog, bićete srećni. Uživajte i radujte se, jer ova planeta i jeste slika sreće i radosti (Jupiter u Strelcu). 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD