Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 05. do 12.11.2018.

Pred nama je nedelja ispunjena novim planetarnim događajima. Ako ste na trenutak pomislili da ste krenuli napred (Uran u Biku) sada kao da ste se vratili na staro, a vraćanje unazad često pokreće i stare teme (Uran se vraća u znak Ovna). Uran će se neko vreme zadržati na poslednjem stepenu Ovna, a taj granični stepen često je poput igre vatrom za koju nikad ne znate da li će gasnuti, da li će vas ogrejati ili će mala iskra izazvati veliki požar širokih katastrofalnih razmera. Jupiter nakon godinu dana menja znak i ulazi u znak svog sedišta - Strelac. Mnogi se raduju ovoj promeni što je u redu, ali sve ima svojih prednosti i mana. Biće ovo godina preterivanja, megalomanskih planova, ali i brojnih avanturističkih dogodovština. Pripremite se za nastupajuću veliku promenu. 

Mesec će prvog dana nedelje iz znaka Vage napraviti kvadrat sa Plutonom, najavljujući moguće melanholično raspoloženje. Svaku vest koju budete čuli toga dana ne prihvatajte tragično jer nije onako kako vam se u tom trenutku čini. 

Sledeći dan je već po mnogo čemu lakši i bolji. Sunce pravi trigon sa Nepunom, dok se Uran vraća u znak Ovna i nagoveštava promene. Ovo su dani kada je jaka intuicija i kada je uspeh moguć na vrlo neobičan način. Ono čega morate biti svesni jeste borbenost (Uran u Ovnu) koja vam neće dati mira sve dok ne postignete željeni uspeh (Sunce trigon Neptun). 

U sredu se Mesec iz znaka Škorpiona spaja sa Suncem istovremeno formirajući i trigon sa Neptunom, pa je ovo trenutak nedokučenih emocija kada razum nadjačava svaki osećaj (Mesec konjunkcija Sunce), te se stoga klonite bilo kakvih sukoba i rasprava, jer ćete biti osetljivi, promenljivog raspoloženja i nesigurni (Mesec u Škorpionu). 

A u četvrtak, dan kojim vlada Jupiter, predviđen je za velika, jupiterijanska događanja. Toga dana Jupiter ulazi u znak Strelca i na mnogim poljima će se osećati promene. Ovaj benefik, generalno donosi lepe i srećne događaje, ali nekad može doneti i velike štete ili poteškoće. Ukoliko vam je u natalnom horoskopu vladar 6., 8. ili 12. polja i u izazovnim je aspektima, onda je velika verovatnoća da će vam doneti probleme ili poteškoće. Ali opet, znak kojim sada tranzitira, daleko je pozitivniji, blagotvorniji i optimističniji od znaka kojeg napušta, znaka Škorpiona. Spremite se za velike avanture, velika dela i uspeh ili bar pokušaje. On podržava one koji su spremni za velika dela i velike promene, a daje najviše kada ste spremni da u svakom momentu zarad svog ideala, plana, sna (Jupiter je takođe vladar Riba) spakujete jedan kofer i istog momenta odete na drugi kraj sveta. Jupiter podržava sve one koji veruju snovima i kada im svi okrenu leđa, a oni i dalje veruju u svoju želju i teže da je ostvare. Sada će im Jupiter dati podršku i šansu da svoj san i ostvare.

Pred vama je lepa godina u kojoj možete očekivati najviše od Jupitera vezano za polje života kojim tranzitira. 

A pored ambicioznih želja tu su i ljubavne avanture, pa se već prva očekuje u petak kada se retrogradna Venera sretne u trigonskom aspektu sa Marsom. Možda će iskrsnuti neka stara priča, tek toliko da se probudi želja i stare uspomene. U svakom slučaju, nemojte okolišati i kalkulisati već se opustite i uživajte. Osetite energiju Jupitera u pravom smislu te reči. Isplanirajte neko putovanje, ili više njih, osmislite plan za neko dodatno školovanje ili učenje nečeg novog. Iskoristite svaki nalet novih ideja, planova i želja. Često će biti megalomanske, a ako se ostvari pola od zamišljenog, bićete srećni. Uživajte i radujte se, jer ova planeta i jeste slika sreće i radosti (Jupiter u Strelcu). 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD