Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 29.10. do 05.11.2018.

Nedelja otpočinje lepim tranzitom Meseca kroz znak Raka praveći divne aspekte sa Venerom, Uranom i Suncem. Istog dana i Merkur se spaja sa Jupiterom podstičući da se emocije pretvore u divne i harmonične reči, da iz daleka stignu neke dobre vesti i da se srce veseli govoru razuma. Retko su srce i razum jedno, a sada su takvi dani.

Mesec će sve do srede biti u znaku Raka, pa su ovo dani kada bi trebalo biti sa onima koji su vam dragi i koji vas vole. Često se ovi dani provode u krugu porodice ili sa familijom, ali budite oprezni, familija često budi karmičke veze, pa nekad od veselog i porodičnog okupljanja nastane prava drama. Zato, birajte lepo i lagano društvo, jer ćete biti prilično osetljivi tih dana. 

Što se tiče Merkura, on će mnogima otvoriti velika vrata za pregovore i saznanja. Ako vas zanimaju neke informacije ili trebate imati neki važan sastanak neka to bude ponedeljak, jer je Merkur na istom stepenu sa planetom koja se inače smatra „planetom sreće“ Jupiterom. Pa spoj govora i komunikacije sa srećom, obećava uspešne dogovore, tačne informacije i dobre vesti. 

Drugog dana možete biti još uvek u toj atmosferi, ali ne započinjite nove stvari, jer je Merkur sad već na poslednjim stepenovima znaka Škorpiona. 

Sreda je već dan za neka nova saznanja i nove vesti. Sad već imamo Veneru koja u svom retrogradnom hodu polako izlazi iz znaka Škorpiona i staje na poslednji stepen Vage. Može biti promena na ljubavnom planu ili će se neke tajne priče i veze obnoviti. Mesec je u Lavu, Merkur je takođe promenio znak i ušao u Strelca, a Venera u svom sedištu govori o odnosima i ljubavi. Vrlo interesantna situacija. Ako vam se do sada niko iz prošlosti nije javio, sada će sigurno. Ova retrogradna Venera možda je maštala o moći, o novcu, možda je želela promene i transformacije i možda su je zanimale samo strasti (Venera u Škorpionu), ali sada, sada se bude potpuno nove energije. Želja joj je da po svaku cenu nađe partnera, da izgradi neki odnos i da nikako ne samuje. U ovom periodu mogu se doneti mnoge pogrešne odluke, jer je zadatak znaka Vage da razvija samostalnost i nezavisnost, što je rođenima u ovom znaku mrsko, ali će ipak morati u ovom periodu da se sretnu i sa onima koje žele i sa onima koje ne žele. Moguće je da se vrate u neki odnos, ali to će biti samo podsećanje zašto taj odnos nije bio dobar i zašto u njemu nema budućnosti. Ali nekad je potrebno napraviti korak unazad da bi se nastavilo dalje. Kada zatvorite jedna vrata druga će se otvoriti. Sve su to situacije i događaji koji vas očekuju, a koji će se najviše ticati odnosa i ljubavi, jer je retrogradna Venera ušla u znak Vage i u ovom periodu će se baviti samo balansom, ravnotežom i spoznajom kako sebe tako i drugih.

Narednih dana planete ne prave nijedan egzaktan aspekt sem Meseca, a on će možda samo u četvrtak imati neke burne reakcije zbog opozicije sa Marsom. Ovo može biti samo susret sa nekom ne baš prijatnom osobom, pa budite spremni da vas neko ne uvuče u svoj energetski svet u kojem se nećete baš najbolje snaći. Možda će vam se neki prijatelj zameriti, pa sve i da bude neke kritike ostanite mirni i prihvatite šta god vam nailazi. 

A krajem nedelje, već od petka, Mesec ulazi u znak Device i sad već razum preovladava. Posvetite se rutinskim stvari, platite stare račune, očistite svoje telo, svoj prostor i budite zadovoljni i srećni u njemu, jer ovo je znak vaše fiziologije, vašeg radnog okruženja i vaše svakodnevnice. Iako ne tako srećan, ovaj znak bavi se najvećim delom vašeg života, pa se tih dana posebno posvetite stvarima koje njega zadovoljavaju. Posvetite se malim stvarima, sitnicama i Demetra će vam doneti plodnost, blagostanje i sreću.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD