Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U sredu, 24. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Astro Vodič za 2022 U sredu, 08. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2022. od 18:30h do 20:30h. Astro vodič za 2022-tu, godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2022. godinu!
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 16. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 29.10. do 05.11.2018.

Nedelja otpočinje lepim tranzitom Meseca kroz znak Raka praveći divne aspekte sa Venerom, Uranom i Suncem. Istog dana i Merkur se spaja sa Jupiterom podstičući da se emocije pretvore u divne i harmonične reči, da iz daleka stignu neke dobre vesti i da se srce veseli govoru razuma. Retko su srce i razum jedno, a sada su takvi dani.

Mesec će sve do srede biti u znaku Raka, pa su ovo dani kada bi trebalo biti sa onima koji su vam dragi i koji vas vole. Često se ovi dani provode u krugu porodice ili sa familijom, ali budite oprezni, familija često budi karmičke veze, pa nekad od veselog i porodičnog okupljanja nastane prava drama. Zato, birajte lepo i lagano društvo, jer ćete biti prilično osetljivi tih dana. 

Što se tiče Merkura, on će mnogima otvoriti velika vrata za pregovore i saznanja. Ako vas zanimaju neke informacije ili trebate imati neki važan sastanak neka to bude ponedeljak, jer je Merkur na istom stepenu sa planetom koja se inače smatra „planetom sreće“ Jupiterom. Pa spoj govora i komunikacije sa srećom, obećava uspešne dogovore, tačne informacije i dobre vesti. 

Drugog dana možete biti još uvek u toj atmosferi, ali ne započinjite nove stvari, jer je Merkur sad već na poslednjim stepenovima znaka Škorpiona. 

Sreda je već dan za neka nova saznanja i nove vesti. Sad već imamo Veneru koja u svom retrogradnom hodu polako izlazi iz znaka Škorpiona i staje na poslednji stepen Vage. Može biti promena na ljubavnom planu ili će se neke tajne priče i veze obnoviti. Mesec je u Lavu, Merkur je takođe promenio znak i ušao u Strelca, a Venera u svom sedištu govori o odnosima i ljubavi. Vrlo interesantna situacija. Ako vam se do sada niko iz prošlosti nije javio, sada će sigurno. Ova retrogradna Venera možda je maštala o moći, o novcu, možda je želela promene i transformacije i možda su je zanimale samo strasti (Venera u Škorpionu), ali sada, sada se bude potpuno nove energije. Želja joj je da po svaku cenu nađe partnera, da izgradi neki odnos i da nikako ne samuje. U ovom periodu mogu se doneti mnoge pogrešne odluke, jer je zadatak znaka Vage da razvija samostalnost i nezavisnost, što je rođenima u ovom znaku mrsko, ali će ipak morati u ovom periodu da se sretnu i sa onima koje žele i sa onima koje ne žele. Moguće je da se vrate u neki odnos, ali to će biti samo podsećanje zašto taj odnos nije bio dobar i zašto u njemu nema budućnosti. Ali nekad je potrebno napraviti korak unazad da bi se nastavilo dalje. Kada zatvorite jedna vrata druga će se otvoriti. Sve su to situacije i događaji koji vas očekuju, a koji će se najviše ticati odnosa i ljubavi, jer je retrogradna Venera ušla u znak Vage i u ovom periodu će se baviti samo balansom, ravnotežom i spoznajom kako sebe tako i drugih.

Narednih dana planete ne prave nijedan egzaktan aspekt sem Meseca, a on će možda samo u četvrtak imati neke burne reakcije zbog opozicije sa Marsom. Ovo može biti samo susret sa nekom ne baš prijatnom osobom, pa budite spremni da vas neko ne uvuče u svoj energetski svet u kojem se nećete baš najbolje snaći. Možda će vam se neki prijatelj zameriti, pa sve i da bude neke kritike ostanite mirni i prihvatite šta god vam nailazi. 

A krajem nedelje, već od petka, Mesec ulazi u znak Device i sad već razum preovladava. Posvetite se rutinskim stvari, platite stare račune, očistite svoje telo, svoj prostor i budite zadovoljni i srećni u njemu, jer ovo je znak vaše fiziologije, vašeg radnog okruženja i vaše svakodnevnice. Iako ne tako srećan, ovaj znak bavi se najvećim delom vašeg života, pa se tih dana posebno posvetite stvarima koje njega zadovoljavaju. Posvetite se malim stvarima, sitnicama i Demetra će vam doneti plodnost, blagostanje i sreću.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD