Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 22. do 29.10.2018.

Pred nama je nedelja u kojoj nam se mnoga vrata mogu otvoriti. Sunce menja znak i ulazi u znak Škorpiona idući u susret retrogradnoj Veneri. Svaka konjunkcija retrogradne Venere sa Suncem izuzetno je bitna jer pokreće sudbinski susret ili događaj. U zavisnosti od vaše natalne Venere i kuće pod vladavinom Škorpiona, zavisi i vrsta susreta i događaja. Neko će u ovom periodu biti preokupiran novcem, želeće ga i imati prilike da dođe do njega na vrlo interesantan i neobičan način. Ukoliko ste se dvoumili oko nekih zajmova, i ukoliko će vam takav korak rešiti mnoge probleme, sa dobrom pozicijom natalne planete, bićete i više nego zadovoljni. Poslovni poduhvati mogu biti izuzetno uspešni, samo biste morali biti strpljivi, jer se na vaš zahtev čeka ili biste morali dolaziti najmanje dva puta. Ukoliko se sa sobom dogovorite oko ovih malih detalja i naoružate strpljenjem onda budite sigurni da vas očekuje jedna prilično uspešna nedelja.

Prvog dana Merkur je u sekstilu sa Plutonom i donosi za sve odluke naglašenu pronicljivost, dubinu i nadasve magnetičnu moć govora, gde jedan Merkur u Škorpionu ne priča puno, ali jedna reč je sasvim dovoljna da nadjača sve ostale reči i misli. Ovaj dan je više za razmišljanje i razgovore koji mogu voditi nečemu, ali nikako za konačne i važne odluke. Sunce koje uvek opisuje uspeh je na 29° Vage, tako da je bolje da konačne odluke donosite kada Sunce bude na početku znaka, a ne na kraju. Svaka pozicija ima svoju simboliku, pa ako možete birati bolje je da izaberete početak Škorpiona nego kraj Vage.

Od utorka Sunce će se pridružiti veselom društvu (Merkur, Venera i Jupiter) u Škorpionu i svojim prisustvom ovaj znak staviti na tron. Ovo je period kada svi sa znakom ili podznakom Škorpiona imaju priliku da iskuse velike promene i preokrete. Otvaraju im se mnoge mogućnosti koje ne bi trebalo da propuste. Pred njima je mesec dana dobrih prilika i mogućnosti koje bi mogli pametno da iskoriste. Samo budite oprezni, jer znak Škorpiona je poput „ključale vode“ ukoliko ne znate sa njim. Štetu možete naneti kako sebi tako i drugima, ali ako ste ga već savladali, onda slobodno možete vladati životom i smrću. Život je za vas jednak i danju i noću. San za vas ne postoji, budni ste uvek, a svoje snove ostvarujete i živite.

Sreda se može pokazati kao turbulentna, jer je Sunce tada u opoziciji sa Uranom, Mesec sa Suncem, a jedino je Venera u sekstilu sa Saturnom, a sa dobrim aspektom ovih dveju planeta nije neko veselje. To je dan kada bi trebali biti posebno obazrivi sa autoritetima i partnerom. Ovo je dan više za samovanje nego za ljubav. Sunce u opoziciji sa Uranom, daje vam odlične uvide u ono što je nasuprot vas. Neki događaji mogu biti uznemirujući, ali to je pre buđenje i spoznaja nego uznemirenje. To je momenat nalik onom kada bi vas pospane neko polio hladnom vodom. Šok je veliki, ali kratko traje i već ste sledećeg trenutka spremni za nove aktivnosti. San savladan, a vi spremni za akciju. Bavite se toga dana sobom i onim što vas čini nemirnim, i ne ulazite u razmišljanja ko vas takvim čini. Često su nemiri u vama samima, ali zbog brzog života čovek ne zastane da oslušne onaj najtiši deo svog srca.

Četvrtak će biti malo tiši dan, neće biti planetarnih aspekata pa ćete i vi imati manje izazova. 

Od petka ponovo kao Sunce jače sija. Dolazi do egzaktne konjunkcije sa Venerom, pa se očekuju neke promene na finansijskom polju, a i neke stare-nove ljubavi se ponovo mogu probuditi. Ovo je predivna slika lepog susreta, dveju planeta koje kada su spojene u klasičnom smislu često significiraju bračne odnose. S obzirom da sada imamo spoj u znaku Škorpiona, ovo su više strastveni i fatalni, manje bračni odnosi, a sa retrogradnom Venerom to su karmički odnosi ili još češće, ljubavna dugovanja. Iz nekog razloga morate se sresti sa nekom osobom, možda ćete imati čak i finansijskih izdataka. Nije klasična slika gubitka, više dobitka, ali ako imate izuzetno izazovnu natalnu Veneru, onda budite srećni što ćete moći deo njenog duga novcem da platite. Za sve ostale, lep i interesantan  kraj nedelje. 

Taj interesantan susret ili događaj (Sunce konjunkcija Venera) nastavlja se u nedelju kada će Mesec imati trigon sa Marsom, a Sunce sekstil sa Saturnom. One koje zanima ljubav, baviće se ljubavnim temama, a oni ambiciozni ili sa drugačijim planovima, jednako će biti uspešni kroz posao, rešavanje finansijskih poteškoća ili sklapanje novih ugovora i poslova. Svako će biti u svom svetu, a biće i onih koji nemaju ambiciju ni u poslu ni u ljubavi, jer su relativno zadovoljni trenutnim stanjem, pa će moći u potpunosti da predahnu i da se prepuste ovom periodu koji budi posebne osećaje i strasti da mogu uživati u svemu što su do tada postigli i stekli. Svi ostali će uživati u osvajanju i stvaranju, a kasnije i u onome osvarenom i osvojenom.

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD