Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 22. do 29.10.2018.

Pred nama je nedelja u kojoj nam se mnoga vrata mogu otvoriti. Sunce menja znak i ulazi u znak Škorpiona idući u susret retrogradnoj Veneri. Svaka konjunkcija retrogradne Venere sa Suncem izuzetno je bitna jer pokreće sudbinski susret ili događaj. U zavisnosti od vaše natalne Venere i kuće pod vladavinom Škorpiona, zavisi i vrsta susreta i događaja. Neko će u ovom periodu biti preokupiran novcem, želeće ga i imati prilike da dođe do njega na vrlo interesantan i neobičan način. Ukoliko ste se dvoumili oko nekih zajmova, i ukoliko će vam takav korak rešiti mnoge probleme, sa dobrom pozicijom natalne planete, bićete i više nego zadovoljni. Poslovni poduhvati mogu biti izuzetno uspešni, samo biste morali biti strpljivi, jer se na vaš zahtev čeka ili biste morali dolaziti najmanje dva puta. Ukoliko se sa sobom dogovorite oko ovih malih detalja i naoružate strpljenjem onda budite sigurni da vas očekuje jedna prilično uspešna nedelja.

Prvog dana Merkur je u sekstilu sa Plutonom i donosi za sve odluke naglašenu pronicljivost, dubinu i nadasve magnetičnu moć govora, gde jedan Merkur u Škorpionu ne priča puno, ali jedna reč je sasvim dovoljna da nadjača sve ostale reči i misli. Ovaj dan je više za razmišljanje i razgovore koji mogu voditi nečemu, ali nikako za konačne i važne odluke. Sunce koje uvek opisuje uspeh je na 29° Vage, tako da je bolje da konačne odluke donosite kada Sunce bude na početku znaka, a ne na kraju. Svaka pozicija ima svoju simboliku, pa ako možete birati bolje je da izaberete početak Škorpiona nego kraj Vage.

Od utorka Sunce će se pridružiti veselom društvu (Merkur, Venera i Jupiter) u Škorpionu i svojim prisustvom ovaj znak staviti na tron. Ovo je period kada svi sa znakom ili podznakom Škorpiona imaju priliku da iskuse velike promene i preokrete. Otvaraju im se mnoge mogućnosti koje ne bi trebalo da propuste. Pred njima je mesec dana dobrih prilika i mogućnosti koje bi mogli pametno da iskoriste. Samo budite oprezni, jer znak Škorpiona je poput „ključale vode“ ukoliko ne znate sa njim. Štetu možete naneti kako sebi tako i drugima, ali ako ste ga već savladali, onda slobodno možete vladati životom i smrću. Život je za vas jednak i danju i noću. San za vas ne postoji, budni ste uvek, a svoje snove ostvarujete i živite.

Sreda se može pokazati kao turbulentna, jer je Sunce tada u opoziciji sa Uranom, Mesec sa Suncem, a jedino je Venera u sekstilu sa Saturnom, a sa dobrim aspektom ovih dveju planeta nije neko veselje. To je dan kada bi trebali biti posebno obazrivi sa autoritetima i partnerom. Ovo je dan više za samovanje nego za ljubav. Sunce u opoziciji sa Uranom, daje vam odlične uvide u ono što je nasuprot vas. Neki događaji mogu biti uznemirujući, ali to je pre buđenje i spoznaja nego uznemirenje. To je momenat nalik onom kada bi vas pospane neko polio hladnom vodom. Šok je veliki, ali kratko traje i već ste sledećeg trenutka spremni za nove aktivnosti. San savladan, a vi spremni za akciju. Bavite se toga dana sobom i onim što vas čini nemirnim, i ne ulazite u razmišljanja ko vas takvim čini. Često su nemiri u vama samima, ali zbog brzog života čovek ne zastane da oslušne onaj najtiši deo svog srca.

Četvrtak će biti malo tiši dan, neće biti planetarnih aspekata pa ćete i vi imati manje izazova. 

Od petka ponovo kao Sunce jače sija. Dolazi do egzaktne konjunkcije sa Venerom, pa se očekuju neke promene na finansijskom polju, a i neke stare-nove ljubavi se ponovo mogu probuditi. Ovo je predivna slika lepog susreta, dveju planeta koje kada su spojene u klasičnom smislu često significiraju bračne odnose. S obzirom da sada imamo spoj u znaku Škorpiona, ovo su više strastveni i fatalni, manje bračni odnosi, a sa retrogradnom Venerom to su karmički odnosi ili još češće, ljubavna dugovanja. Iz nekog razloga morate se sresti sa nekom osobom, možda ćete imati čak i finansijskih izdataka. Nije klasična slika gubitka, više dobitka, ali ako imate izuzetno izazovnu natalnu Veneru, onda budite srećni što ćete moći deo njenog duga novcem da platite. Za sve ostale, lep i interesantan  kraj nedelje. 

Taj interesantan susret ili događaj (Sunce konjunkcija Venera) nastavlja se u nedelju kada će Mesec imati trigon sa Marsom, a Sunce sekstil sa Saturnom. One koje zanima ljubav, baviće se ljubavnim temama, a oni ambiciozni ili sa drugačijim planovima, jednako će biti uspešni kroz posao, rešavanje finansijskih poteškoća ili sklapanje novih ugovora i poslova. Svako će biti u svom svetu, a biće i onih koji nemaju ambiciju ni u poslu ni u ljubavi, jer su relativno zadovoljni trenutnim stanjem, pa će moći u potpunosti da predahnu i da se prepuste ovom periodu koji budi posebne osećaje i strasti da mogu uživati u svemu što su do tada postigli i stekli. Svi ostali će uživati u osvajanju i stvaranju, a kasnije i u onome osvarenom i osvojenom.

 
© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD