Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 15. do 22.10.2018.

Znak Škorpiona je uveliko dominantan. Merkur, Venera i Jupiter kroz svoju priču donose interesantne susrete i događaje. Samo sa ovim znakom treba znati i umeti. Iako to nije lagan znak, ukoliko budete tihi i mudri možete dobiti više nego što očekujete.

Dok Jupiter ide znakom Škorpiona, mnogi će spas iz finansijske krize potražiti u zajmu, preko kredita ili sličnih pozajmica. Venera, koja govori o novcu, je retrogradna, ali ukoliko vam je u natalu dobro postavljena, ovo ipak može biti značajan dobitak. Samo budite spremni na neka odlaganja, čekanja ili bar dva susreta. Međutim, ako je izazovno postavljena u natalu, doći će vam na naplatu neki stari dugovi. Možda je najbolje da se fokusirate na finansije, jer ljubavna situacija izgleda vrlo složeno.

Stelijum iz znaka Škorpiona podržan je Saturnom, pa je zato dobro da sve što radite bude javno i legalno, a dozvoljeni su i svi ostali načini osvajanja poput šarma i magnetizma. Dakle, iskoristite ovu energiju da na najbolji način privučete ono što vam je najpotrebnije.

Što se ljubavi tiče, bolje da vas ne dotiče. Ako je ikako moguće ostavite ovu temu sa strane, ali ako baš imate potrebu da prođete kroz određene ispite i lekcije, onda se bacite na potragu za partnerom, ali budite svesni da to nisu nove ljubavi već ljubavi kojima nešto dugujete ili vama duguju, a završiće se onog trenutka kada taj „dug“ bude regulisan. Mnogi će biti razočarani i tužni, jer znak Škorpiona (Venera u Škorpionu) budi duboke rane. Oni srećniji neće se baviti ljubavlju i ta ih tema neće mnogo zanimati, još manje ljubav iz prošlosti, jer ako vam neko nije jednom odgovarao, nemojte se zavaravati da će sada biti drugačije. I na kraju, ko još gleda unazad i bivše partnere, kad život iz minuta u minut ide samo u jednom smeru, u smeru budućnosti i u pravcu ka sutra.

Sedmica započinje Mesecom u znaku Jarca sa Merkurom i Venerom u egzaktnoj konjunkciji. Divan dan za mirne i mudre pregovore, razgovore sa prijateljima ili onima ko vam je drag. Napravite neki plan, pozovite nekog na večeru ili piće. Neko će dobiti neke divne vesti ili poziv. Možda će vam taj poziv evocirati neke uspomene, setne (retrogradna Venera), ali lepe. Ostanite u toj energiji, budite u tom sećanju, oživite ga, prihvatite ga kao deo sebe, jer ono to i jeste, i uživajte u onom što vam sada kao proživljenom iskustvu nudi da ga bolje i racionalnije sagledate. 

U sredu Mesec ulazi u znak Vodolije i budi kreativnost i mnoštvo novih ideja. Bićete otvoreni za nova poznanstva, za druženja, inovacije. Tih dana možete doći do vrlo interesantnih saznanja i informacija koje će biti od značaja za napredak. Nemojte samo donositi odluke u trenutku, mada ćete biti skloni i koliko god vas vukao mentalni (vazdušni) deo, budite dobro uzemljeni, jer od prevelike energije i ushićenja, možete biti u priličnom haosu. Okrenite sve na šalu i druženje.

A u petak, ulaskom Meseca u znak Riba, Merkur će napraviti dva aspekta, trigon sa Neptunom i kvadrat sa Marsom. Sa Neptunom su divne priče, interesantne ideje i kreativnost. Bićete inspirativni i želećete takvu energiju da prenesete na druge. Ovde su izuzetno naglašeni intuicija i snovi, pa zato budite posebno otvoreni za sve poruke koje budete primali. To će biti vaši tihi putokazi na putu do željenog cilja. A pored trigona sa Neptunom, imamo još i kvadrat sa Marsom... eee, taj aspekt ne bih previše komentarisala, s obzirom da je Merkur u Škorpionu, a Mars u Vodoliji, preko fiksnih znakova, jedan izuzetno izazovan kvadrat... Za one sa „ružičastim naočarima“ neka bude da je ovo super kreativna i pozitivna energija koju treba iskoristiti i pokrenuti neku akciju, a oni koji imaju više zemljanih elemenata i o svemu vole racionalno objašnjenje, njima je savet da se klone bilo kakvih sukoba, jer je ovaj aspekt izuzetno izazovan i opasan. Oprez u vožnji i pri bilo kakvoj komunikaciji, jer lako može doći do sukoba i svađa.

A kad i ti dani prođu, vikend provedite u miru i opuštanju. Mesec još uvek stvara mirnu atmosferu na nebu (Mesec u Ribama) pa je treba iskoristiti, prošetati negde kraj vode, biti u tišini, slušati klasičnu muziku i prepustiti se osećajima i uživanju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD