Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 15. do 22.10.2018.

Znak Škorpiona je uveliko dominantan. Merkur, Venera i Jupiter kroz svoju priču donose interesantne susrete i događaje. Samo sa ovim znakom treba znati i umeti. Iako to nije lagan znak, ukoliko budete tihi i mudri možete dobiti više nego što očekujete.

Dok Jupiter ide znakom Škorpiona, mnogi će spas iz finansijske krize potražiti u zajmu, preko kredita ili sličnih pozajmica. Venera, koja govori o novcu, je retrogradna, ali ukoliko vam je u natalu dobro postavljena, ovo ipak može biti značajan dobitak. Samo budite spremni na neka odlaganja, čekanja ili bar dva susreta. Međutim, ako je izazovno postavljena u natalu, doći će vam na naplatu neki stari dugovi. Možda je najbolje da se fokusirate na finansije, jer ljubavna situacija izgleda vrlo složeno.

Stelijum iz znaka Škorpiona podržan je Saturnom, pa je zato dobro da sve što radite bude javno i legalno, a dozvoljeni su i svi ostali načini osvajanja poput šarma i magnetizma. Dakle, iskoristite ovu energiju da na najbolji način privučete ono što vam je najpotrebnije.

Što se ljubavi tiče, bolje da vas ne dotiče. Ako je ikako moguće ostavite ovu temu sa strane, ali ako baš imate potrebu da prođete kroz određene ispite i lekcije, onda se bacite na potragu za partnerom, ali budite svesni da to nisu nove ljubavi već ljubavi kojima nešto dugujete ili vama duguju, a završiće se onog trenutka kada taj „dug“ bude regulisan. Mnogi će biti razočarani i tužni, jer znak Škorpiona (Venera u Škorpionu) budi duboke rane. Oni srećniji neće se baviti ljubavlju i ta ih tema neće mnogo zanimati, još manje ljubav iz prošlosti, jer ako vam neko nije jednom odgovarao, nemojte se zavaravati da će sada biti drugačije. I na kraju, ko još gleda unazad i bivše partnere, kad život iz minuta u minut ide samo u jednom smeru, u smeru budućnosti i u pravcu ka sutra.

Sedmica započinje Mesecom u znaku Jarca sa Merkurom i Venerom u egzaktnoj konjunkciji. Divan dan za mirne i mudre pregovore, razgovore sa prijateljima ili onima ko vam je drag. Napravite neki plan, pozovite nekog na večeru ili piće. Neko će dobiti neke divne vesti ili poziv. Možda će vam taj poziv evocirati neke uspomene, setne (retrogradna Venera), ali lepe. Ostanite u toj energiji, budite u tom sećanju, oživite ga, prihvatite ga kao deo sebe, jer ono to i jeste, i uživajte u onom što vam sada kao proživljenom iskustvu nudi da ga bolje i racionalnije sagledate. 

U sredu Mesec ulazi u znak Vodolije i budi kreativnost i mnoštvo novih ideja. Bićete otvoreni za nova poznanstva, za druženja, inovacije. Tih dana možete doći do vrlo interesantnih saznanja i informacija koje će biti od značaja za napredak. Nemojte samo donositi odluke u trenutku, mada ćete biti skloni i koliko god vas vukao mentalni (vazdušni) deo, budite dobro uzemljeni, jer od prevelike energije i ushićenja, možete biti u priličnom haosu. Okrenite sve na šalu i druženje.

A u petak, ulaskom Meseca u znak Riba, Merkur će napraviti dva aspekta, trigon sa Neptunom i kvadrat sa Marsom. Sa Neptunom su divne priče, interesantne ideje i kreativnost. Bićete inspirativni i želećete takvu energiju da prenesete na druge. Ovde su izuzetno naglašeni intuicija i snovi, pa zato budite posebno otvoreni za sve poruke koje budete primali. To će biti vaši tihi putokazi na putu do željenog cilja. A pored trigona sa Neptunom, imamo još i kvadrat sa Marsom... eee, taj aspekt ne bih previše komentarisala, s obzirom da je Merkur u Škorpionu, a Mars u Vodoliji, preko fiksnih znakova, jedan izuzetno izazovan kvadrat... Za one sa „ružičastim naočarima“ neka bude da je ovo super kreativna i pozitivna energija koju treba iskoristiti i pokrenuti neku akciju, a oni koji imaju više zemljanih elemenata i o svemu vole racionalno objašnjenje, njima je savet da se klone bilo kakvih sukoba, jer je ovaj aspekt izuzetno izazovan i opasan. Oprez u vožnji i pri bilo kakvoj komunikaciji, jer lako može doći do sukoba i svađa.

A kad i ti dani prođu, vikend provedite u miru i opuštanju. Mesec još uvek stvara mirnu atmosferu na nebu (Mesec u Ribama) pa je treba iskoristiti, prošetati negde kraj vode, biti u tišini, slušati klasičnu muziku i prepustiti se osećajima i uživanju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD