Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 15. do 22.10.2018.

Znak Škorpiona je uveliko dominantan. Merkur, Venera i Jupiter kroz svoju priču donose interesantne susrete i događaje. Samo sa ovim znakom treba znati i umeti. Iako to nije lagan znak, ukoliko budete tihi i mudri možete dobiti više nego što očekujete.

Dok Jupiter ide znakom Škorpiona, mnogi će spas iz finansijske krize potražiti u zajmu, preko kredita ili sličnih pozajmica. Venera, koja govori o novcu, je retrogradna, ali ukoliko vam je u natalu dobro postavljena, ovo ipak može biti značajan dobitak. Samo budite spremni na neka odlaganja, čekanja ili bar dva susreta. Međutim, ako je izazovno postavljena u natalu, doći će vam na naplatu neki stari dugovi. Možda je najbolje da se fokusirate na finansije, jer ljubavna situacija izgleda vrlo složeno.

Stelijum iz znaka Škorpiona podržan je Saturnom, pa je zato dobro da sve što radite bude javno i legalno, a dozvoljeni su i svi ostali načini osvajanja poput šarma i magnetizma. Dakle, iskoristite ovu energiju da na najbolji način privučete ono što vam je najpotrebnije.

Što se ljubavi tiče, bolje da vas ne dotiče. Ako je ikako moguće ostavite ovu temu sa strane, ali ako baš imate potrebu da prođete kroz određene ispite i lekcije, onda se bacite na potragu za partnerom, ali budite svesni da to nisu nove ljubavi već ljubavi kojima nešto dugujete ili vama duguju, a završiće se onog trenutka kada taj „dug“ bude regulisan. Mnogi će biti razočarani i tužni, jer znak Škorpiona (Venera u Škorpionu) budi duboke rane. Oni srećniji neće se baviti ljubavlju i ta ih tema neće mnogo zanimati, još manje ljubav iz prošlosti, jer ako vam neko nije jednom odgovarao, nemojte se zavaravati da će sada biti drugačije. I na kraju, ko još gleda unazad i bivše partnere, kad život iz minuta u minut ide samo u jednom smeru, u smeru budućnosti i u pravcu ka sutra.

Sedmica započinje Mesecom u znaku Jarca sa Merkurom i Venerom u egzaktnoj konjunkciji. Divan dan za mirne i mudre pregovore, razgovore sa prijateljima ili onima ko vam je drag. Napravite neki plan, pozovite nekog na večeru ili piće. Neko će dobiti neke divne vesti ili poziv. Možda će vam taj poziv evocirati neke uspomene, setne (retrogradna Venera), ali lepe. Ostanite u toj energiji, budite u tom sećanju, oživite ga, prihvatite ga kao deo sebe, jer ono to i jeste, i uživajte u onom što vam sada kao proživljenom iskustvu nudi da ga bolje i racionalnije sagledate. 

U sredu Mesec ulazi u znak Vodolije i budi kreativnost i mnoštvo novih ideja. Bićete otvoreni za nova poznanstva, za druženja, inovacije. Tih dana možete doći do vrlo interesantnih saznanja i informacija koje će biti od značaja za napredak. Nemojte samo donositi odluke u trenutku, mada ćete biti skloni i koliko god vas vukao mentalni (vazdušni) deo, budite dobro uzemljeni, jer od prevelike energije i ushićenja, možete biti u priličnom haosu. Okrenite sve na šalu i druženje.

A u petak, ulaskom Meseca u znak Riba, Merkur će napraviti dva aspekta, trigon sa Neptunom i kvadrat sa Marsom. Sa Neptunom su divne priče, interesantne ideje i kreativnost. Bićete inspirativni i želećete takvu energiju da prenesete na druge. Ovde su izuzetno naglašeni intuicija i snovi, pa zato budite posebno otvoreni za sve poruke koje budete primali. To će biti vaši tihi putokazi na putu do željenog cilja. A pored trigona sa Neptunom, imamo još i kvadrat sa Marsom... eee, taj aspekt ne bih previše komentarisala, s obzirom da je Merkur u Škorpionu, a Mars u Vodoliji, preko fiksnih znakova, jedan izuzetno izazovan kvadrat... Za one sa „ružičastim naočarima“ neka bude da je ovo super kreativna i pozitivna energija koju treba iskoristiti i pokrenuti neku akciju, a oni koji imaju više zemljanih elemenata i o svemu vole racionalno objašnjenje, njima je savet da se klone bilo kakvih sukoba, jer je ovaj aspekt izuzetno izazovan i opasan. Oprez u vožnji i pri bilo kakvoj komunikaciji, jer lako može doći do sukoba i svađa.

A kad i ti dani prođu, vikend provedite u miru i opuštanju. Mesec još uvek stvara mirnu atmosferu na nebu (Mesec u Ribama) pa je treba iskoristiti, prošetati negde kraj vode, biti u tišini, slušati klasičnu muziku i prepustiti se osećajima i uživanju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD