Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 01. do 08.10.2018.

Pred vama je mesec dana prilika za rešavanje bitnih stvari i poslova. Pitanja koja nisu direktno vezana za finansije, možete rešavati do prve trećine novembra, ali nakon toga, do sredine decembra nastupa stanje mirovanja (nakon Venere i Merkur kreće retrogradno). Šta ste uradili, uradili ste. 

Tek što je Mars izašao iz svog retrogradnog hoda i pokrenuo mnoge na akciju i rešavanje problema, vreme je da se suočite i sa venerijanskim delom sebe. Mars je bio pokretač, snaga, volja i akcija i u tom periodu (retrograni Mars) je razvijao planove, ideje i strategiju, jer je pokretao iznutra, inicirao da se povlačite i sagledate realno svoju snagu i odakle vaše ideje dolaze. Nismo svi isti i nemamo isti pokretač i način rada, pa je to bio odličan period da spoznate sebe i probudite onaj uspavani deo koji je glavni pokretač, inicijator. Nekima je doneo i određene strastvene susrete, jer je Mars strast, pa su se mnogi našli u određenom novom odnosu koji je probudio strasti, ali bez nekih posebnih emocija i opterećenja. Kad nema Venere, nema ni patnje. U tome je često i razlika između muškarca i žene. Žene se oslanjaju na emocije koje su, na žalost, vođene punim Mesecom, ženskim ciklusom, meteorološkim i hormonskim promenama, pa su i one same vrlo promenljive, nestabilne i povređene. Kod Marsa su stvari jasne i vrlo jednostavne. Tu nema ciklusa i problema, dogovor je pao, vreme zakazano i lepo provedeno, ali sutra je već novi dan. O tome se ne razmišlja, ne diskutuje i ne analizira. Svi oni koji su sreli određene partnere u periodu retrogradnog Marsa bili su “spašeni” Venerinih ljubavnih jada. Ali sada se situacija na nebu menja.

Pred nama su Venerini ljubavni ispiti koji neće biti nimalo lagani. Venera krajem nedelje kreće retrogradno i to u znaku Škorpiona, dok će se početkom novembra vratiti u znak Vage, pa su odnosi na dugim i teškim ispitima.

Prvog dana ove nedelje Mesec je još uvek u znaku Blizanaca, pa je i atmosfera lagana, dobra za druženje, pristup informacijama i priču. Sledećeg dana prelazi u znak Raka formirajući protočne aspekte sa Venerom i Neptunom stvarajući prilike da se obave još neki poslovni dogovori, posebno oni koji se tiču finansija i odnosa. Iskoristite i utorak, jer već u sredu Venera usporava stvarajući prilike da se neke stvari vraćaju, da se partneri iz prošlosti jave, budeći neka sećanja. 

Sreda nije dan za važne odluke jer je Merkur u kvadratu sa Plutonom, pa je moguće da ćete se opteretiti određenim sitnicama I detaljima gubeći iz vida celokupnu realnu situaciju. Mogućnost previđanja velike greške se povećava okupiranošću detaljima. Merkur sa Plutonom je izuzetno dobar aspekt za detective, za pronicljivost, za sagledavanje svih detalja koji maskiraju celinu, ali u izazovnom aspektu može biti zbunjujući i opterećujući uzrokujući veliku brigu. Pokušajte da u ovom periodu ne brinete ni oko čega i ni oko koga, jer vam Pluton može probuditi posesivnost i opsesiju. Ne budite njihov rob i ne držite “podstanare”u glavi, jer onaj koji ne misli na vas nije ni vredan brige.

A krajem sedmice, tačnije u petak, Venera vas vodi na jedno dugo ljubavno putovanje. Samo što ovog puta to nije nimalo prijatno putovanje. Može se dogoditi i neki novi susret, ali to će biti samo iskustvo koje ćete morati da prođete kao ispit, ali nikako kao budućnost. Priče koje možete čuti o karmi i sudbini, propustite. Karmičke ljubavi su samo priča duga koji treba da se otplati. Možete otplatiti, ali možete ostaviti i za neki drugi put ako vam je previše teško. Bićete skloni da se vraćate starim već poznatim pričama. Neke će se zauvek završiti, na ne baš prijatan način (Venera u Škorpionu) dok će drugi naći neko diplomatsko rešenje i mirno krenuti svako svojim putem (Venera u Vagi).

U ovom se period možete naći u nezavidnoj finansijskoj situaciji. Znak Škropiona opisuje tuđ novac, pa je moguće da mnogi zapadnu u dugove što je povezano sa stanjem same natalne Venere. Ako je ona u dobroj poziciji, dugovi i krediti se uspešno vraćaju i pokrivaju se minusi koji su bili izuzetno opterećujući. Ukoliko je Venera u izazovnim aspektima, budite oprezni sa novcem a svoje račune plaćajte na vreme bez dodatnih nepotrebnih kamata. 

Ulazimo u period raznih ljubavnih događaja. Tek je krenulo Venerino putovanje, pa se premite na jedno izazovno iskustvo. Rešite u ovom periodu ono što je bilo i ostalo iza vas, da biste od sledeće godine ušli u jedan novi i miran početak. Do tada, neka vas sreća prati na svakom koraku ovog burnog i dugog ljubavnog putovanja.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD