Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 01. do 08.10.2018.

Pred vama je mesec dana prilika za rešavanje bitnih stvari i poslova. Pitanja koja nisu direktno vezana za finansije, možete rešavati do prve trećine novembra, ali nakon toga, do sredine decembra nastupa stanje mirovanja (nakon Venere i Merkur kreće retrogradno). Šta ste uradili, uradili ste. 

Tek što je Mars izašao iz svog retrogradnog hoda i pokrenuo mnoge na akciju i rešavanje problema, vreme je da se suočite i sa venerijanskim delom sebe. Mars je bio pokretač, snaga, volja i akcija i u tom periodu (retrograni Mars) je razvijao planove, ideje i strategiju, jer je pokretao iznutra, inicirao da se povlačite i sagledate realno svoju snagu i odakle vaše ideje dolaze. Nismo svi isti i nemamo isti pokretač i način rada, pa je to bio odličan period da spoznate sebe i probudite onaj uspavani deo koji je glavni pokretač, inicijator. Nekima je doneo i određene strastvene susrete, jer je Mars strast, pa su se mnogi našli u određenom novom odnosu koji je probudio strasti, ali bez nekih posebnih emocija i opterećenja. Kad nema Venere, nema ni patnje. U tome je često i razlika između muškarca i žene. Žene se oslanjaju na emocije koje su, na žalost, vođene punim Mesecom, ženskim ciklusom, meteorološkim i hormonskim promenama, pa su i one same vrlo promenljive, nestabilne i povređene. Kod Marsa su stvari jasne i vrlo jednostavne. Tu nema ciklusa i problema, dogovor je pao, vreme zakazano i lepo provedeno, ali sutra je već novi dan. O tome se ne razmišlja, ne diskutuje i ne analizira. Svi oni koji su sreli određene partnere u periodu retrogradnog Marsa bili su “spašeni” Venerinih ljubavnih jada. Ali sada se situacija na nebu menja.

Pred nama su Venerini ljubavni ispiti koji neće biti nimalo lagani. Venera krajem nedelje kreće retrogradno i to u znaku Škorpiona, dok će se početkom novembra vratiti u znak Vage, pa su odnosi na dugim i teškim ispitima.

Prvog dana ove nedelje Mesec je još uvek u znaku Blizanaca, pa je i atmosfera lagana, dobra za druženje, pristup informacijama i priču. Sledećeg dana prelazi u znak Raka formirajući protočne aspekte sa Venerom i Neptunom stvarajući prilike da se obave još neki poslovni dogovori, posebno oni koji se tiču finansija i odnosa. Iskoristite i utorak, jer već u sredu Venera usporava stvarajući prilike da se neke stvari vraćaju, da se partneri iz prošlosti jave, budeći neka sećanja. 

Sreda nije dan za važne odluke jer je Merkur u kvadratu sa Plutonom, pa je moguće da ćete se opteretiti određenim sitnicama I detaljima gubeći iz vida celokupnu realnu situaciju. Mogućnost previđanja velike greške se povećava okupiranošću detaljima. Merkur sa Plutonom je izuzetno dobar aspekt za detective, za pronicljivost, za sagledavanje svih detalja koji maskiraju celinu, ali u izazovnom aspektu može biti zbunjujući i opterećujući uzrokujući veliku brigu. Pokušajte da u ovom periodu ne brinete ni oko čega i ni oko koga, jer vam Pluton može probuditi posesivnost i opsesiju. Ne budite njihov rob i ne držite “podstanare”u glavi, jer onaj koji ne misli na vas nije ni vredan brige.

A krajem sedmice, tačnije u petak, Venera vas vodi na jedno dugo ljubavno putovanje. Samo što ovog puta to nije nimalo prijatno putovanje. Može se dogoditi i neki novi susret, ali to će biti samo iskustvo koje ćete morati da prođete kao ispit, ali nikako kao budućnost. Priče koje možete čuti o karmi i sudbini, propustite. Karmičke ljubavi su samo priča duga koji treba da se otplati. Možete otplatiti, ali možete ostaviti i za neki drugi put ako vam je previše teško. Bićete skloni da se vraćate starim već poznatim pričama. Neke će se zauvek završiti, na ne baš prijatan način (Venera u Škorpionu) dok će drugi naći neko diplomatsko rešenje i mirno krenuti svako svojim putem (Venera u Vagi).

U ovom se period možete naći u nezavidnoj finansijskoj situaciji. Znak Škropiona opisuje tuđ novac, pa je moguće da mnogi zapadnu u dugove što je povezano sa stanjem same natalne Venere. Ako je ona u dobroj poziciji, dugovi i krediti se uspešno vraćaju i pokrivaju se minusi koji su bili izuzetno opterećujući. Ukoliko je Venera u izazovnim aspektima, budite oprezni sa novcem a svoje račune plaćajte na vreme bez dodatnih nepotrebnih kamata. 

Ulazimo u period raznih ljubavnih događaja. Tek je krenulo Venerino putovanje, pa se premite na jedno izazovno iskustvo. Rešite u ovom periodu ono što je bilo i ostalo iza vas, da biste od sledeće godine ušli u jedan novi i miran početak. Do tada, neka vas sreća prati na svakom koraku ovog burnog i dugog ljubavnog putovanja.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD