Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2023. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2023. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu Prelaza, isceljivanja i kreiranja novih načina razmišljanja i delovanja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 24.09. do 01.10.2018.

Pred vama je nedelja novih iskušenja i novih uspeha. Može biti prilično uspešna, posebno za one koji su odoleli teškim izazovima Marsa i Urana čiji je kvadrat prošle sedmice mogao da izazove pravi brodolom. Sada je vreme za ispravljanje grešaka ili za nagrade onima čiji je životni moto bio: „Molitvom protiv rata“. Sada vas očekuju pobede, ali i određeni ispiti prvenstveno na poslovnom planu. Sunce u Vagi je prilično aktivirano i biće na ispitu kada ga Saturn dodirne svojim hladnim mačem (Sunce kvadrat Saturn). Ko će pobediti i da li će borbe uopšte biti, ostaje na vama kadase suočitesa onim što je u vama i oko vas.

Prvog dana, uz predah i malo opuštanja, lepa i mirna atmosfera (Mesec u Ribama) ali ne baš i tiha, jer je nadahnuti Merkur rešio da u naletu mnoštva genijalnih ideja to podeli sa svima (Merkur trigon Mars). Ovo su dobri aspekti za razgovore i razmenu informacija. Raspitajte se o poslu, izrecite svoje ideje i namere, zatražite bolju i uspešniju poziciju. Propustite ponedeljak, jer ma kako bio jak ovaj aspekt (Merkur trigon Mars) i pružao mnoštvo mogućnosti za dobru korespodenciju i konsultaciju, Mesec u Ribama je prilično pasivan i neambiciozan ili bolje rečeno, stidljiv i povučen, pa će emotivnost onemogućiti iskazivanje želja i drsku potragu za istim. Ali ne budite nestrpljivi, jer će ostatak nedelje to u velikoj meri ispuniti.

Već drugog dana Mesec ulazi u znak Ovna pa je ovde borba za prevlast itekako naglašena. Istog dana Mesec pravi opoziciju sa Suncem pa su mogući sukobi sa partnerima ili autoritetima. Nežniju i žensku stranu može potisnuti strast i vatra. Sa jedne strane ženski Mesec u muškom znaku, dok sa druge, muška snaga i volja u prilično neodlučnom znaku Vage. Mogu vam se dogoditi sukobi sa partnerom u kojem će ženska strana izazvati neku pobunu, tražiće određeno vođstvo ili će želeti nešto da pokrene, za šta će muška strana biti prilično protiv i nesigurna. Znak Ovna sam po sebi je nestrpljiv i nema svest o drugima i njihovim potrebama (Mesecu Ovnu), može ući u sukob što se može nastaviti i sledećeg dana kada Sunce napravi kvadrat sa Saturnom. Ovo je aspekt ambicije (Sunce kvadrat Saturn), ali ambicije kroz borbu i želju da se postigne određeni status i visoki položaj u nekom javnom životu. Svi koji imaju taj aspekt često se moraju dokazivati prvo porodici, pa onda i svim ostalima, jer ne dobijaju šansu, već polušanse koje se javljaju samo kao ideje, a čitavu realizaciju i ostvarenje moraju potpuno sami ostvariti. Tog istog dana i Mesec je u kvadratu sa Plutonom, pa može očekivati neki bolan momenat. Nekad se zarad napretka i uspeha morate odreći pojedinih navika, druženja, nežnih momenata ili nekoga koga volite i krenuti putem samotnjaka, pustinjaka ili boema. Svi koji su na taj način postigli uspeh znaju ceniti svaki tren mira u životu, prepoznaju miris svakog cveta u proleće, znaju da treptaj vremena pretvore u večnost a dodir u prosvetljenje. 

Kada nekog jako volite, a ta vam je ljubav nedostižna, u blizini te osobe pretvorite se u uho ne bi li mu samo glas čuli, u prolazu hvatate svaki treptaj njegovog oka, a slučajni dodir ruku, može biti večna vatra koja se pamti. U tom deliću sekunde osetite mnogo toga i toplinu tela i mekoću kože i strast kojom zrači, ali samo zato što vam ta osoba nije dostupna i što vam je to polušansa, celo telo se svom snagom udruži da dobije bar jednu šansu. Nekom je dato mnogo, nekom tek toliko da samo poželi… a opet često se te želje pretvaraju u ostvarenja, dok kod drugih mnoge šanse ostanu samo propuštete prilike.

U narodu se kaže: Nakon kiše dolazi lepo vreme, što se dešava i odmah sledećeg dana, tačnije u petak,  kada Sunce uđe u trigon sa Marsom opisujući ishod svih borbi onih koji nisu odustajali kada je bilo najteže, koji su svoju ambiciju pretvarali u disciplinu, izdržljivost i upornost. Mesec će biti egzaltiran u Biku pa vas očekuju i konkretne materijalne nagrade. Ako niste ambiciozni ili nemate potrebu da nešto menjate na polju posla, otiđite nekud na ples (Mesec u Biku) latino ples (Sunce trigon Mars), gde se strasti u telu uz ritam pretvaraju u magiju. Uživaće duša, telo i sva vaša čula.

A za vikend ne planirajte ništa. Mesec iz znaka Blizanaca doneće million ideja za izlaske i druženja, a možda vam dođe neka dobra knjiga za čitanje ili završite na nekom predavanju ili kursu šivenja i štrikanja. Nemojte planirati jer nikada se ne zna šta će jednom Blizancu da padne na pamet i šta će u određenom momentu poželeti da sazna ili nauči i gde će vas te njegove ideje i radoznalost odvesti... i posle kažu... čudni su putevi Gospodnji...

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD