Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 24.09. do 01.10.2018.

Pred vama je nedelja novih iskušenja i novih uspeha. Može biti prilično uspešna, posebno za one koji su odoleli teškim izazovima Marsa i Urana čiji je kvadrat prošle sedmice mogao da izazove pravi brodolom. Sada je vreme za ispravljanje grešaka ili za nagrade onima čiji je životni moto bio: „Molitvom protiv rata“. Sada vas očekuju pobede, ali i određeni ispiti prvenstveno na poslovnom planu. Sunce u Vagi je prilično aktivirano i biće na ispitu kada ga Saturn dodirne svojim hladnim mačem (Sunce kvadrat Saturn). Ko će pobediti i da li će borbe uopšte biti, ostaje na vama kadase suočitesa onim što je u vama i oko vas.

Prvog dana, uz predah i malo opuštanja, lepa i mirna atmosfera (Mesec u Ribama) ali ne baš i tiha, jer je nadahnuti Merkur rešio da u naletu mnoštva genijalnih ideja to podeli sa svima (Merkur trigon Mars). Ovo su dobri aspekti za razgovore i razmenu informacija. Raspitajte se o poslu, izrecite svoje ideje i namere, zatražite bolju i uspešniju poziciju. Propustite ponedeljak, jer ma kako bio jak ovaj aspekt (Merkur trigon Mars) i pružao mnoštvo mogućnosti za dobru korespodenciju i konsultaciju, Mesec u Ribama je prilično pasivan i neambiciozan ili bolje rečeno, stidljiv i povučen, pa će emotivnost onemogućiti iskazivanje želja i drsku potragu za istim. Ali ne budite nestrpljivi, jer će ostatak nedelje to u velikoj meri ispuniti.

Već drugog dana Mesec ulazi u znak Ovna pa je ovde borba za prevlast itekako naglašena. Istog dana Mesec pravi opoziciju sa Suncem pa su mogući sukobi sa partnerima ili autoritetima. Nežniju i žensku stranu može potisnuti strast i vatra. Sa jedne strane ženski Mesec u muškom znaku, dok sa druge, muška snaga i volja u prilično neodlučnom znaku Vage. Mogu vam se dogoditi sukobi sa partnerom u kojem će ženska strana izazvati neku pobunu, tražiće određeno vođstvo ili će želeti nešto da pokrene, za šta će muška strana biti prilično protiv i nesigurna. Znak Ovna sam po sebi je nestrpljiv i nema svest o drugima i njihovim potrebama (Mesecu Ovnu), može ući u sukob što se može nastaviti i sledećeg dana kada Sunce napravi kvadrat sa Saturnom. Ovo je aspekt ambicije (Sunce kvadrat Saturn), ali ambicije kroz borbu i želju da se postigne određeni status i visoki položaj u nekom javnom životu. Svi koji imaju taj aspekt često se moraju dokazivati prvo porodici, pa onda i svim ostalima, jer ne dobijaju šansu, već polušanse koje se javljaju samo kao ideje, a čitavu realizaciju i ostvarenje moraju potpuno sami ostvariti. Tog istog dana i Mesec je u kvadratu sa Plutonom, pa može očekivati neki bolan momenat. Nekad se zarad napretka i uspeha morate odreći pojedinih navika, druženja, nežnih momenata ili nekoga koga volite i krenuti putem samotnjaka, pustinjaka ili boema. Svi koji su na taj način postigli uspeh znaju ceniti svaki tren mira u životu, prepoznaju miris svakog cveta u proleće, znaju da treptaj vremena pretvore u večnost a dodir u prosvetljenje. 

Kada nekog jako volite, a ta vam je ljubav nedostižna, u blizini te osobe pretvorite se u uho ne bi li mu samo glas čuli, u prolazu hvatate svaki treptaj njegovog oka, a slučajni dodir ruku, može biti večna vatra koja se pamti. U tom deliću sekunde osetite mnogo toga i toplinu tela i mekoću kože i strast kojom zrači, ali samo zato što vam ta osoba nije dostupna i što vam je to polušansa, celo telo se svom snagom udruži da dobije bar jednu šansu. Nekom je dato mnogo, nekom tek toliko da samo poželi… a opet često se te želje pretvaraju u ostvarenja, dok kod drugih mnoge šanse ostanu samo propuštete prilike.

U narodu se kaže: Nakon kiše dolazi lepo vreme, što se dešava i odmah sledećeg dana, tačnije u petak,  kada Sunce uđe u trigon sa Marsom opisujući ishod svih borbi onih koji nisu odustajali kada je bilo najteže, koji su svoju ambiciju pretvarali u disciplinu, izdržljivost i upornost. Mesec će biti egzaltiran u Biku pa vas očekuju i konkretne materijalne nagrade. Ako niste ambiciozni ili nemate potrebu da nešto menjate na polju posla, otiđite nekud na ples (Mesec u Biku) latino ples (Sunce trigon Mars), gde se strasti u telu uz ritam pretvaraju u magiju. Uživaće duša, telo i sva vaša čula.

A za vikend ne planirajte ništa. Mesec iz znaka Blizanaca doneće million ideja za izlaske i druženja, a možda vam dođe neka dobra knjiga za čitanje ili završite na nekom predavanju ili kursu šivenja i štrikanja. Nemojte planirati jer nikada se ne zna šta će jednom Blizancu da padne na pamet i šta će u određenom momentu poželeti da sazna ili nauči i gde će vas te njegove ideje i radoznalost odvesti... i posle kažu... čudni su putevi Gospodnji...

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD