Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 24.09. do 01.10.2018.

Pred vama je nedelja novih iskušenja i novih uspeha. Može biti prilično uspešna, posebno za one koji su odoleli teškim izazovima Marsa i Urana čiji je kvadrat prošle sedmice mogao da izazove pravi brodolom. Sada je vreme za ispravljanje grešaka ili za nagrade onima čiji je životni moto bio: „Molitvom protiv rata“. Sada vas očekuju pobede, ali i određeni ispiti prvenstveno na poslovnom planu. Sunce u Vagi je prilično aktivirano i biće na ispitu kada ga Saturn dodirne svojim hladnim mačem (Sunce kvadrat Saturn). Ko će pobediti i da li će borbe uopšte biti, ostaje na vama kadase suočitesa onim što je u vama i oko vas.

Prvog dana, uz predah i malo opuštanja, lepa i mirna atmosfera (Mesec u Ribama) ali ne baš i tiha, jer je nadahnuti Merkur rešio da u naletu mnoštva genijalnih ideja to podeli sa svima (Merkur trigon Mars). Ovo su dobri aspekti za razgovore i razmenu informacija. Raspitajte se o poslu, izrecite svoje ideje i namere, zatražite bolju i uspešniju poziciju. Propustite ponedeljak, jer ma kako bio jak ovaj aspekt (Merkur trigon Mars) i pružao mnoštvo mogućnosti za dobru korespodenciju i konsultaciju, Mesec u Ribama je prilično pasivan i neambiciozan ili bolje rečeno, stidljiv i povučen, pa će emotivnost onemogućiti iskazivanje želja i drsku potragu za istim. Ali ne budite nestrpljivi, jer će ostatak nedelje to u velikoj meri ispuniti.

Već drugog dana Mesec ulazi u znak Ovna pa je ovde borba za prevlast itekako naglašena. Istog dana Mesec pravi opoziciju sa Suncem pa su mogući sukobi sa partnerima ili autoritetima. Nežniju i žensku stranu može potisnuti strast i vatra. Sa jedne strane ženski Mesec u muškom znaku, dok sa druge, muška snaga i volja u prilično neodlučnom znaku Vage. Mogu vam se dogoditi sukobi sa partnerom u kojem će ženska strana izazvati neku pobunu, tražiće određeno vođstvo ili će želeti nešto da pokrene, za šta će muška strana biti prilično protiv i nesigurna. Znak Ovna sam po sebi je nestrpljiv i nema svest o drugima i njihovim potrebama (Mesecu Ovnu), može ući u sukob što se može nastaviti i sledećeg dana kada Sunce napravi kvadrat sa Saturnom. Ovo je aspekt ambicije (Sunce kvadrat Saturn), ali ambicije kroz borbu i želju da se postigne određeni status i visoki položaj u nekom javnom životu. Svi koji imaju taj aspekt često se moraju dokazivati prvo porodici, pa onda i svim ostalima, jer ne dobijaju šansu, već polušanse koje se javljaju samo kao ideje, a čitavu realizaciju i ostvarenje moraju potpuno sami ostvariti. Tog istog dana i Mesec je u kvadratu sa Plutonom, pa može očekivati neki bolan momenat. Nekad se zarad napretka i uspeha morate odreći pojedinih navika, druženja, nežnih momenata ili nekoga koga volite i krenuti putem samotnjaka, pustinjaka ili boema. Svi koji su na taj način postigli uspeh znaju ceniti svaki tren mira u životu, prepoznaju miris svakog cveta u proleće, znaju da treptaj vremena pretvore u večnost a dodir u prosvetljenje. 

Kada nekog jako volite, a ta vam je ljubav nedostižna, u blizini te osobe pretvorite se u uho ne bi li mu samo glas čuli, u prolazu hvatate svaki treptaj njegovog oka, a slučajni dodir ruku, može biti večna vatra koja se pamti. U tom deliću sekunde osetite mnogo toga i toplinu tela i mekoću kože i strast kojom zrači, ali samo zato što vam ta osoba nije dostupna i što vam je to polušansa, celo telo se svom snagom udruži da dobije bar jednu šansu. Nekom je dato mnogo, nekom tek toliko da samo poželi… a opet često se te želje pretvaraju u ostvarenja, dok kod drugih mnoge šanse ostanu samo propuštete prilike.

U narodu se kaže: Nakon kiše dolazi lepo vreme, što se dešava i odmah sledećeg dana, tačnije u petak,  kada Sunce uđe u trigon sa Marsom opisujući ishod svih borbi onih koji nisu odustajali kada je bilo najteže, koji su svoju ambiciju pretvarali u disciplinu, izdržljivost i upornost. Mesec će biti egzaltiran u Biku pa vas očekuju i konkretne materijalne nagrade. Ako niste ambiciozni ili nemate potrebu da nešto menjate na polju posla, otiđite nekud na ples (Mesec u Biku) latino ples (Sunce trigon Mars), gde se strasti u telu uz ritam pretvaraju u magiju. Uživaće duša, telo i sva vaša čula.

A za vikend ne planirajte ništa. Mesec iz znaka Blizanaca doneće million ideja za izlaske i druženja, a možda vam dođe neka dobra knjiga za čitanje ili završite na nekom predavanju ili kursu šivenja i štrikanja. Nemojte planirati jer nikada se ne zna šta će jednom Blizancu da padne na pamet i šta će u određenom momentu poželeti da sazna ili nauči i gde će vas te njegove ideje i radoznalost odvesti... i posle kažu... čudni su putevi Gospodnji...

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD