Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 24.09. do 01.10.2018.

Pred vama je nedelja novih iskušenja i novih uspeha. Može biti prilično uspešna, posebno za one koji su odoleli teškim izazovima Marsa i Urana čiji je kvadrat prošle sedmice mogao da izazove pravi brodolom. Sada je vreme za ispravljanje grešaka ili za nagrade onima čiji je životni moto bio: „Molitvom protiv rata“. Sada vas očekuju pobede, ali i određeni ispiti prvenstveno na poslovnom planu. Sunce u Vagi je prilično aktivirano i biće na ispitu kada ga Saturn dodirne svojim hladnim mačem (Sunce kvadrat Saturn). Ko će pobediti i da li će borbe uopšte biti, ostaje na vama kadase suočitesa onim što je u vama i oko vas.

Prvog dana, uz predah i malo opuštanja, lepa i mirna atmosfera (Mesec u Ribama) ali ne baš i tiha, jer je nadahnuti Merkur rešio da u naletu mnoštva genijalnih ideja to podeli sa svima (Merkur trigon Mars). Ovo su dobri aspekti za razgovore i razmenu informacija. Raspitajte se o poslu, izrecite svoje ideje i namere, zatražite bolju i uspešniju poziciju. Propustite ponedeljak, jer ma kako bio jak ovaj aspekt (Merkur trigon Mars) i pružao mnoštvo mogućnosti za dobru korespodenciju i konsultaciju, Mesec u Ribama je prilično pasivan i neambiciozan ili bolje rečeno, stidljiv i povučen, pa će emotivnost onemogućiti iskazivanje želja i drsku potragu za istim. Ali ne budite nestrpljivi, jer će ostatak nedelje to u velikoj meri ispuniti.

Već drugog dana Mesec ulazi u znak Ovna pa je ovde borba za prevlast itekako naglašena. Istog dana Mesec pravi opoziciju sa Suncem pa su mogući sukobi sa partnerima ili autoritetima. Nežniju i žensku stranu može potisnuti strast i vatra. Sa jedne strane ženski Mesec u muškom znaku, dok sa druge, muška snaga i volja u prilično neodlučnom znaku Vage. Mogu vam se dogoditi sukobi sa partnerom u kojem će ženska strana izazvati neku pobunu, tražiće određeno vođstvo ili će želeti nešto da pokrene, za šta će muška strana biti prilično protiv i nesigurna. Znak Ovna sam po sebi je nestrpljiv i nema svest o drugima i njihovim potrebama (Mesecu Ovnu), može ući u sukob što se može nastaviti i sledećeg dana kada Sunce napravi kvadrat sa Saturnom. Ovo je aspekt ambicije (Sunce kvadrat Saturn), ali ambicije kroz borbu i želju da se postigne određeni status i visoki položaj u nekom javnom životu. Svi koji imaju taj aspekt često se moraju dokazivati prvo porodici, pa onda i svim ostalima, jer ne dobijaju šansu, već polušanse koje se javljaju samo kao ideje, a čitavu realizaciju i ostvarenje moraju potpuno sami ostvariti. Tog istog dana i Mesec je u kvadratu sa Plutonom, pa može očekivati neki bolan momenat. Nekad se zarad napretka i uspeha morate odreći pojedinih navika, druženja, nežnih momenata ili nekoga koga volite i krenuti putem samotnjaka, pustinjaka ili boema. Svi koji su na taj način postigli uspeh znaju ceniti svaki tren mira u životu, prepoznaju miris svakog cveta u proleće, znaju da treptaj vremena pretvore u večnost a dodir u prosvetljenje. 

Kada nekog jako volite, a ta vam je ljubav nedostižna, u blizini te osobe pretvorite se u uho ne bi li mu samo glas čuli, u prolazu hvatate svaki treptaj njegovog oka, a slučajni dodir ruku, može biti večna vatra koja se pamti. U tom deliću sekunde osetite mnogo toga i toplinu tela i mekoću kože i strast kojom zrači, ali samo zato što vam ta osoba nije dostupna i što vam je to polušansa, celo telo se svom snagom udruži da dobije bar jednu šansu. Nekom je dato mnogo, nekom tek toliko da samo poželi… a opet često se te želje pretvaraju u ostvarenja, dok kod drugih mnoge šanse ostanu samo propuštete prilike.

U narodu se kaže: Nakon kiše dolazi lepo vreme, što se dešava i odmah sledećeg dana, tačnije u petak,  kada Sunce uđe u trigon sa Marsom opisujući ishod svih borbi onih koji nisu odustajali kada je bilo najteže, koji su svoju ambiciju pretvarali u disciplinu, izdržljivost i upornost. Mesec će biti egzaltiran u Biku pa vas očekuju i konkretne materijalne nagrade. Ako niste ambiciozni ili nemate potrebu da nešto menjate na polju posla, otiđite nekud na ples (Mesec u Biku) latino ples (Sunce trigon Mars), gde se strasti u telu uz ritam pretvaraju u magiju. Uživaće duša, telo i sva vaša čula.

A za vikend ne planirajte ništa. Mesec iz znaka Blizanaca doneće million ideja za izlaske i druženja, a možda vam dođe neka dobra knjiga za čitanje ili završite na nekom predavanju ili kursu šivenja i štrikanja. Nemojte planirati jer nikada se ne zna šta će jednom Blizancu da padne na pamet i šta će u određenom momentu poželeti da sazna ili nauči i gde će vas te njegove ideje i radoznalost odvesti... i posle kažu... čudni su putevi Gospodnji...

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD