Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon project radionica „Uverenja o promeni“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o promeni“, koju će održati Lea i Aleksandar Imširagić 12. avgusta od 19 do 20.30h, u formi live webinara. Sa punim Mesecom u avgustu otvaramo se ka razvoju uverenja o promeni.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 24.09.2018.

Nedelja počinje Mesecom u znaku Jarca, pa ćete već prvog dana osetiti veliki psihički i fizički umor. Svaka vremenska promena može uticati na vaše raspoloženje, ako je sunčano, biće vam prevruće, ako je kišovito, vlaga je previsoka, teško ćete naći udoban položaj za sedenje, svaki će izazivati nelagodu ili bol. Takav je Mesec u Jarcu, sve i da je idealno i dobro, njemu će uvek nešto smetati, on će se uvek na nešto žaliti. Nekad je to kostobolja, nekad zubobolja, glavobolja, vreme, posao, finansije, ljubavni život, familija islično. Možda ćete i vibitimelanholični, jer sem Mesečevih aspekata u prva dva dana sedmice drugih neće biti.

Možda ova dva dana ne obećavaju sreću, ali svakako će se tretirati srećnim ili mirnim danima u odnosu na sredu kada Mars iz znaka Vodolije bude pravio egzaktan kvadrat sa Uranom. Ovaj aspekt ne traje samo jedan dan... čak će obeležiti čitavu nedelju. Već je jednom i bio, pre Marsove retrogradosti, pa se sada ponavlja. Ovaj put kao da vas opominje na ono što ste nekad započeli ili imali neki sukob, okršaj, ali ste želeli da ga zaboravite, da stavite po strani nadajući se da će vreme učiniti svoje i predati to zaboravu. Ali neke stvari bi trebalo okončati. Tih dana možete biti pod stresom. Na vama je da u svakom trenutku budete svesni izazova i da u iskušenjune odgovarate. Možete biti meta ljutih kolega, nervoznih komšija ili besnih rođaka koji će provocirati konflikt, borbu, neko isterivanje pravde i istine (Mars u Vodoliji), ali kako god se neko ophodio prema vama nemojte mu zameriti, nemojte ga osuđivati, samo gaprihvatite. Nemir oko vas reflektuje nemir u vama. Rešite to unutar sebe, kao loš dan, kao nerešeni odnos ili nezadovoljstvo zbog nekog neuspeha. Budite oprezni sa strujom i lošim instalacijama ili električnim uređajima. Takođe, kada je zdravlje u pitanju, moguće su upale praćene visokom temperaturom. Na udaru su individualne fiziološke slabe tačke pa preduzmite određene mere predostrožnosti.

Na mundanom nivou, povećani kriminal, oružani napadi praćeni jakim eksplozijama, kao i vremenske nepogode, poput olujnih vetrova, požara, zemljotresa (Mars iz Vodolije kvadrat Uran iz Bika).

Petak je interesantan dan, jer će Sunce i Merkur napraviti egzaktnu konjunkciju i odmah zatim će obe planete promeniti znak i ući u znak Vage. Ovo je kao neki tajni dogovor, susret dveju osoba iz koga može da se rodi uspeh. Takođe, ovo su i osetljivi stepenovi, jer je sam kraj znaka Device, pa su ovo i oproštaji, često tajni oproštaji (29° Device), ljudski znak, susret dveju osoba jako bliskih, a završetak. Ove dve planete nisu ljubavne, ali opet, ovde se osoba nečeg mora odreći da bi krenula u bolju i svetliju budućnost. Slika promene posla na bolju i prosperitetniju poziciju, ali od starih kolega i posla se mora oprostiti.

A od vikenda za svaki vaš poduhvat želećete da se konsultujete sa partnerom ili kolegom. Znak Vage (Sunce i Merkur u Vagi) najbolje funkcioniše u društvu, volia kad ima sagovornika, pratioca ili druga. Ukoliko ste sami, možda je vreme da nađete nekog prijatelja, da pristanete na lepe izlaske i šetnje i da se polako oslobodite određenih krutih stavova i predrasuda. Ovaj znak vas uči kako da plivate u odnosima, kako se kroz lepotu i tolerantnost upoznaje jedan bolji i lepši svet. Sada je vreme da spoznate sebe, kroz druge, da spoznate sve svoje mane i vrline, da spoznate šta je to što volite i što vas motiviše. Ovaj period ne traje dugo, jer Venera, vladarka ljubavi, iz znaka Škorpiona uzrokuje nemir, jake strasti i posesivnost te mira dugo neće biti. Pokušajte da balansirate dok je vreme, jer kad sredinom oktobra krene retrogradno moraćete da se suočite sa svojom senkom koju nerado sagledavate. Ali do tada, uživajte u svim čarima znaka Vage. Izađite u društvo, zabavite se, uživajte u plesu u hrani u ljubavi, jer jedino lep osećaj u telu stvara lepu spoljašnju manifestaciju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD