Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 17. do 24.09.2018.

Nedelja počinje Mesecom u znaku Jarca, pa ćete već prvog dana osetiti veliki psihički i fizički umor. Svaka vremenska promena može uticati na vaše raspoloženje, ako je sunčano, biće vam prevruće, ako je kišovito, vlaga je previsoka, teško ćete naći udoban položaj za sedenje, svaki će izazivati nelagodu ili bol. Takav je Mesec u Jarcu, sve i da je idealno i dobro, njemu će uvek nešto smetati, on će se uvek na nešto žaliti. Nekad je to kostobolja, nekad zubobolja, glavobolja, vreme, posao, finansije, ljubavni život, familija islično. Možda ćete i vibitimelanholični, jer sem Mesečevih aspekata u prva dva dana sedmice drugih neće biti.

Možda ova dva dana ne obećavaju sreću, ali svakako će se tretirati srećnim ili mirnim danima u odnosu na sredu kada Mars iz znaka Vodolije bude pravio egzaktan kvadrat sa Uranom. Ovaj aspekt ne traje samo jedan dan... čak će obeležiti čitavu nedelju. Već je jednom i bio, pre Marsove retrogradosti, pa se sada ponavlja. Ovaj put kao da vas opominje na ono što ste nekad započeli ili imali neki sukob, okršaj, ali ste želeli da ga zaboravite, da stavite po strani nadajući se da će vreme učiniti svoje i predati to zaboravu. Ali neke stvari bi trebalo okončati. Tih dana možete biti pod stresom. Na vama je da u svakom trenutku budete svesni izazova i da u iskušenjune odgovarate. Možete biti meta ljutih kolega, nervoznih komšija ili besnih rođaka koji će provocirati konflikt, borbu, neko isterivanje pravde i istine (Mars u Vodoliji), ali kako god se neko ophodio prema vama nemojte mu zameriti, nemojte ga osuđivati, samo gaprihvatite. Nemir oko vas reflektuje nemir u vama. Rešite to unutar sebe, kao loš dan, kao nerešeni odnos ili nezadovoljstvo zbog nekog neuspeha. Budite oprezni sa strujom i lošim instalacijama ili električnim uređajima. Takođe, kada je zdravlje u pitanju, moguće su upale praćene visokom temperaturom. Na udaru su individualne fiziološke slabe tačke pa preduzmite određene mere predostrožnosti.

Na mundanom nivou, povećani kriminal, oružani napadi praćeni jakim eksplozijama, kao i vremenske nepogode, poput olujnih vetrova, požara, zemljotresa (Mars iz Vodolije kvadrat Uran iz Bika).

Petak je interesantan dan, jer će Sunce i Merkur napraviti egzaktnu konjunkciju i odmah zatim će obe planete promeniti znak i ući u znak Vage. Ovo je kao neki tajni dogovor, susret dveju osoba iz koga može da se rodi uspeh. Takođe, ovo su i osetljivi stepenovi, jer je sam kraj znaka Device, pa su ovo i oproštaji, često tajni oproštaji (29° Device), ljudski znak, susret dveju osoba jako bliskih, a završetak. Ove dve planete nisu ljubavne, ali opet, ovde se osoba nečeg mora odreći da bi krenula u bolju i svetliju budućnost. Slika promene posla na bolju i prosperitetniju poziciju, ali od starih kolega i posla se mora oprostiti.

A od vikenda za svaki vaš poduhvat želećete da se konsultujete sa partnerom ili kolegom. Znak Vage (Sunce i Merkur u Vagi) najbolje funkcioniše u društvu, volia kad ima sagovornika, pratioca ili druga. Ukoliko ste sami, možda je vreme da nađete nekog prijatelja, da pristanete na lepe izlaske i šetnje i da se polako oslobodite određenih krutih stavova i predrasuda. Ovaj znak vas uči kako da plivate u odnosima, kako se kroz lepotu i tolerantnost upoznaje jedan bolji i lepši svet. Sada je vreme da spoznate sebe, kroz druge, da spoznate sve svoje mane i vrline, da spoznate šta je to što volite i što vas motiviše. Ovaj period ne traje dugo, jer Venera, vladarka ljubavi, iz znaka Škorpiona uzrokuje nemir, jake strasti i posesivnost te mira dugo neće biti. Pokušajte da balansirate dok je vreme, jer kad sredinom oktobra krene retrogradno moraćete da se suočite sa svojom senkom koju nerado sagledavate. Ali do tada, uživajte u svim čarima znaka Vage. Izađite u društvo, zabavite se, uživajte u plesu u hrani u ljubavi, jer jedino lep osećaj u telu stvara lepu spoljašnju manifestaciju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD