Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 17. do 24.09.2018.

Nedelja počinje Mesecom u znaku Jarca, pa ćete već prvog dana osetiti veliki psihički i fizički umor. Svaka vremenska promena može uticati na vaše raspoloženje, ako je sunčano, biće vam prevruće, ako je kišovito, vlaga je previsoka, teško ćete naći udoban položaj za sedenje, svaki će izazivati nelagodu ili bol. Takav je Mesec u Jarcu, sve i da je idealno i dobro, njemu će uvek nešto smetati, on će se uvek na nešto žaliti. Nekad je to kostobolja, nekad zubobolja, glavobolja, vreme, posao, finansije, ljubavni život, familija islično. Možda ćete i vibitimelanholični, jer sem Mesečevih aspekata u prva dva dana sedmice drugih neće biti.

Možda ova dva dana ne obećavaju sreću, ali svakako će se tretirati srećnim ili mirnim danima u odnosu na sredu kada Mars iz znaka Vodolije bude pravio egzaktan kvadrat sa Uranom. Ovaj aspekt ne traje samo jedan dan... čak će obeležiti čitavu nedelju. Već je jednom i bio, pre Marsove retrogradosti, pa se sada ponavlja. Ovaj put kao da vas opominje na ono što ste nekad započeli ili imali neki sukob, okršaj, ali ste želeli da ga zaboravite, da stavite po strani nadajući se da će vreme učiniti svoje i predati to zaboravu. Ali neke stvari bi trebalo okončati. Tih dana možete biti pod stresom. Na vama je da u svakom trenutku budete svesni izazova i da u iskušenjune odgovarate. Možete biti meta ljutih kolega, nervoznih komšija ili besnih rođaka koji će provocirati konflikt, borbu, neko isterivanje pravde i istine (Mars u Vodoliji), ali kako god se neko ophodio prema vama nemojte mu zameriti, nemojte ga osuđivati, samo gaprihvatite. Nemir oko vas reflektuje nemir u vama. Rešite to unutar sebe, kao loš dan, kao nerešeni odnos ili nezadovoljstvo zbog nekog neuspeha. Budite oprezni sa strujom i lošim instalacijama ili električnim uređajima. Takođe, kada je zdravlje u pitanju, moguće su upale praćene visokom temperaturom. Na udaru su individualne fiziološke slabe tačke pa preduzmite određene mere predostrožnosti.

Na mundanom nivou, povećani kriminal, oružani napadi praćeni jakim eksplozijama, kao i vremenske nepogode, poput olujnih vetrova, požara, zemljotresa (Mars iz Vodolije kvadrat Uran iz Bika).

Petak je interesantan dan, jer će Sunce i Merkur napraviti egzaktnu konjunkciju i odmah zatim će obe planete promeniti znak i ući u znak Vage. Ovo je kao neki tajni dogovor, susret dveju osoba iz koga može da se rodi uspeh. Takođe, ovo su i osetljivi stepenovi, jer je sam kraj znaka Device, pa su ovo i oproštaji, često tajni oproštaji (29° Device), ljudski znak, susret dveju osoba jako bliskih, a završetak. Ove dve planete nisu ljubavne, ali opet, ovde se osoba nečeg mora odreći da bi krenula u bolju i svetliju budućnost. Slika promene posla na bolju i prosperitetniju poziciju, ali od starih kolega i posla se mora oprostiti.

A od vikenda za svaki vaš poduhvat želećete da se konsultujete sa partnerom ili kolegom. Znak Vage (Sunce i Merkur u Vagi) najbolje funkcioniše u društvu, volia kad ima sagovornika, pratioca ili druga. Ukoliko ste sami, možda je vreme da nađete nekog prijatelja, da pristanete na lepe izlaske i šetnje i da se polako oslobodite određenih krutih stavova i predrasuda. Ovaj znak vas uči kako da plivate u odnosima, kako se kroz lepotu i tolerantnost upoznaje jedan bolji i lepši svet. Sada je vreme da spoznate sebe, kroz druge, da spoznate sve svoje mane i vrline, da spoznate šta je to što volite i što vas motiviše. Ovaj period ne traje dugo, jer Venera, vladarka ljubavi, iz znaka Škorpiona uzrokuje nemir, jake strasti i posesivnost te mira dugo neće biti. Pokušajte da balansirate dok je vreme, jer kad sredinom oktobra krene retrogradno moraćete da se suočite sa svojom senkom koju nerado sagledavate. Ali do tada, uživajte u svim čarima znaka Vage. Izađite u društvo, zabavite se, uživajte u plesu u hrani u ljubavi, jer jedino lep osećaj u telu stvara lepu spoljašnju manifestaciju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD