Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 24.09.2018.

Nedelja počinje Mesecom u znaku Jarca, pa ćete već prvog dana osetiti veliki psihički i fizički umor. Svaka vremenska promena može uticati na vaše raspoloženje, ako je sunčano, biće vam prevruće, ako je kišovito, vlaga je previsoka, teško ćete naći udoban položaj za sedenje, svaki će izazivati nelagodu ili bol. Takav je Mesec u Jarcu, sve i da je idealno i dobro, njemu će uvek nešto smetati, on će se uvek na nešto žaliti. Nekad je to kostobolja, nekad zubobolja, glavobolja, vreme, posao, finansije, ljubavni život, familija islično. Možda ćete i vibitimelanholični, jer sem Mesečevih aspekata u prva dva dana sedmice drugih neće biti.

Možda ova dva dana ne obećavaju sreću, ali svakako će se tretirati srećnim ili mirnim danima u odnosu na sredu kada Mars iz znaka Vodolije bude pravio egzaktan kvadrat sa Uranom. Ovaj aspekt ne traje samo jedan dan... čak će obeležiti čitavu nedelju. Već je jednom i bio, pre Marsove retrogradosti, pa se sada ponavlja. Ovaj put kao da vas opominje na ono što ste nekad započeli ili imali neki sukob, okršaj, ali ste želeli da ga zaboravite, da stavite po strani nadajući se da će vreme učiniti svoje i predati to zaboravu. Ali neke stvari bi trebalo okončati. Tih dana možete biti pod stresom. Na vama je da u svakom trenutku budete svesni izazova i da u iskušenjune odgovarate. Možete biti meta ljutih kolega, nervoznih komšija ili besnih rođaka koji će provocirati konflikt, borbu, neko isterivanje pravde i istine (Mars u Vodoliji), ali kako god se neko ophodio prema vama nemojte mu zameriti, nemojte ga osuđivati, samo gaprihvatite. Nemir oko vas reflektuje nemir u vama. Rešite to unutar sebe, kao loš dan, kao nerešeni odnos ili nezadovoljstvo zbog nekog neuspeha. Budite oprezni sa strujom i lošim instalacijama ili električnim uređajima. Takođe, kada je zdravlje u pitanju, moguće su upale praćene visokom temperaturom. Na udaru su individualne fiziološke slabe tačke pa preduzmite određene mere predostrožnosti.

Na mundanom nivou, povećani kriminal, oružani napadi praćeni jakim eksplozijama, kao i vremenske nepogode, poput olujnih vetrova, požara, zemljotresa (Mars iz Vodolije kvadrat Uran iz Bika).

Petak je interesantan dan, jer će Sunce i Merkur napraviti egzaktnu konjunkciju i odmah zatim će obe planete promeniti znak i ući u znak Vage. Ovo je kao neki tajni dogovor, susret dveju osoba iz koga može da se rodi uspeh. Takođe, ovo su i osetljivi stepenovi, jer je sam kraj znaka Device, pa su ovo i oproštaji, često tajni oproštaji (29° Device), ljudski znak, susret dveju osoba jako bliskih, a završetak. Ove dve planete nisu ljubavne, ali opet, ovde se osoba nečeg mora odreći da bi krenula u bolju i svetliju budućnost. Slika promene posla na bolju i prosperitetniju poziciju, ali od starih kolega i posla se mora oprostiti.

A od vikenda za svaki vaš poduhvat želećete da se konsultujete sa partnerom ili kolegom. Znak Vage (Sunce i Merkur u Vagi) najbolje funkcioniše u društvu, volia kad ima sagovornika, pratioca ili druga. Ukoliko ste sami, možda je vreme da nađete nekog prijatelja, da pristanete na lepe izlaske i šetnje i da se polako oslobodite određenih krutih stavova i predrasuda. Ovaj znak vas uči kako da plivate u odnosima, kako se kroz lepotu i tolerantnost upoznaje jedan bolji i lepši svet. Sada je vreme da spoznate sebe, kroz druge, da spoznate sve svoje mane i vrline, da spoznate šta je to što volite i što vas motiviše. Ovaj period ne traje dugo, jer Venera, vladarka ljubavi, iz znaka Škorpiona uzrokuje nemir, jake strasti i posesivnost te mira dugo neće biti. Pokušajte da balansirate dok je vreme, jer kad sredinom oktobra krene retrogradno moraćete da se suočite sa svojom senkom koju nerado sagledavate. Ali do tada, uživajte u svim čarima znaka Vage. Izađite u društvo, zabavite se, uživajte u plesu u hrani u ljubavi, jer jedino lep osećaj u telu stvara lepu spoljašnju manifestaciju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD