Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U sredu, 24. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Astro Vodič za 2022 U sredu, 08. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2022. od 18:30h do 20:30h. Astro vodič za 2022-tu, godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2022. godinu!
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 16. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27.08. do 03.09.2018.

Konačno je i Mars rešio da krene direktnim hodom, samo što kod njega vreme okretanja traje malo duže od Merkurovog, pa umesto jednog dana za mirovanje i razmišljanje, imate skoro celu sedmicu da se priberete i dođete sebi. Najbolje bi bilo da zastanete na trenutak i suočite se sa sopstvenom snagom i energijom, da se zapitate da li i gde grešite. Nekad se nenamerno dogode propusti ili greške, a da toga ne budete ni svesni. Često se u odnosima greši, u odlukama i malim postupcima od kojih kasnije nastaju veliki problemi. Budite oprezni prema svojim bližnjima, ali i na poslu sa kolegama, jer je Mars najaktivniji tamo gde trošite najviše energije. 

Prvog dana ove nedelje Mesec je u znaku Riba, pa se možete osećati neambiciozno i nekako sputano. Energija koja dolazi od Meseca iz znaka Riba, vrlo je tiha i idealno pogoduje ukoliko ste rešili da se malo povučete i sa sobom porazgovarate. Nisu ovo dani za započinjanje poslova. Mars će u popodnevnim časovima krenuti direktno, ali će do kraja nedelje ostati na istom stepenu. Taj stepen je jako interesantan jer je to stepen njegove egzaltacije, pa se možda pitate kakav je to Mars na stepenu egzaltacije, a stacioniran?

To je izuzetno moćan i jak Mars. Na stepenu ezaltacije manifestuje se njegova najveća snaga, moć, onaj iskonski deo koga niste ni svesni, a koji se budi tek kada ste u nekoj smrtnoj opasnosti. Međutim, ovaj period se ne odnosi na vaše puko preživljavanje već je samo prikaz  snage i potencijala koji sada manifestuje ova planeta. To govori da sve vaše želje i usmerenja sada imaju velike šanse za osvarenje. Svaku misao, svaku želju, ukoliko se budete fokusirali snagom ovog Marsa, nebo će podržati. Naravno, pričamo o Marsu, što govori da niko neće mirovati dok se želje čarobnim štapićem ostvaruju, već da ćete podržani tom snagom i energijom moći to i da ostvarite. Ali pre samog ostvarenja važno je da sumirate period i godine iza vas, ponizno prihvatite svoje greške, ne pravdate se, već se zahvalite Univerzumu što vam je dopustio da ih osvestite i tako omogućio da neke stvari iz prošlosti ispravite.  

Narednog dana Mesec ulazi u znak Ovna pa će doneti više energije i kao da će vas podstaći na akciju. Želećete da po svaku cenu nešto uradite, da ste od koristi, da ste aktivni. Ali, iako Mars polako kreće direktno, nije još vreme za pokret. Merkur toga dana pravi kvadrat sa Jupiterom, pa ako imate malo vremena da propratite sopstvene misli, najbolji savet je da ih zapišete, nikako ne pamtite, jer ako se ne ostvare, a mnoge neće, slatko ćete im se kasnije smejati. Ono što će vas sputati ili skrenuti sa pravih želja i planova, jeste kvadrat između Merkura i Jupitera, koji uvek pokreće megalomanske ideje koje obično vode u odustajanje zbog precenjene snage, predomisljanja ili je jednostavno malom Merkuru borba dosadila. Zato je jako važno da sve ideje koje budete imali u ovom kvadratnom periodu, zapišete, a kasnije će vas iste slatko zabaviti.

Narednih dana prepustite se sopstvenom unutrašnjem doživljaju. Istovremeno će se rešavati određene teme, misli će vas voditi na različita mesta i u susrete sa raznim ljudima. Prvi deo nedelje bićete okupirani obavezama na poslu, drugi deo nedelje je vezan za finansije, pa se malo zabavite računicom i finansijama kao i načinom života. Povedite računa o ishrani, jer Mesec u Biku zna često da pretera u užicima.

A poslednjeg dana Mesec će se raspričati tek toliko da vas pripremi za dolazeću nedelju. U narednoj nedelji čeka nas mnoštvo aspekata pa je zato od izuzetnog značaja da neke stvari sredite, umirite svoje misli i osećanja, koliko je to izvodljivo, oslobodite se i pripremite za ono što predstoji. 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD