Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 13. do 20.08.2018.

Mars je još uvek u svom retrogradnom hodu, a u ponedeljak se vraća u znak Jarca. Poslednji stepen, ali znak egzaltacije. Iako je retrogradni hod i poslednji stepen riskantan, razlikuje se priroda energija pri prelasku iz Vodolije u Jarca. Njegova egzaltacija doneće neke novine i promene na bolje. Bar će za nijansu olakšati ovu retrogradnost.

A laknulo je i autoru ovog teksta kada je video da nema nikakvih egzaktnih izazovnih aspekata niti eklipsi i sličnih astronomskih i astroloških dešavanja na nebu. Ovo vreme je samo po sebi teško i izazovno. Sve i da ne želite, stvari oko vas donosiće i odnosiće razna iskustva i događaje. U nekima ćete plakati, u sledećem trenutku ćete čuti nešto što će vas razveseliti, ali svakako neće biti monotono. Nakon one tri eklipse, vreme je za mali predah. Ova nedelja baš to i nudi. Mnoštvo retrogradnih planeta govori da nije vreme za okršaje niti za nove projekte ni susrete, ali za sve što je staro, što je bilo, prošlo, za sve nedovršeno i neiskazano sada je prilika da se ponovo aktivira, oživi i ispravi ako je potrebno. Povucite reči koje ste rekli, savijte kičmu i slomite ego, povucite crtu između prošlosti i sadašnjosti i krenite dalje putem koji će se već otvoriti. Sada je vreme za tišinu, za nedelovanje, za odmor. 

Prvog dana Mesec će biti još u znaku Device, pa se fokusirajte na nezavršene poslove i zadatke koje niste uspeli da završite protekle sedmice. Drugog dana atmosfera na nebu se menja, iz monotonije Device, okrenite se malo partneru i odnosima. Ukoliko nemate nikog, onda pokušajte da se pozabavite lepim stvarima, kulturnim dešavanjima. Obiđite neki muzej, obucite se lepo i otiđite do teatra, ako vam se ipak ne izlazi bez društva, onda posetite omiljenog frizera ili kozmetičara i ugodite svom telu. Sve što vašem telu prija prijaće i vama.

Dani koji su obojeni Mesecom u Škorpionu mogu biti naporni jer vas očekuju razne opaske, niske uvrede i teški susreti. Pokušajte da budete u svom svetu, svojim mislima i ogradite se od bilo kakvih neprijatnih komentara i nesigurnih susreta. Znak Škorpiona zna biti težak i energija koju donosi onima koji sa njim nemaju bliskosti otežava snalaženje u izazovnim situacijama. Primirite se u četvrtak i petak, jer nebo zahteva ne tako hrabre koliko teške i rušilačke ljude. Odolite im i nastavićete disati već u subotu kada Mesec bude ušao u znak Strelca, a Merkur bude napravio sekstil sa Venerom ugovarajući neki divan susret. Nemojte planirati, nemojte ugovarati ništa sve dok Merkur ne krene direktno, a to vas očekuje već u nedelju. Konačno se možete malo opustii i krenuti u osmišljavanje nekih planova. Nikako se ne upuštajte u njihovu realizaciju, jer Mars kao snaga i akcija još uvek to ne dopušta, jer za sve postoji određeno vreme. Nebo vam poručuje da je vreme da za trenutak zastanete i da se ozbiljno osvrnete iza sebe i pogledate šta je to iza vas što je bilo u prošlosti, a uzrok je sadašnjih događaja. Dajte sebi dovoljno vremena, razjasnite sebi neke stvari, ne bežite od prošlosti ma kako ona bila bolna. Osamite se ako vam je potrebno da se suočite sa nekim emotivno teškim stvarima. Pustite neka sve emocije prođu kroz vas, ne stidite se sebe i svojih osećanja jer ćete jedino otpuštanjem biti u mogućnosti da primite novu energiju, nove ljude i novu sreću u vaš život.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD