Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 20.08.2018.

Mars je još uvek u svom retrogradnom hodu, a u ponedeljak se vraća u znak Jarca. Poslednji stepen, ali znak egzaltacije. Iako je retrogradni hod i poslednji stepen riskantan, razlikuje se priroda energija pri prelasku iz Vodolije u Jarca. Njegova egzaltacija doneće neke novine i promene na bolje. Bar će za nijansu olakšati ovu retrogradnost.

A laknulo je i autoru ovog teksta kada je video da nema nikakvih egzaktnih izazovnih aspekata niti eklipsi i sličnih astronomskih i astroloških dešavanja na nebu. Ovo vreme je samo po sebi teško i izazovno. Sve i da ne želite, stvari oko vas donosiće i odnosiće razna iskustva i događaje. U nekima ćete plakati, u sledećem trenutku ćete čuti nešto što će vas razveseliti, ali svakako neće biti monotono. Nakon one tri eklipse, vreme je za mali predah. Ova nedelja baš to i nudi. Mnoštvo retrogradnih planeta govori da nije vreme za okršaje niti za nove projekte ni susrete, ali za sve što je staro, što je bilo, prošlo, za sve nedovršeno i neiskazano sada je prilika da se ponovo aktivira, oživi i ispravi ako je potrebno. Povucite reči koje ste rekli, savijte kičmu i slomite ego, povucite crtu između prošlosti i sadašnjosti i krenite dalje putem koji će se već otvoriti. Sada je vreme za tišinu, za nedelovanje, za odmor. 

Prvog dana Mesec će biti još u znaku Device, pa se fokusirajte na nezavršene poslove i zadatke koje niste uspeli da završite protekle sedmice. Drugog dana atmosfera na nebu se menja, iz monotonije Device, okrenite se malo partneru i odnosima. Ukoliko nemate nikog, onda pokušajte da se pozabavite lepim stvarima, kulturnim dešavanjima. Obiđite neki muzej, obucite se lepo i otiđite do teatra, ako vam se ipak ne izlazi bez društva, onda posetite omiljenog frizera ili kozmetičara i ugodite svom telu. Sve što vašem telu prija prijaće i vama.

Dani koji su obojeni Mesecom u Škorpionu mogu biti naporni jer vas očekuju razne opaske, niske uvrede i teški susreti. Pokušajte da budete u svom svetu, svojim mislima i ogradite se od bilo kakvih neprijatnih komentara i nesigurnih susreta. Znak Škorpiona zna biti težak i energija koju donosi onima koji sa njim nemaju bliskosti otežava snalaženje u izazovnim situacijama. Primirite se u četvrtak i petak, jer nebo zahteva ne tako hrabre koliko teške i rušilačke ljude. Odolite im i nastavićete disati već u subotu kada Mesec bude ušao u znak Strelca, a Merkur bude napravio sekstil sa Venerom ugovarajući neki divan susret. Nemojte planirati, nemojte ugovarati ništa sve dok Merkur ne krene direktno, a to vas očekuje već u nedelju. Konačno se možete malo opustii i krenuti u osmišljavanje nekih planova. Nikako se ne upuštajte u njihovu realizaciju, jer Mars kao snaga i akcija još uvek to ne dopušta, jer za sve postoji određeno vreme. Nebo vam poručuje da je vreme da za trenutak zastanete i da se ozbiljno osvrnete iza sebe i pogledate šta je to iza vas što je bilo u prošlosti, a uzrok je sadašnjih događaja. Dajte sebi dovoljno vremena, razjasnite sebi neke stvari, ne bežite od prošlosti ma kako ona bila bolna. Osamite se ako vam je potrebno da se suočite sa nekim emotivno teškim stvarima. Pustite neka sve emocije prođu kroz vas, ne stidite se sebe i svojih osećanja jer ćete jedino otpuštanjem biti u mogućnosti da primite novu energiju, nove ljude i novu sreću u vaš život.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD