Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 13. do 20.08.2018.

Mars je još uvek u svom retrogradnom hodu, a u ponedeljak se vraća u znak Jarca. Poslednji stepen, ali znak egzaltacije. Iako je retrogradni hod i poslednji stepen riskantan, razlikuje se priroda energija pri prelasku iz Vodolije u Jarca. Njegova egzaltacija doneće neke novine i promene na bolje. Bar će za nijansu olakšati ovu retrogradnost.

A laknulo je i autoru ovog teksta kada je video da nema nikakvih egzaktnih izazovnih aspekata niti eklipsi i sličnih astronomskih i astroloških dešavanja na nebu. Ovo vreme je samo po sebi teško i izazovno. Sve i da ne želite, stvari oko vas donosiće i odnosiće razna iskustva i događaje. U nekima ćete plakati, u sledećem trenutku ćete čuti nešto što će vas razveseliti, ali svakako neće biti monotono. Nakon one tri eklipse, vreme je za mali predah. Ova nedelja baš to i nudi. Mnoštvo retrogradnih planeta govori da nije vreme za okršaje niti za nove projekte ni susrete, ali za sve što je staro, što je bilo, prošlo, za sve nedovršeno i neiskazano sada je prilika da se ponovo aktivira, oživi i ispravi ako je potrebno. Povucite reči koje ste rekli, savijte kičmu i slomite ego, povucite crtu između prošlosti i sadašnjosti i krenite dalje putem koji će se već otvoriti. Sada je vreme za tišinu, za nedelovanje, za odmor. 

Prvog dana Mesec će biti još u znaku Device, pa se fokusirajte na nezavršene poslove i zadatke koje niste uspeli da završite protekle sedmice. Drugog dana atmosfera na nebu se menja, iz monotonije Device, okrenite se malo partneru i odnosima. Ukoliko nemate nikog, onda pokušajte da se pozabavite lepim stvarima, kulturnim dešavanjima. Obiđite neki muzej, obucite se lepo i otiđite do teatra, ako vam se ipak ne izlazi bez društva, onda posetite omiljenog frizera ili kozmetičara i ugodite svom telu. Sve što vašem telu prija prijaće i vama.

Dani koji su obojeni Mesecom u Škorpionu mogu biti naporni jer vas očekuju razne opaske, niske uvrede i teški susreti. Pokušajte da budete u svom svetu, svojim mislima i ogradite se od bilo kakvih neprijatnih komentara i nesigurnih susreta. Znak Škorpiona zna biti težak i energija koju donosi onima koji sa njim nemaju bliskosti otežava snalaženje u izazovnim situacijama. Primirite se u četvrtak i petak, jer nebo zahteva ne tako hrabre koliko teške i rušilačke ljude. Odolite im i nastavićete disati već u subotu kada Mesec bude ušao u znak Strelca, a Merkur bude napravio sekstil sa Venerom ugovarajući neki divan susret. Nemojte planirati, nemojte ugovarati ništa sve dok Merkur ne krene direktno, a to vas očekuje već u nedelju. Konačno se možete malo opustii i krenuti u osmišljavanje nekih planova. Nikako se ne upuštajte u njihovu realizaciju, jer Mars kao snaga i akcija još uvek to ne dopušta, jer za sve postoji određeno vreme. Nebo vam poručuje da je vreme da za trenutak zastanete i da se ozbiljno osvrnete iza sebe i pogledate šta je to iza vas što je bilo u prošlosti, a uzrok je sadašnjih događaja. Dajte sebi dovoljno vremena, razjasnite sebi neke stvari, ne bežite od prošlosti ma kako ona bila bolna. Osamite se ako vam je potrebno da se suočite sa nekim emotivno teškim stvarima. Pustite neka sve emocije prođu kroz vas, ne stidite se sebe i svojih osećanja jer ćete jedino otpuštanjem biti u mogućnosti da primite novu energiju, nove ljude i novu sreću u vaš život.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD