Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 20.08.2018.

Mars je još uvek u svom retrogradnom hodu, a u ponedeljak se vraća u znak Jarca. Poslednji stepen, ali znak egzaltacije. Iako je retrogradni hod i poslednji stepen riskantan, razlikuje se priroda energija pri prelasku iz Vodolije u Jarca. Njegova egzaltacija doneće neke novine i promene na bolje. Bar će za nijansu olakšati ovu retrogradnost.

A laknulo je i autoru ovog teksta kada je video da nema nikakvih egzaktnih izazovnih aspekata niti eklipsi i sličnih astronomskih i astroloških dešavanja na nebu. Ovo vreme je samo po sebi teško i izazovno. Sve i da ne želite, stvari oko vas donosiće i odnosiće razna iskustva i događaje. U nekima ćete plakati, u sledećem trenutku ćete čuti nešto što će vas razveseliti, ali svakako neće biti monotono. Nakon one tri eklipse, vreme je za mali predah. Ova nedelja baš to i nudi. Mnoštvo retrogradnih planeta govori da nije vreme za okršaje niti za nove projekte ni susrete, ali za sve što je staro, što je bilo, prošlo, za sve nedovršeno i neiskazano sada je prilika da se ponovo aktivira, oživi i ispravi ako je potrebno. Povucite reči koje ste rekli, savijte kičmu i slomite ego, povucite crtu između prošlosti i sadašnjosti i krenite dalje putem koji će se već otvoriti. Sada je vreme za tišinu, za nedelovanje, za odmor. 

Prvog dana Mesec će biti još u znaku Device, pa se fokusirajte na nezavršene poslove i zadatke koje niste uspeli da završite protekle sedmice. Drugog dana atmosfera na nebu se menja, iz monotonije Device, okrenite se malo partneru i odnosima. Ukoliko nemate nikog, onda pokušajte da se pozabavite lepim stvarima, kulturnim dešavanjima. Obiđite neki muzej, obucite se lepo i otiđite do teatra, ako vam se ipak ne izlazi bez društva, onda posetite omiljenog frizera ili kozmetičara i ugodite svom telu. Sve što vašem telu prija prijaće i vama.

Dani koji su obojeni Mesecom u Škorpionu mogu biti naporni jer vas očekuju razne opaske, niske uvrede i teški susreti. Pokušajte da budete u svom svetu, svojim mislima i ogradite se od bilo kakvih neprijatnih komentara i nesigurnih susreta. Znak Škorpiona zna biti težak i energija koju donosi onima koji sa njim nemaju bliskosti otežava snalaženje u izazovnim situacijama. Primirite se u četvrtak i petak, jer nebo zahteva ne tako hrabre koliko teške i rušilačke ljude. Odolite im i nastavićete disati već u subotu kada Mesec bude ušao u znak Strelca, a Merkur bude napravio sekstil sa Venerom ugovarajući neki divan susret. Nemojte planirati, nemojte ugovarati ništa sve dok Merkur ne krene direktno, a to vas očekuje već u nedelju. Konačno se možete malo opustii i krenuti u osmišljavanje nekih planova. Nikako se ne upuštajte u njihovu realizaciju, jer Mars kao snaga i akcija još uvek to ne dopušta, jer za sve postoji određeno vreme. Nebo vam poručuje da je vreme da za trenutak zastanete i da se ozbiljno osvrnete iza sebe i pogledate šta je to iza vas što je bilo u prošlosti, a uzrok je sadašnjih događaja. Dajte sebi dovoljno vremena, razjasnite sebi neke stvari, ne bežite od prošlosti ma kako ona bila bolna. Osamite se ako vam je potrebno da se suočite sa nekim emotivno teškim stvarima. Pustite neka sve emocije prođu kroz vas, ne stidite se sebe i svojih osećanja jer ćete jedino otpuštanjem biti u mogućnosti da primite novu energiju, nove ljude i novu sreću u vaš život.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD