Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16. do 23. jula 2018.

Ušli ste u val promena. Prva eklipsa je pokrenula događaje i možda niste ni svesni, ali nalazite se sami na uzburkanom moru promena. Ove eklipse jesu vrlo intenzivne i jake i nemoguće je ostati imun na njih, ali ukoliko ste spremni ili ste sami pokrenuli neke promene u svom životu, one će samo dati vetar u leđa koji će olakšati korake i odvesti vas na dobar put. 

Ukoliko ste izazovima odoleli protekle nedelje, mogli ste imati neke dobre dogovore i susrete. Neki su se poslovi aktivirali i ako ste uspeli da ugrabite šansu, sada vas čeka jedno dobro i kvalitetno poslovanje. Svi oni koji su ambiciozni, ali strpljivi i mudro povlače poteze, imaju šansu da se pokažu na delu i u pravom trenutku ispravno odreaguju. 

Na aspekt Venere i Saturna u subotu (Venera trigon Saturn) neki su mogli tugovati, drugi su plaćali račune, a treći koji su bili ponizni i predani, sada se mogu radovati. Nije to bilo vreme uzbuđenja i leptirića u stomaku, ali je aspekt ovih dveju planeta (Venera – Saturn) doneo trajne i kvalitetne stvari, odnose i zaradu. 

Vreme koje je pred vama je poput vremena provedenog u inkubaciji. Između onog što je započeto (prva eklipsa), preko onog što sledi (druga eklipsa) pa sve do završetka (treća eklipsa) prolazićete kroz razne periode. U nekim momentima treba biti mudar i kad vreme nalaže mir, treba se povući i mirovati. Kada je vreme za akciju, treba delovati. Ova nedelja je nedelja mirovanja i tihovanja.

Narednih dana nema egzaktnih planetarnih aspekata sem Mesečevih. Zato je vreme da se malo primirite. Ako ste nešto pokrenuli, sagledajte ka čemu to vodi, ako niste, sakupite još malo snage i energije i sa sledećim valom promena pridružite se najhrabrijima i najsmelijima. 

Prvi dan je dobar za post, za rad, završavanje svih nedovršenih poslova i dosadnih svakodnevih rutinskih stvari. Mesec u Devici naglašava urednost i predanost, pa proverite da li ste platili sve račune, sredite svoj radni sto, životni prostor, oslobodite se suvišnih stvari  i posvetite se malo svojoj fiziologiji. Nije loše da toga dana postite ili se bavite nekim fizičkim aktivnostima. Energija znaka Device u kojoj se Mesec nalazi, simboliše fiziologiju, pa je dobro da se malo posvetite svom telu i njegovoj nezi. Obiđite bolesne i slabe, ipak je ovo dan kada biste trebali biti posvećeni, požrtvovani, skromni i ponizni.  

Sreda i četvrtak su dani kada ćete se baviti odnosima, koji možda neće funkcionisati baš najbolje, jer ma koliko želite da svima udovoljite i da svi budu zadovoljni, nećete uspeti. Postoje ljudi koji imaju unutrašnje nemire, a u nedostatku snage ili svesti, nisu to u stanju osvestiti, pa svoje slabosti prenose na druge. Klonite se rasprava, ne branite se, ne dokazujte svoju nevinost i ne isterujte pravdu, jer vaši pokušaji neće biti uspešni. 

Od petka Mesec ulazi u znak Škorpiona, pa sve kao da dobija notu ozbiljnosti i stradanja. Ovo su dani kada vas drugi lako mogu povrediti, kada se crni osećaji bude u vama poput crnih oblaka. Nešto kao da će vas pritiskati, a nećete znati šta pa ćete u glavi previrati razne misli i crne sumnje. Nije to dan za razmišljanje a još manje za činjenje. Trebalo bi se oslobađati. Izađite nekud i plivajte, ronite, idite u noćne šetnje, duboke šume, neistražena mesta i budite malo sami. Energija Škorpiona ima svoju mračnu stranu, pa ukoliko se sami suočite sa nekim mračnim delovima sebe ili oko sebe, smanjuje se mogućnost prizivanja destruktivnih događaja.  

Ne započinjite ništa, jer je Sunce na poslednjem stepenu znaka Raka. Budite oprezni u vožnji i posebno povedite računa o svom imunitetu, srcu i glavi.

U nedelju, sa novim danom idu i novi događaji. Venera pravi sekstil sa Jupiterom, a Sunce ulazi u znak Lava, pa su ovo izuzetno lepi trenuci koje bi trebalo iskoristiti za putovanje, provod, druženje sa prijateljima... jer je ovde ljubav blizu vas samo se bolje zagledajte. Na putu kojim redovno prolazite i srećete iste ljude, možete ušetati u neku interesantnu ljubavnu priču. Koliko će ta priča biti trajna, koliko će biti moralna (Venera sekstil Jupiter) to nije na vama, vaše je da se opustite i uživate u trenutku koji se dešava samo jednom, a već sledećeg postaje istorija. Iskoristite taj trenutak i napravite sopstvenu istoriju za pamćenje, za lepo sećanje...jer na kraju sećanja jedino i ostaju.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD