Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16. do 23. jula 2018.

Ušli ste u val promena. Prva eklipsa je pokrenula događaje i možda niste ni svesni, ali nalazite se sami na uzburkanom moru promena. Ove eklipse jesu vrlo intenzivne i jake i nemoguće je ostati imun na njih, ali ukoliko ste spremni ili ste sami pokrenuli neke promene u svom životu, one će samo dati vetar u leđa koji će olakšati korake i odvesti vas na dobar put. 

Ukoliko ste izazovima odoleli protekle nedelje, mogli ste imati neke dobre dogovore i susrete. Neki su se poslovi aktivirali i ako ste uspeli da ugrabite šansu, sada vas čeka jedno dobro i kvalitetno poslovanje. Svi oni koji su ambiciozni, ali strpljivi i mudro povlače poteze, imaju šansu da se pokažu na delu i u pravom trenutku ispravno odreaguju. 

Na aspekt Venere i Saturna u subotu (Venera trigon Saturn) neki su mogli tugovati, drugi su plaćali račune, a treći koji su bili ponizni i predani, sada se mogu radovati. Nije to bilo vreme uzbuđenja i leptirića u stomaku, ali je aspekt ovih dveju planeta (Venera – Saturn) doneo trajne i kvalitetne stvari, odnose i zaradu. 

Vreme koje je pred vama je poput vremena provedenog u inkubaciji. Između onog što je započeto (prva eklipsa), preko onog što sledi (druga eklipsa) pa sve do završetka (treća eklipsa) prolazićete kroz razne periode. U nekim momentima treba biti mudar i kad vreme nalaže mir, treba se povući i mirovati. Kada je vreme za akciju, treba delovati. Ova nedelja je nedelja mirovanja i tihovanja.

Narednih dana nema egzaktnih planetarnih aspekata sem Mesečevih. Zato je vreme da se malo primirite. Ako ste nešto pokrenuli, sagledajte ka čemu to vodi, ako niste, sakupite još malo snage i energije i sa sledećim valom promena pridružite se najhrabrijima i najsmelijima. 

Prvi dan je dobar za post, za rad, završavanje svih nedovršenih poslova i dosadnih svakodnevih rutinskih stvari. Mesec u Devici naglašava urednost i predanost, pa proverite da li ste platili sve račune, sredite svoj radni sto, životni prostor, oslobodite se suvišnih stvari  i posvetite se malo svojoj fiziologiji. Nije loše da toga dana postite ili se bavite nekim fizičkim aktivnostima. Energija znaka Device u kojoj se Mesec nalazi, simboliše fiziologiju, pa je dobro da se malo posvetite svom telu i njegovoj nezi. Obiđite bolesne i slabe, ipak je ovo dan kada biste trebali biti posvećeni, požrtvovani, skromni i ponizni.  

Sreda i četvrtak su dani kada ćete se baviti odnosima, koji možda neće funkcionisati baš najbolje, jer ma koliko želite da svima udovoljite i da svi budu zadovoljni, nećete uspeti. Postoje ljudi koji imaju unutrašnje nemire, a u nedostatku snage ili svesti, nisu to u stanju osvestiti, pa svoje slabosti prenose na druge. Klonite se rasprava, ne branite se, ne dokazujte svoju nevinost i ne isterujte pravdu, jer vaši pokušaji neće biti uspešni. 

Od petka Mesec ulazi u znak Škorpiona, pa sve kao da dobija notu ozbiljnosti i stradanja. Ovo su dani kada vas drugi lako mogu povrediti, kada se crni osećaji bude u vama poput crnih oblaka. Nešto kao da će vas pritiskati, a nećete znati šta pa ćete u glavi previrati razne misli i crne sumnje. Nije to dan za razmišljanje a još manje za činjenje. Trebalo bi se oslobađati. Izađite nekud i plivajte, ronite, idite u noćne šetnje, duboke šume, neistražena mesta i budite malo sami. Energija Škorpiona ima svoju mračnu stranu, pa ukoliko se sami suočite sa nekim mračnim delovima sebe ili oko sebe, smanjuje se mogućnost prizivanja destruktivnih događaja.  

Ne započinjite ništa, jer je Sunce na poslednjem stepenu znaka Raka. Budite oprezni u vožnji i posebno povedite računa o svom imunitetu, srcu i glavi.

U nedelju, sa novim danom idu i novi događaji. Venera pravi sekstil sa Jupiterom, a Sunce ulazi u znak Lava, pa su ovo izuzetno lepi trenuci koje bi trebalo iskoristiti za putovanje, provod, druženje sa prijateljima... jer je ovde ljubav blizu vas samo se bolje zagledajte. Na putu kojim redovno prolazite i srećete iste ljude, možete ušetati u neku interesantnu ljubavnu priču. Koliko će ta priča biti trajna, koliko će biti moralna (Venera sekstil Jupiter) to nije na vama, vaše je da se opustite i uživate u trenutku koji se dešava samo jednom, a već sledećeg postaje istorija. Iskoristite taj trenutak i napravite sopstvenu istoriju za pamćenje, za lepo sećanje...jer na kraju sećanja jedino i ostaju.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD