Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 16. do 23. jula 2018.

Ušli ste u val promena. Prva eklipsa je pokrenula događaje i možda niste ni svesni, ali nalazite se sami na uzburkanom moru promena. Ove eklipse jesu vrlo intenzivne i jake i nemoguće je ostati imun na njih, ali ukoliko ste spremni ili ste sami pokrenuli neke promene u svom životu, one će samo dati vetar u leđa koji će olakšati korake i odvesti vas na dobar put. 

Ukoliko ste izazovima odoleli protekle nedelje, mogli ste imati neke dobre dogovore i susrete. Neki su se poslovi aktivirali i ako ste uspeli da ugrabite šansu, sada vas čeka jedno dobro i kvalitetno poslovanje. Svi oni koji su ambiciozni, ali strpljivi i mudro povlače poteze, imaju šansu da se pokažu na delu i u pravom trenutku ispravno odreaguju. 

Na aspekt Venere i Saturna u subotu (Venera trigon Saturn) neki su mogli tugovati, drugi su plaćali račune, a treći koji su bili ponizni i predani, sada se mogu radovati. Nije to bilo vreme uzbuđenja i leptirića u stomaku, ali je aspekt ovih dveju planeta (Venera – Saturn) doneo trajne i kvalitetne stvari, odnose i zaradu. 

Vreme koje je pred vama je poput vremena provedenog u inkubaciji. Između onog što je započeto (prva eklipsa), preko onog što sledi (druga eklipsa) pa sve do završetka (treća eklipsa) prolazićete kroz razne periode. U nekim momentima treba biti mudar i kad vreme nalaže mir, treba se povući i mirovati. Kada je vreme za akciju, treba delovati. Ova nedelja je nedelja mirovanja i tihovanja.

Narednih dana nema egzaktnih planetarnih aspekata sem Mesečevih. Zato je vreme da se malo primirite. Ako ste nešto pokrenuli, sagledajte ka čemu to vodi, ako niste, sakupite još malo snage i energije i sa sledećim valom promena pridružite se najhrabrijima i najsmelijima. 

Prvi dan je dobar za post, za rad, završavanje svih nedovršenih poslova i dosadnih svakodnevih rutinskih stvari. Mesec u Devici naglašava urednost i predanost, pa proverite da li ste platili sve račune, sredite svoj radni sto, životni prostor, oslobodite se suvišnih stvari  i posvetite se malo svojoj fiziologiji. Nije loše da toga dana postite ili se bavite nekim fizičkim aktivnostima. Energija znaka Device u kojoj se Mesec nalazi, simboliše fiziologiju, pa je dobro da se malo posvetite svom telu i njegovoj nezi. Obiđite bolesne i slabe, ipak je ovo dan kada biste trebali biti posvećeni, požrtvovani, skromni i ponizni.  

Sreda i četvrtak su dani kada ćete se baviti odnosima, koji možda neće funkcionisati baš najbolje, jer ma koliko želite da svima udovoljite i da svi budu zadovoljni, nećete uspeti. Postoje ljudi koji imaju unutrašnje nemire, a u nedostatku snage ili svesti, nisu to u stanju osvestiti, pa svoje slabosti prenose na druge. Klonite se rasprava, ne branite se, ne dokazujte svoju nevinost i ne isterujte pravdu, jer vaši pokušaji neće biti uspešni. 

Od petka Mesec ulazi u znak Škorpiona, pa sve kao da dobija notu ozbiljnosti i stradanja. Ovo su dani kada vas drugi lako mogu povrediti, kada se crni osećaji bude u vama poput crnih oblaka. Nešto kao da će vas pritiskati, a nećete znati šta pa ćete u glavi previrati razne misli i crne sumnje. Nije to dan za razmišljanje a još manje za činjenje. Trebalo bi se oslobađati. Izađite nekud i plivajte, ronite, idite u noćne šetnje, duboke šume, neistražena mesta i budite malo sami. Energija Škorpiona ima svoju mračnu stranu, pa ukoliko se sami suočite sa nekim mračnim delovima sebe ili oko sebe, smanjuje se mogućnost prizivanja destruktivnih događaja.  

Ne započinjite ništa, jer je Sunce na poslednjem stepenu znaka Raka. Budite oprezni u vožnji i posebno povedite računa o svom imunitetu, srcu i glavi.

U nedelju, sa novim danom idu i novi događaji. Venera pravi sekstil sa Jupiterom, a Sunce ulazi u znak Lava, pa su ovo izuzetno lepi trenuci koje bi trebalo iskoristiti za putovanje, provod, druženje sa prijateljima... jer je ovde ljubav blizu vas samo se bolje zagledajte. Na putu kojim redovno prolazite i srećete iste ljude, možete ušetati u neku interesantnu ljubavnu priču. Koliko će ta priča biti trajna, koliko će biti moralna (Venera sekstil Jupiter) to nije na vama, vaše je da se opustite i uživate u trenutku koji se dešava samo jednom, a već sledećeg postaje istorija. Iskoristite taj trenutak i napravite sopstvenu istoriju za pamćenje, za lepo sećanje...jer na kraju sećanja jedino i ostaju.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD