Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 02. do 09. jula 2018.

Ova nedelja biće relativno mirna. Sa retrogradnim Marsom ništa nije mirno, ali ipak ćete imati jedan kratki predah i priliku da se prilagodite minulim događajima onim koji dolaze. Prikupite snagu, jer je vreme da se neke stvari privedu kraju.

Prvog dana, dok je Mesec još uvek u znaku Vodolije, može biti samo blagog nemira usled remećenja planiranog. Naravno to je samo privid, jer ćete već sledećeg dana shvatiti da promena načina nekada daje iznenađujuće dobar ishod u vašu korist. Sa retrogradnim Marsom u Vodoliji sve može biti previše naglo, pa će se sve dešavati onda kada se ne nadate, što će dodatno stvarati pritisak i stres. Stres nije ništa drugo do strah koji je uvek prisutan kada se suočavamo sa neizvesnim ishodom. Strah je uvek prisutan kod nepoznatog. Takođe, Mars će pokrenuti neke stvari iz prošlosti, one odnose, probleme, situacije, koje ste želeli da ostavite negde iza sebe, da zaboravite, da prebacite drugom da ih rešava ili da ih možda prepustite da se same od sebe reše. E, sada su vas dočekale te iste okolnosti i ponovo ćete, na žalost, morati da se bavite prilično neprijatnim i stresnim situacijama iz prošlosti (retrogradni Mars u Vodoliji).

Ali do tada, krajem prvog dana, Mesec ulazi u znak Riba pa će nastupiti dva prilično mirna dana u kojima možete i morate prikupiti snagu za nastupajuće dane. Protočni aspekti koje Mesec bude pravio sa Suncem, Jupiterom i Plutonom, doneće vam određeni mir i povoljne okolnosti i situacije. Ono sa čime se morate izboriti jeste nedostatak volje i energije kada Mesec tranzitira ovim znakom. Oni koji smognu snage tih dana da preduzmu neke konkretne mere i korake u pravcu dogovaranja poslova ili novih planova, u narednom periodu se mogu povući a kada se strasti i izazovi na nebu smire, krenu sa realizacijom istih. Oni koji budu lenji ili nevoljni, u narednnom periodu neka i ne započinju nove dogovore ili poslove, jer pored retrogradnog Marsa, u julu će ih dočekati dve eklipse, a početkom avgusta i treća. Veoma buran i izazovan period koji će tražiti velike promene kako spolja tako i iznutra.  

U četvrtak vas čekaju neke lepe vesti, moguće da su u pitanju finansijske, iz inostranstva ili ukoliko čekate odgovor u vezi nekih studija, sada ćete se obradovati. Ali istovremeno, Merkur je u opoziciji sa Marsom pa su tu i oštre reči i po neki konflikt. Ne ulazite u rasprave, budite oprezni u vožnji, ne odgovarajte na provokacije, i budite strpljivi sa partnerom, ili ga se jednostavno klonite. Nekad je bolje bez objašnjenja otići nego raspravom inicirati još veći problem i komplikacije.   

U petak je Mesec u vatrenom znaku Ovna, što pokreće energiju i daje snagu za akciju, ali nemojte se obeshrabriti ako željeni rezultati izostanu. Mesec u ovom tranzitu pravi kvadrat sa Suncem što daje razočarenje u uspeh a kvadrat sa Plutonom, blagu samodestrukciju. Sve su to samo prolazni efekti koliko i traje putovanje Meseca kroz ovaj znak.

Tokom vikenda Venera je na poslednjim stepenima Lava, pa ne rešavajte ljubavne i finansijske probleme. Mesec egzaltiran u znaku Bika, učiniće da se osećate izuzetno dobro i spokojno. Iskoristite to i gledajte da vikend provedete u miru i blagostanju. Odmor, lagana šetnja, nikako sport i preterana akcija, jer ovaj znak to ne voli (Mesec u Biku). Poneki slatkiš i sve lagano sa uživanjem i bez stresa. Ponekad treba razmisliti da li je život pojedinih ljudi sa naglašenim osobinama ovog znaka zapravo jedini smisao koji treba da se živi dok je života na Zemlji? U svakom slučaju, treba probati i tu udobnu, hedonističku stranu... možda je pogrešno, ali ja često kažem: “Bolje je preterano uživati nego preterano brinuti i raditi”. Ali, razumite razmišljanje ovog autora, prenaglašena Venera uvek teži venerijanskim savetima.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD