Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 18. do 25. juna 2018.

Nedelja počinje Mesecom u znaku Device, sa dobrim i protočnim aspektima ka Uranu i Saturnu. Dok na nebu vlada skromni znak Device, završite nedovršene poslove, započnite nove projekte ili obavite neke poslovne razgovore i postite. Pozabavite se malo svojim zdravljem i fiziologijom. Moguće su prehlade, glavobolje i oslabljeni imunitet posebno što se tih dana Sunce polako sprema da pređe u drugi znak. Budite pažljivi prema svom telu, osluškujte i negujtega. Bilo kakva slabost može se prevazići korigovanjem ishrane, postom i vitaminima.

U utorak je Merkur u egzaktnom trigonu saJupiterom pa je ovo idealan aspekt za pregovore, planiranja i nove spoznaje. Istog dana i Neptun kreće retrogradno, pa će se mnogi vratiti na neke stare stvari, ljude, odnose. Svi odnosi koji su bili nejasni, trebali bi se razjasniti, pa je ovo period kada bi trebalobar sebi neke stvari da razjasnite.U najboljem slučaju pokušajte da ih rešite, dokučite ili završite. Sumnje će se javiti, a sa njima i želja da ih odagnate. Ako ne verujete, vreme je da nađete svoj put do vere,do istine. U tome će vam pomoći retrogradan Neptun kojibudi veru, koji inspiriše i pokreće u tišinu, na molitve, meditaciju. Zato, iskoristite ovaj period i približite se sebi, svom unutrašnjem glasu. Budite što tiši, jer ćete samo tako čuti želje i iskreneporuke sopstvenog srca.

U sredu je Sunce na poslednjem stepenu Blizanaca, pa nemojte ništa tada započinjati. Nekim pričama i informacijama jednostavnno pristupite sa rezervom, jer ipak je ovo riskantan stepen koji nosi neke sumnjive i neproverene informacije i vesti (29° Blizanaca).

Od četvrtka Sunce ulazi u znak Raka i započinje period kada se rešavaju porodične stvari, kada će biti preovladati porodične teme, kada će osećanja i emocije nadvladavati razum. Kako je Merkur već neko vreme u znaku Raka, vaše razmišljanje je već pod uticajem emocija. Misli se teško kontrolišu, emocije vladaju. Nastupa promenljivo raspoloženje, plačljivost, neizmenična preplavljenost tugomili srećom. U svemu možetevideti ljubav i od svih ćete je očekivati. Svi vatreni i vazdušni tipovi biće pomalo zbunjeni i konfuzni, jer im je emocija kao način razmišljanja potpuna nepoznanica. Pokušavaće da sve mentalno i racionalno obrazlože, dok će i sami biti pod uticajem Kosmosa kojim sada vladaju emocije (Merkur i Sunce u znaku Raka).

I dok se jedni prepuštaju emocijama koje im otvaraju neke potpuno nove vidike budeći ih (Sunce sekstil Uran) drugi se bore sa konfuzijom i destrukcijom (Merkur opozicija Pluton). Tih dana budite posebno oprezni i pažljivi sa partnerima (Venera opozicija Mars) jer su mogući nesporazumi, a sa njima i razmirice ili svađe. Često je izazovan aspekt između Venere i Marsa aspekt jakih strasti, ali opet linija je vrlo tanka kada se ljubav i strasti mogu pretvoriti u nemir i sukob. Bez obzira na prirodu planeta i tip osoba kojem pripadate, jednako ćete biti ranjivi, osetljivi i promenljivi. Zato pre svega budite dobri prema sebi, ne dižite zidove, ne stvarajte nikakve barijere i ne sputavajte svoje emocije.Budite nežni i obazrivi prema najbližima, a onda i prema svim ljudima koji vas okružuju i koji su deo vašeg sveta, vašeg Univerzuma.

Vrlo je važno da slavite Sunce. Ono je sada u centru vaše duše, u znaku u kojem je samo jezgro čistote, prosvetljenja, buđenja. Ovo je znak kojipriziva Anđele, jer jedino čista i iskrena duša može prizvati ta čudesna suptilna bića.Jednim od tih bića često nazivamo i najvećeg benefika koji nije slučajno u njemu egzaltiran (Jupiter egzaltiran u Raku). Zato, slavite tišinu, slavite ljubav i život, slavite lakoću i smeh, jer Jupiter živi jedino kroz ovu divnu radost, veseli se i čuva vas.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD