Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 18. do 25. juna 2018.

Nedelja počinje Mesecom u znaku Device, sa dobrim i protočnim aspektima ka Uranu i Saturnu. Dok na nebu vlada skromni znak Device, završite nedovršene poslove, započnite nove projekte ili obavite neke poslovne razgovore i postite. Pozabavite se malo svojim zdravljem i fiziologijom. Moguće su prehlade, glavobolje i oslabljeni imunitet posebno što se tih dana Sunce polako sprema da pređe u drugi znak. Budite pažljivi prema svom telu, osluškujte i negujtega. Bilo kakva slabost može se prevazići korigovanjem ishrane, postom i vitaminima.

U utorak je Merkur u egzaktnom trigonu saJupiterom pa je ovo idealan aspekt za pregovore, planiranja i nove spoznaje. Istog dana i Neptun kreće retrogradno, pa će se mnogi vratiti na neke stare stvari, ljude, odnose. Svi odnosi koji su bili nejasni, trebali bi se razjasniti, pa je ovo period kada bi trebalobar sebi neke stvari da razjasnite.U najboljem slučaju pokušajte da ih rešite, dokučite ili završite. Sumnje će se javiti, a sa njima i želja da ih odagnate. Ako ne verujete, vreme je da nađete svoj put do vere,do istine. U tome će vam pomoći retrogradan Neptun kojibudi veru, koji inspiriše i pokreće u tišinu, na molitve, meditaciju. Zato, iskoristite ovaj period i približite se sebi, svom unutrašnjem glasu. Budite što tiši, jer ćete samo tako čuti želje i iskreneporuke sopstvenog srca.

U sredu je Sunce na poslednjem stepenu Blizanaca, pa nemojte ništa tada započinjati. Nekim pričama i informacijama jednostavnno pristupite sa rezervom, jer ipak je ovo riskantan stepen koji nosi neke sumnjive i neproverene informacije i vesti (29° Blizanaca).

Od četvrtka Sunce ulazi u znak Raka i započinje period kada se rešavaju porodične stvari, kada će biti preovladati porodične teme, kada će osećanja i emocije nadvladavati razum. Kako je Merkur već neko vreme u znaku Raka, vaše razmišljanje je već pod uticajem emocija. Misli se teško kontrolišu, emocije vladaju. Nastupa promenljivo raspoloženje, plačljivost, neizmenična preplavljenost tugomili srećom. U svemu možetevideti ljubav i od svih ćete je očekivati. Svi vatreni i vazdušni tipovi biće pomalo zbunjeni i konfuzni, jer im je emocija kao način razmišljanja potpuna nepoznanica. Pokušavaće da sve mentalno i racionalno obrazlože, dok će i sami biti pod uticajem Kosmosa kojim sada vladaju emocije (Merkur i Sunce u znaku Raka).

I dok se jedni prepuštaju emocijama koje im otvaraju neke potpuno nove vidike budeći ih (Sunce sekstil Uran) drugi se bore sa konfuzijom i destrukcijom (Merkur opozicija Pluton). Tih dana budite posebno oprezni i pažljivi sa partnerima (Venera opozicija Mars) jer su mogući nesporazumi, a sa njima i razmirice ili svađe. Često je izazovan aspekt između Venere i Marsa aspekt jakih strasti, ali opet linija je vrlo tanka kada se ljubav i strasti mogu pretvoriti u nemir i sukob. Bez obzira na prirodu planeta i tip osoba kojem pripadate, jednako ćete biti ranjivi, osetljivi i promenljivi. Zato pre svega budite dobri prema sebi, ne dižite zidove, ne stvarajte nikakve barijere i ne sputavajte svoje emocije.Budite nežni i obazrivi prema najbližima, a onda i prema svim ljudima koji vas okružuju i koji su deo vašeg sveta, vašeg Univerzuma.

Vrlo je važno da slavite Sunce. Ono je sada u centru vaše duše, u znaku u kojem je samo jezgro čistote, prosvetljenja, buđenja. Ovo je znak kojipriziva Anđele, jer jedino čista i iskrena duša može prizvati ta čudesna suptilna bića.Jednim od tih bića često nazivamo i najvećeg benefika koji nije slučajno u njemu egzaltiran (Jupiter egzaltiran u Raku). Zato, slavite tišinu, slavite ljubav i život, slavite lakoću i smeh, jer Jupiter živi jedino kroz ovu divnu radost, veseli se i čuva vas.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD