Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 04. do 11. juna 2018.

Iako je Mesec nemiran u znaku Vodolije, susret sa Suncem (Mesec trigon Sunce) doneće određeni mir i balans duha i tela. Toga dana očekuju vas neobični susreti i događaji. Budite spremni na neočekivane posetioce, iznenadne susrete sa prijateljima i neobične događaje. Znak Vodolije je nepredvidiv, pa takav dan i sledi. Iskoristite takvu atmosferu da događaji budu ispunjeni lepim i srećnim iznenađenjima, ili da sami inicirate nešto slično.

Od utorka je atmosfera na nebu sasvim drugačija. Mesec je u znaku Riba, a sekstil sa Uranom koji će imati istog dana, nudi pregršt ideja, kreativnost i inspiraciju. Iskoristite ih i u tišini  planirajte naredni period.

Od srede dani postaju promenljivi. S jedne strane imaćete mogućnost da iskažete svoje misli i predloge (Sunce konjunkcija Merkur) koji će kod nadređenih biti vrlo dobro prihvaćeni. Ali budite oprezni, jer Neptun pravi izazovne aspekte sa istom tom konjunkcijom Sunca i Merkura, pa ćete mnoge stvari prevideti, mnoge vesti vam se neće svideti, a značajne stvari će biti teško uočljive. Veoma je važno da budete iskreni, a bilo kakvu ponudu ili vest primite sa rezervom, jer sa Neptunom (Neptun kvadrat Merkur) često mogu biti neiskrene, neistinite ili lažne. Moguće je razotkrivanje tajni, pa se možete osećati razočarano i tužno. Sredinom nedelje je Venera u opoziciji sa Plutonom, što će ljubavne teme i razočarenja isturiti u prvi plan. Sa Plutonom scene ljubomore i posesivnosti su česta pojava. Klonite se mračnih ulaza, sumnjivih i nepoznatih ljudi. 

Najveća promenljivost je u sredu, kada se događaji mogu nizati jedan za drugim, kako dobri tako i oni izazovni, a s obzirom da je Mesec u Ribama naglašena je osetljivost. Smenjivaće se suze tuge i suze radosnice. Nekad je bolje biti i bez emocija, nego imati vrlo jake i nagle oscilacije raspoloženja, koje će toga dana itekako biti naglašene. Budite u tišini i što je više moguće povucite se i poštedite sebe bespotrebnih bolnih emocija. 

Od četvrtka, kada Mesec bude ušao u znak Ovna, želećete da po svaku cenu napravite neku akciju i nešto preduzmete, a neće biti potrebno. Nekad je bolje odoleti izazovu, ma kako on bio jak i delovao kako na vas tako i na vaše okruženje, nego se kasnije kajati, jer kajanje je reakcija i emocija koja zaista nema nikakvu svrhu. Ako je već Mesec u znaku akcije i rata (Mesec u Ovnu) bolje je iskoristiti tu energiju aktivirajući sopstveno telo. Sport i fizička aktivnost su idealni da se probiju granice izdržljivosti. Gledajte da se tih dana fokusirate na završavanje poslovnih obaveza i intenzivnu fizičku aktivnost. 

Drugi deo nedelje proći će bez egzaktnih planetarnih aspekata, ako ne uzimamo u obzir Mesečeve tranzite. Energija Meseca u Ovnu teraće vas na akciju i rad, ali kad u nedelju Mesec bude ušao u znak Bika, imaćete priliku da se primirite i opustite bez nepotrebnih trzavica i stresa. Sumirajte događaje koji su tada već iza vas. Hladne glave razmislite o svemu, jer Mesec u Biku utiče da ne ulažete nepotreban trud i energiju, već da svaki vaš korak ima svrhu i smisao. Uživajte, opustite se, budite lenji i probudite hedonistu u vama. Obaveze i odgovornosti čekaće vas i naredne nedelje, ništa neće pobeći, sem dragocenih trenutaka sreće i mira koji se ne vraćaju. Ne zaboravite to i zato uživajte u hrani, porodici, prirodi, jer je Venera još uvek u znaku Raka pa su trenuci provedeni sa dragim osobama dragoceni.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD