Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 04. do 11. juna 2018.

Iako je Mesec nemiran u znaku Vodolije, susret sa Suncem (Mesec trigon Sunce) doneće određeni mir i balans duha i tela. Toga dana očekuju vas neobični susreti i događaji. Budite spremni na neočekivane posetioce, iznenadne susrete sa prijateljima i neobične događaje. Znak Vodolije je nepredvidiv, pa takav dan i sledi. Iskoristite takvu atmosferu da događaji budu ispunjeni lepim i srećnim iznenađenjima, ili da sami inicirate nešto slično.

Od utorka je atmosfera na nebu sasvim drugačija. Mesec je u znaku Riba, a sekstil sa Uranom koji će imati istog dana, nudi pregršt ideja, kreativnost i inspiraciju. Iskoristite ih i u tišini  planirajte naredni period.

Od srede dani postaju promenljivi. S jedne strane imaćete mogućnost da iskažete svoje misli i predloge (Sunce konjunkcija Merkur) koji će kod nadređenih biti vrlo dobro prihvaćeni. Ali budite oprezni, jer Neptun pravi izazovne aspekte sa istom tom konjunkcijom Sunca i Merkura, pa ćete mnoge stvari prevideti, mnoge vesti vam se neće svideti, a značajne stvari će biti teško uočljive. Veoma je važno da budete iskreni, a bilo kakvu ponudu ili vest primite sa rezervom, jer sa Neptunom (Neptun kvadrat Merkur) često mogu biti neiskrene, neistinite ili lažne. Moguće je razotkrivanje tajni, pa se možete osećati razočarano i tužno. Sredinom nedelje je Venera u opoziciji sa Plutonom, što će ljubavne teme i razočarenja isturiti u prvi plan. Sa Plutonom scene ljubomore i posesivnosti su česta pojava. Klonite se mračnih ulaza, sumnjivih i nepoznatih ljudi. 

Najveća promenljivost je u sredu, kada se događaji mogu nizati jedan za drugim, kako dobri tako i oni izazovni, a s obzirom da je Mesec u Ribama naglašena je osetljivost. Smenjivaće se suze tuge i suze radosnice. Nekad je bolje biti i bez emocija, nego imati vrlo jake i nagle oscilacije raspoloženja, koje će toga dana itekako biti naglašene. Budite u tišini i što je više moguće povucite se i poštedite sebe bespotrebnih bolnih emocija. 

Od četvrtka, kada Mesec bude ušao u znak Ovna, želećete da po svaku cenu napravite neku akciju i nešto preduzmete, a neće biti potrebno. Nekad je bolje odoleti izazovu, ma kako on bio jak i delovao kako na vas tako i na vaše okruženje, nego se kasnije kajati, jer kajanje je reakcija i emocija koja zaista nema nikakvu svrhu. Ako je već Mesec u znaku akcije i rata (Mesec u Ovnu) bolje je iskoristiti tu energiju aktivirajući sopstveno telo. Sport i fizička aktivnost su idealni da se probiju granice izdržljivosti. Gledajte da se tih dana fokusirate na završavanje poslovnih obaveza i intenzivnu fizičku aktivnost. 

Drugi deo nedelje proći će bez egzaktnih planetarnih aspekata, ako ne uzimamo u obzir Mesečeve tranzite. Energija Meseca u Ovnu teraće vas na akciju i rad, ali kad u nedelju Mesec bude ušao u znak Bika, imaćete priliku da se primirite i opustite bez nepotrebnih trzavica i stresa. Sumirajte događaje koji su tada već iza vas. Hladne glave razmislite o svemu, jer Mesec u Biku utiče da ne ulažete nepotreban trud i energiju, već da svaki vaš korak ima svrhu i smisao. Uživajte, opustite se, budite lenji i probudite hedonistu u vama. Obaveze i odgovornosti čekaće vas i naredne nedelje, ništa neće pobeći, sem dragocenih trenutaka sreće i mira koji se ne vraćaju. Ne zaboravite to i zato uživajte u hrani, porodici, prirodi, jer je Venera još uvek u znaku Raka pa su trenuci provedeni sa dragim osobama dragoceni.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD