Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 04. do 11. juna 2018.

Iako je Mesec nemiran u znaku Vodolije, susret sa Suncem (Mesec trigon Sunce) doneće određeni mir i balans duha i tela. Toga dana očekuju vas neobični susreti i događaji. Budite spremni na neočekivane posetioce, iznenadne susrete sa prijateljima i neobične događaje. Znak Vodolije je nepredvidiv, pa takav dan i sledi. Iskoristite takvu atmosferu da događaji budu ispunjeni lepim i srećnim iznenađenjima, ili da sami inicirate nešto slično.

Od utorka je atmosfera na nebu sasvim drugačija. Mesec je u znaku Riba, a sekstil sa Uranom koji će imati istog dana, nudi pregršt ideja, kreativnost i inspiraciju. Iskoristite ih i u tišini  planirajte naredni period.

Od srede dani postaju promenljivi. S jedne strane imaćete mogućnost da iskažete svoje misli i predloge (Sunce konjunkcija Merkur) koji će kod nadređenih biti vrlo dobro prihvaćeni. Ali budite oprezni, jer Neptun pravi izazovne aspekte sa istom tom konjunkcijom Sunca i Merkura, pa ćete mnoge stvari prevideti, mnoge vesti vam se neće svideti, a značajne stvari će biti teško uočljive. Veoma je važno da budete iskreni, a bilo kakvu ponudu ili vest primite sa rezervom, jer sa Neptunom (Neptun kvadrat Merkur) često mogu biti neiskrene, neistinite ili lažne. Moguće je razotkrivanje tajni, pa se možete osećati razočarano i tužno. Sredinom nedelje je Venera u opoziciji sa Plutonom, što će ljubavne teme i razočarenja isturiti u prvi plan. Sa Plutonom scene ljubomore i posesivnosti su česta pojava. Klonite se mračnih ulaza, sumnjivih i nepoznatih ljudi. 

Najveća promenljivost je u sredu, kada se događaji mogu nizati jedan za drugim, kako dobri tako i oni izazovni, a s obzirom da je Mesec u Ribama naglašena je osetljivost. Smenjivaće se suze tuge i suze radosnice. Nekad je bolje biti i bez emocija, nego imati vrlo jake i nagle oscilacije raspoloženja, koje će toga dana itekako biti naglašene. Budite u tišini i što je više moguće povucite se i poštedite sebe bespotrebnih bolnih emocija. 

Od četvrtka, kada Mesec bude ušao u znak Ovna, želećete da po svaku cenu napravite neku akciju i nešto preduzmete, a neće biti potrebno. Nekad je bolje odoleti izazovu, ma kako on bio jak i delovao kako na vas tako i na vaše okruženje, nego se kasnije kajati, jer kajanje je reakcija i emocija koja zaista nema nikakvu svrhu. Ako je već Mesec u znaku akcije i rata (Mesec u Ovnu) bolje je iskoristiti tu energiju aktivirajući sopstveno telo. Sport i fizička aktivnost su idealni da se probiju granice izdržljivosti. Gledajte da se tih dana fokusirate na završavanje poslovnih obaveza i intenzivnu fizičku aktivnost. 

Drugi deo nedelje proći će bez egzaktnih planetarnih aspekata, ako ne uzimamo u obzir Mesečeve tranzite. Energija Meseca u Ovnu teraće vas na akciju i rad, ali kad u nedelju Mesec bude ušao u znak Bika, imaćete priliku da se primirite i opustite bez nepotrebnih trzavica i stresa. Sumirajte događaje koji su tada već iza vas. Hladne glave razmislite o svemu, jer Mesec u Biku utiče da ne ulažete nepotreban trud i energiju, već da svaki vaš korak ima svrhu i smisao. Uživajte, opustite se, budite lenji i probudite hedonistu u vama. Obaveze i odgovornosti čekaće vas i naredne nedelje, ništa neće pobeći, sem dragocenih trenutaka sreće i mira koji se ne vraćaju. Ne zaboravite to i zato uživajte u hrani, porodici, prirodi, jer je Venera još uvek u znaku Raka pa su trenuci provedeni sa dragim osobama dragoceni.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD