Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 04. do 11. juna 2018.

Iako je Mesec nemiran u znaku Vodolije, susret sa Suncem (Mesec trigon Sunce) doneće određeni mir i balans duha i tela. Toga dana očekuju vas neobični susreti i događaji. Budite spremni na neočekivane posetioce, iznenadne susrete sa prijateljima i neobične događaje. Znak Vodolije je nepredvidiv, pa takav dan i sledi. Iskoristite takvu atmosferu da događaji budu ispunjeni lepim i srećnim iznenađenjima, ili da sami inicirate nešto slično.

Od utorka je atmosfera na nebu sasvim drugačija. Mesec je u znaku Riba, a sekstil sa Uranom koji će imati istog dana, nudi pregršt ideja, kreativnost i inspiraciju. Iskoristite ih i u tišini  planirajte naredni period.

Od srede dani postaju promenljivi. S jedne strane imaćete mogućnost da iskažete svoje misli i predloge (Sunce konjunkcija Merkur) koji će kod nadređenih biti vrlo dobro prihvaćeni. Ali budite oprezni, jer Neptun pravi izazovne aspekte sa istom tom konjunkcijom Sunca i Merkura, pa ćete mnoge stvari prevideti, mnoge vesti vam se neće svideti, a značajne stvari će biti teško uočljive. Veoma je važno da budete iskreni, a bilo kakvu ponudu ili vest primite sa rezervom, jer sa Neptunom (Neptun kvadrat Merkur) često mogu biti neiskrene, neistinite ili lažne. Moguće je razotkrivanje tajni, pa se možete osećati razočarano i tužno. Sredinom nedelje je Venera u opoziciji sa Plutonom, što će ljubavne teme i razočarenja isturiti u prvi plan. Sa Plutonom scene ljubomore i posesivnosti su česta pojava. Klonite se mračnih ulaza, sumnjivih i nepoznatih ljudi. 

Najveća promenljivost je u sredu, kada se događaji mogu nizati jedan za drugim, kako dobri tako i oni izazovni, a s obzirom da je Mesec u Ribama naglašena je osetljivost. Smenjivaće se suze tuge i suze radosnice. Nekad je bolje biti i bez emocija, nego imati vrlo jake i nagle oscilacije raspoloženja, koje će toga dana itekako biti naglašene. Budite u tišini i što je više moguće povucite se i poštedite sebe bespotrebnih bolnih emocija. 

Od četvrtka, kada Mesec bude ušao u znak Ovna, želećete da po svaku cenu napravite neku akciju i nešto preduzmete, a neće biti potrebno. Nekad je bolje odoleti izazovu, ma kako on bio jak i delovao kako na vas tako i na vaše okruženje, nego se kasnije kajati, jer kajanje je reakcija i emocija koja zaista nema nikakvu svrhu. Ako je već Mesec u znaku akcije i rata (Mesec u Ovnu) bolje je iskoristiti tu energiju aktivirajući sopstveno telo. Sport i fizička aktivnost su idealni da se probiju granice izdržljivosti. Gledajte da se tih dana fokusirate na završavanje poslovnih obaveza i intenzivnu fizičku aktivnost. 

Drugi deo nedelje proći će bez egzaktnih planetarnih aspekata, ako ne uzimamo u obzir Mesečeve tranzite. Energija Meseca u Ovnu teraće vas na akciju i rad, ali kad u nedelju Mesec bude ušao u znak Bika, imaćete priliku da se primirite i opustite bez nepotrebnih trzavica i stresa. Sumirajte događaje koji su tada već iza vas. Hladne glave razmislite o svemu, jer Mesec u Biku utiče da ne ulažete nepotreban trud i energiju, već da svaki vaš korak ima svrhu i smisao. Uživajte, opustite se, budite lenji i probudite hedonistu u vama. Obaveze i odgovornosti čekaće vas i naredne nedelje, ništa neće pobeći, sem dragocenih trenutaka sreće i mira koji se ne vraćaju. Ne zaboravite to i zato uživajte u hrani, porodici, prirodi, jer je Venera još uvek u znaku Raka pa su trenuci provedeni sa dragim osobama dragoceni.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD