Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Astro teme

Priroda kvadrata (jedanaesti deo)

Kada govorimo o Marsu i Plutonu u kvadratu, naravno da govorimo o potpuno nesvesnoj, jakoj, ogromnoj energiji koja je sada Mars – Mars - Pluton ili Mars – Pluton - Pluton, u zavisnosti od onoga šta imamo, i ovo je sila koja je obično nekoliko puta veća od energije bilo kog prosečnog natusa. Ovo je kao da imamo ne jednog pretka koji je bio takav i takav, nego postoje mnogi koji su nam dali taj jak, snažan osećaj. To ne moraju uopšte biti bliski preci, sa Plutonom su to od pradede pa na dalje. Oni su davni preci i izuzetno usmereni sa jakim, snažnim emocijama i delima koja su negde činili. Imaju jaku tendenciju da nas dovedu ponovo u iste situacije u kojima su oni bili. Ovo je aspekt koji hoće da nas dovede u tu mogućnost. Za ovakav aspekt potrebno je dosta treninga, u svim situacijama koje su vezane za borbu, vezane za energiju, borilačke sportove ili veštine. Osoba ne sme nikada da se razljuti, već da bude u sred sukoba različitog, često nepravednog, rekli bi, jer je jedan Mars i puno ovih oko njega sa kojima on treba da bude u nekom odnosu ali da bude u redu i da bude jači. Da bi bio jači mora da ovlada atmosferom između, mora zaista da razvija veliku energiju i veštinu jer on nikada nije sam nego svi ti oko njega sa kojima se bude sukobljavao jednog dana su njegovi preci. Duhovi njegovih predaka su sada prisutni, deo su njega i on zaista mora da bude snažan ali ne grub, jer kada bi povredio nekog povredio bi sebe. Ovaj aspekt je toliko suptilan, kao kada hirurg od koga zavisi život mora na vrlo suptilnom nivou da rešava operacije svojim precima. Jedan od poziva je uvek to, gde su život i smrt u dodirnoj tački – da li će to biti vojni poziv u kojem mi moramo biti super-plemenito biće u najmanje moguće plemenitim uslovima, ili ćemo biti hirurg koji će opet nekome da spašava život… Moramo dodirnuti tu tačku podzemnog sveta i tu biti neko ko može da operiše jer je to zamisao. Ako natus to uspe, on je postrojio svoje pretke oko sebe što je cilj svakog kvadrata. Apsolutno postrojavanje svih predaka, da bismo mi mogli da, ispunivši bilo njihove ambicije od kojih smo načinjeni, što mi doživljavamo kao određene svoje potrebe, bilo dugove koji postoje, integrišemo svoje više Ja, i tako živimo svoj pravi život. Ima li načina da mi možemo da živimo svoju pravu životnu priču i svoj pravi život ukoliko imamo određene dugove koji nas vuku u nešto a to su uvek kvadrati, primarno jaki kvadrati? Vuku nas i druge stvari naravno, ali kvadrat je znak sudbine, najsnažniji, onaj koji hoće da se materijalizuje u nešto. Da bi oživeli tu energiju moramo je dovesti u jedno zaokruženo stanje. 

Pravo razumevanje kvadrata sastoji se u tome da zapravo stvari nikada ne izgledaju onako kako nam se čine s njim, i to mora da se uzme u startu – gde god da vidimo kvadrat, nije ono što mislimo da jeste. Odnos sa tom osobom u datoj situaciji, u bilo čemu, nije ono što mislimo da jeste jer ako budemo gledali samo tako imaćemo sukob, jer to je Mars. Mars gleda pravolinijski, on je kvadrat, upada u sukob i generalno odatle nemamo ništa nego trošenje energije i nemogućnost da se zaista konkretizujemo u svom pravom životu. Dešava se da samo kroz sebe propuštamo materiju i sećanje predaka i imamo isto ono što je bilo njima. Ako imamo dobru dispoziciju – u redu, imaćemo jednu stvar koju ćemo postići lakše, pobedićemo, uspećemo itd., ali je poseban problem ukoliko nemamo dobru dispoziciju a moramo živeti sa tim aspektom. Čak ako natus i ima dobru dispoziciju i postigne sve ono što bi hteo, vrlo često on gubi dosta energije kroz taj kvadrat u svakodnevnom životu jer šta njemu vredi ako on ima kvadrat sa dobrom dispozicijom, koja mu samo garantuje da će se izvući iz problema ako stalno upada u problem. Ako bi umeo da radi na pravilan način sa kvadratom, a to je uvek da na kvadrat nikad ne računamo da je to ono sa čime možemo da gradimo sadašnju priču, gde je on samo faza u manifestaciji, on je samo prolaz, on je samo put kojim ćemo nastati ali to nije to – ili to nije ta osoba, ili nije to. To je jedna faza, jedan stepenik iza koga tek dolazi ono drugo, i ako tu stvar budemo mogli da prihvatimo, tada ne gubimo energiju i imamo stvarnu mogućnost za napredak.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD