Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 14. do 21.05.2018.

Nakon sedmogodišnjeg tranzita kroz vatrenog Ovna, Uran će se konačno spustiti na zemlju, ulaskom u znak Bika. Ovo nije prirodno okruženje za Urana. Njegova egzaltacija je u znaku Škorpiona, tako da je u Biku u padu. Iako će prilično dugo ovde boraviti i doneti korenite promene na polju finansija i materijalnih dobara, njegov ulazak u Bika biće prilično buran i turbulentan.

Merkur tek što je zakoračio u isti znak, pa vas na taj način mentalno i psihički usmerava ka svemu onome što Venera po svojoj prirodi teži. Ona je vladalac znaka Bika i vlada seksualnošću, putenošću, finansijama i konkretnom materijom. Merkur je sada usmeren samo ka tome, a Uranu će trebati vremena da se prilagodi nečemu što je potpuno suprotno njegovoj prirodi. Trenutak kada Uran uđe u znak Bika, Mesec će biti u konjunkciji sa Suncem, Mars na poslednjem stepenu Jarca, a Venera u Blizancima. Sama pozicija svetala jednog pored drugog (Mesec konjunkcija Sunce) nije idealna. Mesec je ovde vrlo oštećen ili spaljenod Sunca, osećanja su diskutabilna i emocije promenljive. Ali opet, ovaj Mesec, tek se budi, rađa i to u znaku svoje egzaltacije, što opisuje jedno razdoblje u kojem ćete imati mogućnost da mnoge stvari na polju materije konkretizujete i materijalizujete, ali svakako nakon savladanih prepereka i pametnim potezima. 

Mars će biti još uvek u Jarcu, ali već sledećeg dana će napraviti egzaktan kvadrat sa Uranom, što će mnoge izbaciti iz ravnoteže. Mars u kvadratu sa Uranom je izuzetno težak i incidentan aspekt. Mnogi neće biti u mogućnosti da vladaju situacijom. Radi se o sukobu Vazduha i Zemlje, ideja koje imaju potrebu da se odmah realizuju (Mars u Vodoliji) naspram okolnosti, realnih materijalnih mogućnosti koje ne idu u prilog njihovoj realizaciji. Sve što je naglo, brzo i bez realnog sagledavanja stvari, neće se uspešno realizovati. Budite spremni na potpune neuspehe, na gubitke i sukobe. Ovde se od vas zahteva da budete posebno strpljivi i da na sve provokacije i sva požurivanja nađete rešenje uspostavljanjem balansa između želja i okolnosti, između htenja i mogućnosti (Mars kvadrat Uran). 

Prva tri dana mogu biti vrlo promenljiva i turbulentna u zavisnosti od lične prirode i natalnih pozicija. Za nekoga ovo mogu biti burni dani, od super povoljnih vesti do potpuno propalih projekata. Nećete ostati ravnodušni i zato morate voditi računa o svakom potezu. Mars je akcija i želećete da neke projekte ostvarite po svaku cenu. S druge strane Uran je ideja, ali on ovog puta nije spreman za ostvarenje. Doći će i njegovo vreme, ali ova nedelja sigurno nije to. Pustite neka se strasti smire a onda će okolnosti same da se nametnu. 

Takođe, budite oprezni šta i kako objavljujete na društvenim mrežama (Uran). Neko može biti isprovociran, neko i ljut (Mars u Vodoliji). Nemojte kriviti nikog, aspekti na nebu su izuzetno teški i izazovni i mnogi neće biti svesni šta se i zašto  neke stvari dešavaju. Moguće su povrede na radu i iznenadni otkazi. Čuvajte se neproverenih tehničkih uređaja, jer je opasnost od strujnog udara i više nego izvesna.

Kada su mundani događaji u pitanju, svedočićemo kako se nebo suprotstavlja zemlji (Mars iz vazdušnog znaka u kvadratu sa Uranom u zemljanom znaku). Moguće su pobune (Uran u Biku) zarad ideja o boljoj budućnosti (Mars u Vodoliji). U ovom periodu mogu se očekivati pobune poljoprivrednika i zemljoradnika za bolje uslove i prava (Uran u Biku). Njihovi zahtevi će morati da se prihvate, ali ne istog momenta. U svakom slučaju, dok je Saturn u Jarcu, velike su šanse da se mnoge stvari na tom polju promene i poprave. Ali, kako nijedna pobuna nije lagana, neizbežne su izvesne žrtve i sukobi.

Pored zemljoradničkih prava, u ovoj simbolici su razni napadi iz vazduha, avionske nesreće i ekonomski padovi, gubici (Uran u padu) sa ciljem uspostavljanja potpuno novih sporazuma i novih režima. U ovom periodu (Uran u Biku) Venera će odigrati najvažniju ulogu, a ona je kao dispozitor u trenutku ulaska Urana u Bika, u Blizancima, gde Uran nema lošu poziciju, naprotiv, vazduh mu itekako prija, pa će sve pobune, svi problemi i padovi na kraju biti promenjeni u mnogo bolje pod kvalitetnijim uslovima.

Nakon turbulencije koja je samo najava perioda koji vas očekuje u narednom sedmogodišnjem periodu, sledi vikend u kojem možete malo predahnuti. Venera će promeniti znak i ući u Raka, a to za mnoge znači period ljubavi u kojem duša pronalazi svoj dom, u kojem se sreće ljubav koja se iskonski tražila. Jeste li spremni za ovu dušu koja vekovima traži svoju ljubav, jeste li spremni za ulazak u onaj sveti zavet koji se brakom zove i jeste li spremni da konačno pronađete onaj najintimniji deo koji ispunjava vaše biće potpunim idealom, potpunom srećom? Ako jeste, sada je vreme da prepustite svoje biće emocijama, osećajima. Zaboravite razum, zaboravite sva pravila, sve predrasude, samo zatvorite oči i poput Dike (slepe boginje pravde) odlučite na osnovu srca, na osnovu osećaja. Neka bar na neko vreme zavladaju oni iskonski osećaji koji su se nekada zvali Istina (Rak) i Ljubav (Venera). 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD