Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 07. do 14.05.2018.

Ponedeljak je jedan od retkih dana kada je Mesec bez aspekata. Od trenutka kada u nedelju popodne uđe u znak Vodolije pa sve do utorka, biće bez egzaktnih aspekata. Sam znak Vodolije dovoljno je slobodan i euforičan da od dosadne večeri napravi pravu zabavu ili da miran dan pretvori u haotičan. Tome će se dodatno pridružiti Merkur koji će toga dana praviti kvadrat sa Plutonom, a do kraja nedelje biće u kvadratu sa Marsom i konjunkciji sa Uranom. Prilično napeta i izazovna nedelja, posmatrajući samo jednu planetu, Merkura. Ako uključimo Veneru, koja će u utorak imati kvadrat sa Neptunom, i Sunce koje će sa Jupiterom u četvrtak graditi opoziciju, trebalo bi se pripaziti na svim poljima ne reagujući na vesti i izazove.

Nebo kao da nas polako priprema za velike promene koje će naići sledeće nedelje. Svi ovi izazovi, samo su poslednji trzaji planeta koje menjaju znak, a samim tim i energiju. Velika promena će uslediti naredne nedelje, kada Merkur i Uran iz Ovna pređu u znak Bika, Mars iz Jarca u Vodoliju, a Venera iz Blizanaca u znak Raka. Kada mentalnim nivoom zavlada zemljani znak Bika (Merkur u Biku) strasti će se polako smiriti i samim tim ćete težiti nečemu što vam pruža sigurnost, stabilnost i spokoj. Iako će Merkur svega dve sedmice boraviti u ovom znaku, samo je uvod u nešto što će trajati znatno duže i što će mnoge stvari u vašem životu iz korena promeniti (Uran u Biku).

Ove sedmice Merkur je još uvek u znaku Ovna izazivajući vas svakodnevno. Prvog dana, kvadrat sa Plutonom može probuditi pesimizam i destrukciju. Budite svesni da je aspekt prolazan i važno je ostati svestan i pribran u svim situacijama. Možete imati problema sa tehnikom, teškoća na putu, ili vas mogu prilično oneraspoložiti neke vesti. Svi ti događaji, situacije ili vesti koje budete čuli, doživljavaćete prilično tragično. One možda i neće biti tako crne, ali misli i osećaji u vama (Merkur kvadrat Pluton) mogu biti prilično destruktivni.

Izbegavajte rasprave sa partnerom jer vas već sledećeg dana čeka Venerino „osvešćenje“ (Venera kvadrat Neptun), a sa njim i razočarenje. Za nekoga ko vam je bio jako drag ili ste gajili posebna osećanja, sada možete čuti ili videti nešto što će potpuno promeniti vaše osećaje i mišljenje o toj osobi. Ali, ako malo bolje sagledate, sve ste to već znali, samo je bilo lepše živeti u iluziji.

A da pored ljubavi može biti poljuljan i status, govori apsekt Sunca i Jupitera, pa se ne nadajte pohvalama niti unapređenju. Sledeće nedelje nemojte insistirati na takvim razgovorima, posebno što toga dana kada Sunce bude u opoziciji sa Jupiterom, Mesec tranzitira znakom Riba, pa je atmosfera na nebu prilično čudna, nejasna i pasivna.

Ovo je nedelja za mirovanje, koliko god je to moguće. Sam vikend može biti dosta izazovan na raznim nivoima, od ljutih komšija do havarije električnih uređaja (Merkur kvadrat Mars), a na mundanom nivou, mogući su razni napadi, pobune, vremenske katastrofe kao i avionske i saobraćajne nesreće. Poslednji susret Merkura i Urana biće u nedelju oko podneva, nakon čega Merkur menja znak i ulazi u znak Bika. Kao da će se sve događati minjevitom brzinom da nećete ni biti svesni šta vas je snašlo. U pitanju su dani. U pitanju je nedelja. Svoje strpljenje i smirenost, uzemljenost, trenirajte iz sata u sat. Budite budni, ma koliko da je stanje na nebu izazovno. Svesnim nedelovanjem, možete ublažiti ako ne i izbeći problematične okolnosti. Zato, pripremite se i posebno obratite pažnju na svoje telo, svoje misli i unutrašnji mir. Ovladajte njima i ne dopustite uplivima sa strane prodor do onog najdubljeg i najličnijeg u vama.   

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD