Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 07. do 14.05.2018.

Ponedeljak je jedan od retkih dana kada je Mesec bez aspekata. Od trenutka kada u nedelju popodne uđe u znak Vodolije pa sve do utorka, biće bez egzaktnih aspekata. Sam znak Vodolije dovoljno je slobodan i euforičan da od dosadne večeri napravi pravu zabavu ili da miran dan pretvori u haotičan. Tome će se dodatno pridružiti Merkur koji će toga dana praviti kvadrat sa Plutonom, a do kraja nedelje biće u kvadratu sa Marsom i konjunkciji sa Uranom. Prilično napeta i izazovna nedelja, posmatrajući samo jednu planetu, Merkura. Ako uključimo Veneru, koja će u utorak imati kvadrat sa Neptunom, i Sunce koje će sa Jupiterom u četvrtak graditi opoziciju, trebalo bi se pripaziti na svim poljima ne reagujući na vesti i izazove.

Nebo kao da nas polako priprema za velike promene koje će naići sledeće nedelje. Svi ovi izazovi, samo su poslednji trzaji planeta koje menjaju znak, a samim tim i energiju. Velika promena će uslediti naredne nedelje, kada Merkur i Uran iz Ovna pređu u znak Bika, Mars iz Jarca u Vodoliju, a Venera iz Blizanaca u znak Raka. Kada mentalnim nivoom zavlada zemljani znak Bika (Merkur u Biku) strasti će se polako smiriti i samim tim ćete težiti nečemu što vam pruža sigurnost, stabilnost i spokoj. Iako će Merkur svega dve sedmice boraviti u ovom znaku, samo je uvod u nešto što će trajati znatno duže i što će mnoge stvari u vašem životu iz korena promeniti (Uran u Biku).

Ove sedmice Merkur je još uvek u znaku Ovna izazivajući vas svakodnevno. Prvog dana, kvadrat sa Plutonom može probuditi pesimizam i destrukciju. Budite svesni da je aspekt prolazan i važno je ostati svestan i pribran u svim situacijama. Možete imati problema sa tehnikom, teškoća na putu, ili vas mogu prilično oneraspoložiti neke vesti. Svi ti događaji, situacije ili vesti koje budete čuli, doživljavaćete prilično tragično. One možda i neće biti tako crne, ali misli i osećaji u vama (Merkur kvadrat Pluton) mogu biti prilično destruktivni.

Izbegavajte rasprave sa partnerom jer vas već sledećeg dana čeka Venerino „osvešćenje“ (Venera kvadrat Neptun), a sa njim i razočarenje. Za nekoga ko vam je bio jako drag ili ste gajili posebna osećanja, sada možete čuti ili videti nešto što će potpuno promeniti vaše osećaje i mišljenje o toj osobi. Ali, ako malo bolje sagledate, sve ste to već znali, samo je bilo lepše živeti u iluziji.

A da pored ljubavi može biti poljuljan i status, govori apsekt Sunca i Jupitera, pa se ne nadajte pohvalama niti unapređenju. Sledeće nedelje nemojte insistirati na takvim razgovorima, posebno što toga dana kada Sunce bude u opoziciji sa Jupiterom, Mesec tranzitira znakom Riba, pa je atmosfera na nebu prilično čudna, nejasna i pasivna.

Ovo je nedelja za mirovanje, koliko god je to moguće. Sam vikend može biti dosta izazovan na raznim nivoima, od ljutih komšija do havarije električnih uređaja (Merkur kvadrat Mars), a na mundanom nivou, mogući su razni napadi, pobune, vremenske katastrofe kao i avionske i saobraćajne nesreće. Poslednji susret Merkura i Urana biće u nedelju oko podneva, nakon čega Merkur menja znak i ulazi u znak Bika. Kao da će se sve događati minjevitom brzinom da nećete ni biti svesni šta vas je snašlo. U pitanju su dani. U pitanju je nedelja. Svoje strpljenje i smirenost, uzemljenost, trenirajte iz sata u sat. Budite budni, ma koliko da je stanje na nebu izazovno. Svesnim nedelovanjem, možete ublažiti ako ne i izbeći problematične okolnosti. Zato, pripremite se i posebno obratite pažnju na svoje telo, svoje misli i unutrašnji mir. Ovladajte njima i ne dopustite uplivima sa strane prodor do onog najdubljeg i najličnijeg u vama.   

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD