Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Eklipse u Karmičkoj Astrologiji U četvrtak, 16. aprila počinje online kurs „Eklipe u Karmičkoj Astrologiji“ u okviru Johannes Kepler Instituta. Kada hoćemo da razumemo tokove svih života koje bi trebalo da integrišemo, mi uvek kažemo da sve ono što nam dolazi preko poruka eklipsi, je neka važna priča koja živi u određenom prošlom ili budućem životu, jer naša Duša je mnogo veća od jednog života. Eklipse uvek govore o prošlom ili budućem životu koji se integrišu u sadašnjosti.
» prikaži celu vest
Webinar: Unutrašnja sloboda Rad s meridijanima podrazumeva da svaki put kontaktiramo svoja uverenja kroz energetske tokove koji postoje na nivou našeg sećanja i fiziologije. Webinar Meridijani tela 10. i 11. kuće će održati dr Lea Imširagić u nedelju, 12.04. od 14h do 18h.
» prikaži celu vest
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 07. do 14.05.2018.

Ponedeljak je jedan od retkih dana kada je Mesec bez aspekata. Od trenutka kada u nedelju popodne uđe u znak Vodolije pa sve do utorka, biće bez egzaktnih aspekata. Sam znak Vodolije dovoljno je slobodan i euforičan da od dosadne večeri napravi pravu zabavu ili da miran dan pretvori u haotičan. Tome će se dodatno pridružiti Merkur koji će toga dana praviti kvadrat sa Plutonom, a do kraja nedelje biće u kvadratu sa Marsom i konjunkciji sa Uranom. Prilično napeta i izazovna nedelja, posmatrajući samo jednu planetu, Merkura. Ako uključimo Veneru, koja će u utorak imati kvadrat sa Neptunom, i Sunce koje će sa Jupiterom u četvrtak graditi opoziciju, trebalo bi se pripaziti na svim poljima ne reagujući na vesti i izazove.

Nebo kao da nas polako priprema za velike promene koje će naići sledeće nedelje. Svi ovi izazovi, samo su poslednji trzaji planeta koje menjaju znak, a samim tim i energiju. Velika promena će uslediti naredne nedelje, kada Merkur i Uran iz Ovna pređu u znak Bika, Mars iz Jarca u Vodoliju, a Venera iz Blizanaca u znak Raka. Kada mentalnim nivoom zavlada zemljani znak Bika (Merkur u Biku) strasti će se polako smiriti i samim tim ćete težiti nečemu što vam pruža sigurnost, stabilnost i spokoj. Iako će Merkur svega dve sedmice boraviti u ovom znaku, samo je uvod u nešto što će trajati znatno duže i što će mnoge stvari u vašem životu iz korena promeniti (Uran u Biku).

Ove sedmice Merkur je još uvek u znaku Ovna izazivajući vas svakodnevno. Prvog dana, kvadrat sa Plutonom može probuditi pesimizam i destrukciju. Budite svesni da je aspekt prolazan i važno je ostati svestan i pribran u svim situacijama. Možete imati problema sa tehnikom, teškoća na putu, ili vas mogu prilično oneraspoložiti neke vesti. Svi ti događaji, situacije ili vesti koje budete čuli, doživljavaćete prilično tragično. One možda i neće biti tako crne, ali misli i osećaji u vama (Merkur kvadrat Pluton) mogu biti prilično destruktivni.

Izbegavajte rasprave sa partnerom jer vas već sledećeg dana čeka Venerino „osvešćenje“ (Venera kvadrat Neptun), a sa njim i razočarenje. Za nekoga ko vam je bio jako drag ili ste gajili posebna osećanja, sada možete čuti ili videti nešto što će potpuno promeniti vaše osećaje i mišljenje o toj osobi. Ali, ako malo bolje sagledate, sve ste to već znali, samo je bilo lepše živeti u iluziji.

A da pored ljubavi može biti poljuljan i status, govori apsekt Sunca i Jupitera, pa se ne nadajte pohvalama niti unapređenju. Sledeće nedelje nemojte insistirati na takvim razgovorima, posebno što toga dana kada Sunce bude u opoziciji sa Jupiterom, Mesec tranzitira znakom Riba, pa je atmosfera na nebu prilično čudna, nejasna i pasivna.

Ovo je nedelja za mirovanje, koliko god je to moguće. Sam vikend može biti dosta izazovan na raznim nivoima, od ljutih komšija do havarije električnih uređaja (Merkur kvadrat Mars), a na mundanom nivou, mogući su razni napadi, pobune, vremenske katastrofe kao i avionske i saobraćajne nesreće. Poslednji susret Merkura i Urana biće u nedelju oko podneva, nakon čega Merkur menja znak i ulazi u znak Bika. Kao da će se sve događati minjevitom brzinom da nećete ni biti svesni šta vas je snašlo. U pitanju su dani. U pitanju je nedelja. Svoje strpljenje i smirenost, uzemljenost, trenirajte iz sata u sat. Budite budni, ma koliko da je stanje na nebu izazovno. Svesnim nedelovanjem, možete ublažiti ako ne i izbeći problematične okolnosti. Zato, pripremite se i posebno obratite pažnju na svoje telo, svoje misli i unutrašnji mir. Ovladajte njima i ne dopustite uplivima sa strane prodor do onog najdubljeg i najličnijeg u vama.   

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD