Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Eklipse u Karmičkoj Astrologiji U četvrtak, 16. aprila počinje online kurs „Eklipe u Karmičkoj Astrologiji“ u okviru Johannes Kepler Instituta. Kada hoćemo da razumemo tokove svih života koje bi trebalo da integrišemo, mi uvek kažemo da sve ono što nam dolazi preko poruka eklipsi, je neka važna priča koja živi u određenom prošlom ili budućem životu, jer naša Duša je mnogo veća od jednog života. Eklipse uvek govore o prošlom ili budućem životu koji se integrišu u sadašnjosti.
» prikaži celu vest
Webinar: Unutrašnja sloboda Rad s meridijanima podrazumeva da svaki put kontaktiramo svoja uverenja kroz energetske tokove koji postoje na nivou našeg sećanja i fiziologije. Webinar Meridijani tela 10. i 11. kuće će održati dr Lea Imširagić u nedelju, 12.04. od 14h do 18h.
» prikaži celu vest
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 23. do 30.04.2018.

Nakon što je Sunce ušlo u znak Bika, Saturn i Pluton su krenuli da raščiste sve što nije završeno i još nedorečeno iz prošlosti. Možete očekivati ponavljanje nekih davnih priča, isplivaće na površinu neki raniji konflikti, posebno u porodici, jer se sada ove dve planete bave precima i sećanjima koje su ostavili u genetici (Saturn i Pluton u Jarcu). Često će glavna tema biti razgovor o novcu,  nasleđu i materijalnim stvarima (Sunce u Biku). Ono o čemu biste trebali brinuti jeste vaše zdravlje. Mogući su problemi sa zubima, kostima, čuvajte se ekstremnih sportova, jer su mogući padovi, a sa tim i lom kostiju (retrogradni Saturn u Jarcu). Zato, učinite sve što je u vašoj moći da izbegnete moguće rizike i opasnosti.

Prva dva dana su relativno mirna, čak mogu biti i vrlo interesntna. Sa Venerom na poslednjem stepenu Bika (Venera na 29 Bika) u ponedeljak ne bi trebali da razgovarate o novcu i finansijama, ali ni o ljubavnim vezama. Ovaj stepen sa sobom uvek nosi određeni rizik, to je zgusnuta energija koja traži da se na neki način manifestuje. Zato je najbolje da toga dana završite sve nezavršene obaveze, platite zaostale stare račune, odgovorite na prispele mail-ove ili se jednostavno upustite u neki kulinarski projekat, jer ako vam on ne uspe, manja će biti šteta u poređenju sa poslovnim ili finansijskim poduhvatom.

Kada je ljubav u pitanju, ovo je stepen za tajne ljubavi, koje nose puno rizika, neizvesnosti i sumnje. Ako ljubav već imate i u stabilnom ste odnosu, ne pokušavajte da baš toga dana nešto rešavate, već sve odložite za sledeći dan kada Venera uđe u znak Blizanaca i otvori se za svaku vrstu razgovora. Pored Venere i Mars će biti raspoložen za investiranje, ulaganje u neki trajni i stabilni projekat (Mars u Jarcu) koji svakako može doneti veliki uspeh i finansijsku dobit (Mars sekstil Jupiter).

Sve dok Mesec bude išao znakom Lava, izađite, provedite se, dajte poslednje pare na izlazak i uživanje jer vas od srede čekaju nove odgovornosti, poslovi i nove brige (Merkur kvadrat Saturn). Pokušajte da se fokusirate na ono najvažnije, jer vam snaga i pažnja može skliznuti u nekom potpuno nevažnom smeru. Mesec u znaku Device često previše analizira i dodatno se opterećuje nevažnim sitnicama i detaljima, a samim tim uvećava brigu i opterećenje. Ono što vam može pomoći toga dana jeste vaš unutrašnji mir koji ćete postići samo ako se fokusirate na glavni cilj (Mesec trigon Sunce), ono ka čemu težite, a ne na način kako ćete doći do tog cilja. A ako niste sigurni šta je vaš primarni cilj, vaš životni put, onda zatvorite oči i krenite da zamišljate sve ono što mislite da želite. Ona želja koja izazove najjači osećaj sreće i ushićenja, nju prepoznajte kao vodilju ili cilj kojem ćete težiti. A u ostvarenju tog cilja, važno je da budete strpljivi i da se ne ograničavate vremenom i rokovima. Dajte sebi onoliko vremena koliko je vašem biću potrebno i pomirite se sa tim. Jedino je strpljenje i posvećenost sigurna pobeda i ostvarenje svih ciljeva.

Nestrpljivost u ovom slučaju može biti vrlo uznemirujuća i problematična (Merkur kvadrat Saturn), pa ako je osetite, a vi izađite, prošetajte na suncu (Merkur i Saturn u vatrenim znacima) jer Sunce uvek donosi svetlo čak i u najmračnijim delovima vaše duše.

Ono što vas takođe čeka sredinom nedelje jeste jaka konjunkcija Marsa i Plutona, pa je dobro da se naoružate strpljenjem, jer oni predstavljaju nagle ljude koji idu preko svega da bi došli do cilja. Oni nemaju razumevanja za tuđe probleme, patnje i boli. Klonite se tih dana problema, čuvajte se vatre i oštih sečiva. Moguće su akutne upale i razne intervencije.

Na mundanom nivou mogući su kriminalni i fizički oružani napadi, koji će se najjače osetiti u zemljama u znaku Jarca.

I na kraju, poslednjeg dana, Sunce je u trigonu sa Saturnom, pa je vreme da se neki utisci sumiraju. Konačno možete očekivati rezultate prethodnih akcija, koje se mogu manifestovati na polju statusa i stabilnosti. Možda nećete biti ushićeni toga dana (Mesec u Škorpionu), jer Saturn uvek donosi rezultate nakon teškog rada i požrtvovanja. I kada konačno dođe dan slave, nastupi umor i ushićenje nekako izostaje, već se kasnije pomalo i polako prihvata i povećava. Ali, nekad je i to dobro, jer se tada duže radujete tom uspehu i on bude izvor sreće jednako onoliko koliko ste u njega uložili vremena i truda.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD