Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 23. do 30.04.2018.

Nakon što je Sunce ušlo u znak Bika, Saturn i Pluton su krenuli da raščiste sve što nije završeno i još nedorečeno iz prošlosti. Možete očekivati ponavljanje nekih davnih priča, isplivaće na površinu neki raniji konflikti, posebno u porodici, jer se sada ove dve planete bave precima i sećanjima koje su ostavili u genetici (Saturn i Pluton u Jarcu). Često će glavna tema biti razgovor o novcu,  nasleđu i materijalnim stvarima (Sunce u Biku). Ono o čemu biste trebali brinuti jeste vaše zdravlje. Mogući su problemi sa zubima, kostima, čuvajte se ekstremnih sportova, jer su mogući padovi, a sa tim i lom kostiju (retrogradni Saturn u Jarcu). Zato, učinite sve što je u vašoj moći da izbegnete moguće rizike i opasnosti.

Prva dva dana su relativno mirna, čak mogu biti i vrlo interesntna. Sa Venerom na poslednjem stepenu Bika (Venera na 29 Bika) u ponedeljak ne bi trebali da razgovarate o novcu i finansijama, ali ni o ljubavnim vezama. Ovaj stepen sa sobom uvek nosi određeni rizik, to je zgusnuta energija koja traži da se na neki način manifestuje. Zato je najbolje da toga dana završite sve nezavršene obaveze, platite zaostale stare račune, odgovorite na prispele mail-ove ili se jednostavno upustite u neki kulinarski projekat, jer ako vam on ne uspe, manja će biti šteta u poređenju sa poslovnim ili finansijskim poduhvatom.

Kada je ljubav u pitanju, ovo je stepen za tajne ljubavi, koje nose puno rizika, neizvesnosti i sumnje. Ako ljubav već imate i u stabilnom ste odnosu, ne pokušavajte da baš toga dana nešto rešavate, već sve odložite za sledeći dan kada Venera uđe u znak Blizanaca i otvori se za svaku vrstu razgovora. Pored Venere i Mars će biti raspoložen za investiranje, ulaganje u neki trajni i stabilni projekat (Mars u Jarcu) koji svakako može doneti veliki uspeh i finansijsku dobit (Mars sekstil Jupiter).

Sve dok Mesec bude išao znakom Lava, izađite, provedite se, dajte poslednje pare na izlazak i uživanje jer vas od srede čekaju nove odgovornosti, poslovi i nove brige (Merkur kvadrat Saturn). Pokušajte da se fokusirate na ono najvažnije, jer vam snaga i pažnja može skliznuti u nekom potpuno nevažnom smeru. Mesec u znaku Device često previše analizira i dodatno se opterećuje nevažnim sitnicama i detaljima, a samim tim uvećava brigu i opterećenje. Ono što vam može pomoći toga dana jeste vaš unutrašnji mir koji ćete postići samo ako se fokusirate na glavni cilj (Mesec trigon Sunce), ono ka čemu težite, a ne na način kako ćete doći do tog cilja. A ako niste sigurni šta je vaš primarni cilj, vaš životni put, onda zatvorite oči i krenite da zamišljate sve ono što mislite da želite. Ona želja koja izazove najjači osećaj sreće i ushićenja, nju prepoznajte kao vodilju ili cilj kojem ćete težiti. A u ostvarenju tog cilja, važno je da budete strpljivi i da se ne ograničavate vremenom i rokovima. Dajte sebi onoliko vremena koliko je vašem biću potrebno i pomirite se sa tim. Jedino je strpljenje i posvećenost sigurna pobeda i ostvarenje svih ciljeva.

Nestrpljivost u ovom slučaju može biti vrlo uznemirujuća i problematična (Merkur kvadrat Saturn), pa ako je osetite, a vi izađite, prošetajte na suncu (Merkur i Saturn u vatrenim znacima) jer Sunce uvek donosi svetlo čak i u najmračnijim delovima vaše duše.

Ono što vas takođe čeka sredinom nedelje jeste jaka konjunkcija Marsa i Plutona, pa je dobro da se naoružate strpljenjem, jer oni predstavljaju nagle ljude koji idu preko svega da bi došli do cilja. Oni nemaju razumevanja za tuđe probleme, patnje i boli. Klonite se tih dana problema, čuvajte se vatre i oštih sečiva. Moguće su akutne upale i razne intervencije.

Na mundanom nivou mogući su kriminalni i fizički oružani napadi, koji će se najjače osetiti u zemljama u znaku Jarca.

I na kraju, poslednjeg dana, Sunce je u trigonu sa Saturnom, pa je vreme da se neki utisci sumiraju. Konačno možete očekivati rezultate prethodnih akcija, koje se mogu manifestovati na polju statusa i stabilnosti. Možda nećete biti ushićeni toga dana (Mesec u Škorpionu), jer Saturn uvek donosi rezultate nakon teškog rada i požrtvovanja. I kada konačno dođe dan slave, nastupi umor i ushićenje nekako izostaje, već se kasnije pomalo i polako prihvata i povećava. Ali, nekad je i to dobro, jer se tada duže radujete tom uspehu i on bude izvor sreće jednako onoliko koliko ste u njega uložili vremena i truda.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD