Tel: 060.7673.192, 064.387.222.4, 011.267.31.92   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Merkura Merkurova ili peta čakra, jeste čakra čoveka. Ona predstavlja primarno težište rada na sebi. Sve što radimo kroz svaki energetski centar, manifestovaće se kroz kvalitet čoveka, kroz evoluciju koju čovek živi u petoj čakri. Webinar će održati Aleksandar Imširagić u nedelju, 24. januara, od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Pronađi svoj glas Da li želite da naučite kako da otvorite svoj kreativni kanal putem kojeg ćete biti u mogućnosti da izrazite sebe na pravi način? Jedinstveni webinar „Pronađi svoj glas“ je namenjen svima koji žele da, putem praktičnog iskustva i znanja, nauče kako da otvore svoj kreativni kanal za originalne ideje i invetivnost, kao i svima koji žele da osveste, prihvate i izraze svoju autentičnu prirodu. Webinar će održati dr Lea Imširagić u nedelju, 24. januara, od 17h do 20h.
» prikaži celu vest
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji Kurs počinje u utorak, 26. januara od 19h. Planetarni povratci predstavljaju potpuno drukčiji sistem prognostičkih tehnika kod kojih je procena vremena zasnovana na ciklusima, a ciklus podrazumeva vreme za koje planeta napravi revolucije oko Zemlje (revolucija opisuje period koji je ključan za svaku prognozu).
» prikaži celu vest
Full Moon paket za 90 dana PRISUTNOST Aktiviraj sopstvene vrline prolazeći kroz svetlosne kapije FULL MOON radionica i osvesti kvalitete VIŠEG JA u svakodnevnom životu! Pozivamo te na nove tri Full Moon radionice u narednih 90 dana za razvoj PRISUTNOSTI kao posebnog kvaliteta prihvatanja sebe, a potom, na toj osnovi možeš graditi kvalitetniji i srećniji život!
» prikaži celu vest
Full Moon Project radionica "Mir" Pridruži nam se na prvoj Full Moon radionici u 2021. godini „MIR“ koju će održati Lea i Aleksandar Imširagić 28. januara od 19h do 20.30h, u formi live webinara.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 23. do 30.04.2018.

Nakon što je Sunce ušlo u znak Bika, Saturn i Pluton su krenuli da raščiste sve što nije završeno i još nedorečeno iz prošlosti. Možete očekivati ponavljanje nekih davnih priča, isplivaće na površinu neki raniji konflikti, posebno u porodici, jer se sada ove dve planete bave precima i sećanjima koje su ostavili u genetici (Saturn i Pluton u Jarcu). Često će glavna tema biti razgovor o novcu,  nasleđu i materijalnim stvarima (Sunce u Biku). Ono o čemu biste trebali brinuti jeste vaše zdravlje. Mogući su problemi sa zubima, kostima, čuvajte se ekstremnih sportova, jer su mogući padovi, a sa tim i lom kostiju (retrogradni Saturn u Jarcu). Zato, učinite sve što je u vašoj moći da izbegnete moguće rizike i opasnosti.

Prva dva dana su relativno mirna, čak mogu biti i vrlo interesntna. Sa Venerom na poslednjem stepenu Bika (Venera na 29 Bika) u ponedeljak ne bi trebali da razgovarate o novcu i finansijama, ali ni o ljubavnim vezama. Ovaj stepen sa sobom uvek nosi određeni rizik, to je zgusnuta energija koja traži da se na neki način manifestuje. Zato je najbolje da toga dana završite sve nezavršene obaveze, platite zaostale stare račune, odgovorite na prispele mail-ove ili se jednostavno upustite u neki kulinarski projekat, jer ako vam on ne uspe, manja će biti šteta u poređenju sa poslovnim ili finansijskim poduhvatom.

Kada je ljubav u pitanju, ovo je stepen za tajne ljubavi, koje nose puno rizika, neizvesnosti i sumnje. Ako ljubav već imate i u stabilnom ste odnosu, ne pokušavajte da baš toga dana nešto rešavate, već sve odložite za sledeći dan kada Venera uđe u znak Blizanaca i otvori se za svaku vrstu razgovora. Pored Venere i Mars će biti raspoložen za investiranje, ulaganje u neki trajni i stabilni projekat (Mars u Jarcu) koji svakako može doneti veliki uspeh i finansijsku dobit (Mars sekstil Jupiter).

Sve dok Mesec bude išao znakom Lava, izađite, provedite se, dajte poslednje pare na izlazak i uživanje jer vas od srede čekaju nove odgovornosti, poslovi i nove brige (Merkur kvadrat Saturn). Pokušajte da se fokusirate na ono najvažnije, jer vam snaga i pažnja može skliznuti u nekom potpuno nevažnom smeru. Mesec u znaku Device često previše analizira i dodatno se opterećuje nevažnim sitnicama i detaljima, a samim tim uvećava brigu i opterećenje. Ono što vam može pomoći toga dana jeste vaš unutrašnji mir koji ćete postići samo ako se fokusirate na glavni cilj (Mesec trigon Sunce), ono ka čemu težite, a ne na način kako ćete doći do tog cilja. A ako niste sigurni šta je vaš primarni cilj, vaš životni put, onda zatvorite oči i krenite da zamišljate sve ono što mislite da želite. Ona želja koja izazove najjači osećaj sreće i ushićenja, nju prepoznajte kao vodilju ili cilj kojem ćete težiti. A u ostvarenju tog cilja, važno je da budete strpljivi i da se ne ograničavate vremenom i rokovima. Dajte sebi onoliko vremena koliko je vašem biću potrebno i pomirite se sa tim. Jedino je strpljenje i posvećenost sigurna pobeda i ostvarenje svih ciljeva.

Nestrpljivost u ovom slučaju može biti vrlo uznemirujuća i problematična (Merkur kvadrat Saturn), pa ako je osetite, a vi izađite, prošetajte na suncu (Merkur i Saturn u vatrenim znacima) jer Sunce uvek donosi svetlo čak i u najmračnijim delovima vaše duše.

Ono što vas takođe čeka sredinom nedelje jeste jaka konjunkcija Marsa i Plutona, pa je dobro da se naoružate strpljenjem, jer oni predstavljaju nagle ljude koji idu preko svega da bi došli do cilja. Oni nemaju razumevanja za tuđe probleme, patnje i boli. Klonite se tih dana problema, čuvajte se vatre i oštih sečiva. Moguće su akutne upale i razne intervencije.

Na mundanom nivou mogući su kriminalni i fizički oružani napadi, koji će se najjače osetiti u zemljama u znaku Jarca.

I na kraju, poslednjeg dana, Sunce je u trigonu sa Saturnom, pa je vreme da se neki utisci sumiraju. Konačno možete očekivati rezultate prethodnih akcija, koje se mogu manifestovati na polju statusa i stabilnosti. Možda nećete biti ushićeni toga dana (Mesec u Škorpionu), jer Saturn uvek donosi rezultate nakon teškog rada i požrtvovanja. I kada konačno dođe dan slave, nastupi umor i ushićenje nekako izostaje, već se kasnije pomalo i polako prihvata i povećava. Ali, nekad je i to dobro, jer se tada duže radujete tom uspehu i on bude izvor sreće jednako onoliko koliko ste u njega uložili vremena i truda.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD