Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 23. do 30.04.2018.

Nakon što je Sunce ušlo u znak Bika, Saturn i Pluton su krenuli da raščiste sve što nije završeno i još nedorečeno iz prošlosti. Možete očekivati ponavljanje nekih davnih priča, isplivaće na površinu neki raniji konflikti, posebno u porodici, jer se sada ove dve planete bave precima i sećanjima koje su ostavili u genetici (Saturn i Pluton u Jarcu). Često će glavna tema biti razgovor o novcu,  nasleđu i materijalnim stvarima (Sunce u Biku). Ono o čemu biste trebali brinuti jeste vaše zdravlje. Mogući su problemi sa zubima, kostima, čuvajte se ekstremnih sportova, jer su mogući padovi, a sa tim i lom kostiju (retrogradni Saturn u Jarcu). Zato, učinite sve što je u vašoj moći da izbegnete moguće rizike i opasnosti.

Prva dva dana su relativno mirna, čak mogu biti i vrlo interesntna. Sa Venerom na poslednjem stepenu Bika (Venera na 29 Bika) u ponedeljak ne bi trebali da razgovarate o novcu i finansijama, ali ni o ljubavnim vezama. Ovaj stepen sa sobom uvek nosi određeni rizik, to je zgusnuta energija koja traži da se na neki način manifestuje. Zato je najbolje da toga dana završite sve nezavršene obaveze, platite zaostale stare račune, odgovorite na prispele mail-ove ili se jednostavno upustite u neki kulinarski projekat, jer ako vam on ne uspe, manja će biti šteta u poređenju sa poslovnim ili finansijskim poduhvatom.

Kada je ljubav u pitanju, ovo je stepen za tajne ljubavi, koje nose puno rizika, neizvesnosti i sumnje. Ako ljubav već imate i u stabilnom ste odnosu, ne pokušavajte da baš toga dana nešto rešavate, već sve odložite za sledeći dan kada Venera uđe u znak Blizanaca i otvori se za svaku vrstu razgovora. Pored Venere i Mars će biti raspoložen za investiranje, ulaganje u neki trajni i stabilni projekat (Mars u Jarcu) koji svakako može doneti veliki uspeh i finansijsku dobit (Mars sekstil Jupiter).

Sve dok Mesec bude išao znakom Lava, izađite, provedite se, dajte poslednje pare na izlazak i uživanje jer vas od srede čekaju nove odgovornosti, poslovi i nove brige (Merkur kvadrat Saturn). Pokušajte da se fokusirate na ono najvažnije, jer vam snaga i pažnja može skliznuti u nekom potpuno nevažnom smeru. Mesec u znaku Device često previše analizira i dodatno se opterećuje nevažnim sitnicama i detaljima, a samim tim uvećava brigu i opterećenje. Ono što vam može pomoći toga dana jeste vaš unutrašnji mir koji ćete postići samo ako se fokusirate na glavni cilj (Mesec trigon Sunce), ono ka čemu težite, a ne na način kako ćete doći do tog cilja. A ako niste sigurni šta je vaš primarni cilj, vaš životni put, onda zatvorite oči i krenite da zamišljate sve ono što mislite da želite. Ona želja koja izazove najjači osećaj sreće i ushićenja, nju prepoznajte kao vodilju ili cilj kojem ćete težiti. A u ostvarenju tog cilja, važno je da budete strpljivi i da se ne ograničavate vremenom i rokovima. Dajte sebi onoliko vremena koliko je vašem biću potrebno i pomirite se sa tim. Jedino je strpljenje i posvećenost sigurna pobeda i ostvarenje svih ciljeva.

Nestrpljivost u ovom slučaju može biti vrlo uznemirujuća i problematična (Merkur kvadrat Saturn), pa ako je osetite, a vi izađite, prošetajte na suncu (Merkur i Saturn u vatrenim znacima) jer Sunce uvek donosi svetlo čak i u najmračnijim delovima vaše duše.

Ono što vas takođe čeka sredinom nedelje jeste jaka konjunkcija Marsa i Plutona, pa je dobro da se naoružate strpljenjem, jer oni predstavljaju nagle ljude koji idu preko svega da bi došli do cilja. Oni nemaju razumevanja za tuđe probleme, patnje i boli. Klonite se tih dana problema, čuvajte se vatre i oštih sečiva. Moguće su akutne upale i razne intervencije.

Na mundanom nivou mogući su kriminalni i fizički oružani napadi, koji će se najjače osetiti u zemljama u znaku Jarca.

I na kraju, poslednjeg dana, Sunce je u trigonu sa Saturnom, pa je vreme da se neki utisci sumiraju. Konačno možete očekivati rezultate prethodnih akcija, koje se mogu manifestovati na polju statusa i stabilnosti. Možda nećete biti ushićeni toga dana (Mesec u Škorpionu), jer Saturn uvek donosi rezultate nakon teškog rada i požrtvovanja. I kada konačno dođe dan slave, nastupi umor i ushićenje nekako izostaje, već se kasnije pomalo i polako prihvata i povećava. Ali, nekad je i to dobro, jer se tada duže radujete tom uspehu i on bude izvor sreće jednako onoliko koliko ste u njega uložili vremena i truda.  

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD