Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09. do 16.04.2018.

Nakon dana izazova, dani blagog mira i tišine su pred vama. Na samom početku sedmice mogu postojati određeni trzaji i nemiri, ali kako dani budu prolazili zavladaće druga, mirnija energija.

Prvog dana Mesec ulazi u znak Vodolije, budi radoznalost i želju da se krene u neki nepoznati, novi svet, ali jednako i budi maštu i kreira nove ideje. Puni elana i kreativnosti želećete da po svaku cenu to ostvarite i produkujete. Dobro bi bilo da obratite pažnju, po mogućstvu zapišete ili kreirate svoju inspiraciju, ali da je ne objavljujete svetu, ne govorite o njoj, ne pravite planove i ciljeve pred drugima, već mudro sačuvate za sebe dok ne bude nebo spremno da vas podrži. A, do tada, mnoge se ideje mogu promeniti, neke usavršiti, a za neke možete shvatiti da su bile čist promašaj.

Merkur je još uvek retrogradan, zato ne zaboravite, svaka nova aktivnost može potpuno drugačije da se protumači. Početak sedmice provedite u dobrom društvu, u kreativnim razgovorima, razvijajte svoju svest i družite se sa ljudima koji vas bude, koji vas pokreću na dobre stvari i iniciraju ono najbolje u vama.

A kako ćete to znati? Pa to je vrlo jednostavno, kada razgovarate sa nekim, a u sebi osetite kako sve titra u vama, kako odjednom dobijate želju da savladate čak i vrh Mont Everesta, ma kako on izazovan bio, shvatićete da ste u društvu pravih prijatelja, jer oni uvek bude ono najbolje u vama za koje niste ni svesni da postoji. Drugi ljudi često mogu videti bolje od vas, ali ne vide svi isto, ne osećaju svi isto, pa neko u vama vidi samo osobine za koje ima potrebu da vas kritikuje, a neko sagledava ono bogatsvo koje niste ni svesni da postoji. Retki su oni kojima nije potreban neko da probudi ono najbolje u njima. Retki su oni koji sve najbolje misle o sebi, pa im niko nije potreban da nešto lepo u njima probudi. Retki su, ali itekako i takvi postoje. Ako niste jedni od tako “kompletnih” samozadovoljnih ljudi, onda prijateljima otvorite vrata i pustite svu lepotu srca svog, neka se vidi i neka duša zasvetli najsjajnijim sjajem.

Sredina nedelje je u znaku rata i ljubavi. Sunce u sredu pravi kvadrat sa Plutonom dok je Venera u trigonu sa Marsom. Pa vas na poslovnom polju očekuju velike promene. Ovo su borbe, turbulencije, neočekivani događaji, zato ukoliko je moguće, izbegavajte razgovore sa šefovima (Sunce), ne sklapajte nove poslovne dogovore i ne donosite nikakve važne odluke. Ukoliko se nađete u nekoj situaciji gde ste na meti, ne branite se, ne ulazite u konflikte, ne bojte se. Sve što trebate dati, dajte, sve čega se trebate odreći, odreknite se. Sve što prihvatite, a izgleda vam tragično, nije. To je samo teško vašoj svesti da prihvati da nešto mora ostaviti, da se nečega mora osloboditi da bi bilo mesta za nove, bolje stvari. Ako su emocije u pitanju, morate sa nekim prethodnim pričama završiti da bi nova ljubav ušla u vaš život (Venera trigon Mars), ako je posao u pitanju i shvatate da morate da ga napustite, budite srećni, jer vas čeka već novi na kojem će zarada biti mnogo veća (Venera trigon Mars). Samo budite mirni i sreća dolazi sama.

Kada su mundani događaji u pitanju, Sunce u kvadratu sa Plutonom može doneti neke oružane nemire, pobune i napade na glavnu vodeću figuru u zemlji. Najviše će biti prozvane zemlje u znaku Ovna i Jarca.

Nakon trigona sa Marsom, Venera pravi sekstil sa Neptunom, pa se ljubavni događaji nastavljaju. Možda će vas poneti prolećni miris cveća, zelenila, miris tek procvalog drveća koje pronosi osećaj rađanja lepote, početak nečega što će se tek roditi. Od cveta na drvetu, rađaju se plodovi, od pupoljka ruže, a od zaljubljivanja – ljubav. Zato neka vas snovi i divna energija i osećaji vode.

Vikend provedite pokraj neke vode, reke, kraj jezera, jer su planete iz vodenih znakova podržavajuće i probudiće najlepše i najdublje emocije (Jupiter iz Škorpiona sektil Pluton, Neptun iz Riba sekstil Mars). Možda sretnete nekog na putu, neku bivšu ljubav, a možda se i spojite sa nekim koga ste tako dugo čekali (retrogradni Merkur).

A poslednjeg dana, konačno će i Merkur krenuti svoj direktni hod i svi će nesporazumi koji su se dogodili dok je bio retrogradan, od sledeće nedelje rešiti. Zato, iskoristite lepo vreme, Venerine inspirativne aspekte i prepustite se proleću, neka ono zagospodari vašim srcem i vašim osećanjima.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD