Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 19. do 26.03.2018.

Polako se situacija na nebu menja. Mars je već uveliko zakoračio u znak Jarca, znak svoje egzaltacije, prilično je snažan i jak, ali dešavaju se i druge promene na nebu, što pokreće određene situacije i događaje pozivajući na oprez. 

Prvog dana ove nedelje Mesec će još uvek biti u znaku Ovna praveći kvadrat sa Plutonom i konjunkciju sa Uranom. Znak Ovna sam po sebi je znak akcije, on pokreće, budi, unosi novitete, dobar je za nove projekte i početke, ali kada su emocije u pitanju, energija vatre može isprovocirati neželjene reakcije i okolnosti. Zato je ovaj ponedeljak najbolji za sport, rekreaciju ili posao. Budite posvećeni, ne osvrćite se na okolinu i priče, ne posmatrajte druge šta rade, jer sve može biti višestruko protumačeno. Kvadrat Meseca i Plutona, budi promene, one bolne i korenite, pa je moguće da tada čujete nešto što će vas posebno uplašiti i zaboleti. Neko vas može razočarati, pa će se u vama stvoriti osećaj kao da ste zauvek izgubili nekog koga ste jako voleli. Sa Plutonom i Mesecom uvek je pitanje života ili smrti, u pitanju je sve ili nista, voli se do kraja života ili se gubi zauvek. To su naravno osećaji koje te planete u međusobnoj kombinaciji bude, i u dobrom i u lošem aspektu, razlika je samo u količini emotivnog bola i da li je ta bol dovela do promena u samoj osobi. 

Ovaj aspekt neće doneti tragičan događaj. Ipak je to tranzit Meseca i on deluje na nivou sata, pa dok traje ovaj aspekt kao i konjunkcija sa Uranom, verovatnije je da će se odnositi na neke vesti koje ćete čuti, a koje će već sa novim danom izgledati potpuno drugačije. Zato se prvog dana ove nedelje primirite, ne ulazite u konflikte, ne reagujte na provokacije i ne verujte baš u sve što čujete. Sunce je na poslednjem stepenu znaka Riba pa posebno izaziva konfuziju i zbunjenost. Budite oprezni šta konzumirate toga dana, izbegavajte brzu hranu i alkoholna pića, jer je zdravlje ovog dana posebno osetljivo.

Od utorka ulaskom Meseca u znak svoje egzaltacije i Sunce dobija na svom sjaju. Započinje novi Sunčev ciklus i nove šanse da nešto promenite i započnete u svom životu. Istog dana će i Merkur imati konjunkciju sa Venerom, pa je ovo odličan dan za kontakte, susrete, nove poslove. Protočni aspekti Meseca sa Marsom i Saturnom (Mesec trigon Mars, trigon Saturn), donose stabilnost i vrlo realne i konkretne ponude. Zemljani znaci koje povezuju ovi aspekti, slika su dobre i jake materijalizacije kao i ostvarenja određenih zadatih planova i ciljeva. Kada Sunce u popodnevnim časovima, uđe u znak Ovna osetićete onu pravu pokretačku energiju. Sunce direktno utiče na svest i volju, te je jako važno kroz koji znak prolazi, jer takvu  energiju i donosi. Period iz kojeg upravo izlazite (Sunce u Ribama) bio je prilično pasivan ili je doneo neke konfuzne okolnosti koje se nisu mogle rešiti iako su prilično jednostavne i rešive. Znak Riba je pasivan, pa vam se moglo dogoditi da kada je trebalo da reagujete, da iskažete svoje mišljenje i stavove, jednostavno zaćutite i poput ribe… zanemite. Volja je bila slaba i teško je bilo pokrenuti se u bilo kom smeru. Sada je taj period iza vas i ako nešto treba započeti, ako ćete nešto inicirati, dobro je to uraditi u periodu proleća, u periodu vatre i vladarstva Ovna (Sunce u Ovnu). 

Sreda je jednako dobar i podržavajući dan za uspeh na poslu, poslovne razgovore ili pregovore o novcu. Međutim, već od četvrtka, situacija na nebu se menja i sve poprima jedan sasvim drugi oblik. Ukoliko ste planirali da kupite auto, telefon ili neki tehnički uređaj, gledajte da to bude  do četvrtka. Ukoliko ne uspete u tome, od petka nemojte više ni pokušavati (Merkur kreće retrogradno). Kupovinu, potpisivanje nekih važnih ugovora i donošenje važnih odluka ostavite za naredni mesec ili tačnije sredinu narednog meseca, jer tada Merkur kreće direktno, a sa direktnim hodom svi nesporazumi i dileme nestaju.

U četvrtak će Mesec ući u znak Blizanaca i baš ćete toga dana poželeti da razgovarate o svemu i dogovarate ozbiljne poslove, ali budite oprezni, jer je Merkur stacionaran, miruje i ne donosi ništa sem problema i zabune. Stacionarnost koja kreće u retrogradnost izuzetno je malefična, čak malefičnija od same retrogradnosti. Obratite pažnju ko vam tada nešto nudi, ko se zalaže i baš tada želi da pregovarate o poslu ili sličnim stvarima. Ovde se lako spozna ko ima kakve namere i koji je posao ili ugovor sigurno osuđen na problem ili gubitak. Ako vam se nametne neka izuzetno povoljna ponuda za kupovinu auta ili telefona, ni slučajno ne kupujte, jer ispod svega, dobre spoljašnjosti i izgleda, krije se sigurno neki proglem, greška koja se ne uočava odmah, ali kad dođe vreme razotkrivanja, već će biti isuviše kasno za bilo kakvu zamenu. 

U subotu, pod kvadratom Saturna i Marsa, nije preporučljivo potpisivati poslovne ugovore ili dogovarati saradnju. Klonite se ljutih i nezadovoljnih ljudi, jer oni imaju jaku volju da sprovedu svoje zamisli po svaku cenu, a pojačan ego i nedostatak samopouzdanja, utiče na izuzetnu naglašenost grubog i neprijatnog nastupa. Istog dana, u subotu, Mesec ulazi u znak Raka, pa ćete s jedne strane biti jako emotivni i osetljivi, a sa druge strane naići ćete na osudu onih od kojih očekujete podršku. Porodične skupove izbegavajte, jer iako ćete u njima tražiti zaštitu i utehu, naićićete samo na bol i osudu. 

Budite tihi, budite mirni, radujte se tišini i budite zahvalni za svaki dan u kome ste u miru i blagostanju. Osvrnite se oko sebe, pogledajte šta vas okružuje i radujte se tome. Ako vam se ne sviđa onda menjajte, jer vi ne postojite da bi služili stvarima i okolnostima, već da te okolnosti rade za nas.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD