Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Iz dubine moje duše

Naša duša se inkarnacijom otelovljuje u ovom životu i prolazi kroz iskustva u odnosu na ljude, događaje, okolnosti. Pozicija Meseca u znaku Riba, nosi tu dubinu sećanja i osećajnosti. Duboka osećajnost često određuje i diktira pravila ponašanja i odnos prema stvarima u životu, pa se u mnogim situacijama dešava da odnosi prevagu nad razumom i da se odluke donose srcem, a ne glavom. I sve bi to bilo cool, da znak Riba nema u sebi onu osobinu „nadrealnog“. Neretko je karakteristična i sklonost ka nepotrebnom stvaranju iluzija i idealizovanju mnogih osoba i situacija, tako da se stvarnost često posmatra kroz ružičaste naočare. Uz ovako naglašenu osetljivost obično dolazi i velika emotivna krhkost i ranjivost.

Ribe su u ovoj lunaciji u fazi isceljenja dubokih genetski nasleđenih sećanja na bol.  Kada Mesec prolazi kroz neki od vodenih znakova, snažne emocije podstiču ljude na ekstremno ponašanje. Tada preterano reaguju na jedan od dva načina: preuveličavaju svoje emocije ili ih sputavaju i u potpunosti sakrivaju, kako bi izgledalo kao da ih ništa ne dotiče. Ova lunacija je povezana sa Kironom (isceliteljem) i stoga je vreme za emotivno isceljenje kroz partnerski odnos. Oko 12. aprila biće puno harmoničnih aspekata koji će podržati zbunjene Ribe. Koliko se dobro osećate, da li ste transformisali bol u isceljenje svedočićete 31. marta kada bude Pun Mesec.

Ovan je 6. marta usplahireno dočekao u svoje odaje Merkura, a potom i Veneru dan kasnije. Mlad Mesec u polju podsvesti uznemirava Ovnove. Lična sreća deluje tajnovito i frustrirajuće nedostižna. Čak i oni Ovnovi koji je dostignu, ne mogu da je sačuvaju. Isceljenje se mora dogoditi u podsvesnom da bi mogli doživeti blagoslove budućeg vremena. Od 17. marta pa sve do 15. maja Ovnovi ulaze u fazu egzaltacije svoje energije koju bi trebalo kreativno i konstruktivno kanalisati kroz biznis plan. Ukoliko ne budete znali upravljati ovom energijom u toku faze isceljenja, mogu vas preplaviti emocije u noći Punog Meseca 31. marta. Smanjite reči, a povećajte osećaj prisutnosti i naći ćete smisao života u ovom periodu!

Bikovi u ovoj lunaciji čine misiju za najveće dobro svih nas a samim tim i naše planete. Najmoćnija stvar koju možemo učiniti za planetu je da iscelimo sebe. Sve je refleksija nas samih, zato jedino menjanjem sebe menjamo svijet. Boriti se sa odrazom je besmisleno. Svi problemi u životu su refleksija neisceljenog aspekta našeg unutrašnjeg deteta. Bik egzaltira Mesec, obožava Veneru i ne podržava nikakvu borbu. Od 31. marta Venera ulazi u znak Bika gde će biti svoj na svome. Od 7. pa do 12. aprila Bikovi će podići svoju vibraciju, isceliti dete u sebi, osloboditi stara sećanja i pustiti energiju da teče.

Blizanci, ukoliko niste prestali da dokazujete okruženju svoju ispravnost, da tražite priznanje, osećaj sopstvene važnosti, beskrajno pokušavajući da zadovoljite i prezasitite telesne potrebe, nećete biti u stanju da se direktno suočite sa pitanjem smisla vašeg života. Od 23. marta imate vreme za povratak sebi, da malo „razmislite“. Isceljenje se dešava kroz vaš status koji je dosta nejasan, apstraktan. Čuvajte se oko 4. i 5.aprila naglih odluka, a potom i kajanja!

Rakovsko isceljenje definitivno ide kroz emotivni život, kroz dušu. Osećanja su govor duše. Ako želite saznati šta je istina o nečemu, posmatrajte šta osećate o tome. Svaka duša koja je povezana sa Izvorom kroz srce dobija inspiraciju za sve aspekte života. Inspiracija ne dolazi od uma ili materijalnih elemenata ona je božanska priroda svake duše. Ovo je savršenih 28 dana za Rakove da iscele rane koje su duboke i stare. Koliko ste uspeli u isceljenju imaćete svedočenje u svojoj realnosti 31. marta kroz vaše porodične odnose.

Lavovi su jedan od najentuzijastičnijih i najstrastvenijih znakova! Po pitanju njihovog emotivnog života, cela ova godina će  biti jedna od najintenzivnijih. Lunacija se dešava u lavovskom polju transformacije, isceljenja strahova i sećanja na povredjivanje. Većina aktivnosti će se dešavati unutar svakodnevice, a za mnoge zauzete Lavove nastupa period dubokog vezivanja za partnera. Vrlo je važno da Lavovi svoju energiju kanališu kroz svakodnevnu duhovnu rutinu. Meditacija će doneti velike uvide od 1. aprila, otkrivanje sopstvene misije i svrhe utelovljenja u ovom životu.

Devicama se lunacija dešava u polju partnera pa se na ovoj vibraciji (misli, životni stil....) "uključujete" u nivoe vaše porodične karme i odatle primate misli koje nisu vaše, misli koje pripadaju toj frekvenciji. Stoga ne mislite da su misli nužno vaše i slobodno se ne vezujte za njih. Ne borite se sa njima (s čime se boriš to jačaš) nego odaberite drugačiju vibraciju, a samim tim i misli i posledično dominantnu emociju u toku dana. Idealno vreme za oslobadjanje misli i sećanja kroz meditaciju i duhovne rutine (yoga, tehnike disanja) jeste u vreme od punog Meseca 31. marta do 16.aprila.

Vagama lunacija donosi isceljenje na nivou podsvesnog. Ako želite da vas poštuju, sa poštovanjem se odnosite prema drugima. Na dobro odgovarajte dobrim, na zlo odgovarajte ravnodušnošću. Čovek koji vam je naneo zlo, najviše će patiti od toga što niste na to obratili pažnju. Neophodno je da se u sferi prijatelja probudite i da pratite „govor tela“. Vaša diplomatija nije u ovom periodu produktivna. Partnerski odnos trpi, a emotivni život je nekako postao grub. Sve su to sećanja koja traže da ih otpustite. Sredinom aprila će te malo odahnuti ali to ne znači da se zaustavite. Ne zaboravite da vas oštrim okom posmatra Saturn iz Jarca!

Škorpioni, umesto izraza „nadam se“ usvojite izraz „uveren sam“ ili „verujem“. Namera iza emocija je ista ona koja nam stvara realnost u kojoj živimo. Ako naučimo kako da preusmerimo tu silu, kako da je menjamo i kontrolišemo, možemo doslovno praviti čuda. Život ljudi stalno se menja u odnosu na to kako se osećaju, ali najvažnije promene se mogu dogoditi ako smo u stanju da odluke donosimo unapred  – kaže Nil Donald Volš. Stoga, Škorpioni kroz ovu lunaciju direktno utiču na isceljenje svog emotivnog života. Prva nedelja aprila meseca mogla bi biti vrlo turbulentana. Osluškujte sami sebe prateći strujanje sopstvenog krvotoka, živeći u ritmu sopstvene cirkulacije.

Strelčevima Mlad Mesec pada u polje porodice ili genetskog izvora. Možda je pravo vreme da nešto menjate u svom životu kako biste živeli ispunjeniji i srećniji život. Važno je reći dosta svemu onome što vas uznemirava, zar ne? Možda samo želite da zavolite i prihvatite sebe na dubljem nivou svoga bića, da povećate samopouzdanje i samopoštovanje. Sredinom aprila meseca postojaće dobri uslovi za pravu transmutaciju, podrška sa neba je prisutna ali akciju morate sprovesti sami!

Jarčevi od nedavno imaju potpunu dominaciju u zodijaku. Ova lunacija iz dva ugla podržava pripadnike znaka Jarca, sekstilnim aspektom u poziciji kao i u dispoziciji. Možda vas uplaši ogromna energija koju valja kreativno i konstruktivno iskoristiti. Šta god da prolazite sada u životu budite sigurni da postoji rešenje. Postoji ono bolje, samopouzdanije, srećnije i zdravije JA i ono je u vama. U prvoj nedelji aprila može da se dogodi da vam je teško i neudobno, ali to je vreme čišćenja starih programa. 

Vodolije su potpuno slobodna bića, njihov sistem vrednosti je vrlo fleksibilan. U ljubavi postoji ta ogromna potreba za slobodom koju jednako daju koliko je i uzimaju. Sada je na redu voljenje sebe. Najčešća definicija voljenja sebe je prihvatanje sebe kakav jesi. To je OK, ali je zapravo i problematično jer se može pogrešno protumačiti, pa onda ljudi hodaju okolo, vole sebe do prve nevolje. Mi ne znamo šta bi trebalo prihvatiti jer smo proizvod sećanja i podataka koje skupljamo od rođenja. Vodolije se spremaju za bitne promene u maju. Neće biti lako, ali nije nemoguće!

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD