Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 05. do 12.03.2018.

Stelijum iz Riba konačno polako prelazi u znak Ovna. Mnogi nesporazumi su se mogli dogoditi. Možda ih čak niste ni bili svesni, oni su ipak na nekom nivou titrali. Moguće je da ste za neke stvari bili ubeđeni da ste učinili dobro, a to što odmah niste čuli rezultate nimalo ne znači da ste bili u pravu ili da ste svoje obaveze u potpunosti ispunili. Ali, ako vas niko nije razočarao, niko nije želeo da vas povredi i kaže vam gde ste pogrešili, onda ste vi izuzetno srećna osoba, jer ste bili pošteđeni bezrazložne brige i bola. Sada će sve to polako doći na svoje i srediti se. 

Ulaskom Merkura u znak Ovna probudiće se nova životna energija. Osetićete jedan poseban nalet energije, životnog elana i novih ideja. Osetićete kako se proleće polako budi u vama i uprkos hladnom vremenu i još uvek uspavanim saradnicima i okruženju, bićete puni lakoće i volje za nove pobede. A sa takvim mislima, obično idu i takve ljubavi, pa sa Merkurom i Venera ulazi u znak Ovna donoseći sasvim nove ljubavi i strastvene početke.

Prvi dan sedmice započinje Mesecom u znaku Škorpiona. Merkur je još uvek u znaku Riba i to na poslednjem stepenu, tako da je dan prilično osetljiv i riskantan za bilo kakvu vrstu razgovora i dogovora. Izbegnite što je više moguće važnih susreta, posebno ako su poslovni pregovori u pitanju. Ovde je srce ranjivo, ego je izuzetno naglašen, a reči uvek oštre i kritične, čak i da nije tako, druga strana će ih tako protumačiti. Kuloarske priče su glavna tema (Merkur na 29 stepenu Riba), a na vama je odluka da li želite da budete deo tih priča. Ponekad je bolje da vas smatraju čudakom nego da kasnije od glavnog lika postanete najveći negativac. Ovo su priče poput filmskog scenarija, imaju glavne likove koji su obično ugroženi od negativaca, sporedne uloge kao prenosioce događaje i naravno statiste, a to su svi ostali koji prolaze i nerado slušaju beskonačne nastavke španskih sapunica.

Primirite se, utišajte, sakrijte svoje patnje u sebi, za svoje postupke ne krivite druge, jer sve što je oko vas je zapravo u vama. Najbolje je da se toga dana bavite sopstvom, svojim telom i emocijama, jer već sledećeg dana ulazi potpuno nova energija i nove šanse (Merkur u Ovnu).

A kada smo već kod te energije, moram da napomenem da će Merkur biti prilično dugo u ovom znaku tako da ćete imati prilku da započnete mnogo šta novog, a nešto od toga i da iskomplikujete. Merkur će boraviti u Ovnu više od dva meseca. Ovom znaku Merkur donosi jasne misli i stavove, nove i pokretačke ideje, i zasigurno je dobar. Međutim, krajem marta Merkur kreće retrogradno, a sa njegovim hodom unazad, sve reči i misli će postati prilično konfuzne i nerazumljive, a saradnici ljuti i svadljivi. Ne smemo zaboraviti da je ovo ipak Marsov znak, planete borbe i rata gde postoji samo jedna vrsta ravnopravnog dogovora, a to je dvoboj (pod ravnopravnošću se jedino podrazumeva isti broj koraka do konačnog obračuna).

Ali do njegove retrogradnosti imate još vremena da mnoge dobre stvari započnete i završite, a u tome vam sigurno može pomoći i Venera koja će mnoge motivisati i pokrenuti. Od srede, Venera ulazi u znak Ovna, a sa njom i Mesec u znak Strelca, pa je idealan dan za susrete i ljubav, četvrtak. Mesec će tada praviti trigone sa Merkurom i Venerom, pa će uskladiti srce i misli, razum i osećanja, želje i htenja, što morate priznati nije česta pojava. Iskoristite taj dan za razgovore o finansijama, povećanje plate ili o boljoj i lepšoj poziciji na poslu (Mesec trigon Venera, Merkur).

Kada govorimo o vašem emotivnom životu, izađite toga dana, napravite presedan, iako je radni dan, ponašajte se kao da je praznik, poseban dan za posebne događaje. Družite se sa nekim ko vam je posebno drag ili jednostavno sa prijateljicom ili prijateljem, jer imate mogućnost da se divno provedete, ali i da sretnete neku vrlo interesantnu osobu. Napravite prvi korak (Venera u Ovnu), pokažite nebu da prvi koračate u susret svojoj sreći, da je želite i prizivate, a onda će ona doći brže nego što ste mogli i zamisliti.

Od petka Jupiter kreće retrogradno, pa ukoliko niste uspeli da rešite neke finansijske probleme, sada se ponovo otvara ista tema, samo ovog puta velike su šanse da mnoge stvari dovršite i konačno dobijete određena potraživanja.

Za vikend je Mesec u znaku Jarca, pa ako nemate sličnosti sa ovim znakom, budite spremni na neke otežane okolnosti. Merkur je takođe u kvadratu sa Saturnom stvarajući brige. Zato budite oprezni u saobraćaju, ali i u komunikaciji, posebno sa starijim osobama. Strpljenje je ovde neophodno, jer će vam se činiti kao da se sve urotilo protiv vas. Običan dan i rutinska stvar se mogu zakomplikovati usled tehničkog kvara, poštara koji kasni ili vremenskih neprilika za koje će vam se činiti kao da se samo nebo urotilo protiv vas, ali nije. Saturn je mudrac i on ima vrlo jasna pravila. Ko ih poštuje, ostvariće svoje dugoročne planove i doći do ispunjenja želja, ali ko poželi da promeni pravila, taj će iste ispite po nekoliko puta polagati, na način da je svaki ponovljeni put teži od prethodnog.

Zato, budite spremni na prepreke i budite mirni sa tim, očekujte iznenađenja i promenu planova, pripremite se da se svega odreknete i onda ćete sve dobiti i zasigurno pobediti. Šta god da se trenutno dešava u vašem životu, nebo je jedno, a ono kaže da će pobediti samo najhrabriji, najistrajniji i najjači, a to su oni koji priznaju da su najslabiji, koji dozvole da padnu, prihvate poraz i nikad se ne bune kad dođu do dna, ali jednako su spremni da iz ničega naprave sve, da iz pepela zapale novu vatru i da se poput dece ponovo raduju novom danu (Sunce sekstil Pluton)!

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD