Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 05. do 12.03.2018.

Stelijum iz Riba konačno polako prelazi u znak Ovna. Mnogi nesporazumi su se mogli dogoditi. Možda ih čak niste ni bili svesni, oni su ipak na nekom nivou titrali. Moguće je da ste za neke stvari bili ubeđeni da ste učinili dobro, a to što odmah niste čuli rezultate nimalo ne znači da ste bili u pravu ili da ste svoje obaveze u potpunosti ispunili. Ali, ako vas niko nije razočarao, niko nije želeo da vas povredi i kaže vam gde ste pogrešili, onda ste vi izuzetno srećna osoba, jer ste bili pošteđeni bezrazložne brige i bola. Sada će sve to polako doći na svoje i srediti se. 

Ulaskom Merkura u znak Ovna probudiće se nova životna energija. Osetićete jedan poseban nalet energije, životnog elana i novih ideja. Osetićete kako se proleće polako budi u vama i uprkos hladnom vremenu i još uvek uspavanim saradnicima i okruženju, bićete puni lakoće i volje za nove pobede. A sa takvim mislima, obično idu i takve ljubavi, pa sa Merkurom i Venera ulazi u znak Ovna donoseći sasvim nove ljubavi i strastvene početke.

Prvi dan sedmice započinje Mesecom u znaku Škorpiona. Merkur je još uvek u znaku Riba i to na poslednjem stepenu, tako da je dan prilično osetljiv i riskantan za bilo kakvu vrstu razgovora i dogovora. Izbegnite što je više moguće važnih susreta, posebno ako su poslovni pregovori u pitanju. Ovde je srce ranjivo, ego je izuzetno naglašen, a reči uvek oštre i kritične, čak i da nije tako, druga strana će ih tako protumačiti. Kuloarske priče su glavna tema (Merkur na 29 stepenu Riba), a na vama je odluka da li želite da budete deo tih priča. Ponekad je bolje da vas smatraju čudakom nego da kasnije od glavnog lika postanete najveći negativac. Ovo su priče poput filmskog scenarija, imaju glavne likove koji su obično ugroženi od negativaca, sporedne uloge kao prenosioce događaje i naravno statiste, a to su svi ostali koji prolaze i nerado slušaju beskonačne nastavke španskih sapunica.

Primirite se, utišajte, sakrijte svoje patnje u sebi, za svoje postupke ne krivite druge, jer sve što je oko vas je zapravo u vama. Najbolje je da se toga dana bavite sopstvom, svojim telom i emocijama, jer već sledećeg dana ulazi potpuno nova energija i nove šanse (Merkur u Ovnu).

A kada smo već kod te energije, moram da napomenem da će Merkur biti prilično dugo u ovom znaku tako da ćete imati prilku da započnete mnogo šta novog, a nešto od toga i da iskomplikujete. Merkur će boraviti u Ovnu više od dva meseca. Ovom znaku Merkur donosi jasne misli i stavove, nove i pokretačke ideje, i zasigurno je dobar. Međutim, krajem marta Merkur kreće retrogradno, a sa njegovim hodom unazad, sve reči i misli će postati prilično konfuzne i nerazumljive, a saradnici ljuti i svadljivi. Ne smemo zaboraviti da je ovo ipak Marsov znak, planete borbe i rata gde postoji samo jedna vrsta ravnopravnog dogovora, a to je dvoboj (pod ravnopravnošću se jedino podrazumeva isti broj koraka do konačnog obračuna).

Ali do njegove retrogradnosti imate još vremena da mnoge dobre stvari započnete i završite, a u tome vam sigurno može pomoći i Venera koja će mnoge motivisati i pokrenuti. Od srede, Venera ulazi u znak Ovna, a sa njom i Mesec u znak Strelca, pa je idealan dan za susrete i ljubav, četvrtak. Mesec će tada praviti trigone sa Merkurom i Venerom, pa će uskladiti srce i misli, razum i osećanja, želje i htenja, što morate priznati nije česta pojava. Iskoristite taj dan za razgovore o finansijama, povećanje plate ili o boljoj i lepšoj poziciji na poslu (Mesec trigon Venera, Merkur).

Kada govorimo o vašem emotivnom životu, izađite toga dana, napravite presedan, iako je radni dan, ponašajte se kao da je praznik, poseban dan za posebne događaje. Družite se sa nekim ko vam je posebno drag ili jednostavno sa prijateljicom ili prijateljem, jer imate mogućnost da se divno provedete, ali i da sretnete neku vrlo interesantnu osobu. Napravite prvi korak (Venera u Ovnu), pokažite nebu da prvi koračate u susret svojoj sreći, da je želite i prizivate, a onda će ona doći brže nego što ste mogli i zamisliti.

Od petka Jupiter kreće retrogradno, pa ukoliko niste uspeli da rešite neke finansijske probleme, sada se ponovo otvara ista tema, samo ovog puta velike su šanse da mnoge stvari dovršite i konačno dobijete određena potraživanja.

Za vikend je Mesec u znaku Jarca, pa ako nemate sličnosti sa ovim znakom, budite spremni na neke otežane okolnosti. Merkur je takođe u kvadratu sa Saturnom stvarajući brige. Zato budite oprezni u saobraćaju, ali i u komunikaciji, posebno sa starijim osobama. Strpljenje je ovde neophodno, jer će vam se činiti kao da se sve urotilo protiv vas. Običan dan i rutinska stvar se mogu zakomplikovati usled tehničkog kvara, poštara koji kasni ili vremenskih neprilika za koje će vam se činiti kao da se samo nebo urotilo protiv vas, ali nije. Saturn je mudrac i on ima vrlo jasna pravila. Ko ih poštuje, ostvariće svoje dugoročne planove i doći do ispunjenja želja, ali ko poželi da promeni pravila, taj će iste ispite po nekoliko puta polagati, na način da je svaki ponovljeni put teži od prethodnog.

Zato, budite spremni na prepreke i budite mirni sa tim, očekujte iznenađenja i promenu planova, pripremite se da se svega odreknete i onda ćete sve dobiti i zasigurno pobediti. Šta god da se trenutno dešava u vašem životu, nebo je jedno, a ono kaže da će pobediti samo najhrabriji, najistrajniji i najjači, a to su oni koji priznaju da su najslabiji, koji dozvole da padnu, prihvate poraz i nikad se ne bune kad dođu do dna, ali jednako su spremni da iz ničega naprave sve, da iz pepela zapale novu vatru i da se poput dece ponovo raduju novom danu (Sunce sekstil Pluton)!

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD