Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 19.02. do 26.02.2018.

Nedelja započinje rastućim Mesecom u znaku Ovna. Iako će najpre ući u kvadrat sa Saturnom, već tokom dana ide u trigon sa Marsom i budi sve one uspavane pokrećući na akciju. Ovo je dan za nove početke, za nove poslove i nove susrete. Obavite što više možete dogovora ili poslova, jer jedino u vreme rastućeg Meseca u vatrenom znaku, možete imati dovoljno energije za takve stvari. U ostalim danima, vladaće Sunce i Merkur u Ribama. Tada ćete sanjariti, maštati i planirati, ali ostvarenje će ostati za neki drugi mesec, za neku drugu nedelju.

I utorak će biti sličan prvom danu, samo se sredinom dana klonite nevolja i stresa. Mesečev prelazak preko Urana može doneti i bezrazložan stres. To je jednostavno planeta koja čini sve da vam poremeti rutinu i izbaci vas iz ravnoteže. Nemojte nasesti na nebitne provokacije, ipak je ovo aspekt koji deluje na nivou sata, može se ignorisati, ali ukoliko toga ne budete svesni, običan prolazni problem može se pretvoriti u problem sa posledicama.

A oni mudriji, gledaće svoja posla i biti gluvi za izazove, a onda uživati u aspektima koji dolaze u sredu kada se Venera spaja sa Neptunom (Venera konjunkcija Neptun), a Merkur pravi sekstil sa Saturnom. Egzaltirani Mesec (Mesec u Biku) okružiće vas mirnim i pitomim ljudima, pa ćete i vi biti spokojniji i težićete takvim okolnostima. Idealni inspirativni i kreativni trenuci su pred vama. Imate jednog sanjivog Merkura (Merkur u Ribama) koji piše vrlo neobičnim perom, piše dok spava, sanja dok je budan, a govori jedino kad to niko od njega ne očekuje. Osvrnite se oko sebe, možete upoznati neke vrlo neobične i zanimljive ljude, međutim za njih je potreban vrlo suptilan nivo. Morate zaboraviti na predrasude, šta se sme, a šta ne sme, šta je u redu, a šta nije. Ako sretnete nekoga ko se nikako ne uklapa u okruženje, i uz koga obično ide epitet „čudak“ budite sigurni da ta osoba krije neku tajnu i mudrost (Merkur sekstil Saturn). Posebno je to naglašeno u sredu kada se i dešava ovaj susret na nebu. Ovo je takođe dan za neke dogovore, koji mogu biti uspešni i trajni, ali moraju biti tajni (Merkur u Ribama). Iz nekog razloga neke informacije i dešavanja u ličnom životu, ma kako vam se učinile bezazlenim, ne objavljujte na svojim društvenim mrežama. Sačuvajte ih, prećutite i sakrijte. Jednog dana ćete spoznati razlog zašto je to bilo važno. Saturn je mudrost, a ona uvek ide ispred sadašnjeg trenutka, ona uvek razume kuda život vodi i uvek zna ono što mi u ovom trenutku iz našeg ugla ne uviđamo. Tajna je da se čuva.

A kad smo kod tajni da ne zaboravim Veneru, jer će ona skrivati mnoge tajne (Venera konjunkcija Neptun). Možda ćete idealizovati nekog, možda ćete ga izmisliti, možda samo sanjati, ali će se On, na nekom nivou pojaviti. Egzaltirana Venera donosi najbolje pisce, pesnike, kreatore, dramaturge, donosi one uvek zaljubljene, ali ne samo u partnera već u život, u vetar, polja, snove. Usnule poglede možete videti svuda, a posebno kod onih koji već natalno imaju Veneru povezanu sa serijom 12 ili retrogradnu, usnulu Veneru. Ovo je sada njihovo vreme i vreme kada će njihove ljubavi i emocije vladati.

U sve se upustite, samo nemojte u finasiranje. Ne razmišljajte o novcu. Ako vam treba, samo ga poželite i on će sam doći, jer ovde veza materijalizacije i praktičnog uma potpuno izostaje. Na vama nije da brinete, niti da konstruišete načine za ostvarenje onoga što želite, na vama je samo da poželite a način i ostvarenje je na Univerzumu. Doneće upravo ono što vam je potrebno. Samo se prepustite, Volite i Verujte.

Biće vrlo interesantnih i kreativnih dana sve do nedelje. Sa Mesecom u Raku, naglašene su emocije, ali i strasti. U nedelju Venera pravi kvadrat sa Marsom. Ovo je vrlo senzualna i sanjiva Venera, dok je Mars avanturista koji pored trenutnih strasti i avanture ne može ništa više pružiti pa može doći i do razočarenja. Oni koji su vrlo zatvoreni i teško ulaze u neki odnos, ovaj aspekt ih može malo probuditi i doneti partnera sa kojim će imati izuzetno senzulan i strastven susret. Ovo su vrlo interesantni susreti duše. Merkur i Neptun u Ribama sada se spajaju u jedno (Merkur konjunkcija Neptun), pa će vam snovi biti izuzetno naglašeni. Ne slušajte druge šta pričaju već pratite šta vam snovi govore. Nekad će biti slikoviti, nekad nejasni, ali svi će biti nagoveštaji budućnosti. Ne ignorišite njihove poruke, one su sada vaš svet i jedini način komunikacije. Oni koji uđu u taj svet i pronađu vas u njemu, posebni su ili su bar za vas posebni, i svojevrstan su putokaz vaših potreba. Saturn je tu da sa Suncem spoji ono što je bilo sa onim što je u vama, a što ne znate da li pripada prošlosti, sadašnjosti ili budućnnosti (Sunce sekstil Saturn).

Ovo je vreme snova, zato zatvorite oči i progledaćete, pokrijte uši i čućete, sanjajte i doživećete one najiskrenije i najdublje osećaje koji žive u vama, a koji su negde životnim tokom skriveni, zaboravljeni, sputani. Ovo je posebno vreme kada vladaju posebne sile i zato im se prepustite tako što ćete roniti, plivati ili se bar osamiti na nekom mestu kraj vode, reke... osluškivati prirodu, a čuti sebe, čuti svoje misli i svoje otkucaje srca koji tuku u ritmu vaših skrivenih i tajnih želja. Oslušnite ih, zapišite note, a pesma će vam reći sve što niste znali o sebi (Sunce, Merkur,  Venera i Neptun u Ribama).

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD