Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 19.02. do 26.02.2018.

Nedelja započinje rastućim Mesecom u znaku Ovna. Iako će najpre ući u kvadrat sa Saturnom, već tokom dana ide u trigon sa Marsom i budi sve one uspavane pokrećući na akciju. Ovo je dan za nove početke, za nove poslove i nove susrete. Obavite što više možete dogovora ili poslova, jer jedino u vreme rastućeg Meseca u vatrenom znaku, možete imati dovoljno energije za takve stvari. U ostalim danima, vladaće Sunce i Merkur u Ribama. Tada ćete sanjariti, maštati i planirati, ali ostvarenje će ostati za neki drugi mesec, za neku drugu nedelju.

I utorak će biti sličan prvom danu, samo se sredinom dana klonite nevolja i stresa. Mesečev prelazak preko Urana može doneti i bezrazložan stres. To je jednostavno planeta koja čini sve da vam poremeti rutinu i izbaci vas iz ravnoteže. Nemojte nasesti na nebitne provokacije, ipak je ovo aspekt koji deluje na nivou sata, može se ignorisati, ali ukoliko toga ne budete svesni, običan prolazni problem može se pretvoriti u problem sa posledicama.

A oni mudriji, gledaće svoja posla i biti gluvi za izazove, a onda uživati u aspektima koji dolaze u sredu kada se Venera spaja sa Neptunom (Venera konjunkcija Neptun), a Merkur pravi sekstil sa Saturnom. Egzaltirani Mesec (Mesec u Biku) okružiće vas mirnim i pitomim ljudima, pa ćete i vi biti spokojniji i težićete takvim okolnostima. Idealni inspirativni i kreativni trenuci su pred vama. Imate jednog sanjivog Merkura (Merkur u Ribama) koji piše vrlo neobičnim perom, piše dok spava, sanja dok je budan, a govori jedino kad to niko od njega ne očekuje. Osvrnite se oko sebe, možete upoznati neke vrlo neobične i zanimljive ljude, međutim za njih je potreban vrlo suptilan nivo. Morate zaboraviti na predrasude, šta se sme, a šta ne sme, šta je u redu, a šta nije. Ako sretnete nekoga ko se nikako ne uklapa u okruženje, i uz koga obično ide epitet „čudak“ budite sigurni da ta osoba krije neku tajnu i mudrost (Merkur sekstil Saturn). Posebno je to naglašeno u sredu kada se i dešava ovaj susret na nebu. Ovo je takođe dan za neke dogovore, koji mogu biti uspešni i trajni, ali moraju biti tajni (Merkur u Ribama). Iz nekog razloga neke informacije i dešavanja u ličnom životu, ma kako vam se učinile bezazlenim, ne objavljujte na svojim društvenim mrežama. Sačuvajte ih, prećutite i sakrijte. Jednog dana ćete spoznati razlog zašto je to bilo važno. Saturn je mudrost, a ona uvek ide ispred sadašnjeg trenutka, ona uvek razume kuda život vodi i uvek zna ono što mi u ovom trenutku iz našeg ugla ne uviđamo. Tajna je da se čuva.

A kad smo kod tajni da ne zaboravim Veneru, jer će ona skrivati mnoge tajne (Venera konjunkcija Neptun). Možda ćete idealizovati nekog, možda ćete ga izmisliti, možda samo sanjati, ali će se On, na nekom nivou pojaviti. Egzaltirana Venera donosi najbolje pisce, pesnike, kreatore, dramaturge, donosi one uvek zaljubljene, ali ne samo u partnera već u život, u vetar, polja, snove. Usnule poglede možete videti svuda, a posebno kod onih koji već natalno imaju Veneru povezanu sa serijom 12 ili retrogradnu, usnulu Veneru. Ovo je sada njihovo vreme i vreme kada će njihove ljubavi i emocije vladati.

U sve se upustite, samo nemojte u finasiranje. Ne razmišljajte o novcu. Ako vam treba, samo ga poželite i on će sam doći, jer ovde veza materijalizacije i praktičnog uma potpuno izostaje. Na vama nije da brinete, niti da konstruišete načine za ostvarenje onoga što želite, na vama je samo da poželite a način i ostvarenje je na Univerzumu. Doneće upravo ono što vam je potrebno. Samo se prepustite, Volite i Verujte.

Biće vrlo interesantnih i kreativnih dana sve do nedelje. Sa Mesecom u Raku, naglašene su emocije, ali i strasti. U nedelju Venera pravi kvadrat sa Marsom. Ovo je vrlo senzualna i sanjiva Venera, dok je Mars avanturista koji pored trenutnih strasti i avanture ne može ništa više pružiti pa može doći i do razočarenja. Oni koji su vrlo zatvoreni i teško ulaze u neki odnos, ovaj aspekt ih može malo probuditi i doneti partnera sa kojim će imati izuzetno senzulan i strastven susret. Ovo su vrlo interesantni susreti duše. Merkur i Neptun u Ribama sada se spajaju u jedno (Merkur konjunkcija Neptun), pa će vam snovi biti izuzetno naglašeni. Ne slušajte druge šta pričaju već pratite šta vam snovi govore. Nekad će biti slikoviti, nekad nejasni, ali svi će biti nagoveštaji budućnosti. Ne ignorišite njihove poruke, one su sada vaš svet i jedini način komunikacije. Oni koji uđu u taj svet i pronađu vas u njemu, posebni su ili su bar za vas posebni, i svojevrstan su putokaz vaših potreba. Saturn je tu da sa Suncem spoji ono što je bilo sa onim što je u vama, a što ne znate da li pripada prošlosti, sadašnjosti ili budućnnosti (Sunce sekstil Saturn).

Ovo je vreme snova, zato zatvorite oči i progledaćete, pokrijte uši i čućete, sanjajte i doživećete one najiskrenije i najdublje osećaje koji žive u vama, a koji su negde životnim tokom skriveni, zaboravljeni, sputani. Ovo je posebno vreme kada vladaju posebne sile i zato im se prepustite tako što ćete roniti, plivati ili se bar osamiti na nekom mestu kraj vode, reke... osluškivati prirodu, a čuti sebe, čuti svoje misli i svoje otkucaje srca koji tuku u ritmu vaših skrivenih i tajnih želja. Oslušnite ih, zapišite note, a pesma će vam reći sve što niste znali o sebi (Sunce, Merkur,  Venera i Neptun u Ribama).

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD