Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 05. do 12.02.2018.

Nakon intenzivnih aspekata i neba koje je izazivalo i prozivalo, sada ćete pomisliti kako se sve umirilo i da je vreme da malo odmorite. Ali neće baš sve biti tako. Eklipsa koja je prethodila, mnoge je primorala da razmisle o nekim odlukama i postupcima. Mnogi su mogli osetiti razočarenje, jer nije sve idealno čak i da je dobro i da sve ide uzlaznom putanjom, uvek ćete imati određene momente tuge, jer svaki put ima svojih prolaznosti. To je dobro, jer napredujete, krećete se i ostavljate ono ili one koji stoje u mestu. Sa određenim stvarima i ljudima se morate oprostiti, a to na žalost zna biti i pomalo tužno. Svi su rastanci tužni, neka su i zbog boljeg života, ipak su rastanci.

Ono sa čime se morate rastati, ali i prihvatiti nove jesu osobe i stvari koje volite. Venera je ta koja će od vas tražiti zadnje trzaje slobode i nezavisnosti (Venera u Vodoliji, Venera sekstil Uran). Ovo je ujedno i prilika da konačno bez predrasuda i bez utucaja tuđih mišljenja odredite šta vašem srcu prija, šta ga uveseljava i čini srećnim.

Eklipsa je prošle nedelje pokrenula mnoge ljubavne teme i započeli su neki odnosi sa raščišćavanjem, bilo da je u pitanju završetak, bilo konačni i zvanični početak nekog. Prvog ćete dana biti još pod utiskom onoga što vam je Venera (Venera kvadrat Jupiter) tokom vikenda donela. Nekima je donela lep flert i avanturu, ali nakon nje i probleme u formalnom braku ili vezama, nekome je mogla doneti neobavezno druženje i provod, ali koji će se kasnije ispostaviti da je mnogo više od običnog provoda i druženja. Sumirajte utiske prvog dana, osamite se i iako je Mesec u Vagi koji prirodno inklinira partnerstvu i potrebi da se bude sa nekim, budite sami. Družite se sa unutrašnjim svetom, sa sobom, svojim mislima i tišinom. Ako vam je telo u miru biće i vaše misli, a ako su vam misli dobre, biće i vaš život.

Od utorka Mesec je u znaku Škorpiona pa će se strasti pojačati, čula će biti naglašenija, a noći budne. Pod takvom ćete energijom dočekati Veneru koja će u utorak imati sekstil sa Uranom, poslednji aspekt  koji će napraviti pre nego izađe iz znaka Vodolije. Ova vam je sedmica vrlo važna kada su odnosi u pitanju. Ukoliko imate neku dilemu ili niste sigurni u nečija osećanja ili mogućnost ostvarenja odnosa sa nekim, sada možete dobiti jasne i konkretne odgovore. Obratite pažnju ko vam se sredinom sedmice javlja, sa kime provodite vreme i ko vašu pažnju privlači? Pratite male znake koje vas mogu voditi do svih odgovora. Još uvek je vreme slobodnih ljubavi, neobičnih i ekscentričnih partnera. Ako je kod vas naglašena Vodolija u polju ljubavi, period koji je prethodio mogao vam je doneti čak i ljubav vašeg života. Samo je pustite, budite joj drug, volite tu osobu, ne planirajte i ne vezujte se i budite sigurni da ćete je imati za celi život.

A pored ljubavi, ovo je i nedelja finansija, pa će neko imati neočekivanih prihoda, odigrajte neku igru na sreću, ne očekujte ništa i velika je verovatnoća da ćete dobiti mnogo. Uglavnom je ovo nedelja dobitaka, ali ako neko ima izuzetno lošu postavku Venere, ovo može biti i stres zbog novca i neočekivanih gubitaka.

Obećavajuća nedelja za traženje dodatnog ili honorarnog posla koji vam daje prostora da sami sebi organizujete vreme, a pri tome i da zaradite.

A samog kraja nedelje, Venera će ući u znak Riba i sve se neočekivano menja. Od konkretne i praktične Venere prelazi u sanjivu i ranjivu. Idealna je za tihe noći, za doživljaj ljubavi kao iz bajke, za sanjanje, ali i zajedničke snove – buđenja. Romantične večeri i romantične trenutke. Nemojte biti sami ovih dana, nemojte ovoga meseca samo sanjariti, već živite te snove, sanjajte budni sa nekim. Pričajte u stihovima, volite kao u filmovima, zaljubite se kao prvog puta, a volite kao da je poslednji. Ako nije do sada, neka vam ova Venera sada dovede nekog sa kojim će vreme stati, sa kojim ćete ispuniti sve svoje snove, i koji će jednako kao i vi deliti taj trenutak, biti u njemu, i voleti vas kao da je poslednji trenutak na zemlji... a vi, doživećete magiju, otvoriće se sva magična vrata za vas, ali samo ako uspete da se potpuno prepustite tom momentu, vaš život više nikad neće biti isti.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD