Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 22. do 29.01.2018.

Stari su računi već davno došli na naplatu. Sve što ste ostavljali za kasnije, odlagali, jer niste hteli ili smeli da rešite, sada polako izlazi na površinu i dolazi na rešavanje. Trebaju vam mišići Popaja i snaga Herkula, ali najvažnije je da imate hrabrosti da se upustite u nešto što u ovom trenutku izgleda kao rizik. Vaše će se mišljenje promeniti i sa te strane prestaćete da brinete onog trenutka kada Merkur bude ušao u znak Vodolije. Sada je još uvek brižan, sada ima još neke strahove i ograničenja (Merkur u Jarcu) pa vas na neki način može i usporiti ili čak sputati. Ali ne brinite, sve će polako doći na svoje, a sve dolazi nakon prvog napravljenog koraka.

Sada već imate Sunce (Sunce u Vodoliji) koje na snegu do kolena, sija i greje vas, bar vam hladnu zimu ne otežava. Nema više tmurnih oblaka (Sunce u Jarcu), jer vaša svest sada želi da se oslobodi svih ograničenja i pritiska (Vodolija). Sada ste spremni da napravite prvi korak, a jednako sa njim i ljubav će doći (Venera u Vododliji) ili je već tu. Da, možda... i sada vam mami taj stidljivi tajanstveni osmeh. Sve može da izgleda vrlo bezazleno i potpuno na nekom platonskom nivou, ali nije.

Ovo su vrlo interesantne ljubavi, simpatije, koje vole igru reči, igru koketiranja, zabave i to na vrlo neobičan način. Dobijaćete signale, ali ne naglo i jako, već pomalo i dozirano tek toliko da budete zaintrigirani. Imaćete puno pitanja, neće vam biti jasni nečiji postupci, jer udvaranje neće biti ni približno onakvo kako ste navikli. Možete imati situacije da neko pokazuje interesovanje za vas, ali vam ne spominje emocije, ne daje vam komplimente, ne šalje vam srca ni poljupce, i ni na koji način ne pokazuje da je emotivno zainteresovan za vas, ali pamti stvari koje ste mu rekli, redovno vam pošalje pozdrav i poželi vam lep provod, nalazi se na istom mestu i u isto vreme  na kojem ste i vi... i onda se pitate jesu li to slučajnosti ili je nekom srce zaigralo zbog vas? Obratite pažnju na detalje, odgovor se krije u sitnicama, ova Venera (u Vodoliji) ne priča o emocijama, ali daje jasne signale na vrlo neobičan način. Ako ste i vi takav tip jasno ćete ih protmačiti i slati. Uživajte u tim posebnim trenucima, jer sve počinje malim znacima pažnje.

Ponedejlak je dan za akcije, pa krenite u osvajanje novih pobeda. Šta god da je aktuelno tog dana, bićete spremni da započnete sa novim poslovima, sa novim susretima i razgovorima. Imaćete hrabrosti da se upustite u sve ono od čega inače zazirete. Iskoristite tu energiju, jer u utorak je možda i previše nebo „vatreno“, Mesec će praviti kvadrate sa Merkurom i Plutonom, pa vas neke vesti neće oraspoložiti. Primirite se i ne shvatajte sve tako tragično (Mesec kvadrat Pluton) jer nije, samo će vam u tom trenutku tako izgledati.  

Određenu odluku ćete morati da donesete u sredu. Ona će se ticati nekog vašeg preokreta, budućnosti. Neku stvar koja se vuče odavno, a koju ste uvek odlagali, treba da presečete i odlučite. Toga dana sva vaša energija biće usmerena na mentalni nivo, jer ta energija i stvara. Prvo se javi želja, na emotivnom nivou, zatim misao mora da prihvati tu želju, a onda kreće njena realizacija jer je misao već našla rešenje za realizovanje. Sve dok misao ne prihvati želju, ona nema šanse za ostvarenje i često ostaje samo želja. Problem nije u željama, problem je uvek u mentalnom nivou koliko je spreman da se menja i prihvata sve što vaše srce zaželi.

E, sreda je dan za prihvatanje želja. A ti dani nekad mogu biti izuzetni opterećujući i teški. I neka budu, što više boli imate u jednom danu, to ćete u sledećem biti spremni na realizaciju.

A u petak i Mars menja znak, ulazi u Strelca i pridružuje se Veneri. Sada već dve ljubavne planete u podržavajućim znacima obećavaju neku vrlo neobičnu, ali lepu ljubavnu priču. Na pomolu su razne avanturističke situacije i događaji, puno putovanja, uspešni poslovi sa partnerima iz inostranstva i svakako ljubavi na putu, u inostranstvu ili sa strancima. Ovo je povoljan period za mnoge poduhvate ali i za ljubavne susrete. Iskoritite ih i budite spremni na neobične susrete sa srećom. U svemu što radite možete biti svedok srećnih okolnosti, ali one nikako neće biti slučajne, Saturn je sada taj koji određuje stepen slučajnosti i ako vam donese jednu od tih „slučajnosti“ budite sigurni da ste je vi na nekom nivou i zaslužili i zaradili. Zato, nemojte previše razmišljati u tim momentima, niti se pitati da li vi to zaslužujete, već samo prihvatite ono što vam nailazi. Sreća jednako nailazi kao i nesrećne okolnosti, čak naučno je dokazano da srećnih okolnosti ima čak i 80 posto, dok nesrećnih samo 20, ali nekako čovek pažnju uvek usmerava na ono što mora sam rešavati umesto da širi ono što mu samo dolazi.

Zato, usmerite i vi svu svoju energiju ka srećnim okolnostima, radujte im se, budite u njima i širite ih. Uživajte i prihvatite kao deo svog Univerzuma, jer one to i jesu. Srećno vam bilo!

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD