Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 22. do 29.01.2018.

Stari su računi već davno došli na naplatu. Sve što ste ostavljali za kasnije, odlagali, jer niste hteli ili smeli da rešite, sada polako izlazi na površinu i dolazi na rešavanje. Trebaju vam mišići Popaja i snaga Herkula, ali najvažnije je da imate hrabrosti da se upustite u nešto što u ovom trenutku izgleda kao rizik. Vaše će se mišljenje promeniti i sa te strane prestaćete da brinete onog trenutka kada Merkur bude ušao u znak Vodolije. Sada je još uvek brižan, sada ima još neke strahove i ograničenja (Merkur u Jarcu) pa vas na neki način može i usporiti ili čak sputati. Ali ne brinite, sve će polako doći na svoje, a sve dolazi nakon prvog napravljenog koraka.

Sada već imate Sunce (Sunce u Vodoliji) koje na snegu do kolena, sija i greje vas, bar vam hladnu zimu ne otežava. Nema više tmurnih oblaka (Sunce u Jarcu), jer vaša svest sada želi da se oslobodi svih ograničenja i pritiska (Vodolija). Sada ste spremni da napravite prvi korak, a jednako sa njim i ljubav će doći (Venera u Vododliji) ili je već tu. Da, možda... i sada vam mami taj stidljivi tajanstveni osmeh. Sve može da izgleda vrlo bezazleno i potpuno na nekom platonskom nivou, ali nije.

Ovo su vrlo interesantne ljubavi, simpatije, koje vole igru reči, igru koketiranja, zabave i to na vrlo neobičan način. Dobijaćete signale, ali ne naglo i jako, već pomalo i dozirano tek toliko da budete zaintrigirani. Imaćete puno pitanja, neće vam biti jasni nečiji postupci, jer udvaranje neće biti ni približno onakvo kako ste navikli. Možete imati situacije da neko pokazuje interesovanje za vas, ali vam ne spominje emocije, ne daje vam komplimente, ne šalje vam srca ni poljupce, i ni na koji način ne pokazuje da je emotivno zainteresovan za vas, ali pamti stvari koje ste mu rekli, redovno vam pošalje pozdrav i poželi vam lep provod, nalazi se na istom mestu i u isto vreme  na kojem ste i vi... i onda se pitate jesu li to slučajnosti ili je nekom srce zaigralo zbog vas? Obratite pažnju na detalje, odgovor se krije u sitnicama, ova Venera (u Vodoliji) ne priča o emocijama, ali daje jasne signale na vrlo neobičan način. Ako ste i vi takav tip jasno ćete ih protmačiti i slati. Uživajte u tim posebnim trenucima, jer sve počinje malim znacima pažnje.

Ponedejlak je dan za akcije, pa krenite u osvajanje novih pobeda. Šta god da je aktuelno tog dana, bićete spremni da započnete sa novim poslovima, sa novim susretima i razgovorima. Imaćete hrabrosti da se upustite u sve ono od čega inače zazirete. Iskoristite tu energiju, jer u utorak je možda i previše nebo „vatreno“, Mesec će praviti kvadrate sa Merkurom i Plutonom, pa vas neke vesti neće oraspoložiti. Primirite se i ne shvatajte sve tako tragično (Mesec kvadrat Pluton) jer nije, samo će vam u tom trenutku tako izgledati.  

Određenu odluku ćete morati da donesete u sredu. Ona će se ticati nekog vašeg preokreta, budućnosti. Neku stvar koja se vuče odavno, a koju ste uvek odlagali, treba da presečete i odlučite. Toga dana sva vaša energija biće usmerena na mentalni nivo, jer ta energija i stvara. Prvo se javi želja, na emotivnom nivou, zatim misao mora da prihvati tu želju, a onda kreće njena realizacija jer je misao već našla rešenje za realizovanje. Sve dok misao ne prihvati želju, ona nema šanse za ostvarenje i često ostaje samo želja. Problem nije u željama, problem je uvek u mentalnom nivou koliko je spreman da se menja i prihvata sve što vaše srce zaželi.

E, sreda je dan za prihvatanje želja. A ti dani nekad mogu biti izuzetni opterećujući i teški. I neka budu, što više boli imate u jednom danu, to ćete u sledećem biti spremni na realizaciju.

A u petak i Mars menja znak, ulazi u Strelca i pridružuje se Veneri. Sada već dve ljubavne planete u podržavajućim znacima obećavaju neku vrlo neobičnu, ali lepu ljubavnu priču. Na pomolu su razne avanturističke situacije i događaji, puno putovanja, uspešni poslovi sa partnerima iz inostranstva i svakako ljubavi na putu, u inostranstvu ili sa strancima. Ovo je povoljan period za mnoge poduhvate ali i za ljubavne susrete. Iskoritite ih i budite spremni na neobične susrete sa srećom. U svemu što radite možete biti svedok srećnih okolnosti, ali one nikako neće biti slučajne, Saturn je sada taj koji određuje stepen slučajnosti i ako vam donese jednu od tih „slučajnosti“ budite sigurni da ste je vi na nekom nivou i zaslužili i zaradili. Zato, nemojte previše razmišljati u tim momentima, niti se pitati da li vi to zaslužujete, već samo prihvatite ono što vam nailazi. Sreća jednako nailazi kao i nesrećne okolnosti, čak naučno je dokazano da srećnih okolnosti ima čak i 80 posto, dok nesrećnih samo 20, ali nekako čovek pažnju uvek usmerava na ono što mora sam rešavati umesto da širi ono što mu samo dolazi.

Zato, usmerite i vi svu svoju energiju ka srećnim okolnostima, radujte im se, budite u njima i širite ih. Uživajte i prihvatite kao deo svog Univerzuma, jer one to i jesu. Srećno vam bilo!

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD