Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Letnji raspust i radno vreme Instituta Dragi naši, malo obaveštenje za sve vas: škola neće raditi od 30. juna sve do 26. avgusta usled letnjeg raspusta. Uživajte u letu, a od septembra kreiramo još više radosti, energije i lepote!
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2019. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2019. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu ispunjenja želja i velike vizije na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2019. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
Novi ISAR-ov predstavnik za Srbiju Međunarodna Asocijacija za Astrološka Istraživanja (ISAR) izabrala je Zoranu Stanojević za novog potpredsednika ISAR-a za Srbiju u naredne tri godine.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 15.01. do 22.01.2018.

Sedmica započinje stelijumom u Jarcu. Čak će i onima koji imaju vrlo naglašen ovaj znak i kojima je ova energija bliska, biti previše. Mesec će dodatno bojiti svaki sat, svaki tren energijom ovog znaka (Mesec u Jarcu). Sunce i Venera će još uvek biti u blagom kvadratu sa Uranom, pa će se još uvek osećati buntovni stav i želja da se neke promene po svaku cenu uvedu. Uran je pokrenuo neke ideje, pa ste prošle nedelje mogli imati izazovnu i pomalo tešku sedmicu, bar kada je poslovni život u pitanju. Ukoliko ste se pobunili, skupili hrabrost i izneli svoje stavove, sada ćete biti bezbrižni, jer je stelijum u Jarcu sve činio da to budu trajne i konstruktivne promene.

Možda će vam početak sedmice izgledati prilično monotono i bez posebnih uzbuđenja, ali nekad je i bolje biti suzdržan nego uzbuđen pa razočaran. Prvog će dana još poneke ljubavne priče imati zamršene odnose i nerazjašnjene stavove, ali kako nedelja bude odmicala sve će se polako razjasniti.

Ako ste upoznali nekog, previše bili uzbuđeni zbog tog susreta i imali previše očekivanja, sa Venerom koja je krajem prošle sedmice imala kvadrat sa Uranom, mogli ste biti razočarani, ali ako ste svejedno bili uzbuđeni, ali suzdržani i bez očekivanja, sada možete očekivati interesantan susret i početak jedne vrlo neobične i lepe ljubavne priče. Ali pre Venerine ljubavne priče, glavni akter ove nedelje biće Jupiter, koji iz Škorpiona pravi egzaktan sekstil sa Plutonom, pa vam pokreće priču novca, bogatstva i moći. Ovo je aspekt preporoda, sam Škorpion kojim Pluton vlada, utiče na najdublje sfere uma.

Ovo je odličan period da započnete određene mentalne vežbe. Ovo nije Marsova energija akcije. Ova energija ne ide u akciju, ne bori se i ne stvara na taj način. Ona privlači, stvara i željom dobija. Kreirajte svoju listu želja, napravite koncept u glavi, fokusirajte se na svoj unutrašnji život, ovladajte emocijama i ovladaćete svim što vas okružuje. U utorak je ovaj aspekt egzaktan, ali svakako, biće vrlo naglašen cele sedmice, zato očekujte dobre ishode na poslovnom planu, dobitak od nekoga iz inostranstva, ali najčešće je dobitak preko nasledstva. Svi koji se bave restauraciijama, noćnim klubovima, antropolozi, naučnici, istraživači i osobe sličnih zanimanja, imaće izuzetne sretne okolnosti za uspeh i mogućnost sticanja velikog bogatstva.

A nakon finansijskih tema (Jupiter sekstil Pluton), na pomolu su novi ljubavni susreti. Venera u četvrtak ulazi u znak Vodolije, pa će od samačkog i vrlo usamljeničkog, posvećeničkog života (Venera u Jarcu) Venera ući u znak Vodolije i oslobodiće mnoge da se osmele i pređu sve granice i barijere koje se nalaze između njih i izabranika njihovih srca. Vodolija je slobodna, bez predrasuda, bez ograničenja i vrlo liberalnih shvatanja. Ljubav će spajati razne religije i jezike, brisaće granice i povezivati razdaljine.

Ali neće biti samo Venera u Vodoliiji ta koja će vas aktivirati da se probudite, osvestite i oslobodite se svih predrasuda i barijera, već i Sunce. U subotu Sunce ulazi u znak Vodolije, pa se budi vaša svest, otvaraju vam se novi vidici, jača se potreba za nezavisnošću i slobodom. Ukoliko pplanirate neki samostalni posao ili želite da se odvojite od porodice, partnera, ovo bi možda bio idealan period za to, jer Saturn u Jarcu rešava tradicionalne veze, i ukoliko trebate ostati i čuvati tradiciju, dileme neće biti, tu ćete odluku sada doneti, ali ukoliko je postojao i mali tračak sumnje, u ovom ćete periodu to odlučiti i načiniti prvi korak.

Svakako ovo nije period za brak i bračne zavete, jer Vodolija ne voli takvu vrstu veze, ona voli slobodu, a slobodno srce zna biti najvernije. Nemojte misliti ukoliko je neko duhom i mislima slobodan da ne ume biti posvećen u ljubavi, naprotiv. Visoko osvešteni ljudi koji imaju taj vodolijanski duh i um, vole svet, putovanja, društveno su puno angažovani, imaju prijatelje svuda po svetu i redovno su sa svima u kontaktu. Povezani su na svim društvenim mrežama, koriste sve moguće načine komunikacije, ali njihovo srce može pripadati samo jednoj osobi. Ovde je um iznad srca, okrenut humanizmu, pa se srce svima daje, ali u njemu ostaju samo posebni.

Od početka sedmice stelijum u znaku Jarca sada polako prelazi u znak Vodolije. Još uvek Saturn vlada, ali ovaj Saturn sada je poput liberalnih roditelja, nadgleda vas, upozorava na moral i etiku, ali vam dopušta da sami stvarate svoju ličnost na osnovu vašeg karaktera, želja i talenata. Zato ovo i jeste divan period da se oslobode sve vaše želje i da ih bez predrasuda ostvarite ili bar načinite prve korake ka njihovom ostvarenju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD