Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 15.01. do 22.01.2018.

Sedmica započinje stelijumom u Jarcu. Čak će i onima koji imaju vrlo naglašen ovaj znak i kojima je ova energija bliska, biti previše. Mesec će dodatno bojiti svaki sat, svaki tren energijom ovog znaka (Mesec u Jarcu). Sunce i Venera će još uvek biti u blagom kvadratu sa Uranom, pa će se još uvek osećati buntovni stav i želja da se neke promene po svaku cenu uvedu. Uran je pokrenuo neke ideje, pa ste prošle nedelje mogli imati izazovnu i pomalo tešku sedmicu, bar kada je poslovni život u pitanju. Ukoliko ste se pobunili, skupili hrabrost i izneli svoje stavove, sada ćete biti bezbrižni, jer je stelijum u Jarcu sve činio da to budu trajne i konstruktivne promene.

Možda će vam početak sedmice izgledati prilično monotono i bez posebnih uzbuđenja, ali nekad je i bolje biti suzdržan nego uzbuđen pa razočaran. Prvog će dana još poneke ljubavne priče imati zamršene odnose i nerazjašnjene stavove, ali kako nedelja bude odmicala sve će se polako razjasniti.

Ako ste upoznali nekog, previše bili uzbuđeni zbog tog susreta i imali previše očekivanja, sa Venerom koja je krajem prošle sedmice imala kvadrat sa Uranom, mogli ste biti razočarani, ali ako ste svejedno bili uzbuđeni, ali suzdržani i bez očekivanja, sada možete očekivati interesantan susret i početak jedne vrlo neobične i lepe ljubavne priče. Ali pre Venerine ljubavne priče, glavni akter ove nedelje biće Jupiter, koji iz Škorpiona pravi egzaktan sekstil sa Plutonom, pa vam pokreće priču novca, bogatstva i moći. Ovo je aspekt preporoda, sam Škorpion kojim Pluton vlada, utiče na najdublje sfere uma.

Ovo je odličan period da započnete određene mentalne vežbe. Ovo nije Marsova energija akcije. Ova energija ne ide u akciju, ne bori se i ne stvara na taj način. Ona privlači, stvara i željom dobija. Kreirajte svoju listu želja, napravite koncept u glavi, fokusirajte se na svoj unutrašnji život, ovladajte emocijama i ovladaćete svim što vas okružuje. U utorak je ovaj aspekt egzaktan, ali svakako, biće vrlo naglašen cele sedmice, zato očekujte dobre ishode na poslovnom planu, dobitak od nekoga iz inostranstva, ali najčešće je dobitak preko nasledstva. Svi koji se bave restauraciijama, noćnim klubovima, antropolozi, naučnici, istraživači i osobe sličnih zanimanja, imaće izuzetne sretne okolnosti za uspeh i mogućnost sticanja velikog bogatstva.

A nakon finansijskih tema (Jupiter sekstil Pluton), na pomolu su novi ljubavni susreti. Venera u četvrtak ulazi u znak Vodolije, pa će od samačkog i vrlo usamljeničkog, posvećeničkog života (Venera u Jarcu) Venera ući u znak Vodolije i oslobodiće mnoge da se osmele i pređu sve granice i barijere koje se nalaze između njih i izabranika njihovih srca. Vodolija je slobodna, bez predrasuda, bez ograničenja i vrlo liberalnih shvatanja. Ljubav će spajati razne religije i jezike, brisaće granice i povezivati razdaljine.

Ali neće biti samo Venera u Vodoliiji ta koja će vas aktivirati da se probudite, osvestite i oslobodite se svih predrasuda i barijera, već i Sunce. U subotu Sunce ulazi u znak Vodolije, pa se budi vaša svest, otvaraju vam se novi vidici, jača se potreba za nezavisnošću i slobodom. Ukoliko pplanirate neki samostalni posao ili želite da se odvojite od porodice, partnera, ovo bi možda bio idealan period za to, jer Saturn u Jarcu rešava tradicionalne veze, i ukoliko trebate ostati i čuvati tradiciju, dileme neće biti, tu ćete odluku sada doneti, ali ukoliko je postojao i mali tračak sumnje, u ovom ćete periodu to odlučiti i načiniti prvi korak.

Svakako ovo nije period za brak i bračne zavete, jer Vodolija ne voli takvu vrstu veze, ona voli slobodu, a slobodno srce zna biti najvernije. Nemojte misliti ukoliko je neko duhom i mislima slobodan da ne ume biti posvećen u ljubavi, naprotiv. Visoko osvešteni ljudi koji imaju taj vodolijanski duh i um, vole svet, putovanja, društveno su puno angažovani, imaju prijatelje svuda po svetu i redovno su sa svima u kontaktu. Povezani su na svim društvenim mrežama, koriste sve moguće načine komunikacije, ali njihovo srce može pripadati samo jednoj osobi. Ovde je um iznad srca, okrenut humanizmu, pa se srce svima daje, ali u njemu ostaju samo posebni.

Od početka sedmice stelijum u znaku Jarca sada polako prelazi u znak Vodolije. Još uvek Saturn vlada, ali ovaj Saturn sada je poput liberalnih roditelja, nadgleda vas, upozorava na moral i etiku, ali vam dopušta da sami stvarate svoju ličnost na osnovu vašeg karaktera, želja i talenata. Zato ovo i jeste divan period da se oslobode sve vaše želje i da ih bez predrasuda ostvarite ili bar načinite prve korake ka njihovom ostvarenju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD