Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 15.01. do 22.01.2018.

Sedmica započinje stelijumom u Jarcu. Čak će i onima koji imaju vrlo naglašen ovaj znak i kojima je ova energija bliska, biti previše. Mesec će dodatno bojiti svaki sat, svaki tren energijom ovog znaka (Mesec u Jarcu). Sunce i Venera će još uvek biti u blagom kvadratu sa Uranom, pa će se još uvek osećati buntovni stav i želja da se neke promene po svaku cenu uvedu. Uran je pokrenuo neke ideje, pa ste prošle nedelje mogli imati izazovnu i pomalo tešku sedmicu, bar kada je poslovni život u pitanju. Ukoliko ste se pobunili, skupili hrabrost i izneli svoje stavove, sada ćete biti bezbrižni, jer je stelijum u Jarcu sve činio da to budu trajne i konstruktivne promene.

Možda će vam početak sedmice izgledati prilično monotono i bez posebnih uzbuđenja, ali nekad je i bolje biti suzdržan nego uzbuđen pa razočaran. Prvog će dana još poneke ljubavne priče imati zamršene odnose i nerazjašnjene stavove, ali kako nedelja bude odmicala sve će se polako razjasniti.

Ako ste upoznali nekog, previše bili uzbuđeni zbog tog susreta i imali previše očekivanja, sa Venerom koja je krajem prošle sedmice imala kvadrat sa Uranom, mogli ste biti razočarani, ali ako ste svejedno bili uzbuđeni, ali suzdržani i bez očekivanja, sada možete očekivati interesantan susret i početak jedne vrlo neobične i lepe ljubavne priče. Ali pre Venerine ljubavne priče, glavni akter ove nedelje biće Jupiter, koji iz Škorpiona pravi egzaktan sekstil sa Plutonom, pa vam pokreće priču novca, bogatstva i moći. Ovo je aspekt preporoda, sam Škorpion kojim Pluton vlada, utiče na najdublje sfere uma.

Ovo je odličan period da započnete određene mentalne vežbe. Ovo nije Marsova energija akcije. Ova energija ne ide u akciju, ne bori se i ne stvara na taj način. Ona privlači, stvara i željom dobija. Kreirajte svoju listu želja, napravite koncept u glavi, fokusirajte se na svoj unutrašnji život, ovladajte emocijama i ovladaćete svim što vas okružuje. U utorak je ovaj aspekt egzaktan, ali svakako, biće vrlo naglašen cele sedmice, zato očekujte dobre ishode na poslovnom planu, dobitak od nekoga iz inostranstva, ali najčešće je dobitak preko nasledstva. Svi koji se bave restauraciijama, noćnim klubovima, antropolozi, naučnici, istraživači i osobe sličnih zanimanja, imaće izuzetne sretne okolnosti za uspeh i mogućnost sticanja velikog bogatstva.

A nakon finansijskih tema (Jupiter sekstil Pluton), na pomolu su novi ljubavni susreti. Venera u četvrtak ulazi u znak Vodolije, pa će od samačkog i vrlo usamljeničkog, posvećeničkog života (Venera u Jarcu) Venera ući u znak Vodolije i oslobodiće mnoge da se osmele i pređu sve granice i barijere koje se nalaze između njih i izabranika njihovih srca. Vodolija je slobodna, bez predrasuda, bez ograničenja i vrlo liberalnih shvatanja. Ljubav će spajati razne religije i jezike, brisaće granice i povezivati razdaljine.

Ali neće biti samo Venera u Vodoliiji ta koja će vas aktivirati da se probudite, osvestite i oslobodite se svih predrasuda i barijera, već i Sunce. U subotu Sunce ulazi u znak Vodolije, pa se budi vaša svest, otvaraju vam se novi vidici, jača se potreba za nezavisnošću i slobodom. Ukoliko pplanirate neki samostalni posao ili želite da se odvojite od porodice, partnera, ovo bi možda bio idealan period za to, jer Saturn u Jarcu rešava tradicionalne veze, i ukoliko trebate ostati i čuvati tradiciju, dileme neće biti, tu ćete odluku sada doneti, ali ukoliko je postojao i mali tračak sumnje, u ovom ćete periodu to odlučiti i načiniti prvi korak.

Svakako ovo nije period za brak i bračne zavete, jer Vodolija ne voli takvu vrstu veze, ona voli slobodu, a slobodno srce zna biti najvernije. Nemojte misliti ukoliko je neko duhom i mislima slobodan da ne ume biti posvećen u ljubavi, naprotiv. Visoko osvešteni ljudi koji imaju taj vodolijanski duh i um, vole svet, putovanja, društveno su puno angažovani, imaju prijatelje svuda po svetu i redovno su sa svima u kontaktu. Povezani su na svim društvenim mrežama, koriste sve moguće načine komunikacije, ali njihovo srce može pripadati samo jednoj osobi. Ovde je um iznad srca, okrenut humanizmu, pa se srce svima daje, ali u njemu ostaju samo posebni.

Od početka sedmice stelijum u znaku Jarca sada polako prelazi u znak Vodolije. Još uvek Saturn vlada, ali ovaj Saturn sada je poput liberalnih roditelja, nadgleda vas, upozorava na moral i etiku, ali vam dopušta da sami stvarate svoju ličnost na osnovu vašeg karaktera, želja i talenata. Zato ovo i jeste divan period da se oslobode sve vaše želje i da ih bez predrasuda ostvarite ili bar načinite prve korake ka njihovom ostvarenju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD