Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vremenske i Prostorne tehnike u Karmičkoj Astrologiji Kako se Veliki Okean Duše, koji predstavlja samo zvezdano nebo, pomera stopom precesije koja iznosi 1º na 72 godine, upravo to kretanje predstavlja osnovnu jedinicu “talasa” ili kretanja ovog okeana Duše. Kurs počinje u četvrtak, 11. juna od 19h na Kepler Institutu iz oblasti Karmičke Astrologije u trajanju od 4 nedelje. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Full Moon – Odnos sreće Pozivamo te da sa nama uđeš u portal nove energije koji se otvara u petak, 5. juna 2020. Ovog meseca tvoj zadatak je da kroz kreiranje harmonije na polju emotivnih odnosa i isceciljavanje prošlih karmičkih odnosa otvoriš kapiju za ostvarivanje tvoje životne svrhe. Ovo nije beznačajan zadatak i zato smo ti spremili predavanje da te podržimo na tom putu.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 15. do 22.01.2018.

Prošlonedeljna plima rasta na mnogim svetskim berzama, a posebno američkim, izgleda kao da podriva kritiku velike poreske reforme bivšeg predsedavajućeg Odbora Alana Bajndera (Alan Binder) od 20. decembra 2017. Međutim, važnost ovog dana za političku istoriju na koju se osvrnuo se poklapa sa onim o čemu sam pisao u svojim knjigama “Forcast 2017” i “Forcast 2018” da će 20-21. decembar biti centralna tačka “Velikog reseta”. To je bio dan kada su Sunce i Saturn ušli u znak Jarca na zimski solisticij, što se nije desilo od 1870, a tada je vodilo u najdužu ekonomsku depresiju u istoriji SAD-a, koja se ispoljila dve godine kasnije. Ali ovo je tema za neki drugi dan, a oni koji žele više analiza ciklusa i geokosmičkih analiza, mogu da ih pronađu u mojoj knjizi “Forcast 2018”.

U međuvremenu, prošle nedelje se nastavio reli na američkim i svetskim berzama koji predstavlja nastavak 4-godišnjeg ciklusa pada od avgusta 2015, sa duplim padom u februaru 2016, što se poklopilo sa promenljivim T-kvadratom Jupitera, Saturna i Neptuna.

Jak reli su imali i plemeniti metali, mazut i evro. Zlato je poraslo na 1340, što je najviša vrednost od sredine novembra, i nije daleko od 1377.50, što je bila njegova najviša vrednost postignuta 6. jula 2016. (od marta 2014). To svakako ima veze sa Marsom u Škorpionu, što je kombinacija planete i znaka koja je detaljno opisana u mojoj novoj knjizi. Baš slučajno, i vrednost od 1377.50 je postignuta kad je Mars prolazio znakom Škorpiona. Mazut je bio iznad 64.75$/barel prošle nedelje, što je najviša cena u poslednje tri godine. A priča se ovde ne završava, jer je evro sada 1.2200, što se nije desilo još od 2014. Ovo podržava naš pogled da je 16.5-godišnji dugoročni ciklus pada evra, a povećanja američkog dolara koji se dogodio 3. januara 2017. Posledica kombinacija studija ciklusa i geokosmičkih potpisa.

Ova nedelja je naročito zanimljiva zato što će označiti kraj prolaska 13 važnih geokosmičkih potpisa u korelaciji sa obrtima na berzi, u vrlo bliskom vremenskom rastojanju (od 10. decembra do 14. januara). Poslednja dva aspekta su Sunce i Venera u kvadratu sa Uranom, što se odigralo u subotu i nedelju 13. i 14. januara. Kao što je više puta opisano u ovoj kolumni, sa Uranom nikad ne znamo da li će se desiti obrt ili proboj na najviše visine. Berze su imale rekordne skokove puno puta od septembra ali ne možemo da se zakunemo da će se to i nastaviti, čak iako je kroz istoriju oko 80% Uranovih signala ukazivalo na obrte a samo 20% na proboje.

Sledeća nedelja je upečatljiva zbog drugih geokosmičkih faktora, poznatih kao ingres, kada planete napuštaju jedan znak i ulaze u drugi. To predstavlja period promene u kolektivnoj psihologiji, što može dovesti do promena kod investitora. Za nas, najvažniji je ingres heliocentričnog Merkura koji ulazi u Strelca, gde će biti od 19.-30. januara, što se poklapa sa izlaskom geocentričnog Marsa iz Škorpiona 26. januara. Svaka od ovih kombinacija znaka i planete ima jak uticaj na velike promene cena na mnogim tržištima, a posebno sa plemenitim metalima i valutama, i istorijski posmatrano češće je bikovski nego medveđi trend. Već smo svedoci bikovskog trenda kod plemenitih metala od kad je Mars ušao u znak Škorpiona 8. decembra. Biće interesantno videti da li će zlato i srebro nastaviti da rastu kad Mars i heliocentrični Merkur promene znakove.

Ove nedelje će se desiti mlad Mesec na poslednjim stepenovima Jarca 16. i 17. januara, istog dana kad Venera uđe u znak Vodolije, dva dana pre Sunca. S obzirom na to da Uran vlada Vodolijom, poslednja dva aspekta koja ga uključuju se završavaju ovog vikenda, i s obzirom na to da Uran i Vodolija pretenduju na nekomformizam, originalnost, nezavisnost, da daju disidente i pobunjenike, možemo očekivati nedelju punu politički nekorektnog ponašanja. Ili, ako budemo imali sreće, umesto toga možemo imati nedelju punu istinski originalnih i briljantnih misli i otkrića. Ali se nemojte iznenaditi ako tržišta postanu nestabilna krajem ovog meseca, kako se budemo približavali moćnoj Lunarnoj eklipsi 31. januara. Isto tako, pojedini svetski lideri mogu postati vidno uzdrmani, nepredvidivi, ili nadamo se, nadahnuti i prijateljski nastrojeni. Ove poslednje dve opcije su daleko privlačnije mogućnosti Vodolije, i njenog vladara Urana.

 

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD