Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 18. do 25.12.2017.

Nedelja u znaku Jarca. Sudi i presuđuje. Strepi, ruši i ponovo gradi. Sada ćete osetiti šta je prava hladnoća. Sada će i srce shvatiti da vatre gore samo u mislima. Saturn je to, koji Jarcem vlada. On je hladan i težak, ali postojan i hrabar. On je tu i kad svi odu, ona vas ne ostavlja čak i kada poželite da vas ostavi. On ne odustaje, za svoje ciljeve uvek ustraje, on je metodičan, racionalan, sistematičan i pragmatičan. Ko nauči njime da vlada, on ima moć da večno vlada.

Prvi nagoveštaj ulaska Saturna u Jarcu osetiće vaše srce. Mesec već prvog dana imaće susret sa Suncem (Mesec konjunkcija Sunce) zatim sa Saturnom, zbog čijeg će susreta početi polako da se oprašta od lakoće, veselja, radovanja, nade i svega onoga što predstavlja znak Strelca u čijem će znaku i da se dogode ove konjunkcije. I tog istog dana vaše će srce osetiti šta su to prave Sibirske zime. Nekad mogu biti i romantične, jer kad ljubav srce greje, nijedan sneg ne može da ga zaveje. A zimi pahulje mogu biti itekako romantične... ali zima je ipak, zima, hladna, mračna i ponekad jako vetrovita i snežna.

Ako imate nešto u znaku Jarca - znak, podznak, Mesec ili vladara Ascendenta - ovo vam je svakako bitan period u životu, ali ćete vi, za razliku od onih kojma je ova energija strana, umeti da se nosite sa tim i u ovim periodu dogodiće vam se puno sudbinskih stvari, prelomnih momenata i životnih promena. Mnogi će biti na životnoj prekretnici, moraće da se odluče kojim će dalje putem krenuti. A puteva će biti malo. I to malo biće teško za prepoznati ka čemu koji vodi. Ali uspećete da se izborite, možda odlučujući i prvi koraci neće biti laki, ali osetićete da stojite čvrsto na nogama.

Međutim, biće i onih kojima će ovo sve izgledati strano i koji se neće dobro snaći u ovom periodu. Biće onih koji će osetiti da gube tlo pod nogama, njihov će put biti prilično nestabilan i klizav, jer Saturn u Jarcu je najsličniji klizanju na ledu, s tim što klizanje može biti umetnost, ako znate klizati i imate pravu opremu za to, a može biti i vrlo dramatično i bolno ukoliko ste se zatekli potpuno nespremni, kao da ste izašli na ledenom vremenu u letnjoj garderobi. Onda vas očekuje puno proklizavanja, padova i nestabilnog terena. Naučiće vas Saturn do izlaska iz svog znaka da hodate i po neprohodnom terenu.

U sredu će Mesec još ići znakom Jarca kada Saturn bude stao na nulti stepen istog. Svoj na svome. Sada će se njegova prava energija najbolje osetiti. Svi oni koji su godinama ulagali i pokušavali da izgrade nešto, da svoj cilj ostvare, ali im iz nekog razloga taj zasluženi uspeh uvek izmicao, ali oni nisu odustajali čak i onda kada su svi nekim drugim putem pošli, sada će ti najistrajniji, najuporniji i najlojalniji, dobiti svoje nagrade, priznanje za trud i posvećenost i konačno dobiti svoju pravu poziciju. Saturn ovde sudi i presuđuje, ako vas ošteti, ne branite se, ako vas dosudi, ne žalite se, sve što vam on donese prihvatite, jer morate prihvatiti.

Vratiće vas on u prošlost. Probudiće pretke, probudiće uspavane i bivše. Sve što je prošlo, a mislite da nije imalo kraj, sada ćete se ponovo morati suočiti sa tim, bilo da je susret ili osoba u pitanju, bilo situacija ili događaj. Ovaj mesec je za ta dešavanja najjači i najaktiviraniji, jer pored Meseca i Saturna, u znak Jarca ulazi i Sunce, čije svetlo ovog puta gori vrlo slabim strujnim intenzitetom ili se na svetlu štedi (Sunce u Jarcu). Jedino će Venera da se pobuni i pokušati da se izdigne iznad situacije i okolnosti, pa vam se može dogoditi da se iznenada zaljubite, da oživite neku „ljubav bez granica“ (Venera trigon Uran), jer jedino ljubav može da se kanališe i traje.

A u subotu konačno Merkur kreće direktno, pa ćete i vi malo da predahnete i da se opustite. Sada krenite sa zakazivanjem termina, ugovaranjem poslova i druženja. Sada je konačno Merkur manje konfuzan, a sa njim će i vaša komunikacija biti olakšana. U prethodnom periodu sve ste mogli pogrešno shvatiti i razumeti. Sve ste mogli pogrešno protumačiti i svi se signali mogli drugačije alarmirati. Sve je to moglo da vas dovedete u neprijatnu situaciju i da vam napravi probleme i nesuglasice. Ali polako i taj period prolazi. Kada se Merkur zaokreće, bilo da kreće u svoj retrogradni bilo u direktni hod, on je jako usporen, pa je nabolje da tih dana i vi ostanete u miru i neke stranice u sebi okrenete. Mesec je u Ribama, Merkur usporen i kreće svojim direktnim hodom, a Venera se priprema za ovo carstvo u kojem ne vladaju avanture, putovanja i uživanja (Venera u Strelcu) već dostojanstvo, istrajnost, odgovornost i poneki brak. Sledeće nedelje Venera ulazi u znak Jarca, pa će samim tim i veselja biti manje. Sve će biti na vrlo ozbiljnom i odgovornom nivou, pa ako niste tip za duge veze ili brak, krenite prvog dana ove nedelje u provod, druženja i neobavezne ljubavne susrete.

Pustite svoje srce neka još malo treperi, jer dolazi duga i hladna zima. Ako imate nekog koga volite, ugrejaćete se, a ako nemate, onda tu ljubav i toplotu nađite u svom srcu, jer tamo je ima najviše. Oživite je, upalite vatre svog srca i budite vi ti koji će širiti toplotu i grejati druge, a ne oni koji samo čekaju da budu ogrejani, jer tuđe vatre nikad ne gore tako snažno kao vatre vašeg tela i srca.   

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD