Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vremenske i Prostorne tehnike u Karmičkoj Astrologiji Kako se Veliki Okean Duše, koji predstavlja samo zvezdano nebo, pomera stopom precesije koja iznosi 1º na 72 godine, upravo to kretanje predstavlja osnovnu jedinicu “talasa” ili kretanja ovog okeana Duše. Kurs počinje u četvrtak, 11. juna od 19h na Kepler Institutu iz oblasti Karmičke Astrologije u trajanju od 4 nedelje. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Full Moon – Odnos sreće Pozivamo te da sa nama uđeš u portal nove energije koji se otvara u petak, 5. juna 2020. Ovog meseca tvoj zadatak je da kroz kreiranje harmonije na polju emotivnih odnosa i isceciljavanje prošlih karmičkih odnosa otvoriš kapiju za ostvarivanje tvoje životne svrhe. Ovo nije beznačajan zadatak i zato smo ti spremili predavanje da te podržimo na tom putu.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 11. do 18.12.2017.

Poslednji aspekt Meseca koji će napraviti izlazeći iz znaka Device jeste kvadrat sa Saturnom. Kao da će ovo biti poslednja briga, ružan san ili glavobolja za ovu sedmicu. Istog dana Mesec menja znak i ulazi u znak Vage, pa će ublažiti nejasnoće, konfliktne situacije ili nesporazume koji su se mogli dogoditi prethodne nedelje. Retrogradni Merkur mnogima donese često nepotrebne brige i zabrinutost. U situacijama kada vam se dogode neke nepredviđene situacije ili se vaša reakcija ne protumači kako ste to vi očekivali, skloni ste da reagujete kako biste ispravili učinjeno i tada nastaje problem. U vreme retrogradnog Merkura nikad ne treba ispravljati učinjeno. Šta je bilo, bilo je, ako smatrate da ste napravili grešku, ne ispravljajte je, povucite se za trenutak i umirite, jednostavno ne reagujte. Često ćete biti svedok kako se ti nesporazumi sami od sebe rešavaju, osobe koje su vas pogrešno protumačile, shvatiće i popraviće grešku, a za određene postupke za koje ste mislili da ste negde vi pogrešili vreme će učiniti svoje i shvatićete da se sav „problem“ desio samo u vašoj glavi. Kada su određeni pozivi ili poruke u pitanju, skloni ste napraviti čitav filmski scenario u glavi sa tragičnim završetkom, da biste kasnije shvatili da je osoba zaboravila telefon kod kuće ili je jednostavno želela da vas iznenadi svojim dolaskom od poziva ili odgovora. Često taj vaš tragičan kraj u glavi, u realnosti prilično sretna ljubavna priča na holivudski način.

A kada smo kod ljubavnih priča i odnosa, nedelja započinje prilično mirno sa Mesecom u Vagi, pa će i vaša pažnja biti na odnosima. Ovaj znak budi u vama želju za uživanjem i hedonizmom, interes za kulturna dešavanja, umetnost, muziku. Ovo su dani u kojima vam se pruža prilika da poboljšate kvalitet svog života na više nivoa, jer vam omogućava da dobro držite balans kako u sebi tako i u odnosu sa drugima, da nađete najbolji način da svi budu zadovoljni i da svojim predlozima i stavovima nikog ne stavite u drugi ili podređeni položaj. Vaga je majstor ravnopravnosti i jednakosti.

Iako retrogradan, Merkur će imati par interesantnih ponuda za vas. Ove će nedelje napraviti prvo konjunkciju sa Suncem u sredu, a zatim i konjunkciju sa Venerom, što će vam dati jednu izuzetno slatkoću u govoru, a svakako i u susretu sa nekim.

Sreda je vrlo interesantan dan, jer će Mesec ući u znak svog pada (u Škorpion), dok je Mars već nekoliko dana u njemu, i za razliku od Meseca, donosi vrlo zdravu i jaku energiju i volju. Zato će se ovaj dan odnositi više na poslovne dogovore i dešavanja. Najbolje bi bilo, ukoliko je to sastanak sa osobom sa kojom ste već imali pregovore ili ste se borili za određene povlastice i unapređenje, a nisu vam bile uslišene, sada možete biti ponovo pozvani na ponovljeni sastanak (retrogradni Merkur) na kojem ćete imati zapaženi uspeh (Sunce konjunkcija Merkur).

Pratite oko sebe šta se dešava, šta ljudi rade i koje greške iznova ponavljaju. Vreme je ponavljanja i u danima kada su vam pronicljivost i i intuicija naglašene (Mesec i Mars u Škorpionu) najbolje je učiti u tišini i posmatranju i pratiti šta je to na šta vam one ukazuju pažnju. Samo posmatranjem i tišinom, steći ćete prave životne mudrosti, a koje opet možete sledećeg dana pretočiti u najbolje reči, preneti ih onima koji ih trebaju ili ih pretvoriti u prava umetnička (pesnička) dela (Merkur konjunkcija Venera).

A pored umetničkih dela i reči, u petak vas mogu očekivati interesantni ljubavni susreti i pozivi. Pa eto, ukoliko ste nekog dugo čekali da se javi ili ste sa nekim prijateljem davno izgubili kontakt, sada vas može iznenaditi i jako vas obradovati. Dobar dan za druženja, izlaske, za interesantne i neobavezne priče i teme. Prošetajte negde i napravite mala uživanja. Sa Merkurom i Venerom, uvek možete da uživate u malim stvarima i sa jako zabavnim ljudima.

Pokušajte da naučite na koji način utiče na vas Merkurova retrogradnost. Šta je to kod vas najslabije i šta je to što vešto prikrivate jer ne umete ili ne možete sami da savladate i pobedite? Sada je vreme retroaktivnih dešavanja, sada se susrećete sa posledicama nečega što ste ranije radili, započeli, ali niste završili. I sada je vreme da se susretnete sa tišinom, suočite i shvatite da ta tajna i ta slabost koju vešto prikrivate, mnogo je teže to što je skrivate nego da se okrenete i krenete joj u susret, prigrlite je, prihvatite je i ojačate. Niste nesposobni, ako niste savršeni i niste manje vredni ako niste poput ostalih ili većine. Vi ste svojstveni, jedinstveni, krojeni ste po određenim kodovima namenjenim samo vama, i zato ih sa ponosom nosite, negujte i radujte im se.

A kad smo kod radovanja, e za to vas čeka vikend i Mesec u Strelcu jer vam donosi puno veselja i mala slatka uživanja. Sunce će istog dana biti u egzaktnom trigonu sa Uranom, pa vam nudi određenu moć slobode, shvatanja, buđenja, ali da biste se probudili da biste spoznaju doživeli, morate da naučite ono što se tražilo u ovoj sedmici od vas. A ono što će biti vaš zadatak, sa Merkurom u Strelcu koji se sreće prvo sa Suncem, zatim sa Venerom, jeste jedna nova prizma gledanja, jedan dečiji svet u kojem vlada iskrenost i lakoća. Morate da naučite kao dete da se radujete, da ne prihvatate sve k srcu, da sve radite kroz igru jer život na kraju i jeste jedna velika igra. Biće onako kako treba da bude, i ma koliko vi brinuli i ma koliko se trudili da nešto promenite, nikad nećete uspeti na taj način, ali ako svemu prilazite sa određenom dozom radosti jer ulazite u novu nepoznatu igru, a cilj svake igre je zabava, promenićete sve.

Da, u nekim ćete igrama biti posebno uspešni i pobeđivati dok ćete u nekima i izgubiti, ali se zato nemojte ništa brinuti, već krenite da se zabavljate i hodate prilično laganim koracima.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD