Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 04. do 11.12.2017.

U nedelju je Merkur krenuo retrogradno i sada ćete spoznati sve vrline i mane njegove retrogradnosti u znaku Strelca. Kako je krenuo svoj retrogradni hod sa poslednjeg stepena Strelca, tih par dana trebate svakako biti oprezni u saobraćaju i komunikaciji. Nemojte lično i emotivno ulaziti ni u kakav razgovor i ne zamerite ponekim oštrim škorpionskim jezicima.

Prvog dana Mesec će ići znakom Blizanaca, pa svaku brigu i nesporazum možete okrenuti na šalu i zabavu. Blizanci su poznati po lakoći i po tome da se mnogo ne bave opterećujućim temama i razgovorima. Oni čak i kad se naljute to traje svega nekoliko minuta, nakon toga je već nešto sasvim drugo okupiralo njihovu pažnju i oni su jednostavno zaboravili šta je bila tema prethodnog razgovora. Ovo je vrlina rođenih u ovom znaku, ali će sada, ovog dana vladati ista atmosfera i energija (Mesec u Blizancima), koju možete iskoristiti za zabavu i igru.

Generalno, period pred nama, nije za brigu i ozbiljne poslove. Nametaće vam se nešto, bićete u dilemi da nešto važno odlučujete, baš ćete u ovom periodu imati dobre ponude za posao, kupovinu stana ili auta. Neki telefon koji ste videli sada će imati neverovatno pristupačnu cenu. Iskušenja će biti velika, ali te stvari ni pod tačkom razno ne kupujte ili... ako se odlučite da ipak idete protiv sila prirode, budite spremni da sa telefonom nešto nije u redu ili na poteškoće sa mrežom i prijemom, pa ćete morati dva puta ići u radnju, vršiti neki servis i slično. Tako da kada na kraju sve saberete i oduzmete shvatićete da ta ponuda nije bila nimalo tako povoljna kao što vam se učinilo. Isto važi i za ostale stvari. Retrogradni Merkur uvek nešto krije, pa u ugovorima koji se baš u ovom periodu pojave, neće biti sve kako treba, nešto će biti skriveno što čak i advokata da angažujete nećete moći tada da uvidite, ali kasnije ćete shvatiti gde ste pogrešili, ali tada će već biti kasno.

Period retrogradnog Merkura je obično dobar za neke stvari koje ste ranije pokušavali, pa odustali, pa se sve odgodilo i već ste na sve to zaboravili. E, sada se može ponovo sve obnoviti i konačno dobiti onaj odgovor koji može biti povoljan. Ako ste ranije imali neki razgovor za posao, pa niste dobili ni nakon nekoliko meseci nikakve rezultate, sada vam se može dogoditi da ponovo budete pozvani, ali ovog puta odgovor može biti pozitivan. U tom slučaju retrogradni Merkur može biti dobar. I za slične stvari kod kojih je bilo puno iščekivanja, čekanja i na kraju odustajanja, sada se može sve obnoviti i u vašu korist rešiti. Ovo jedino ne bih preporučila kada je tehnika u pitanju. Sve i da ste hteli kupiti ranije određeni televizor, kompjuter, auto ili telefon, sa ponovljenom ponudom ja se ne bih igrala. Ipak, tehnika generalno skriva neki kvar pod Merkurovom retrogradnošću, pa se strpite i od kupovine suzdržite. Iako su novogodišnji praznici, ima toliko drugih stvari koje možete kupiti kao poklon a da nije tehnika... ili jednostavno sačekajte period od 23.12. kada krene direktno pa izaberite po želji.

Ova sedmica će vam doneti vrlo neobične situacije i događaje. Merkur pravi mnoštvo aspekata, a prelomni dan kada se mnogi egzaktni aspekti dešavaju je sreda. Tada će Merkur ponovo napraviti konjunkciju sa Saturnom, ali i sekstil sa Marsom, zato budite oprezni i pokušajte da šta god da se dogodi, ne reagujete i ne dajete odmah odgovore. Saturn donosi brigu i teškoće, zadaci se teško završavaju, stari računi sa kamatom stižu na naplatu i sve tako nešto što vas može prilično zabrinuti i opteretiti. Bićete svakako spretni i moći ćete da situaciju dovedete u mirno stanje (Merkur sekstil Mars), ali morate biti strpljivi i sačekati bar jedan dan kada se Merkur malo bude odvojio od Saturna.

Tih će dana biti Mars u egzaktnom sekstilu sa Saturnom, pa će svi koji imaju natalno ovaj aspekt biti prozvani. Prividno, to vam može biti neka dobra ponuda za posao ili daleki rođak iz inostranstva vas se setio pa vam želi doći u posetu. Vi ćete se obradovati i pomisliti uvek ono najbolje... kod posla - dobra zarada, dobra pozicija, svetla budućnost; kod rođaka - kako dolazi i donosi pregršt poklona i finansijsku pomoć, ali ništa neće biti onako kako izgleda. Zato se ne zalećite, ne radujte se prerano i ne očekujte skupe poklone, jer Saturn nije tu zbog poklona već zbog lekcija i ispita. Budite pametni, ne krećite u akciju (Mars) pre nego razmislite i svoja osećanja i emocije ne dovedete u savršeno mirno stanje. Tada ćete dobiti onoliko koliko ovaj aspekt donosi (Mars sekstil Saturn).

Ovo je ujedno i poslednji planetarni aspket Marsa koji pravi pre nego napusti znak Vage. U subotu ga očekuje novo sazvežđe i svet u kojem odlično vlada, svet Škorpiona, donjeg sveta, misticizma, jake energije i strasti. Ovo je zdrava snaga i jaka energija. Zavladaće prave strasti, pa se možete nadati nekom vrlo jakom ljubavnom i fatalnom susretu. Ovaj Mars sada tačno zna šta hoće, ali će isto tražiti i od vas. Ovde se ne upuštajte u priču ukoliko se želite samo poigrati. To ste mogli dok je Mars bio u Vagi, jer taj Mars je bio vrlo slab, pa ste mogli nailaziti na partnere koji su vrlo nestabilni, koji se u odnosu ponašaju kao da su oni slabiji i nežniji pol, i da to tako treba i da je to tako ispravno. Puno priča, mnoštvo obećanja koja idealno zvuče, ali od ispunjenja niste mogli očekivati ništa. Sada je priča sasvim drugačija i u nedelju kada Merkur bude napravio sekstil sa Uranom, a Venera se zanese u opijajućim Neptunovim pričama (Venera kvadrat Neptun) pa oči zasijaju, a srce zatreperi, možete očekivati neki vrlo neobičan susret, poziv ili događaj.

Zaboravite tog trenutka na sve, uživajte u tom očaravajućem momentu. Prepustite se i zabavite se. To je momenat koji će proći i nemojte ga propustiti. Nemojte kovati planove, ne sanjajte budućnost, samo se prepustite, budite u jednom momentu na jednom mestu, sa jednom osobom u jedinstvenom osećaju, jer ono što tada doživite pamti se zauvek.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD