Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27. novembra do 04. decembra 2017.

Globalne berze su imale reli prošle nedelje, gde su neke doživele pad u polu-primarnom cikusu, dok su druge napravile nove skokove svih vremena, ili u poslednjih nekoliko godina. Taj skok se desio samo u Americi, što je baš zgodno jer smo imali Dan zahvalnosti, što je period godine u kome tradicionalno akcije rastu. Na primer, Dow Jones Industrial Average je 15. novembra (što je jedan dan u okviru MMA kritičnog dana obrta) skočio sa 23,242 na 23,617 u utorak, 21. novembra. NASDAQ Composite je bio čak i jači, postigavši 6890 u odnosu na prethodnih 6667. Još dva tržišta su napravila nove godišnje skokove. Hang Seng Index, iz Hong Konga, koji je skočio na preko 30,000 prvi put od 7. novembra 2007, i ciriški SMI indeks koji se popeo na 9561, što je najviše od 18. avgusta 2015. Sva druga tržišta su imala skromne dobitke prošle nedelje, osim u Kini, gde je Shanghai indeks pao u petak.

Mazut je takođe bio jak prošle nedelje, dostigavši 59.05 u petak, što je najviši nivo od 30. juna 2015. Ovo nije neko iznenađenje jer ulazimo u vreme vrlo povoljnog trigona Jupitera i Neptuna sledeće nedelje, 2. decembra, a obe ove planete vladaju mazutom. Ono što jeste iznenađujuće je porast evra na novu vrednost, najvišu u poslednja dva meseca, na 1.2000. Poslednji put je ovakav skok zabeležen 8. septembra, kada je dostigao vrednost od 1.2092. To je značajan porast u odnosu na njegov 16.5-godišnji ciklični pad koji je imao 3. januara 2017. godine, a koji ne samo da je važan jer je pao tačno na kritičan dan obrta valuta, kao što je istaknuto u mojoj knjizi “Forcast 2017 Book”, nego je i centralna tačka u 16.5-godišnjem ciklusu pada dolara. Ako su ovi dugoročni cikusi tačni, narednih 2-5 godina će biti kritično, kao test za status američkog dolara. U stvari, sva tržišta valuta su vrlo osetljiva na “Veliki reset”, koji je već započeo, a o kome više možete da pročitate u mojoj novoj knjizi “Forecast 2018 Book”, koju sam upravo završio. Sledeća vrlo važna faza u ovom razvoju je zakazana za zimski solisticij, od 20. do 25. decembra, kada Sunce i Saturn (i Venera) budu ušli u znak Jarca, svi zajedno, prvi put u 150 godina.

„Ako istina stoji na ovom putu, zaputili ste se u pogrešnom pravcu“ - Harvey Mackay, “Companies Must Live By A Code,” Arizona Republic, 22. novembra 2017.

Rali na berzama prošle nedelje nije samo u korelaciji sa Danom zahvalnosti, nego i sa vremenom kada Sunce ulazi u optimističan i pun nade znak Strelca (od 20. novembra do 21. decembra). Verovatno je čak i pozitivnije nego obično jer će se 2. decembra desiti prvi od tri trigona Jupitera i Neptuna. Kao što sam izjavio prošle nedelje, kongres je napravio pauzu zbog Dana zahvalnosti (a tržišta su bila zatvorena 23. novembra), i pre nego što se vrate da glasaju, imaćemo trigon Jupitera i Neptuna. Oni daju euforiju i iracionalno veselje, zaluđenost, osećaj da ste zaljubljeni i da je vreme za slavlje. Ali posle, kad realnost udari, probudite se sledećeg dana i treba da se nosite sa mamurlukom. Da li je bilo stvarno? Šta li smo mislili?

Ali dobro. Hajde da uživamo u euforičnom periodu godine i pozitivnom kosmičkom poravnanju dok traje. Međutim, nemojte da previše pijete kad Jupiter krene da se razdvaja od Neptuna, Merkur se okrene retrogradno na pun Mesec 3. decembra, i atmosfera krene ka konjunkciji Sunca i Saturna na zimski solisticij. Ovo je klasičan slučaj kosmičke vrtoglavice.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD