Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27.11. do 04.12.2017.

Počinje jedna od onih sedmica kada je Merkur, mentalni nivo, glavni akter, ali kada se nikako ne smete oslanjati na njega. On će ove sedmice prvo imati konjunkciju sa Saturnom, zadaće vam prilično briga, a zatim će krenuti retrogradno, kada će sve dobiti potpuno drugi smisao. Započinje period igre zvane „gluvih telefona“. Ako ste zaboravili, to je igra u kojoj se poređaju svi igrači, prvi šapne jednu reč drugom, drugi igrač prenosi trećem i tako redom do poslednjeg igrača, a poslednji mora da izgovori šta je na kraju čuo, a onda krene smehoteka, jer početna i završna reč nekad ni ne nalikuju jedna na drugu. E, u ovom periodu, dok traje Merkurova retrogradost, vaši će razgovori izgledati kao ova igra, samo što se na kraju možete i smejati, i plakati.

Oslanjajte se na intuiciju, snove, osećaje. Priklonite se Veneri i njenim čarima, jer ona ove sedmice menja znak i iz Škorpiona ulazi u svet avantura, putovanja, uživanja i interesantnih ljubavnih susreta (Venera u Strelcu).

Prvog dana Mesec je još uvek u znaku Riba, pa će vam obaveze teško pasti. Mnogi će želeti da toga dana ostanu u krevetu, nedostajaće im volje za pokret i akciju ili će jednostavno biti pospani zbog nedovoljnog sna koji će biti posledica burnog noćnog života. Bilo kako bilo, dan bez prevelikih trzavica, a vi se ponašajte u skladu sa svojim telom i voljom. Izbegavajte velike projekte i prevelike zadatke. Pružite se koliko možete, ali ono čega se prihvatite uradite do kraja, a kad Mesec bude ušao u znak Ovna, nadoknadićete sve propušteno.

Međutim, istog dana Merkur je u konjunkciji sa Saturnom pa će vam doneti prilično briga. Možete imati problema sa nekim papirima, ili će vam neka dokumentacija stvoriti prilično glavobolja. Nije ovo dan za ozbiljne razgovore, jer mogu biti prilično opterećujući. Zato, u komunikaciji budite prilično strpjlivi, dobro promislite pre nego bilo šta kažete, čak i da prećutite nešto bolje je od brzopletih odgovora. Ukoliko vas neko optuži za neku grešku, čak i da niste glavni krivac, preuzmite odgovornost (Merkur konjunkcija Saturn). Preuzimanje odgovornosti izuzetno je važno ukoliko želite da sebi olakšate neke stvari u budućnosti.

Ne preporučuju se daleka putovanja, jer će trajati duplo duže od planiranog. A što se samog saobraćaja tiče, krenite za svaki slučaj ranije na posao i ne žurite. Budite već unapred spremni na zastoj i gužve u saobraćaju, i na graničnim prelazima.

U sredu i četvrtak brige će malo popustiti, a vi pokušajte da zaostale obaveze nadoknadite.

Od petka je Mesec u znaku Bika, pa će vam neke druge stvari biti važne. Međutim, ma koliko Mesec budio stabilnost i mir, ipak će aspekt Marsa sa Uranom (Mars opozicija Uran) biti prilično jak i mnoge će prozvati. Ovo je afekat, šokantne vesti i razorna, afektna dela. Na mundanom nivou ovo su požari i eksplozije izazvane lošim električnim instalacijama ili udarom groma (Mars opozicija Uran). budite oprezni u razgovoru sa partnerom, jer ova opozicija preko ose Vaga-Ovan, direktno proziva odnose. U ovom slučaju važi pravilo „pametniji popušta“, pa se zato u određenim momentima setite tih reči i ni po koju cenu ne budite uporni u svojim izlaganjima. Neka je i pogrešno ono što partner priča, neka je i besmisleno, pustite neka bude po njegovom. Ovo je situacija kada je ego izuzetno naglašen, a gde ima ega tu za ljubav mesta nema, pa zato ne budite i vi jedni od mnogih koji misle da su najpametniji oni koji su najistrajniji ili najglasniji. Tiha reč na daleko se čuje.

Aspekt Marsa i Urana retke će zateći u šokantnom susretu. Naime, istog dana i Venera menja svoj znak i ulazi u znak Strelca, pa će ih ovaj izazovni aspekt zateći nespremne u ljubavi. Kako je njen ulazak praćen jednim izuzetno izazovnim aspektom (Mars opozicija Uran) ovo može da najavi neke neplanirane i vrlo iznenađujuće susrete koji vas čekaju narednog meseca. Ukoliko ste slobodni ili niste imali hrabrosti da se upustite u neki odnos, sada nećete biti ni pitani, to će se jednostavno desiti kao „grom iz vedra neba“. Nemojte se odupirati ni previše razmišljati, već sve shvatite kao avanturu i dobru zabavu, što Venera u Strelcu i nudi.

Pred vama je mesec interesantnih ljubavi. Mnoge ljubav čeka negde u inostrantstvu ili će neko doći iz daljine i oboriti vas s nogu na prvom susretu.

Takvo izražavanje aspekta možete očekivati u ljubavi, ali kada je komunikacija u pitanju, tu dolaze prave peripetije. Od nedelje Merkur kreće retrogradno i to sa poslednjeg 29-tog stepena Strelca, pa kao da želi da oživi sve što se dešavalo u proteklih mesec dana ponovo, sa sumira događaje i otvori teme za koje ste već mislili da su završene, ispričane. Svi koji su rođeni u znaku Device ili Blizanaca i na neki način predstavljeni Merkurom, sada će osetiti njegovo retrogradno kretanje. Ono što je najvažnije je da ne potpisujete važne ugovore i poslovne sporazume. Ne podnosite nikakve zahteve, jer će sigurno biti odbijeni ili će vam biti ponuđeno nešto što sigurno neće biti u vašu korist. Oprezno sa bilo kakvim predlozima i ponudama. Ovo je period za stare stvari, stare račune, ponovljene stvari, obnavljanje ili vraćanje. Ako ste nešto dugo čekali i pomislili da neće ništa biti, sada možete dobiti odgovor i sada vam ovaj Merkur može doneti nešto što ste sigurno zaslužili.

Zaboravite na logiku, uključite svoju intuiciju, svoje snove i osećaje. Okrenite se veseloj Veneri i bez razmišljanja se upustite u avanturu i izazov koji vas čeka u ljubavi. Ne postoje gresi u ljubavi ni u rečima izgovorenim iz srca i iskreno... Zato, isključite razmišljanja (retrogradni Merkur) i prepustite se uživanjima (Venera u Strelcu).

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD