Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27.11. do 04.12.2017.

Počinje jedna od onih sedmica kada je Merkur, mentalni nivo, glavni akter, ali kada se nikako ne smete oslanjati na njega. On će ove sedmice prvo imati konjunkciju sa Saturnom, zadaće vam prilično briga, a zatim će krenuti retrogradno, kada će sve dobiti potpuno drugi smisao. Započinje period igre zvane „gluvih telefona“. Ako ste zaboravili, to je igra u kojoj se poređaju svi igrači, prvi šapne jednu reč drugom, drugi igrač prenosi trećem i tako redom do poslednjeg igrača, a poslednji mora da izgovori šta je na kraju čuo, a onda krene smehoteka, jer početna i završna reč nekad ni ne nalikuju jedna na drugu. E, u ovom periodu, dok traje Merkurova retrogradost, vaši će razgovori izgledati kao ova igra, samo što se na kraju možete i smejati, i plakati.

Oslanjajte se na intuiciju, snove, osećaje. Priklonite se Veneri i njenim čarima, jer ona ove sedmice menja znak i iz Škorpiona ulazi u svet avantura, putovanja, uživanja i interesantnih ljubavnih susreta (Venera u Strelcu).

Prvog dana Mesec je još uvek u znaku Riba, pa će vam obaveze teško pasti. Mnogi će želeti da toga dana ostanu u krevetu, nedostajaće im volje za pokret i akciju ili će jednostavno biti pospani zbog nedovoljnog sna koji će biti posledica burnog noćnog života. Bilo kako bilo, dan bez prevelikih trzavica, a vi se ponašajte u skladu sa svojim telom i voljom. Izbegavajte velike projekte i prevelike zadatke. Pružite se koliko možete, ali ono čega se prihvatite uradite do kraja, a kad Mesec bude ušao u znak Ovna, nadoknadićete sve propušteno.

Međutim, istog dana Merkur je u konjunkciji sa Saturnom pa će vam doneti prilično briga. Možete imati problema sa nekim papirima, ili će vam neka dokumentacija stvoriti prilično glavobolja. Nije ovo dan za ozbiljne razgovore, jer mogu biti prilično opterećujući. Zato, u komunikaciji budite prilično strpjlivi, dobro promislite pre nego bilo šta kažete, čak i da prećutite nešto bolje je od brzopletih odgovora. Ukoliko vas neko optuži za neku grešku, čak i da niste glavni krivac, preuzmite odgovornost (Merkur konjunkcija Saturn). Preuzimanje odgovornosti izuzetno je važno ukoliko želite da sebi olakšate neke stvari u budućnosti.

Ne preporučuju se daleka putovanja, jer će trajati duplo duže od planiranog. A što se samog saobraćaja tiče, krenite za svaki slučaj ranije na posao i ne žurite. Budite već unapred spremni na zastoj i gužve u saobraćaju, i na graničnim prelazima.

U sredu i četvrtak brige će malo popustiti, a vi pokušajte da zaostale obaveze nadoknadite.

Od petka je Mesec u znaku Bika, pa će vam neke druge stvari biti važne. Međutim, ma koliko Mesec budio stabilnost i mir, ipak će aspekt Marsa sa Uranom (Mars opozicija Uran) biti prilično jak i mnoge će prozvati. Ovo je afekat, šokantne vesti i razorna, afektna dela. Na mundanom nivou ovo su požari i eksplozije izazvane lošim električnim instalacijama ili udarom groma (Mars opozicija Uran). budite oprezni u razgovoru sa partnerom, jer ova opozicija preko ose Vaga-Ovan, direktno proziva odnose. U ovom slučaju važi pravilo „pametniji popušta“, pa se zato u određenim momentima setite tih reči i ni po koju cenu ne budite uporni u svojim izlaganjima. Neka je i pogrešno ono što partner priča, neka je i besmisleno, pustite neka bude po njegovom. Ovo je situacija kada je ego izuzetno naglašen, a gde ima ega tu za ljubav mesta nema, pa zato ne budite i vi jedni od mnogih koji misle da su najpametniji oni koji su najistrajniji ili najglasniji. Tiha reč na daleko se čuje.

Aspekt Marsa i Urana retke će zateći u šokantnom susretu. Naime, istog dana i Venera menja svoj znak i ulazi u znak Strelca, pa će ih ovaj izazovni aspekt zateći nespremne u ljubavi. Kako je njen ulazak praćen jednim izuzetno izazovnim aspektom (Mars opozicija Uran) ovo može da najavi neke neplanirane i vrlo iznenađujuće susrete koji vas čekaju narednog meseca. Ukoliko ste slobodni ili niste imali hrabrosti da se upustite u neki odnos, sada nećete biti ni pitani, to će se jednostavno desiti kao „grom iz vedra neba“. Nemojte se odupirati ni previše razmišljati, već sve shvatite kao avanturu i dobru zabavu, što Venera u Strelcu i nudi.

Pred vama je mesec interesantnih ljubavi. Mnoge ljubav čeka negde u inostrantstvu ili će neko doći iz daljine i oboriti vas s nogu na prvom susretu.

Takvo izražavanje aspekta možete očekivati u ljubavi, ali kada je komunikacija u pitanju, tu dolaze prave peripetije. Od nedelje Merkur kreće retrogradno i to sa poslednjeg 29-tog stepena Strelca, pa kao da želi da oživi sve što se dešavalo u proteklih mesec dana ponovo, sa sumira događaje i otvori teme za koje ste već mislili da su završene, ispričane. Svi koji su rođeni u znaku Device ili Blizanaca i na neki način predstavljeni Merkurom, sada će osetiti njegovo retrogradno kretanje. Ono što je najvažnije je da ne potpisujete važne ugovore i poslovne sporazume. Ne podnosite nikakve zahteve, jer će sigurno biti odbijeni ili će vam biti ponuđeno nešto što sigurno neće biti u vašu korist. Oprezno sa bilo kakvim predlozima i ponudama. Ovo je period za stare stvari, stare račune, ponovljene stvari, obnavljanje ili vraćanje. Ako ste nešto dugo čekali i pomislili da neće ništa biti, sada možete dobiti odgovor i sada vam ovaj Merkur može doneti nešto što ste sigurno zaslužili.

Zaboravite na logiku, uključite svoju intuiciju, svoje snove i osećaje. Okrenite se veseloj Veneri i bez razmišljanja se upustite u avanturu i izazov koji vas čeka u ljubavi. Ne postoje gresi u ljubavi ni u rečima izgovorenim iz srca i iskreno... Zato, isključite razmišljanja (retrogradni Merkur) i prepustite se uživanjima (Venera u Strelcu).

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD