Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 06. do 13.11.2017.

U proteklom periodu Venera je tranzitirala znakom Vage i trudila se da bude vrlo tolerantna u odnosima, diplomatična i smerna. Budila je želju za skladom i harmonijom, pa ste mogli biti iznenađujuće fini i nada sve profinjeni. Nekima to i nije priroda, ali često planete utiču da se ponašamo na nove načine. Ovo je bio period za dobro ponašanje u odnosima i ljubavi.

Sada se budi jedna potpuno druga enerija, jer Venera ulazi u svet tajni, noći, požude i strasti. Bićete budni kada inače spavate, želećete one koje inače ne volite i radićete stvari koje drugima zamerate i smatrate vrlo nedoličnim i nemoralnim. Sada je neka nova Venera u vama, zavladaće nove energije u ljubavi, pa će se i vaš ljubavni svet itekako promeniti.

U ponedeljak je Venera još u znaku Vage, ali poslednji stepenovi samo su poslednji trzaji da se neke stvari okončaju. Mnogi će biti u nedoumici, jer i Mesec ide znakom Blizanaca, pa će se celi dan svesti na neko razmišljanje o odluci. Šta je u pitanju - ljubav ili finansije, svejedno je, obe su teme u vladavini ove planete (Venera), ali kakva će biti odluka, to ćete znati sledećeg dana. Zato je možda i bolje da ne razmišljete previše jer ćete odgovor dobiti kada Mesec bude ušao u znak Raka, a Venera u znak Škorpiona. Pridružiće se ona Sunčevoj vladavini (Sunce u Škorpionu) i odlučiti neke vrlo interesantne stvari.

Ukoliko ste i sami Škorpion ili imate dosta planeta u ovom znaku, ovo je sigurno vaš period. Osećaćete se kao da je konačno došlo vaših pet minuta. Ovaj ste osećaj mogli dobiti još kada je Jupiter napravio prve korake u ovom znaku i doneo vam malo sreće i radosti. Sunce je svakako dalo određeni sjaj, pa se sad sreća sa blagostanjem mogla udružiti. Sada je vreme ako želite bolji posao da uđete u taj rizik, sada je vreme ako želite da odete i započnete novi život u inostranstvu, a ovo je mesec kada vas tamo negde i neka ljubav čeka.

U narednom periodu imaćete vrlo neobične ljubavne ponude. Ako ste tip Škorpiona, onda ćete vi nuditi, a ako ste neki drugi znak ili imate neku drugu energiju i takav vam je tip ljubavi potpuno nepoznat, sada ćete želeti da uđete u taj nepoznati svet i da ga proživite.

Ovo je vreme strasti, moći, tajni, ali i posesije, ljubomore i ropstva. Ovo je vreme promena i čišćenja, vreme završetka i buđenja.

Pored Venere koja je probudila ljubavne strasti, tu je i Sunce koje će promeniti svest (Sunce sekstil Pluton), jednostavno namećući okolnosti u kojima ćete shvatiti da vi kao takvi više ne možete. Morate da se budite, da se menjate, da idete dalje, da rušite i da iznova gradite.

Izuzetno bitan aspekt (Sunce sekstil Pluton) da neke stvari unutar sebe rešite. Osvestite vaše potajne želje jer će uskoro doći vreme da ih ostvarite. Dobićete unutrašnju snagu da sve sami prevaziđete, a sa snagom ide i sreća koja prati hrabre (Jupiter u Škorpionu), a sa srećom i ljubav (Venera u Škorpionu).

U subotu je egzaktan aspekt Saturna i Urana, ali svakako da je taj aspekt cele nedelje itekako aktivan. To je ono odlučujuće, ono što se zove sudbinom. Saturn pre ulaska u svoj znak (Saturn u Jarcu) pravi kontakt sa Uranom, i kroz jedan vatreni trigon nudi mogućnost da presečete sa nekim stvarima koje vas koče i sputavaju. Potrebno je da se zagledate u sebe i, uz pomoć ovog vrlo protočnog aspekta, načinite prvi korak ka promeni. Ulaskom u znak Jarca naići će na kvadrat sa Uranom, što govori da ako sad ne načinite tu promenu za dve godine će to biti neminovnost, ali bolna i mnogo, mnogo teža. Tada se neke stvari moraju dogoditi, ali sada, sada su one samo vaš izbor.

Iskoristite ovu sedmicu. Aspekti su dobri, protočni. Razmislite o finasijama, ukoliko želite kredit, otiđite do banke, jer su sada najidealniji aspekti za pregovore o novcu.

Svi koji žele da promene svoj život, započnu nešto novo u inostranstvu, neka se sada raspitaju, puste korene, odu i oprobaju život bar na nekoliko dana, da osete energiju te zemlje i vide da li je uistinu dobra za život.

A oni koji će ostati tu gde jesu, možda bi trebalo da se osmele da traže povišicu ili bolje radno mesto. Sada se pregovara o novcu, traže zajmovi i prave finansijske promene. Iskoristite ovo vreme da upoznate sebe i svoje mračne strane, osvestite ih kako biste mogli da odlučite da li ih želite ili biste ih radije menjali. Ali nikako, ni u kom slučaju se nemojte bojati.

Ovo je vreme noći, mraka, smrti i tajni. Sada se više ničega nemate bojati, došli ste u svoj najmračniji deo, gde vam ovog meseca Sunce osvetljava put, i zato se radujte. Jednom u godini vaši strahovi ne vrebaju u mraku, i kad upalite svetlo svesti videćete da ima puno vama dragih ljudi i da niste sami.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD