Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 06. do 13.11.2017.

U proteklom periodu Venera je tranzitirala znakom Vage i trudila se da bude vrlo tolerantna u odnosima, diplomatična i smerna. Budila je želju za skladom i harmonijom, pa ste mogli biti iznenađujuće fini i nada sve profinjeni. Nekima to i nije priroda, ali često planete utiču da se ponašamo na nove načine. Ovo je bio period za dobro ponašanje u odnosima i ljubavi.

Sada se budi jedna potpuno druga enerija, jer Venera ulazi u svet tajni, noći, požude i strasti. Bićete budni kada inače spavate, želećete one koje inače ne volite i radićete stvari koje drugima zamerate i smatrate vrlo nedoličnim i nemoralnim. Sada je neka nova Venera u vama, zavladaće nove energije u ljubavi, pa će se i vaš ljubavni svet itekako promeniti.

U ponedeljak je Venera još u znaku Vage, ali poslednji stepenovi samo su poslednji trzaji da se neke stvari okončaju. Mnogi će biti u nedoumici, jer i Mesec ide znakom Blizanaca, pa će se celi dan svesti na neko razmišljanje o odluci. Šta je u pitanju - ljubav ili finansije, svejedno je, obe su teme u vladavini ove planete (Venera), ali kakva će biti odluka, to ćete znati sledećeg dana. Zato je možda i bolje da ne razmišljete previše jer ćete odgovor dobiti kada Mesec bude ušao u znak Raka, a Venera u znak Škorpiona. Pridružiće se ona Sunčevoj vladavini (Sunce u Škorpionu) i odlučiti neke vrlo interesantne stvari.

Ukoliko ste i sami Škorpion ili imate dosta planeta u ovom znaku, ovo je sigurno vaš period. Osećaćete se kao da je konačno došlo vaših pet minuta. Ovaj ste osećaj mogli dobiti još kada je Jupiter napravio prve korake u ovom znaku i doneo vam malo sreće i radosti. Sunce je svakako dalo određeni sjaj, pa se sad sreća sa blagostanjem mogla udružiti. Sada je vreme ako želite bolji posao da uđete u taj rizik, sada je vreme ako želite da odete i započnete novi život u inostranstvu, a ovo je mesec kada vas tamo negde i neka ljubav čeka.

U narednom periodu imaćete vrlo neobične ljubavne ponude. Ako ste tip Škorpiona, onda ćete vi nuditi, a ako ste neki drugi znak ili imate neku drugu energiju i takav vam je tip ljubavi potpuno nepoznat, sada ćete želeti da uđete u taj nepoznati svet i da ga proživite.

Ovo je vreme strasti, moći, tajni, ali i posesije, ljubomore i ropstva. Ovo je vreme promena i čišćenja, vreme završetka i buđenja.

Pored Venere koja je probudila ljubavne strasti, tu je i Sunce koje će promeniti svest (Sunce sekstil Pluton), jednostavno namećući okolnosti u kojima ćete shvatiti da vi kao takvi više ne možete. Morate da se budite, da se menjate, da idete dalje, da rušite i da iznova gradite.

Izuzetno bitan aspekt (Sunce sekstil Pluton) da neke stvari unutar sebe rešite. Osvestite vaše potajne želje jer će uskoro doći vreme da ih ostvarite. Dobićete unutrašnju snagu da sve sami prevaziđete, a sa snagom ide i sreća koja prati hrabre (Jupiter u Škorpionu), a sa srećom i ljubav (Venera u Škorpionu).

U subotu je egzaktan aspekt Saturna i Urana, ali svakako da je taj aspekt cele nedelje itekako aktivan. To je ono odlučujuće, ono što se zove sudbinom. Saturn pre ulaska u svoj znak (Saturn u Jarcu) pravi kontakt sa Uranom, i kroz jedan vatreni trigon nudi mogućnost da presečete sa nekim stvarima koje vas koče i sputavaju. Potrebno je da se zagledate u sebe i, uz pomoć ovog vrlo protočnog aspekta, načinite prvi korak ka promeni. Ulaskom u znak Jarca naići će na kvadrat sa Uranom, što govori da ako sad ne načinite tu promenu za dve godine će to biti neminovnost, ali bolna i mnogo, mnogo teža. Tada se neke stvari moraju dogoditi, ali sada, sada su one samo vaš izbor.

Iskoristite ovu sedmicu. Aspekti su dobri, protočni. Razmislite o finasijama, ukoliko želite kredit, otiđite do banke, jer su sada najidealniji aspekti za pregovore o novcu.

Svi koji žele da promene svoj život, započnu nešto novo u inostranstvu, neka se sada raspitaju, puste korene, odu i oprobaju život bar na nekoliko dana, da osete energiju te zemlje i vide da li je uistinu dobra za život.

A oni koji će ostati tu gde jesu, možda bi trebalo da se osmele da traže povišicu ili bolje radno mesto. Sada se pregovara o novcu, traže zajmovi i prave finansijske promene. Iskoristite ovo vreme da upoznate sebe i svoje mračne strane, osvestite ih kako biste mogli da odlučite da li ih želite ili biste ih radije menjali. Ali nikako, ni u kom slučaju se nemojte bojati.

Ovo je vreme noći, mraka, smrti i tajni. Sada se više ničega nemate bojati, došli ste u svoj najmračniji deo, gde vam ovog meseca Sunce osvetljava put, i zato se radujte. Jednom u godini vaši strahovi ne vrebaju u mraku, i kad upalite svetlo svesti videćete da ima puno vama dragih ljudi i da niste sami.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD