Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 06. do 13.11.2017.

U proteklom periodu Venera je tranzitirala znakom Vage i trudila se da bude vrlo tolerantna u odnosima, diplomatična i smerna. Budila je želju za skladom i harmonijom, pa ste mogli biti iznenađujuće fini i nada sve profinjeni. Nekima to i nije priroda, ali često planete utiču da se ponašamo na nove načine. Ovo je bio period za dobro ponašanje u odnosima i ljubavi.

Sada se budi jedna potpuno druga enerija, jer Venera ulazi u svet tajni, noći, požude i strasti. Bićete budni kada inače spavate, želećete one koje inače ne volite i radićete stvari koje drugima zamerate i smatrate vrlo nedoličnim i nemoralnim. Sada je neka nova Venera u vama, zavladaće nove energije u ljubavi, pa će se i vaš ljubavni svet itekako promeniti.

U ponedeljak je Venera još u znaku Vage, ali poslednji stepenovi samo su poslednji trzaji da se neke stvari okončaju. Mnogi će biti u nedoumici, jer i Mesec ide znakom Blizanaca, pa će se celi dan svesti na neko razmišljanje o odluci. Šta je u pitanju - ljubav ili finansije, svejedno je, obe su teme u vladavini ove planete (Venera), ali kakva će biti odluka, to ćete znati sledećeg dana. Zato je možda i bolje da ne razmišljete previše jer ćete odgovor dobiti kada Mesec bude ušao u znak Raka, a Venera u znak Škorpiona. Pridružiće se ona Sunčevoj vladavini (Sunce u Škorpionu) i odlučiti neke vrlo interesantne stvari.

Ukoliko ste i sami Škorpion ili imate dosta planeta u ovom znaku, ovo je sigurno vaš period. Osećaćete se kao da je konačno došlo vaših pet minuta. Ovaj ste osećaj mogli dobiti još kada je Jupiter napravio prve korake u ovom znaku i doneo vam malo sreće i radosti. Sunce je svakako dalo određeni sjaj, pa se sad sreća sa blagostanjem mogla udružiti. Sada je vreme ako želite bolji posao da uđete u taj rizik, sada je vreme ako želite da odete i započnete novi život u inostranstvu, a ovo je mesec kada vas tamo negde i neka ljubav čeka.

U narednom periodu imaćete vrlo neobične ljubavne ponude. Ako ste tip Škorpiona, onda ćete vi nuditi, a ako ste neki drugi znak ili imate neku drugu energiju i takav vam je tip ljubavi potpuno nepoznat, sada ćete želeti da uđete u taj nepoznati svet i da ga proživite.

Ovo je vreme strasti, moći, tajni, ali i posesije, ljubomore i ropstva. Ovo je vreme promena i čišćenja, vreme završetka i buđenja.

Pored Venere koja je probudila ljubavne strasti, tu je i Sunce koje će promeniti svest (Sunce sekstil Pluton), jednostavno namećući okolnosti u kojima ćete shvatiti da vi kao takvi više ne možete. Morate da se budite, da se menjate, da idete dalje, da rušite i da iznova gradite.

Izuzetno bitan aspekt (Sunce sekstil Pluton) da neke stvari unutar sebe rešite. Osvestite vaše potajne želje jer će uskoro doći vreme da ih ostvarite. Dobićete unutrašnju snagu da sve sami prevaziđete, a sa snagom ide i sreća koja prati hrabre (Jupiter u Škorpionu), a sa srećom i ljubav (Venera u Škorpionu).

U subotu je egzaktan aspekt Saturna i Urana, ali svakako da je taj aspekt cele nedelje itekako aktivan. To je ono odlučujuće, ono što se zove sudbinom. Saturn pre ulaska u svoj znak (Saturn u Jarcu) pravi kontakt sa Uranom, i kroz jedan vatreni trigon nudi mogućnost da presečete sa nekim stvarima koje vas koče i sputavaju. Potrebno je da se zagledate u sebe i, uz pomoć ovog vrlo protočnog aspekta, načinite prvi korak ka promeni. Ulaskom u znak Jarca naići će na kvadrat sa Uranom, što govori da ako sad ne načinite tu promenu za dve godine će to biti neminovnost, ali bolna i mnogo, mnogo teža. Tada se neke stvari moraju dogoditi, ali sada, sada su one samo vaš izbor.

Iskoristite ovu sedmicu. Aspekti su dobri, protočni. Razmislite o finasijama, ukoliko želite kredit, otiđite do banke, jer su sada najidealniji aspekti za pregovore o novcu.

Svi koji žele da promene svoj život, započnu nešto novo u inostranstvu, neka se sada raspitaju, puste korene, odu i oprobaju život bar na nekoliko dana, da osete energiju te zemlje i vide da li je uistinu dobra za život.

A oni koji će ostati tu gde jesu, možda bi trebalo da se osmele da traže povišicu ili bolje radno mesto. Sada se pregovara o novcu, traže zajmovi i prave finansijske promene. Iskoristite ovo vreme da upoznate sebe i svoje mračne strane, osvestite ih kako biste mogli da odlučite da li ih želite ili biste ih radije menjali. Ali nikako, ni u kom slučaju se nemojte bojati.

Ovo je vreme noći, mraka, smrti i tajni. Sada se više ničega nemate bojati, došli ste u svoj najmračniji deo, gde vam ovog meseca Sunce osvetljava put, i zato se radujte. Jednom u godini vaši strahovi ne vrebaju u mraku, i kad upalite svetlo svesti videćete da ima puno vama dragih ljudi i da niste sami.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD