Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 30. oktobra do 06. novembra 2017.

Proboj na svetskim berzama postignut 27. septembra, sa opozicijom Jupitera i Urana se nastavlja. U četvrtak je Evropska centralna banka objavila da neće ukinuti stimulus (QE) politke, čak iako ekonomija nastavi da se popravlja. Na tržištima je bilo slavlja, sa zalihama za doglednu budućnost. To znači da je globalna likvidnost vrlo jaka (za sada). Kao odgovor tome, nekoliko berzi je dostiglo nove skokove svih vremena, što je tipično za aspekt Jupitera i Urana od pre tri nedelje. Još jednom, ovo je vrlo slično situaciji iz 1929. godine, kada je pesma „Happy days are here again“ snimljena. Možda se sećate da je u ovoj kolumni u nekoliko navrata naglašavano da je period između 1929. i 1931. bio poslednji put kad su Republikanci kontrolisali Senat, Belu kuću i imali svog predsednika, Herberta Huvera (Herbert Hoover) koji nije bio političar već uspešan biznismen, a koga nije volela ni sopstvena stranka. Pa opet, ljudi su mislili da će njegovo iskustvo u biznisu ojačati ekonomiju i doneti nove uspone na tržištima, što se i jeste desilo u prvoj godini njegovog mandata. A onda je prosto prestalo da se dešava.

Dani slavlja su ponovo osvanuli, i možete videti mnogo tvrdnji da je ovaj put drugačije, da će dobri dani ostati dugo, da će berzanski indeksi duplirati svoju vrednost čak i u odnosu na sadašnje pozamašne iznose. Možda su u pravu. Nema znaka na horizontu koji direktno ukazuje na ekonomsku ili finansijsku krizu u ovom trenutku... osim ako ne uzmete u obzir da će Odbor federalnih rezervi sada zaustaviti svoje sigurnosne programe kupovine, zbog kojih će likvidnost početi da opada. Zalihe novca će se istanjiti. Ili će se Bejbi Bumers penzionisati i onda po zakonu morati da prodaje po 7% IRA svog porfolija svake godine do kraja života (pa će postati neto prodavci, a ne kupci akcija). Ili možda reforme poreza, koje su napravile prvi korak ka realnosti prošlih nedelja, i pomogle berzama da se lansiraju, neće dobiti konačnu dozvolu da se primene u potpunosti do kraja godine. Moraću da se vratim i pogledam da li je neki zakon o redukciji poreza pušten u balzamičnoj fazi Saturn/Pluton ciklusa. Ne bi me začudilo da tada neke reforme poreza nisu prošle, jer je uobičajeno da se to dešava posle 21-27 godina od ciklusa Saturn/Pluton, a ne pre. A oni neće biti u konjunkciji do januara 2020. godine.  

Pa ipak, uprkos svim oblacima upozorenja koje sam upravo opisao, hajde da uživamo u ovim dobrim vremenima dok traju. A mogli bi da potraju još malo. Deda Mraz svih geokosmičkih potpisa bi mogao biti Jupiter u trigonu sa Neptunom, čiji će se ciklus trigona sporadično dešavati od 2. decembra 2017. do 19. avgusta 2018. U periodu smo translacije ovog aspekta jer je Sunce napravilo konjunkciju sa Jupiterom u četvrtak, 26. oktobra, a sa Neptunom će napraviti konjunkciju u petak, 3. novembra, što stavlja u prvi plan principe euforije i optimizma. Ovo je odlično vreme da se upozna/prepozna neka važna osoba.

Sunčeva translacija ka nastupajućem trigonu Jupitera i Neptuna nije jedino dešavanje na nebu. Venera je takođe uključena u translaciju separacionog kvadrata Urana i Plutona. U stvari, napraviće kardinalni T-kvadrat sa Plutonom i Uranom između 27. oktobra i 4. novembra. Poslednji dan se poklapa sa sledećim punim Mesecom, pa ćemo tada videti vrhunac dešavanja kome već prisustvujemo. Venera vlada novcem i ljubavlju, a u teškom aspektu sa Uranom i Plutonom, obe ove oblasti života mogu biti promenjene vrlo iznenadno nekim nepredviđenim dešavanjima. Pa tako, imamo jedan aspekt koji se odnosi na ljubav i romansu, dok se drugi odnosi na nagli raskid. Jedan sugeriše finansijski dobitak, i novac koji lako dolazi, a drugi upozorava na mogućnost iznanadnog finansijskog pada.

Ovo će biti interesantna nedelja. Geokosmički potpisi se poklapaju sa Haloween igrom „trick or treat“. Deca obožavaju ovu zabavu, jer ih niko ne kontroliše, ali je se i plaše, a najčešće se uplaše od izmišljenih demona. Ali strah ne traje dugo, zbog trigona Jupitera i Neptuna koji podržava izmišljotine, i tako će se nastaviti sve do kraja novembra i početka decembra. Ovo je odlično vreme da se osećate kao dete, ali nije mudro i da se tako ponašate. Ovo je vreme kad nas primarni instinkti mogu odvesti ektremno daleko.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD