Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U sredu, 24. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Astro Vodič za 2022 U sredu, 08. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2022. od 18:30h do 20:30h. Astro vodič za 2022-tu, godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2022. godinu!
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 16. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 23. do 30.10.2017.

Poslednjeg dana prošle sedmice Mars je stao na nulti stepen Vage. Vreme je da se u nekim odnosima probude strasti i ljubavne vatre. Venera ponosna već šeta istim znakom i mnogima je donela ljubav u kojoj uživa. Ali ove sedmice Sunce prvog dana ulazi u znak Škorpiona i približavajući se Jupiteru budi neke nove nade, nove snove. Znak Škorpiona nije lagan, uvek predstavlja promene i nove početke, ali uslovljene odricanjem i ostavljanjem. Jedino rađanje koje dolazi nakon smrti i jedini početak koji nastaje iz jednog kraja. Međutim, ovog puta dobre promene su na pomolu, jer Sunčev ulazak u ovaj znak dočekuje Jupiter, pa će ovde sreća i radost dobiti svoj puni sjaj (Sunce konjunkcija Jupiter).

Pored ove izuzetno važne i dobre konjunkcije, ovu nedelju će obeležiti i Merkurov trigon sa Neptunom, pa obratite pažnju na intuiciju, na govor tela i mimiku sagovornika, mnogo će vam više reći od samih reči. Ovo je dan kada će vam izuzetno biti naglašena kreativnost i inspiracija. Iskoristite, pa ovaj dan kontaktirajte neku turističku agenciju i rezervišite interesantno putovanje. Ukoliko ste planirali da započnete neki posao, ovo dobri dani za pregovore. Utorak, kada je Merkur sa Neptunom u trigonu, prosto će napraviti magiju da se od vaših reči sve kreira. Izuzetno magična i harizmatična sposobnost govora, uticaće na sagovornika da prihvati sve uslove koje budete postavili. Nemojte samo iskoristiti to i preterati u svojim zahtevima. Ipak, i magija ima svojih ograničenja.

U sredu Mesec ulazi u znak Jarca, pa ćete se i vi malo spustiti na zemlju i realnije sagledati svoje želje i potrebe. Mesec u Jarcu budi ambiciju, ali zdravu ambiciju, karijeriste i poslovne ljude, pa ćete u četvrtak najbolje moći da iskoristite Sunčevu konjunkciju sa Jupiterom, koja vam otvara svet uspeha i moći. Rezimirajte svoje ciljeve, fokusirajte svoje želje i krenite u ostvarenje svojih planova.

Četvrtak je dan za pregovore o novcu i napretku na poslu, dok je petak, kada Mesec bude ušao u znak Vodolije dan za druženje, zabave, ali i za neki nenadani novčani dobitak, pa biste toga dana mogli da zaigrate i igre na sreću. Ko zna, Jupiter u Škorpionu daje na vrlo neobične i čudne načine, pa se možete upustiti u mali rizik tek zabave radi... ko zna, možda baš vi budete srećni dobitak, a ako ništa drugo, bar ćete se dobro zabaviti (Mesec u Vodoliji).

Uživajte do kraja sedmice, čeka vas dobra zabava i druženje, jedino budite oprezni u ljubavnim odnosima, oni mogu biti na vrlo osetljivom terenu krajem nedelje. Istog dana kada Merkur bude pravio sekstil sa Plutonom, kada um bude tražio dubinu i istraživao nepoznato, Veneru će mučiti neka trivijalna i ne baš tako prijatna pitanja i teme. Venera u Vagi, vrlo elegantna, senzualna, ekstravantna i nežna, naići će na kvadrat sa Plutonom, koji može označiti grubog, netaktičnog i vrlo posesivnog parnera. Dok se jedni budu zabavljali, drugi će svoje muke mučiti. Budite vrlo pažljvi tih dana i ukoliko možete izaberite izlazak sa društvom umesto sa partnerom. Ovo nisu dani za započinjanje novih ljubavi, jer je vrlo izvesno da ćete naići na nekog posesivnog i ljubomornog partnera ili nekog kraj koga ćete se osećati vrlo sputano i zarobljeno.

Ako i sami imate taj aspekt, onda je teško ne osetiti njegov upliv. Ipak, brze tranzite možemo izbeći na neki način ili bar ublažiti njihovu simboliku, pa se umesto izlaska, možete odlučiti za neki vrlo neobičan film ili knjigu o tragičnim i nemogućim ljubavima u simbolici kvadrata Venere i Plutona. Otiđite kozmetičaru i podvrgnite se nekom tretmanu sa lekovitim blatom (Pluton), glinom ili sličnim maskama, ili tretmanu detoksikacije tela. Nakon istrajnosti i strpljenja (Venera kvadrat Pluton), dočekaće vas Venerina lepota i sjaj (Venera u Vagi). Zato, iskoristite slabosti i od njih napravite svoje prednosti, pobedite nepobedivo, savladajte nesavladivo i osetićete šta je pravo bogatvo i moć koju imate u sebi (Sunce i Jupiter u Škorpionu).

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD