Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 23. do 30.10.2017.

Poslednjeg dana prošle sedmice Mars je stao na nulti stepen Vage. Vreme je da se u nekim odnosima probude strasti i ljubavne vatre. Venera ponosna već šeta istim znakom i mnogima je donela ljubav u kojoj uživa. Ali ove sedmice Sunce prvog dana ulazi u znak Škorpiona i približavajući se Jupiteru budi neke nove nade, nove snove. Znak Škorpiona nije lagan, uvek predstavlja promene i nove početke, ali uslovljene odricanjem i ostavljanjem. Jedino rađanje koje dolazi nakon smrti i jedini početak koji nastaje iz jednog kraja. Međutim, ovog puta dobre promene su na pomolu, jer Sunčev ulazak u ovaj znak dočekuje Jupiter, pa će ovde sreća i radost dobiti svoj puni sjaj (Sunce konjunkcija Jupiter).

Pored ove izuzetno važne i dobre konjunkcije, ovu nedelju će obeležiti i Merkurov trigon sa Neptunom, pa obratite pažnju na intuiciju, na govor tela i mimiku sagovornika, mnogo će vam više reći od samih reči. Ovo je dan kada će vam izuzetno biti naglašena kreativnost i inspiracija. Iskoristite, pa ovaj dan kontaktirajte neku turističku agenciju i rezervišite interesantno putovanje. Ukoliko ste planirali da započnete neki posao, ovo dobri dani za pregovore. Utorak, kada je Merkur sa Neptunom u trigonu, prosto će napraviti magiju da se od vaših reči sve kreira. Izuzetno magična i harizmatična sposobnost govora, uticaće na sagovornika da prihvati sve uslove koje budete postavili. Nemojte samo iskoristiti to i preterati u svojim zahtevima. Ipak, i magija ima svojih ograničenja.

U sredu Mesec ulazi u znak Jarca, pa ćete se i vi malo spustiti na zemlju i realnije sagledati svoje želje i potrebe. Mesec u Jarcu budi ambiciju, ali zdravu ambiciju, karijeriste i poslovne ljude, pa ćete u četvrtak najbolje moći da iskoristite Sunčevu konjunkciju sa Jupiterom, koja vam otvara svet uspeha i moći. Rezimirajte svoje ciljeve, fokusirajte svoje želje i krenite u ostvarenje svojih planova.

Četvrtak je dan za pregovore o novcu i napretku na poslu, dok je petak, kada Mesec bude ušao u znak Vodolije dan za druženje, zabave, ali i za neki nenadani novčani dobitak, pa biste toga dana mogli da zaigrate i igre na sreću. Ko zna, Jupiter u Škorpionu daje na vrlo neobične i čudne načine, pa se možete upustiti u mali rizik tek zabave radi... ko zna, možda baš vi budete srećni dobitak, a ako ništa drugo, bar ćete se dobro zabaviti (Mesec u Vodoliji).

Uživajte do kraja sedmice, čeka vas dobra zabava i druženje, jedino budite oprezni u ljubavnim odnosima, oni mogu biti na vrlo osetljivom terenu krajem nedelje. Istog dana kada Merkur bude pravio sekstil sa Plutonom, kada um bude tražio dubinu i istraživao nepoznato, Veneru će mučiti neka trivijalna i ne baš tako prijatna pitanja i teme. Venera u Vagi, vrlo elegantna, senzualna, ekstravantna i nežna, naići će na kvadrat sa Plutonom, koji može označiti grubog, netaktičnog i vrlo posesivnog parnera. Dok se jedni budu zabavljali, drugi će svoje muke mučiti. Budite vrlo pažljvi tih dana i ukoliko možete izaberite izlazak sa društvom umesto sa partnerom. Ovo nisu dani za započinjanje novih ljubavi, jer je vrlo izvesno da ćete naići na nekog posesivnog i ljubomornog partnera ili nekog kraj koga ćete se osećati vrlo sputano i zarobljeno.

Ako i sami imate taj aspekt, onda je teško ne osetiti njegov upliv. Ipak, brze tranzite možemo izbeći na neki način ili bar ublažiti njihovu simboliku, pa se umesto izlaska, možete odlučiti za neki vrlo neobičan film ili knjigu o tragičnim i nemogućim ljubavima u simbolici kvadrata Venere i Plutona. Otiđite kozmetičaru i podvrgnite se nekom tretmanu sa lekovitim blatom (Pluton), glinom ili sličnim maskama, ili tretmanu detoksikacije tela. Nakon istrajnosti i strpljenja (Venera kvadrat Pluton), dočekaće vas Venerina lepota i sjaj (Venera u Vagi). Zato, iskoristite slabosti i od njih napravite svoje prednosti, pobedite nepobedivo, savladajte nesavladivo i osetićete šta je pravo bogatvo i moć koju imate u sebi (Sunce i Jupiter u Škorpionu).

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD