Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 23. do 30.10.2017.

Poslednjeg dana prošle sedmice Mars je stao na nulti stepen Vage. Vreme je da se u nekim odnosima probude strasti i ljubavne vatre. Venera ponosna već šeta istim znakom i mnogima je donela ljubav u kojoj uživa. Ali ove sedmice Sunce prvog dana ulazi u znak Škorpiona i približavajući se Jupiteru budi neke nove nade, nove snove. Znak Škorpiona nije lagan, uvek predstavlja promene i nove početke, ali uslovljene odricanjem i ostavljanjem. Jedino rađanje koje dolazi nakon smrti i jedini početak koji nastaje iz jednog kraja. Međutim, ovog puta dobre promene su na pomolu, jer Sunčev ulazak u ovaj znak dočekuje Jupiter, pa će ovde sreća i radost dobiti svoj puni sjaj (Sunce konjunkcija Jupiter).

Pored ove izuzetno važne i dobre konjunkcije, ovu nedelju će obeležiti i Merkurov trigon sa Neptunom, pa obratite pažnju na intuiciju, na govor tela i mimiku sagovornika, mnogo će vam više reći od samih reči. Ovo je dan kada će vam izuzetno biti naglašena kreativnost i inspiracija. Iskoristite, pa ovaj dan kontaktirajte neku turističku agenciju i rezervišite interesantno putovanje. Ukoliko ste planirali da započnete neki posao, ovo dobri dani za pregovore. Utorak, kada je Merkur sa Neptunom u trigonu, prosto će napraviti magiju da se od vaših reči sve kreira. Izuzetno magična i harizmatična sposobnost govora, uticaće na sagovornika da prihvati sve uslove koje budete postavili. Nemojte samo iskoristiti to i preterati u svojim zahtevima. Ipak, i magija ima svojih ograničenja.

U sredu Mesec ulazi u znak Jarca, pa ćete se i vi malo spustiti na zemlju i realnije sagledati svoje želje i potrebe. Mesec u Jarcu budi ambiciju, ali zdravu ambiciju, karijeriste i poslovne ljude, pa ćete u četvrtak najbolje moći da iskoristite Sunčevu konjunkciju sa Jupiterom, koja vam otvara svet uspeha i moći. Rezimirajte svoje ciljeve, fokusirajte svoje želje i krenite u ostvarenje svojih planova.

Četvrtak je dan za pregovore o novcu i napretku na poslu, dok je petak, kada Mesec bude ušao u znak Vodolije dan za druženje, zabave, ali i za neki nenadani novčani dobitak, pa biste toga dana mogli da zaigrate i igre na sreću. Ko zna, Jupiter u Škorpionu daje na vrlo neobične i čudne načine, pa se možete upustiti u mali rizik tek zabave radi... ko zna, možda baš vi budete srećni dobitak, a ako ništa drugo, bar ćete se dobro zabaviti (Mesec u Vodoliji).

Uživajte do kraja sedmice, čeka vas dobra zabava i druženje, jedino budite oprezni u ljubavnim odnosima, oni mogu biti na vrlo osetljivom terenu krajem nedelje. Istog dana kada Merkur bude pravio sekstil sa Plutonom, kada um bude tražio dubinu i istraživao nepoznato, Veneru će mučiti neka trivijalna i ne baš tako prijatna pitanja i teme. Venera u Vagi, vrlo elegantna, senzualna, ekstravantna i nežna, naići će na kvadrat sa Plutonom, koji može označiti grubog, netaktičnog i vrlo posesivnog parnera. Dok se jedni budu zabavljali, drugi će svoje muke mučiti. Budite vrlo pažljvi tih dana i ukoliko možete izaberite izlazak sa društvom umesto sa partnerom. Ovo nisu dani za započinjanje novih ljubavi, jer je vrlo izvesno da ćete naići na nekog posesivnog i ljubomornog partnera ili nekog kraj koga ćete se osećati vrlo sputano i zarobljeno.

Ako i sami imate taj aspekt, onda je teško ne osetiti njegov upliv. Ipak, brze tranzite možemo izbeći na neki način ili bar ublažiti njihovu simboliku, pa se umesto izlaska, možete odlučiti za neki vrlo neobičan film ili knjigu o tragičnim i nemogućim ljubavima u simbolici kvadrata Venere i Plutona. Otiđite kozmetičaru i podvrgnite se nekom tretmanu sa lekovitim blatom (Pluton), glinom ili sličnim maskama, ili tretmanu detoksikacije tela. Nakon istrajnosti i strpljenja (Venera kvadrat Pluton), dočekaće vas Venerina lepota i sjaj (Venera u Vagi). Zato, iskoristite slabosti i od njih napravite svoje prednosti, pobedite nepobedivo, savladajte nesavladivo i osetićete šta je pravo bogatvo i moć koju imate u sebi (Sunce i Jupiter u Škorpionu).

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD