Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za življenje duhovnosti” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom življenja duhovnosti, zahvaljujući razvoju novih uverenja – jul (uverenja o bliskosti), avgust (uverenja o promeni) i septembar (uverenja o beskonačnosti).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o bliskosti“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o bliskosti“, koja će se održati 13. jula u formi live webinara od 19 do 20.30h. Naš zadatak ovog punog Meseca biće da izbalansiramo sve emotivne kvalitete u našoj genetici, što je osnova za uspostavljanje stanja bliskosti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Sve je u redu

Lunacija, Mlad Mesec u Vagi deluje vrlo šarmantno, učtivo, taktično, ljupko, fino, ali nije tako nežan kako izgleda. Uran, kao viša vibracija Meseca, provocira partnerski odnos do mere da može i da ga prekine. Prekid odnosa može doći kada ne bivate slobodni u onom kosmičkom smislu. Slobodan znači biti ONAJ KOJI JESI.

Vaga je znak koji predstavlja osobine kao što su poštenje i pravda. Deluje da je znak koji je ležeran i ne sekira se. Može da živi samostalno, vrlo je druželjubiv, voli lepotu, ceni protokol i konvencije, umetnost i estetiku, fine manire. Sve ovo je upravo sada na ispitu! Pored toga što naginjete stabilnim i ravnopravnim partnerskim odnosima, u prvoj nedelji novembra proćićete kroz iskustva disbalansa. Iz ravnoteže vas može izbaciti kakva nepravda i disharmonija, i tada se budi poriv za poravnanjem, koji vam nameće kontroverznu ulogu. U odnosima s drugima ne treba ništa forsirati jer vas stvari za koje se vežete uvode u zavisnost i navode na pogrešan put. Morate naučiti da ih vrednujete na ispravan način – jer svaka pojava je stvar ličnog shvatanja. Duboke transformacije ćete prolaziti od 7. novembra kada Venera pređe u znak Škorpiona. Nemojte tražiti alibi sredinom novembra za avanture i flert jer vam se to neće isplatiti ni u jednom segmentu života.

Škorpionima se mlad mesec dešava u 12. Polju, u polju sećanja. Prelaskom Sunca 23. oktobra u znak Škorpiona osvestićete sećanja i dobiti mogućnost da prođete kroz ljubavne izazove. Poslednjih dana oktobra bi to moglo ličiti na „fatalnu vezu“. Ja ne brinem za Škorpione jer oni znaju metabolisati fatalnost svake vrste, ali njihovi partneri nisu baš toliko spremni, pa mogu jednostavno odustati oko 4. novembra u tim „igricama“. Prelivanje emocija bi moglo biti kao iznenadna trudnoća u toku punog Meseca. Za sve ljude koji žele začeće ovo je super prilika. Od 7. novembra Venera ulazi u znak Škorpiona, pa biste mogli svedočiti „bahanalijama“ svojih partnera. Moglo bi biti afere, i preterivanja svake vrste. Moglo bi se očekivati i pojavljivanje „karmičkih ljubavi“ koje će trajati taman toliko koliko da pomislite da je to ono o čemu maštate... kad ono... u pitanju je nešto drugo, nešto kao naplata.

Strelčevi imaju izazove već duže vreme, i možda ih sada strpljenje izdaje. 10. oktobra Jupiter je ušao u znak Škorpiona, pa sada Strelčevi fokusiraju svoju energiju na traženje smisla i suštine njihovih emotivnih odnosa. Ako se nađete u problemu ili u situaciji da problem ne možete da rešite, to nije razlog za depresivna stanja. Neptunovo prisustvo u polju doma i porodice se ogleda i kao panika. Strah da nema podrške može biti snažan, mada želja za rešavanje problema ne posustaje. Pazite da ne dođe do nepromišljenih postupaka ili teških reči. U prvoj nedelji spas od konfuzije će Strelčevi  tražiti ulazeći u paralelne veze, ili tajne veze koje im mogu uništiti brak.

Jarčevi se spremaju za potpuno novu atmosferu pa im fokus nije baš na emocijama. Ova lunacija im pada u biznis polje, a znamo da je to za Jarčeve najbitnija oblast života. Ali, sada pričamo o emocijama. Nemojte nikada zaboraviti, dragi Jarčevi, da ako ste jednom ušli u neki odnos, on se ne prekida udaljavanjem, čutanjem čak ni fizičkom smrću, jer emocije i osećaji ostaju negde duboko (u kostima) utisnuti. Prelaskom u nove okolnosti (kada Saturn menja znak), vi ćete nastaviti svoj lični rad. To je vreme da sve ranije odnose otpustite s ljubavlju. Svaki vaš konfliktan obrazac se utetovira u sećanja vaših potomaka. Stoga pustite, otpustite i dopustite radosti da vas obuzme.

Vodolija je još u dobrom odnosu sama sa sobom. Ova lunacija donosi prirodnu percepciju stvari, događaja. Ovaj aspekt kada je mlad Mesec u opoziciji sa Uranom može doneti prekid tek započetog odnosa. Možda preljubu, kao posledicu emocionalne neispunjenosti, koju ovaj aspekt, nažalost nikada ne daje, a koja posebno dolazi do izražaja u braku, kad i mali nesporazum može napraviti velike probleme. Zaista je neophodan rad na sebi i sa sobom. Ovde je ključni faktor smirivanje misli. Neka vam dolazeći dani budu ispunjeni mirom, namerom i željom da sve što radite i kreirate za vaše najveće dobro i najveće dobro svih ljudi, planete i Univerzuma.

Ribe su promenile atmosferu i ambijent. Posle godinu dana poštovanja formalnih odnosa i postignuća kroz fomalne odnose sada je opet vreme za brze vode. Od 10. oktobra je Jupiter ušao u znak Škorpiona i Ribe će imati puno izazova, promena, a ono što je najvažnije biće u dobrom odnosu same sa sobom. Ovo je put isceljenja za Ribe na emotivnom planu, naročito kada uđe Venera u znak Škorpiona od 7. novembra, na pomolu su te velike ljubavi koje možete da sretnete putujući na daleka „egzotična mesta“. Ovo je period u kome Ribe žele da se osećaju voljeno, iako vam to možda neće direktno reći. Nećete ih zadovoljiti samo deljenjem kreveta ili doma, Ribe traže duboku duhovnu vezu. I ne samo to, one žele da veruju da prava ljubav može da postoji između dve osobe.

Ovan je znak brzine, nestrpljenja kao i blistavog optimizma. Ova lunacija se dešava u kući partnera Ovna. Loš odnos između Meseca i Urana signifikator je bolesti psihe, jakih tenzija, stoga ovo nije lak period za Ovnove. Prelaskom Marsa u znak Vage od 22. 10. naprosto će Ovnovi biti primorani na poštovanje nekih formalnih pravila. Ta formalna pravila će se naročito očitavati u partnerskim odnosima. Što se tiče ljubavnih odnosa, kod ovog horoskopskog znaka sve je kristalno jasno: flert je omiljena razbibriga, a preuzimanje inicijative nije slučajnost, već pravilo. Prisustvo Urana u polju Ovna će itekako donositi napetost i nervozu u partnerskim odnosima.

Bikovima lunacija, mlad Mesec pada u 6. Polje - svakodnevnice i rutine, pa se stoga ne osećaju baš ugodno, već kao da ih neko tera na akciju. Njihove aktivnosti nisu baš jača strana, oni su više uživaoci ovog vremena, pa će biti ozbiljnih konfrontacija u partnerstvu u prvoj nedelji novembra. Prelaskom Venere u znak Škorpiona Bikovi će se prepustiti vođstvu partnera, i strastima. Da ne bi bilo preterivanja, jer i premalo kao i premnogo jednako škodi, savetujem Bikovima da se u ovoj lunaciji izlažu korekciji ishrane, naročito im slatka hrana može  doneti metaboličke poremećaje. Onda vam neće biti do strasti i uživanja, mogli biste skupo platiti preterivanja u vreme punog Meseca 4. novembra.

Blizanacima su uvek glavni afrodizijak reči i komunikacija. U moru informacija koje vas okružuju, teško je biti fokusiran i koncentrisan, obzirom da vam se lunacija dešava u polju ljubavi. Poznato je da ukoliko vas neko prekine u onome što radite, a čemu ste misaono posvećeni, da biste se vratili u tok nije potrebno samo krenuti tamo gde ste stali, već se vratiti na početak. Svako od nas svakodnevno doživljava trenutke u kojima se misli sudaraju, ali kod Blizanaca to biva ozbiljan poremećaj. Ako vi volite Blizance, nikada niste potpuno sigurni koliko duboko oni vole vas, jer njihove oči znatiželjno vrludaju amo-tamo. Pozicija Urana koja sve vreme aflikuje polje blizanačke ljubavi ne da im da istraju u svojoj želji. 

Rakovima se život smeši jer im je u polje ljubavi došao najveći među velikima, Jupiter. Da li ćete širiti svoju porodicu novim članovima ili ćete fokusirati svoju energiju na kreativnost ili sve odjenom (a verovatno ćete tako) zavisi od vaše trenutne inspiracije. Kao da vas ovaj Jupiter iz 5. polja rasplamsava i daje vam motivaciju za više i suštinskije. Čuvajte se u vreme punog Meseca 4. novembra da ne izlijete i ono što vama treba. Ljubav pokreće lavinu pozitivnih supstanci koje dovode do optimizma od 7. Novembra biće tu i lepog raspoloženja, samo ne zaboravite da ljubav pomaže kod očuvanja opšteg fizičkog i psihičkog zdravlja. Budite dobro sa sobom, ne potcenjujete osobu naspram sebe i delite osmehe.

Lavovsko srce je uvek za ljubav i nikad dosta ljubavi. Lavovi vole da razmišljaju o ljubavi na romantičan i poetičan, pompezan način. Svog partnera često doživljavaju kao srodnu dušu i ponašaju se kao da ih  je sama sudbina spojila. Zbog ljubavi su napisani najlepši stihovi, stvorena najveća umetnička dela, umiralo se i ubijalo zbog nje. To Lavovi najbolje rade, a videćete taj spektakl zadnjih dana oktobra. Fokus će se promeniti od 7. novembra kada svoju ljubav budu usmerili na svoje potomke jednako kao i na pretke. Ovo vreme za Lavove je vreme alhemije u ljubavi. Od tame pravite svetlo i sve će vam se stostruko vratiti!

Devicama lunacija pada u drugo polje, pa sada rade nivelaciju ljubavi. Da li je neko više dao, a trebao manje ili obrnuto? Pre svega, istina je da muškarci i žene ne vole na isti način, da ne biraju partnera vođeni istim kriterijumima, a odgovor na pitanje zašto postoji toliko razlika je jednostavan – evolucija. Device su nekada bile skromne i tihe u ljubavi, a sada će sa pravom postavljati parametre u ljubavi. Od 7. novembra kada se Venera iz Škorpiona poveže sa Neptunom iz Riba, Device će biti u prilici da dožive svoju pravu ljubavnu romansu, sa puno strasti. Kada kucne ponoć, budite opušteni jer vi niste više pepeljuge, vi ste prinčevi i princeze zauvek.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD