Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16.10. do 23.10.2017.

Sada je jasno da je treća i poslednja opozicija Jupitera i Urana, koja se odigrala 27. septembra +/- 12 radnih dana, u vezi sa probojem na mnogim svetskim berzama, a ne sa obrtom trenda (što doduše jeste bio slučaj na finansijskim tržištima i tržištu robe). Zbog toga su mnogi berzanski indeksi (Dow Jones Industrial Average, NASDAQ, i S&P) skočili na nove vrednosti, postigavši najviše cene u posednjih nekoliko godina ili čak svih vremena. Takva je situacija bila ne samo u Americi, već i na svim drugim kontinentima.

Iako je bio petak 13. na berzama ništa nije bilo strašno. Naprotiv, bile su preplavljene izveštajima o jačanju ekonomije, i kako globalna ekonomska budućnost izgleda mnogo bolje nego što je prvobitno predvideo IMF (Internacionalni monetarni fond).

Ovo je bila dobra nedelja i za zlato i srebro. Zlato je skočilo iznad $1300/oz, dok srebro testira $17.50/oz. Mazut je 28. septembra posle 53.86, što je bila najviša vrednost od kako se Venera okrenula direktno sredinom aprila (samo jedan dan nakon opozicije Jupitera i Urana), pao na 49.10. Međutim, u petak 13. je ponovo skočio na 51.72. Jedino sa američkim dolarom stvari nisu tako sjajne ali će nam to biti veća briga kako se budemo približavali 2020. godini i konjunkciji Saturna i Plutona.

Prošle nedelje smo bili svedoci Marsa u kvadratu sa Saturnom (8. oktobra) i Sunca u kvadratu sa Plutonom (9. oktobra). Ovi aspekti nisu rezultirali u trend obrta na finansijskim tržištima ali jesu bili u vezi sa smrtonosnim požarima u regionima punim vinograda u Kaliforniji. Mars izaziva požare, a Pluton gubitak života i imanja koja puno vrede.

Ovaj tragični gubitak se može povezati i sa drugim (od pet) semi-kvadratom Urana i Neptuna, koji imaju 171-godišnji ciklus, a koji se odigrao 6. oktobra. U prethodnim kolumnama smo ovaj aspekt povezali sa uraganima (Uran), poplavama (Neptun), ali Uran u Ovnu takođe izaziva požare (kao i Mars, vladar Ovna, koji izaziva visoke temperature i povezuje se sa vatrom). Uran takođe vlada kompjuterima i tehnologijom, a u svojoj negativnoj konotaciji Neptun je u korelaciji sa krađom. Kad se ovo spoji, dobijemo sajber špijunažu i hakovanje, što je rastući problem današnjice. Na polju finansija, Neptun korespondira sa balonima od sapunice (a na drugim poljima obmanama i psihotičnim ispadima). Vidimo dokaz toga na svetskim berzanskim indeksima, ali ovo će se nastaviti još neko vreme, zato što će ovaj aspekt biti prisutan do 2019. godine.

Druga dva važna geokosmička potpisa su: 1) ulazak Jupitera u znak Škorpiona; 2) treći i poslednji trigon Saturna i Urana.

Jupiter je ušao u Škorpiona 10. oktobra i ostaće u tom znaku 13 meseci. Škorpion vlada novcem drugih ljudi, poput banaka, institucija koje daju zajam, kompanijama koje se bave hipotekom, brokerskim kućama, i sl. Sa Uranom koji uskoro ulazi u Bika (15. maja) , gde ostaje 7 godina, videćemo kako banke počinju da stvaraju mehur od sapunice, koji bi mogao potrajati i 2 do 5 godina. Ali onda, pre nego što Uran napusti znak Bika, mehur će se rasprsnuti. A o ovoj temi ćemo pričati detaljnije u “Prognozi za 2018” (Forecast 2018 Book).

Treći i poslednji trigon Saturna i Urana će se odigrati za manje od mesec dana, 11. novembra. Ovo je tek peti put da se ovaj aspekt pojavio od osnivanja američke berze. U svakom slučaju došlo je do skakanja vrednosti akcija. U ovom slučaju to bi mogao biti period od decembra 2016. do novembra 2017. Za sada se tržišta nisu mnogo obrnula u proteklih 20 meseci. Da li će se obrnuti sada pod trigonom Saturna i Urana? Ovakve misli me drže budnim noću. Deluje kao da je sve u redu sada, da ekonomija raste, ali ne mogu da se ne zapitam šta će je oboriti?

Mislim da ću investirati u neki melatonin.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD