Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16. do 23.10.2017.

Plutonovi dani polako prolaze. Sa onim što su doneli, nekom i odneli, sada se mora živeti. Neki nisu posebno osetili njegov upliv, što govori da nisu ljudi koji imaju naglašenu energiju promena i transformacije. U ovom slučaju su možda jedni od srećnijih. Oni koji su imali stresne dane, sada mogu malo da predahnu. Ako ste doživeli neki veliki šok, onda su pred vama vrata velikih promena. Budite mirni i prihvatite ono što nailazi, ukoliko niste imali nekih posebnih dešavanja, onda i nije ovo period za vas kada treba da započinjete i gradite, sačekajte malo doći će i vaš period.

Sa Plutonom uvek idu neke smrti. Neko je ostao bez voljene osobe, a neko je preživeo iskustvo koje je u njemu izazvalo jednu ogromnu prazninu i gubitak, što je svakako određena vrsta smrti, ali ne osobe, već osećanja, što se u Univerzumu tretira isto. Sa Plutonom uvek idu iskustva Fenixa, ptice koja umire sama, koja u vatri sagori i ponovo se rađa iz pepela, potpuno mlada i nova. To će mnogi od vas doživeti. Vreme „malih smrti“ prolako prolazi, sada je vreme rađanja i buđenja.

Ove se sedmice nude aspekti da racionalno sagledate stvari koje su iza vas i pred vama. Prvog je dana Sunce u sekstilu sa Saturnom, aspekt duhovnosti i mudrosti. Dan uspeha ali samo ukoliko je prethodio jedan izuzetno težak rad i požrtvovanje. Nije to dan kada trebate neke odluke da donosite, jer se Merkur, koji utiče na način razmišljanja, nalazi na vrlo riskantnom poslednjem stepenu Vage, što znači da možete i vi imati vrlo nejasne misli, konfuzne ili neiskrene razgovore. Ali ovaj je isti planet izuzetno dobar za intuiciju, snove i meditaciju. Bliži ste Bogu toga dana više nego ikada. Zato, se povucite u tišinu i malo osluškujte šta vam to Univerzum govori. Svaku dilemu, svaki nemir koji imate, sada možete spoznati, ali samo ako ste spremni da čujete i vidite oko sebe. Pratite poruke, slučajne razgovore, ljude, dešavanja oko sebe. Odgovori se kriju u malim sitnim detaljima, a dovoljno vidljivim ako ste otvoreni da ih prepoznate.

Od utorka je Merkur već u Škorpionu, pa će se sve male skrivene stvari koje su vas okruživale ili neiskreni ljudi, sada razotkriti i prepoznati. Bićete poput skenera. Vaše će oko prepoznati svaku imalo skrivenu tajnu bez dobrih namera. Ovo su dani za interesantna putovanja, jer odmah sledećeg dana Merkur će imati konjunkciju sa Jupiterom, što je izuzetno naglašena svest o spoznajama, izvrstan um, spoj duhovnig i materijalnog. Vaš britki um sada je spreman za velike stvari i velike odluke. Obavite važne razgovore toga dana, otiđite na neko predavanje, čućete dosta važnih stvari koje će vam puno pomoći u periodu u kojem se nalazite ili ako ste se umorili, jer vam je prethodni period oduzeo dosta snage i energije, otiđite na neko neobično putovanje. Ako ste po prirodi avanturista, onda neka to budu neistražena mesta, obavezno kraj vode, reke ili nekog jezera, najčešće je slika Škorpiona (Merkur konjunkcija Jupiter u Škorpionu) močvare, ako nađete neko turističko mesto dovoljno bezbedno, otiđite tamo. Ali ako ste po prirodi povučeni i treba vam mir, možda je izlet u neki samostan ili sveto mesto najbolje rešenje za vas da se relaksirate i zbližite sa sobom i Univerzumom.

U četvrtak budite oprezni, ne dozvolite da vas određene stvari izbace iz ravnoteže, a može se lako dogoditi da vam ego bude povređen i da odreagujete naglo, zbog čega biste se mogli kajati. Ovo nije dan kada trebate da se branite, niti da reagujete, ovo je dan buđenja (Sunce opozicija Uran), pa sve što se bude dešavalo biće u vašu korist, samo način može biti previše afektivan da nećete u tom momentu spoznati šta se krije iza svega. Uran deluje tako što vas provocira, ali vas zapravo budi, i upozorava da je vreme da usmerite svoju pažnju na ciljeve. Takođe je Mesec u konjunkciji sa Suncem, pa dodatno budite oprezni u odnosu sa ljudima, jer je ovde um na neki način nepredvidiv, osećanja spaljena, a emocije nestabilne.

I konačno krajem nedelje i Mars menja znak i ulazi u znak Vage, što govori da je vreme da se neki odnosi preispitaju. Venera i Sunce su već uveliko u ovom znaku, ali kad Mars uđe, zapaliće sve pred sobom. Neki će odnosi sagoreti, ali će se neki i zagrejati, pa ako ste bili uspavani, sada je vreme da se probudite i konačno upustite u neki odnos ili avanturu, jer je svakako vreme ljubavi i partnerstva, pa ga iskoristite na najbolji način, i uživajte.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD