Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16. do 23.10.2017.

Plutonovi dani polako prolaze. Sa onim što su doneli, nekom i odneli, sada se mora živeti. Neki nisu posebno osetili njegov upliv, što govori da nisu ljudi koji imaju naglašenu energiju promena i transformacije. U ovom slučaju su možda jedni od srećnijih. Oni koji su imali stresne dane, sada mogu malo da predahnu. Ako ste doživeli neki veliki šok, onda su pred vama vrata velikih promena. Budite mirni i prihvatite ono što nailazi, ukoliko niste imali nekih posebnih dešavanja, onda i nije ovo period za vas kada treba da započinjete i gradite, sačekajte malo doći će i vaš period.

Sa Plutonom uvek idu neke smrti. Neko je ostao bez voljene osobe, a neko je preživeo iskustvo koje je u njemu izazvalo jednu ogromnu prazninu i gubitak, što je svakako određena vrsta smrti, ali ne osobe, već osećanja, što se u Univerzumu tretira isto. Sa Plutonom uvek idu iskustva Fenixa, ptice koja umire sama, koja u vatri sagori i ponovo se rađa iz pepela, potpuno mlada i nova. To će mnogi od vas doživeti. Vreme „malih smrti“ prolako prolazi, sada je vreme rađanja i buđenja.

Ove se sedmice nude aspekti da racionalno sagledate stvari koje su iza vas i pred vama. Prvog je dana Sunce u sekstilu sa Saturnom, aspekt duhovnosti i mudrosti. Dan uspeha ali samo ukoliko je prethodio jedan izuzetno težak rad i požrtvovanje. Nije to dan kada trebate neke odluke da donosite, jer se Merkur, koji utiče na način razmišljanja, nalazi na vrlo riskantnom poslednjem stepenu Vage, što znači da možete i vi imati vrlo nejasne misli, konfuzne ili neiskrene razgovore. Ali ovaj je isti planet izuzetno dobar za intuiciju, snove i meditaciju. Bliži ste Bogu toga dana više nego ikada. Zato, se povucite u tišinu i malo osluškujte šta vam to Univerzum govori. Svaku dilemu, svaki nemir koji imate, sada možete spoznati, ali samo ako ste spremni da čujete i vidite oko sebe. Pratite poruke, slučajne razgovore, ljude, dešavanja oko sebe. Odgovori se kriju u malim sitnim detaljima, a dovoljno vidljivim ako ste otvoreni da ih prepoznate.

Od utorka je Merkur već u Škorpionu, pa će se sve male skrivene stvari koje su vas okruživale ili neiskreni ljudi, sada razotkriti i prepoznati. Bićete poput skenera. Vaše će oko prepoznati svaku imalo skrivenu tajnu bez dobrih namera. Ovo su dani za interesantna putovanja, jer odmah sledećeg dana Merkur će imati konjunkciju sa Jupiterom, što je izuzetno naglašena svest o spoznajama, izvrstan um, spoj duhovnig i materijalnog. Vaš britki um sada je spreman za velike stvari i velike odluke. Obavite važne razgovore toga dana, otiđite na neko predavanje, čućete dosta važnih stvari koje će vam puno pomoći u periodu u kojem se nalazite ili ako ste se umorili, jer vam je prethodni period oduzeo dosta snage i energije, otiđite na neko neobično putovanje. Ako ste po prirodi avanturista, onda neka to budu neistražena mesta, obavezno kraj vode, reke ili nekog jezera, najčešće je slika Škorpiona (Merkur konjunkcija Jupiter u Škorpionu) močvare, ako nađete neko turističko mesto dovoljno bezbedno, otiđite tamo. Ali ako ste po prirodi povučeni i treba vam mir, možda je izlet u neki samostan ili sveto mesto najbolje rešenje za vas da se relaksirate i zbližite sa sobom i Univerzumom.

U četvrtak budite oprezni, ne dozvolite da vas određene stvari izbace iz ravnoteže, a može se lako dogoditi da vam ego bude povređen i da odreagujete naglo, zbog čega biste se mogli kajati. Ovo nije dan kada trebate da se branite, niti da reagujete, ovo je dan buđenja (Sunce opozicija Uran), pa sve što se bude dešavalo biće u vašu korist, samo način može biti previše afektivan da nećete u tom momentu spoznati šta se krije iza svega. Uran deluje tako što vas provocira, ali vas zapravo budi, i upozorava da je vreme da usmerite svoju pažnju na ciljeve. Takođe je Mesec u konjunkciji sa Suncem, pa dodatno budite oprezni u odnosu sa ljudima, jer je ovde um na neki način nepredvidiv, osećanja spaljena, a emocije nestabilne.

I konačno krajem nedelje i Mars menja znak i ulazi u znak Vage, što govori da je vreme da se neki odnosi preispitaju. Venera i Sunce su već uveliko u ovom znaku, ali kad Mars uđe, zapaliće sve pred sobom. Neki će odnosi sagoreti, ali će se neki i zagrejati, pa ako ste bili uspavani, sada je vreme da se probudite i konačno upustite u neki odnos ili avanturu, jer je svakako vreme ljubavi i partnerstva, pa ga iskoristite na najbolji način, i uživajte.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD