Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 02. do 09.10.2017.

Kako je Pluton krenuo direktno pred nama su određeni zadaci koje će nam nemetnuti i sa kojima ćemo morati da se suočimo. On menja stvari iz korena,  izaziva ratove, pomera zemlju, donosi smrt, ali i rađanje - sve na šta ne možemo uticati, jer je sudbinski i neizbežno. Ova sedmica se slobodno može nazvati Plutonovom sedmicom, jer će imati aspekt sa Marsom i Venerom, a od sledećeg ponedeljka aspekt i sa Merkurom. U ovoj se sedmici neke bitne odluke u ljubavi moraju doneti. Možda ne istog trenutka, ali će nametnuta dešavanja dosta uticati na put kojim ćete - hteli ili ne - morati da krenete. Pluton donosi neminovnost, a dobro je što ima povoljne aspekte sa Marsom i Venerom, pa će samim tim i neminovni događaji biti povoljniji.

Budite spremni na nova iznenađenja, susrete i razgovore. Postoji mogućnost da u vaš život uđe neko ko će vam pomeriti granice i potpuno vas izbaciti iz dotadašnjeg života. Ukoliko i sami imate naglašenog Plutona, sigurno ćete biti prozvani. Ukoliko ste naučili šta on donosi i odnosi i kako treba sa njim živeti, onda se spremite na susret sa sudbinom. Dugo ste čekali, maštali, sanjali, u jednom trenutku mislili da je sve to nedostižno, ali vas nije napuštao osećaj daje vaše... Sada je vreme da konačno shvatite da se lojalnost snovima i vernost sebi itekako isplati. Oni su jedino u šta trebate verovati celim svojim bićem.

Već prvog dana Mars će imati trigon sa Plutonom, pa ova izuzetno moćna i jaka energija budi samopouzdanje, volju, entuzijazam, snažan porast lične snage i zdravu ambiciju sa istrajnošću do ostvarenja. Ovde vam se nude i neke povoljne poslovne prilike, šanse da se istaknete u nekom projektu i napredujete na poslovnoj i društvenoj lestvici. Nude se promene, ali dobre i povoljne. Trebate se samo usuditi, prevazići strah od nepoznatog i uzeti po zasluzi što vam pripada.

Kako ovaj aspekt vlada i sledećeg dana, kada će i Venera napraviti trigon sa Plutonom ujedno se približavajući Marsu, ovo je jedan jak i fatalni susret. Obratite pažnju na razgovore, na susrete, na ono što vam donose ti dani. Kod nekih će taj sudbinski događaj biti sa partnerom, ali zašto se dešava morate sami da otkrijete. Ukoliko niste zadovoljni trenutnim odnosom, želeli ste da ga prekinete, ali ste se stalno predomišljali ili odustajali ili jednostavno niste ni sami bili sigurni koji je pravi izbor, sada ćete konačno shvatiti i odlučiti. Šta god bude prethodilo toj odluci, ona je prava  i neminovna. Jedino morate biti oprezni sa Marsom, jer je konjunkcija Venere i Marsa prejaka za Veneru, jer je ona vrlo osetljiva i lako ju je povrediti.

Ovo su dani izuzetno naglašenih strasti, ljubavi, ali i ljubomore, posesivnosti, želje da nekog imate ili da vas neko ima samo za sebe i do kraja života (Venera trigon Pluton). Ako imate u dobrom aspektu Plutona, naići će potpuni stranac, a opet će u vama probuditi osećaj da ga poznajete celi život. Pred pravim plutonskim tipom vi ćete biti nemoćni i sve što vam on bude ponudio vi ćete bez razmišljanja prihvatiti. Ova osoba vodi u pravi život i zaista bolju budućnost za vas. Ali ako imate Plutona posebno sa Venerom u lošem aspektu, dobro promislite jer krajem nedelje Veneru čeka kvadrat sa Saturnom, što kod mnogih može izazvati probleme u odnosima. Zato, budite oprezni u četvrtak kada Venera pravi egzaktnu konjunkciju sa Marsom, a Mesec opoziciju sa Suncem, i dobro promislite pre nego bilo šta izgovorite. Ovi se aspekti odnose na sve odnose, ali najviše će biti prozvani ljubavni odnosi. Od toga kako se tada budete postavili zavisiće i ishod koji ćete osetiti na samom kraju sedmice u nedelju kada Venera bude pravila kvadrat sa Saturnom.

Toga dana postite, izbegavajte ozbiljne teme sa partnerom i usmerite se na posao, na uspeh na napredovanje ka onom mestu na kojem možete najviše zasijati. Dajte toj zvezdi svu snagu da bude što bolja i lepša. Sunce sa Merkurom će vam dati šansu da zablistate na određenom polju, bilo da je u pitanju poslovni ili privatni projekat. Neka vam misli budu čiste i neka svetlost prolazi kroz vas i širi se na sve ljude koji vas okružuju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD