Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 02. do 09.10.2017.

Kako je Pluton krenuo direktno pred nama su određeni zadaci koje će nam nemetnuti i sa kojima ćemo morati da se suočimo. On menja stvari iz korena,  izaziva ratove, pomera zemlju, donosi smrt, ali i rađanje - sve na šta ne možemo uticati, jer je sudbinski i neizbežno. Ova sedmica se slobodno može nazvati Plutonovom sedmicom, jer će imati aspekt sa Marsom i Venerom, a od sledećeg ponedeljka aspekt i sa Merkurom. U ovoj se sedmici neke bitne odluke u ljubavi moraju doneti. Možda ne istog trenutka, ali će nametnuta dešavanja dosta uticati na put kojim ćete - hteli ili ne - morati da krenete. Pluton donosi neminovnost, a dobro je što ima povoljne aspekte sa Marsom i Venerom, pa će samim tim i neminovni događaji biti povoljniji.

Budite spremni na nova iznenađenja, susrete i razgovore. Postoji mogućnost da u vaš život uđe neko ko će vam pomeriti granice i potpuno vas izbaciti iz dotadašnjeg života. Ukoliko i sami imate naglašenog Plutona, sigurno ćete biti prozvani. Ukoliko ste naučili šta on donosi i odnosi i kako treba sa njim živeti, onda se spremite na susret sa sudbinom. Dugo ste čekali, maštali, sanjali, u jednom trenutku mislili da je sve to nedostižno, ali vas nije napuštao osećaj daje vaše... Sada je vreme da konačno shvatite da se lojalnost snovima i vernost sebi itekako isplati. Oni su jedino u šta trebate verovati celim svojim bićem.

Već prvog dana Mars će imati trigon sa Plutonom, pa ova izuzetno moćna i jaka energija budi samopouzdanje, volju, entuzijazam, snažan porast lične snage i zdravu ambiciju sa istrajnošću do ostvarenja. Ovde vam se nude i neke povoljne poslovne prilike, šanse da se istaknete u nekom projektu i napredujete na poslovnoj i društvenoj lestvici. Nude se promene, ali dobre i povoljne. Trebate se samo usuditi, prevazići strah od nepoznatog i uzeti po zasluzi što vam pripada.

Kako ovaj aspekt vlada i sledećeg dana, kada će i Venera napraviti trigon sa Plutonom ujedno se približavajući Marsu, ovo je jedan jak i fatalni susret. Obratite pažnju na razgovore, na susrete, na ono što vam donose ti dani. Kod nekih će taj sudbinski događaj biti sa partnerom, ali zašto se dešava morate sami da otkrijete. Ukoliko niste zadovoljni trenutnim odnosom, želeli ste da ga prekinete, ali ste se stalno predomišljali ili odustajali ili jednostavno niste ni sami bili sigurni koji je pravi izbor, sada ćete konačno shvatiti i odlučiti. Šta god bude prethodilo toj odluci, ona je prava  i neminovna. Jedino morate biti oprezni sa Marsom, jer je konjunkcija Venere i Marsa prejaka za Veneru, jer je ona vrlo osetljiva i lako ju je povrediti.

Ovo su dani izuzetno naglašenih strasti, ljubavi, ali i ljubomore, posesivnosti, želje da nekog imate ili da vas neko ima samo za sebe i do kraja života (Venera trigon Pluton). Ako imate u dobrom aspektu Plutona, naići će potpuni stranac, a opet će u vama probuditi osećaj da ga poznajete celi život. Pred pravim plutonskim tipom vi ćete biti nemoćni i sve što vam on bude ponudio vi ćete bez razmišljanja prihvatiti. Ova osoba vodi u pravi život i zaista bolju budućnost za vas. Ali ako imate Plutona posebno sa Venerom u lošem aspektu, dobro promislite jer krajem nedelje Veneru čeka kvadrat sa Saturnom, što kod mnogih može izazvati probleme u odnosima. Zato, budite oprezni u četvrtak kada Venera pravi egzaktnu konjunkciju sa Marsom, a Mesec opoziciju sa Suncem, i dobro promislite pre nego bilo šta izgovorite. Ovi se aspekti odnose na sve odnose, ali najviše će biti prozvani ljubavni odnosi. Od toga kako se tada budete postavili zavisiće i ishod koji ćete osetiti na samom kraju sedmice u nedelju kada Venera bude pravila kvadrat sa Saturnom.

Toga dana postite, izbegavajte ozbiljne teme sa partnerom i usmerite se na posao, na uspeh na napredovanje ka onom mestu na kojem možete najviše zasijati. Dajte toj zvezdi svu snagu da bude što bolja i lepša. Sunce sa Merkurom će vam dati šansu da zablistate na određenom polju, bilo da je u pitanju poslovni ili privatni projekat. Neka vam misli budu čiste i neka svetlost prolazi kroz vas i širi se na sve ljude koji vas okružuju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD