Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

13. do 19. februar 2012

Na dinamizam ove sedmice primarno će uticati Merkur koji će napraviti čak četiri planetarna aspekta i iz znaka Vodolije preći u znak Riba, a kako je dispozitor retrogradnog Marsa iz Device, to istovremeno i Marsa povezuje sa Saturnom, Neptunom, Jupiterom i Plutonom, pa je za očekivati da ova sedmica bude vrlo dinamična, pri čemu, zbog retrogradnosti Marsa možemo očekivati ponavljanje situacija koje su nam se već dešavale.

Sedmicu otpočinjemo egzaktnim trigonom Merkura sa 29. stepena Vodolije i egzaltiranog Saturna sa 29. Vage, pa je sedmica pred nama generalno povoljna za dogovore koji će se poštovati, posebno ako su u pitanju poslovni dogovori koji su na neki način bili nedovršeni. Posebna pažnja pridavaće se detaljima i sitnicama. Prošli smo Veneru u konjunkciji sa Uranom, pa ovaj trigon može ukazati i na sporazumne razvode brakova, koje je tranzit Saturna kroz Vagu narušio, kao i konačne dogovore ma koji odnosi da su u pitanju.

No, već u utorak Merkur prelazi u znak Riba, znak svog pada, uz istovremenu konjunkciju sa Neptunom, pa se atmosfera dramatično menja – iz stabilne podrške egzaltiranog Saturna Merkur upada u Neptunovo carstvo, istovremeno praveći i konjunkciju sa njim na nultom stepenu. I evo promena koje će uslediti tik nakon dogovora, koje svakako nisu bile planirane, koje mogu izražene u vidu najvećih prevara (jer ovo je Merkur u padu, ali i Mars sa Neptunom u Ribama), posebno ako je u pitanju i veliki novac (sekstil Jupiter – četvrtak). Ovo su dogovori najvećih prevaranata, ali i najvećih umetnika oko otpočinjanja velikog projekta koji može doneti i ogromne prihode. Ovo je i opasnost od davljenja, anestezije, virusa... No, ovo je i najveća inspiracija, najlepše ljubavne izjave (Merkur i Neptun, a znak Venerine egzaltacije), a kako se konjunkcija odigrava u utorak 14. februara, na Dan zaljubljenih, to je za očekivati da ovaj dan bude čaroban, ali svakako treba biti i obazriv u proslavljanju istog jer sledi kvadrat Venere i Plutona uz istovremeni boravak Meseca u Škorpionu, pa treba izbegavati alkohol, a voditi i računa o ljubomori koja može narušiti čaroliju. Uz Merkura i Neptuna tu je i Kiron, pa reči mogu povrediti, kao i nedostatak reči, odnosno komunikacije, kontakta, razgovora i izjava ljubavi.

Merkur će boraviti u Ribama do 2. marta, pri čemu će usporavati svoje kretanja zbog retrogradnosti koja će uslediti, pa tokom ovog perioda ne treba pridavati važnost rečenom, potpisanom. Treba izbegavati i kupovinu svega u simbolici Merkura (telefona, automobila, kompljutera...), a iskoristiti ga za inspiraciju, tišinu, pisanje...

Kvadrat Venere i Plutona osim ljubomore na opštem nivou može doneti probleme sa finansijama jer je dispozitor Jupitera iz Bika, pa evo opet inflacije, poskupljenja hrane, kao i nezadovoljstva zbog istog.

No, s druge strane Merkur u četvrtak pravi sekstil sa Jupiterom, pa oni vešti ovaj dan treba da iskoriste za dobitke na igrama na sreću, za otkrivanje nečega što im je dugo bilo nepoznato ili nedostupno, posebno ako je vezano za „poslovne tajne“. No, savet je da otkriveno zadrže za sebe da ne bi bilo upotrebljeno protiv njih. Krajem nedelje slede važna unapređenja kao posledica kompromisa Sunca i Saturna koji će formirati trigon po 29. stepenovima, pa uz Merkura sa Neptunom u Ribama, izvesne su određene manipulacije jer je ovo Sunce slabo, u znaku kojim Saturn vlada, a podržano od Saturna koji ga „ne voli“, ne poštuje i ne misli da Sunce tu poziciju zaslužuje, a sve radi zadržavanja postojećeg balansa (Vaga), ili, pak, zbog ucene (Uran dispozitor Sunca kvadrat Pluton).

I ovde se situacija menja ubrzo jer Sunce prelazi u novi znak, dobija novog vladara Neptuna, pa sa primanjem zvanja dobija i nešto o čemu nije ni sanjao, a što će ostati tajna a omogućiti mu veliki uspeh ili prihode... Ili će upasti u Neptunovu mrežu...

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju Merkura u aspektu sa Saturnom ili povezanog sa znakom Vodolije ili Jarca, kao i Merkura u aspektu sa Neptunom ili znakom Riba, Jupiterom i Plutonom. Odgovornost će prihvatiti oni sa Suncem u aspektu sa Saturnom, a ljubomoru ispoljiti oni sa Venerom u aspektu sa Plutonom ili u znaku Škorpiona. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD