Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

13. do 19. februar 2012

Na dinamizam ove sedmice primarno će uticati Merkur koji će napraviti čak četiri planetarna aspekta i iz znaka Vodolije preći u znak Riba, a kako je dispozitor retrogradnog Marsa iz Device, to istovremeno i Marsa povezuje sa Saturnom, Neptunom, Jupiterom i Plutonom, pa je za očekivati da ova sedmica bude vrlo dinamična, pri čemu, zbog retrogradnosti Marsa možemo očekivati ponavljanje situacija koje su nam se već dešavale.

Sedmicu otpočinjemo egzaktnim trigonom Merkura sa 29. stepena Vodolije i egzaltiranog Saturna sa 29. Vage, pa je sedmica pred nama generalno povoljna za dogovore koji će se poštovati, posebno ako su u pitanju poslovni dogovori koji su na neki način bili nedovršeni. Posebna pažnja pridavaće se detaljima i sitnicama. Prošli smo Veneru u konjunkciji sa Uranom, pa ovaj trigon može ukazati i na sporazumne razvode brakova, koje je tranzit Saturna kroz Vagu narušio, kao i konačne dogovore ma koji odnosi da su u pitanju.

No, već u utorak Merkur prelazi u znak Riba, znak svog pada, uz istovremenu konjunkciju sa Neptunom, pa se atmosfera dramatično menja – iz stabilne podrške egzaltiranog Saturna Merkur upada u Neptunovo carstvo, istovremeno praveći i konjunkciju sa njim na nultom stepenu. I evo promena koje će uslediti tik nakon dogovora, koje svakako nisu bile planirane, koje mogu izražene u vidu najvećih prevara (jer ovo je Merkur u padu, ali i Mars sa Neptunom u Ribama), posebno ako je u pitanju i veliki novac (sekstil Jupiter – četvrtak). Ovo su dogovori najvećih prevaranata, ali i najvećih umetnika oko otpočinjanja velikog projekta koji može doneti i ogromne prihode. Ovo je i opasnost od davljenja, anestezije, virusa... No, ovo je i najveća inspiracija, najlepše ljubavne izjave (Merkur i Neptun, a znak Venerine egzaltacije), a kako se konjunkcija odigrava u utorak 14. februara, na Dan zaljubljenih, to je za očekivati da ovaj dan bude čaroban, ali svakako treba biti i obazriv u proslavljanju istog jer sledi kvadrat Venere i Plutona uz istovremeni boravak Meseca u Škorpionu, pa treba izbegavati alkohol, a voditi i računa o ljubomori koja može narušiti čaroliju. Uz Merkura i Neptuna tu je i Kiron, pa reči mogu povrediti, kao i nedostatak reči, odnosno komunikacije, kontakta, razgovora i izjava ljubavi.

Merkur će boraviti u Ribama do 2. marta, pri čemu će usporavati svoje kretanja zbog retrogradnosti koja će uslediti, pa tokom ovog perioda ne treba pridavati važnost rečenom, potpisanom. Treba izbegavati i kupovinu svega u simbolici Merkura (telefona, automobila, kompljutera...), a iskoristiti ga za inspiraciju, tišinu, pisanje...

Kvadrat Venere i Plutona osim ljubomore na opštem nivou može doneti probleme sa finansijama jer je dispozitor Jupitera iz Bika, pa evo opet inflacije, poskupljenja hrane, kao i nezadovoljstva zbog istog.

No, s druge strane Merkur u četvrtak pravi sekstil sa Jupiterom, pa oni vešti ovaj dan treba da iskoriste za dobitke na igrama na sreću, za otkrivanje nečega što im je dugo bilo nepoznato ili nedostupno, posebno ako je vezano za „poslovne tajne“. No, savet je da otkriveno zadrže za sebe da ne bi bilo upotrebljeno protiv njih. Krajem nedelje slede važna unapređenja kao posledica kompromisa Sunca i Saturna koji će formirati trigon po 29. stepenovima, pa uz Merkura sa Neptunom u Ribama, izvesne su određene manipulacije jer je ovo Sunce slabo, u znaku kojim Saturn vlada, a podržano od Saturna koji ga „ne voli“, ne poštuje i ne misli da Sunce tu poziciju zaslužuje, a sve radi zadržavanja postojećeg balansa (Vaga), ili, pak, zbog ucene (Uran dispozitor Sunca kvadrat Pluton).

I ovde se situacija menja ubrzo jer Sunce prelazi u novi znak, dobija novog vladara Neptuna, pa sa primanjem zvanja dobija i nešto o čemu nije ni sanjao, a što će ostati tajna a omogućiti mu veliki uspeh ili prihode... Ili će upasti u Neptunovu mrežu...

*

Atmosfera na Nebu „proziva“ one sa srodnom natalnom energijom, pa će tokom ove sedmice biti prozvani oni koji imaju Merkura u aspektu sa Saturnom ili povezanog sa znakom Vodolije ili Jarca, kao i Merkura u aspektu sa Neptunom ili znakom Riba, Jupiterom i Plutonom. Odgovornost će prihvatiti oni sa Suncem u aspektu sa Saturnom, a ljubomoru ispoljiti oni sa Venerom u aspektu sa Plutonom ili u znaku Škorpiona. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD