Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 25.09. do 02.10.2017.

Dani pred nama staviće na ispit mnoge odnose. Iako će Venera imati samo jedan aspekt krajem sedmice (opoziciju sa Neptunom), sve će se vrteti oko razgovora, susreta i dogovora. Kod mnogih će biti zastupljena ljubavna tema, ali i poslovni i porodični odnosi.

U nedelju, Mars je napravio opoziciju sa Neptunom, što je svakako aktuelan aspekt i početkom ove sedmice, kada će se i Merkur pridružiti ovoj pomalo napetoj atmosferi na nebu, praveći kvadrat sa Saturnom. Svima koji natalno imaju izazovan aspekt Merkura sa Saturnom će biti teško, ali neće biti lako ni ostalima. Naći ćete se u situaciji nemoći. Kada duša želi jedno, usta pričaju drugo, a uši sagovornika čuju nešto treće, oseća se izuzetno jak psihički pritisak ili stres, jer postoji želja da se nešto promeni, ali okolnosti ne daju (Saturn). Brige pritiskaju, ali ne one prave ili sa nekim velikim razlogom, već će to više biti vaš osećaj i doživljaj na ono što vam se dešava ili vas sputava.

Kako se ovaj aspekt dešava prvog dana, najviše ćete ga tada i osetiti, a pritisak možete imati na poslu, jer će Saturn sa Merkurom najviše uticati na poslovne obaveze i odgovornosti. Pazite kome i šta pišete, nemojte da vas nosi osećaj ljutnje (Mars opozicija Neptun) jer od njega mnoštvo problema proizilazi. U najtežim momentima, napravite jednu relax pauzu, popijte nešto iz simbolike Neptuna - čaj ili kafu - i odagnajte sve sumnje, ljutnje i brige (opozicija Mars). Aspekt opozicije vremenom slabi, pa ga razoružajte nekim Neptunovim ugođajem.

A gde je ugođaj, tu se Saturnu ne sviđa, pa ako već želite pobediti izazovne aspekte onda im udovoljite, pa taj napitak popijte gorak i nezaslađen (Saturn) da i Saturnu ugodite. Vi ćete biti opušteniji, neprijatelji mirni, a ratovi otkazani.

Mogući su problemi sa svim tehničkim i telekomunikacijskim uređajima. Na putu budite spremni na velike zastoje i gužve, kao i na male kvarove koje će vas svakako usporiti i zabrinuti. Šta god da je, neće biti onako strašno kao što ćete vi u tom trenutku misliti i svakako neće biti nerešivo. Već sledećeg dana na sve to ćete gledati potpuno drugačijim očima.

U utorak i sredu Mesec ide znakom Strelca, što daje mogućnost kratkog predaha i opuštanja koji će vam svakako trebati za dane pred vama. Međutim, već u četvrtak Mesec ulazi u znak Jarca i nagoveštava dane odgovornosti i ozbiljnosti. A sa Mesecom u Jarcu čeka vas Jupiter u opoziciji sa Uranom i Venera u opoziciji sa Neptunom, što će nekima doneti sigurni gubitak, ali možda nekome i dobitak, ukoliko i sami imate ovaj, ali protočan aspekt i usudite se da rizikujete i napravite investiciju. Ovo je aspekt za igre na sreću ili kockare, ali ako niste srećne ruke, donose siguran gubitak, zato dobro proučite ili se konsultujte sa nekim stručnim licem pre nego sami napravite rizične investicije.

Od četvrtka i Pluton se zaokreće i polako kreće u direktan hod. Budi moć, ali i strasti. Veneru, ne baš laku i opuštenu (u Devici) će neko baciti na razmišljanje i maštanje (Venera opozicija Neptun). Devica je pametan, možda i prepametan znak za Veneru, pa se zato teško prepušta i upušta u ljubavne čarolije, ali se sad može desiti da se odluči i na takav korak i da baš bude pogrešan. Nakon idealizacije uvek ide i razočarenje, pa budite svesni da ništa ne izgleda onako kako vam se čini. Ali ako se pripremite unapred da će neke stvari da budu drugačije, onda su pred vama divni trenuci i lepa komunikacija (Merkur u Vagi), jer od subote Merkur menja znak i usmerava se na odnose, partnerstva i druženja. S jedne strane, Venera je dovoljno analitična i skeptična u vezi sa odnosima, ali će s druge strane Merkur dobro proceniti i odlučiti. Za početak, družite se, šetajte, razgovarajte... razmenjujte slatke male poruke, inspirišite i bićete inspirisani. Dajte šansu onom ko bude najpažljiviji, najnežniji i najsuptilniji. Sada je vaš mentalni deo usmeren na harmoniju, eleganciju, diplomatiju... na kretivnost i umetnost. Znak Vage voli lepe stvari i ljude sa stilom. Ukoliko ste rešili da poboljšate kvalitet svog života, sada je idealna prilika, jer je um usmeren na jednostavne, a lepe i lake stvari. Kakve su vam misli takav vam je i život, pa se opustite i uživajte, a kad se i Venera Merkuru pridruži i uđe u znak svog sedišta (Vaga), eto i partnera koji će ispuniti sve zahteve i prohteve. Ali pre toga izbalansirajte svoju energiju i sve odnose u kojima ste, i napravite jednu divnu harmoničnu atmosferu u svom okruženju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD