Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 25.09. do 02.10.2017.

Dani pred nama staviće na ispit mnoge odnose. Iako će Venera imati samo jedan aspekt krajem sedmice (opoziciju sa Neptunom), sve će se vrteti oko razgovora, susreta i dogovora. Kod mnogih će biti zastupljena ljubavna tema, ali i poslovni i porodični odnosi.

U nedelju, Mars je napravio opoziciju sa Neptunom, što je svakako aktuelan aspekt i početkom ove sedmice, kada će se i Merkur pridružiti ovoj pomalo napetoj atmosferi na nebu, praveći kvadrat sa Saturnom. Svima koji natalno imaju izazovan aspekt Merkura sa Saturnom će biti teško, ali neće biti lako ni ostalima. Naći ćete se u situaciji nemoći. Kada duša želi jedno, usta pričaju drugo, a uši sagovornika čuju nešto treće, oseća se izuzetno jak psihički pritisak ili stres, jer postoji želja da se nešto promeni, ali okolnosti ne daju (Saturn). Brige pritiskaju, ali ne one prave ili sa nekim velikim razlogom, već će to više biti vaš osećaj i doživljaj na ono što vam se dešava ili vas sputava.

Kako se ovaj aspekt dešava prvog dana, najviše ćete ga tada i osetiti, a pritisak možete imati na poslu, jer će Saturn sa Merkurom najviše uticati na poslovne obaveze i odgovornosti. Pazite kome i šta pišete, nemojte da vas nosi osećaj ljutnje (Mars opozicija Neptun) jer od njega mnoštvo problema proizilazi. U najtežim momentima, napravite jednu relax pauzu, popijte nešto iz simbolike Neptuna - čaj ili kafu - i odagnajte sve sumnje, ljutnje i brige (opozicija Mars). Aspekt opozicije vremenom slabi, pa ga razoružajte nekim Neptunovim ugođajem.

A gde je ugođaj, tu se Saturnu ne sviđa, pa ako već želite pobediti izazovne aspekte onda im udovoljite, pa taj napitak popijte gorak i nezaslađen (Saturn) da i Saturnu ugodite. Vi ćete biti opušteniji, neprijatelji mirni, a ratovi otkazani.

Mogući su problemi sa svim tehničkim i telekomunikacijskim uređajima. Na putu budite spremni na velike zastoje i gužve, kao i na male kvarove koje će vas svakako usporiti i zabrinuti. Šta god da je, neće biti onako strašno kao što ćete vi u tom trenutku misliti i svakako neće biti nerešivo. Već sledećeg dana na sve to ćete gledati potpuno drugačijim očima.

U utorak i sredu Mesec ide znakom Strelca, što daje mogućnost kratkog predaha i opuštanja koji će vam svakako trebati za dane pred vama. Međutim, već u četvrtak Mesec ulazi u znak Jarca i nagoveštava dane odgovornosti i ozbiljnosti. A sa Mesecom u Jarcu čeka vas Jupiter u opoziciji sa Uranom i Venera u opoziciji sa Neptunom, što će nekima doneti sigurni gubitak, ali možda nekome i dobitak, ukoliko i sami imate ovaj, ali protočan aspekt i usudite se da rizikujete i napravite investiciju. Ovo je aspekt za igre na sreću ili kockare, ali ako niste srećne ruke, donose siguran gubitak, zato dobro proučite ili se konsultujte sa nekim stručnim licem pre nego sami napravite rizične investicije.

Od četvrtka i Pluton se zaokreće i polako kreće u direktan hod. Budi moć, ali i strasti. Veneru, ne baš laku i opuštenu (u Devici) će neko baciti na razmišljanje i maštanje (Venera opozicija Neptun). Devica je pametan, možda i prepametan znak za Veneru, pa se zato teško prepušta i upušta u ljubavne čarolije, ali se sad može desiti da se odluči i na takav korak i da baš bude pogrešan. Nakon idealizacije uvek ide i razočarenje, pa budite svesni da ništa ne izgleda onako kako vam se čini. Ali ako se pripremite unapred da će neke stvari da budu drugačije, onda su pred vama divni trenuci i lepa komunikacija (Merkur u Vagi), jer od subote Merkur menja znak i usmerava se na odnose, partnerstva i druženja. S jedne strane, Venera je dovoljno analitična i skeptična u vezi sa odnosima, ali će s druge strane Merkur dobro proceniti i odlučiti. Za početak, družite se, šetajte, razgovarajte... razmenjujte slatke male poruke, inspirišite i bićete inspirisani. Dajte šansu onom ko bude najpažljiviji, najnežniji i najsuptilniji. Sada je vaš mentalni deo usmeren na harmoniju, eleganciju, diplomatiju... na kretivnost i umetnost. Znak Vage voli lepe stvari i ljude sa stilom. Ukoliko ste rešili da poboljšate kvalitet svog života, sada je idealna prilika, jer je um usmeren na jednostavne, a lepe i lake stvari. Kakve su vam misli takav vam je i život, pa se opustite i uživajte, a kad se i Venera Merkuru pridruži i uđe u znak svog sedišta (Vaga), eto i partnera koji će ispuniti sve zahteve i prohteve. Ali pre toga izbalansirajte svoju energiju i sve odnose u kojima ste, i napravite jednu divnu harmoničnu atmosferu u svom okruženju.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD