Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 04. do 11.09.2017.

Konačno će Merkur krenuti direktno i malo smiriti tenziju koja je mogla vladati u komunikaciji, među poslovnim i drugim dogovorima. Neki možda nisu bili svesni njegovog delovanja, čak što više, možda će reći kako su baš u ovom periodu dobili najbolje poslovne ponude koje ih raduju i vesele i da nikakvog razočarenja nije bilo. Pod normalnim okolnostima svi ugovori, dogovori i planovi koji se započnu pod retrogradnim Merkurom ili se brzo završavaju, imaju neuspeh, dolazi do predomišljanja ili mora doći do nekakvog ponavljanja, često budu dopune nekih ugovora ili se pravi novi ugovor. Ukoliko osoba u samom horoskopu ima retrogradnog Merkura, ona se pronalazi u toj simbolici, ali to ne znači da treba da radi pod takvim aspektima. Jednako važi i za te osobe, moraju neko razočarenje doživeti, samo što kod njih ta razočarenja mogu biti mnogo manja, čak uz napor i veštinu mogu izbeći i posledice, ali zašto birati i to kada je direktnost nešto što ide napred i prirodno je da se poslovi ugovaraju kada sve prati simboliku rasta, razvoja i prosperiteta.

Još uvek je Merkur na poslednjim stepenovima Lava, spor je jako, ali i spreman da krene u direktan hod. Njegova retrogradnost osećaće se sve do onog stepena sa kog je i krenuo unazad, ali već ulaskom u znak Device, energija na nebu će biti dosta mirnija i vrlo realnija. Zemljani znak u kojem ovaj planet egzaltiran (Merkur u Devici) ima naglašenu analitičnost, ali i stabilnost i racionalnost. Ne srlja ovaj Mekrur lako u neke verbalne okršaje, ali ni dogovore ili nove poslove. Određena doza stabilnosti i rezervisanosti, svakako će dobro doći nakon onih vatrenih misli, osećaja ali i reči koje su prosto same iz vas progovarale (retrogradni Merkur u Lavu).

Pored Merkura koji kreće direktno već u utorak, istog vas dana čeka i ulazak Marsa u znak Device kao i opozicija Sunca sa Neptunom. Ovaj Sunčev aspekt se dešava u ranijim jutarnjim satima, tako da je Mars još na 29° Lava pa budite smireni i oprezni u vožnji, u kasnijim večernjim satima prvog dana, ne idite na određene zabave, proslave i mesta na kojima se služe pića i hrana, jer ovde Neptun zna da pomuti um (Sunce) da ubije volju, a snage kao da nećete ni imati (Mars na 29°). Snovi vam te noći mogu biti prilično interesatni, pa obratite pažnju na tajne poruke koje se kriju između redova. Ukoliko osetite određeni nemir ili se osetite potpuno bez volje, određene duhovne vežbe vam mogu pomoći. Budite tihi i budite u sebi.

Od srede polako se situacija na nebu smiruje, dve vatrene planete nalaze se u zemljanom znaku što vam daje period u kojem najbolje i najpametnije možete usmeriti svoju snagu volje i svoju ambiciju (Sunce i Mars u Devici). Uran i Saturn sada dovoljno doziraju vatre iz Strelcavi Ovna gradeći međusobno lep vatreni trigon, a Jupiter sa Saturnom balansira i podržava određene periode u kojem se već nalazite više od godinu dana. Sada kao da vas čeka određena promena na koju ste već dugo bili spremni ili se nadali da će mnogo ranije doći, ali nije. Sada polako ulazite u vreme promena koje će vas kroz okolnosti probuditi jedan uspavani deo vas koji je postojao samo kao prikrivena želja ili san.

Sunce će polako putovati i do kraja nedelje napraviti egzaktan trigon sa Plutonom što će time da uzdrma nebo. Svaki kontakt Plutona sa Svetlima (Sunca ili Meseca) utiče na jake promene u vama ali i oko vas. Sada su dobre promene i trebate se radovati onome što vas čeka krajem nedelje. Odmah sledećeg dana i Merkur će ući u znak Device, a Mesec iz Bika davaće podršku ovom zemljanom vladarstvu. Ono što vam se bude dešavalo krajem nedelje biće od bitnog značaja i odnosiće se na duži period. Ukoliko vas iznenadi neka vest ili vas neki događaj neplanirani uznemiri, jer nije bilo sve onako kako ste planirali, ne brinite, dobar aspekt donosi dobre promene. Stabilan i racionalan znak nikad ne donosi ishitrene i neočekivane probleme, već uvek dobre stvari ali za koje je potrebno vreme da se vide njeni rezultati. Ako ne vidite ka čemu sve to vodi, onda niste dovoljno otvoreni, zato samo verujte. Ukoliko već nakon prvog nagoveštaja vidite koji će biti ishod radujte se, ali budite tihi. Ne morate po svaku cenu reći sve što vas raduje i veseli. Radujte se i širite sreću, a nekad pravi razlog sačuvajte za sebe...uostalom, to su vaše lične želje i nekad treba tu i da ostanu. Rezultati pričaju sami za sebe, a sreću možete pokazati na mnogo načina.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD